Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.540
Πόντοι
216
Με την Ελενα τι γινεται, πολυ ησυχία. Επεσε η αποδοση?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
για τη χριστινα που ρωτησα λες jimiadis? εμφανιζοταν παλια ως παουλινα σε αλλο studio? τοσο χαλια ρε φιλε.. το κερατο μου 2 μου αρεσαν και ειναι και οι 2 κομοδινα αποτι φενεται.. :headbang: με βλεπω να περνω το φιλαρακι μου και να ξεκωλιασουμε παρτουζα την Εμμα τη σαβουριτσα :s&m_2:
κομοδινο δεν την λες..αλλα καμια σχεση με την τρελα και την σπιρταδα που εβγαζε πριν φυγει!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.149
Πόντοι
5.646
Η Έλενα η ρουμανα γύρισε στο Α.Γ 52;Τεταρτη βράδυ κατέβηκα αλλά ήταν κλειστό το μαγαζί.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
ξερει κανενας εαν δουλευει σημερα η Ελενα στο Α. Γεωργιου 52;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.540
Πόντοι
216
Αποκλειεται να παντρευτηκε. Μου εκμηστηρευτικε οτι θα μεινει παρθενα για παντα!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
αφου εκανε τα πρωινα η βραδινα οσο ελειπε η εμμα απο την αλλη μερια στην νικ. ουρανου.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
επιστροφη απο κατάθεση...στην Κλαουντια!
λοιπον1

1. αποτι γραφανε εδω μεσα κάποιοι οτι ειναι γυρω στα 40 χρονων!!! δεν ειναι. Ειναι 26...
2. ουτε ειναι στενομουνα! οπως γραφανε... εκτος εαν εχει ξεσκιστει τοσο πολυ.
3. σαν υπηρεσιες καλη ειναι, αλλα για μια φορα.
4. μετα πηγα να δω την Λαουρα στην Κοροβαγκου...παιδια να σας πω εχει τα κιλα της και ασχημόφατσα!!! δεν θα εδινα λεφτα...
5. ξερετε εαν εχει έρθει η Ελενη;
6. ξερετε ποτε ερχετε η Ιζαμπελα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων k  ετσι οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλoi με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.798
Πόντοι
34.538
Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλη με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν
Ας βαλουν τοτε πρόγραμμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ  10 ευρω,να κονομήσουνε.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Μαγκες χθες πηγα και ειδα την Χριστινοπαουλινα μεχρι και η τσατσα μου την συστησε ως Χριστινα πρωην Παουλινα τα παμε λιγο με την τσατσα μεχρι να βγει απο το δωμα το μωρο που οφειλω να πω οτι ειναι μουναρος οχι μαλακιες και την ειπα οτι εχει φαει λιγο κραξιμο απο συναγωνιστες θεμα υπηρεσιων οτι δεν ειναι οπως ηταν και η απαντηση της ηταν τη να σε πω αλλη με πληρωνουν και μου λενε μονο που καταμε τετοιο μαναρι στην αγκαλια μας φτανει κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δε ξερω για σας εγω εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες αλλα αυτη δε παιζοταν
εγω την εχω ριξει μαυρο... κατι τετοια μου λεγε στο δωματιο και μενα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
καταθεση αποψε αλλα που?? οεοεε? :huh: :huh:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Ας βαλουν τοτε πρόγραμμα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ  10 ευρω,να κονομήσουνε.
αληθεια δε μπορω να καταλαβω...ηρθε, εκανε πολυ καλο κρεβατι και εβγαζε πολυ θετικη ενεργεια...γαμηθηκε 2 μηνες απιστευτα...και τωρα κομοδινιαζει!!
ΠΟΟΟΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟ????

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
αληθεια δε μπορω να καταλαβω...ηρθε εκανε πολυ καλο κρεβατι και εβγαζε πολυ θετικη ενεργεια...γαμηθηκε 2 μηνες απιστευτα...και τωρα κομοδινιαζει!!
ΠΟΟΟΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟ????
Πως γκενεν ρε φιλε ειδε οτι της τα σκανε ξερει οτι ειναι και μουναρος εκανε καποια πελατια και τελος αυτο ηταν κ η Ελενα πηγε να γινει ετσι αλλα λιγο απο μενα που της την ειπα αν και σε μενα δεν εκανε καμμια μαλακια ολα ποτε λιγο που της την ειπαν αλλοι το καταλαβε και συνηλθε αυτο ειναι και μικρο βλεπει οτι ειναι και μουναρος εχει και περαση τι αλλο θελει να γινει κομοδινο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
Πως γκενεν ρε φιλε ειδε οτι της τα σκανε ξερει οτι ειναι και μουναρος εκανε καποια πελατια και τελος αυτο ηταν κ η Ελενα πηγε να γινει ετσι αλλα λιγο απο μενα που της την ειπα αν και σε μενα δεν εκανε καμμια μαλακια ολα ποτε λιγο που της την ειπαν αλλοι το καταλαβε και συνηλθε αυτο ειναι και μικρο βλεπει οτι ειναι και μουναρος εχει και περαση τι αλλο θελει να γινει κομοδινο
βαλε και κανενα σημειο στιξης βρε...μπερδευτηκα να τα βγαλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom