You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
διακοπες οχι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!Eφυγε διακοπες τυπε γ αυτο
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
κομοδινο δεν την λες..αλλα καμια σχεση με την τρελα και την σπιρταδα που εβγαζε πριν φυγει!!για τη χριστινα που ρωτησα λες jimiadis? εμφανιζοταν παλια ως παουλινα σε αλλο studio? τοσο χαλια ρε φιλε.. το κερατο μου 2 μου αρεσαν και ειναι και οι 2 κομοδινα αποτι φενεται.. με βλεπω να περνω το φιλαρακι μου και να ξεκωλιασουμε παρτουζα την Εμμα τη σαβουριτσα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Διακοπες με ειπε εμενα οτι θα παειδιακοπες οχι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Παντρευτηκε..το χασαμε το Κορμι Πατριωωτηη!!Η Έλενα η ρουμανα γύρισε στο Α.Γ 52;Τεταρτη βράδυ κατέβηκα αλλά ήταν κλειστό το μαγαζί.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.149
- Πόντοι
- 5.646
Παντρευτηκε..το χασαμε το Κορμι Πατριωωτηη!!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 679
- Πόντοι
- 366
Αποκλειεται να παντρευτηκε. Μου εκμηστηρευτικε οτι θα μεινει παρθενα για παντα!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 679
- Πόντοι
- 366
επιστροφη απο κατάθεση...στην Κλαουντια!
λοιπον1
1. αποτι γραφανε εδω μεσα κάποιοι οτι ειναι γυρω στα 40 χρονων!!! δεν ειναι. Ειναι 26...
2. ουτε ειναι στενομουνα! οπως γραφανε... εκτος εαν εχει ξεσκιστει τοσο πολυ.
3. σαν υπηρεσιες καλη ειναι, αλλα για μια φορα.
4. μετα πηγα να δω την Λαουρα στην Κοροβαγκου...παιδια να σας πω εχει τα κιλα της και ασχημόφατσα!!! δεν θα εδινα λεφτα...
5. ξερετε εαν εχει έρθει η Ελενη;
6. ξερετε ποτε ερχετε η Ιζαμπελα;
λοιπον1
1. αποτι γραφανε εδω μεσα κάποιοι οτι ειναι γυρω στα 40 χρονων!!! δεν ειναι. Ειναι 26...
2. ουτε ειναι στενομουνα! οπως γραφανε... εκτος εαν εχει ξεσκιστει τοσο πολυ.
3. σαν υπηρεσιες καλη ειναι, αλλα για μια φορα.
4. μετα πηγα να δω την Λαουρα στην Κοροβαγκου...παιδια να σας πω εχει τα κιλα της και ασχημόφατσα!!! δεν θα εδινα λεφτα...
5. ξερετε εαν εχει έρθει η Ελενη;
6. ξερετε ποτε ερχετε η Ιζαμπελα;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων k ετσι οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλoi με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.798
- Πόντοι
- 34.538
Ας βαλουν τοτε πρόγραμμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ 10 ευρω,να κονομήσουνε.Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλη με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
εγω την εχω ριξει μαυρο... κατι τετοια μου λεγε στο δωματιο και μενα...Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλη με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 679
- Πόντοι
- 366
Ας βαλουν τοτε πρόγραμμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ 10 ευρω,να κονομήσουνε.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
αληθεια δε μπορω να καταλαβω...ηρθε, εκανε πολυ καλο κρεβατι και εβγαζε πολυ θετικη ενεργεια...γαμηθηκε 2 μηνες απιστευτα...και τωρα κομοδινιαζει!!Ας βαλουν τοτε πρόγραμμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ 10 ευρω,να κονομήσουνε.
ΠΟΟΟΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟ????
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Πως γκενεν ρε φιλε ειδε οτι της τα σκανε ξερει οτι ειναι και μουναρος εκανε καποια πελατια και τελος αυτο ηταν κ η Ελενα πηγε να γινει ετσι αλλα λιγο απο μενα που της την ειπα αν και σε μενα δεν εκανε καμμια μαλακια ολα ποτε λιγο που της την ειπαν αλλοι το καταλαβε και συνηλθε αυτο ειναι και μικρο βλεπει οτι ειναι και μουναρος εχει και περαση τι αλλο θελει να γινει κομοδινοαληθεια δε μπορω να καταλαβω...ηρθε εκανε πολυ καλο κρεβατι και εβγαζε πολυ θετικη ενεργεια...γαμηθηκε 2 μηνες απιστευτα...και τωρα κομοδινιαζει!!
ΠΟΟΟΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟ????
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
βαλε και κανενα σημειο στιξης βρε...μπερδευτηκα να τα βγαλω...Πως γκενεν ρε φιλε ειδε οτι της τα σκανε ξερει οτι ειναι και μουναρος εκανε καποια πελατια και τελος αυτο ηταν κ η Ελενα πηγε να γινει ετσι αλλα λιγο απο μενα που της την ειπα αν και σε μενα δεν εκανε καμμια μαλακια ολα ποτε λιγο που της την ειπαν αλλοι το καταλαβε και συνηλθε αυτο ειναι και μικρο βλεπει οτι ειναι και μουναρος εχει και περαση τι αλλο θελει να γινει κομοδινο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις