Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Εγώ την είχα ρίξει από το σαλόνι άκυρο όταν ακόμη δεν είχα ακούσει το ντόρο που έγινε για πάρτη της. Και ακόμη δεν έτυχε, με αυτά που λες πάντως ούτε και πρόκειται, τα πολύ ψεύτικα αχ βαχ κλπ με ξενερώνουν...
Kοιτα στο δωματιο ειναι καλη αφηνει και δαχτυλα παντου αλλα απο κοντα καμμια σχεση με αυτο που βλεπεις και στο σαλονι αλλα και στο αλλο site εγω σου ειπα με το ζορι κρατηθηκα να μη βαλω τα γελια με τα αχ και βαχ αφου η τσατσα με ρωτησε στο τελος πως σου φανηκε πως ηταν και αν θα ξαναερθεις και την ειπα στα ισα ΟΧΙ αλλα για μια φορα καλη ειναι πανε πιστευω δε θα το μετανιωσεις απλα δεν νομιζω να ξαναπας

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη εχω επισκευτει αρκετες φορες την Βικτωρια την θεωρω απο τις καλυτερες στην πολη....γτ γουσταρει αυτο που κανει...τωρα τα αχ και τα βαχ ολες λιγο πολυ τα κανουν...θα προτημουσες να γαμας καμια μουγκη??? δεν καταλαβαινω πως σε χαλασε....ισα ισα και το βογκητο εχει την ηδονη του...Παντως αποψη μου αξιζει να την επισκευτεις φιλε...αρκετα καλο κρεββατι...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Επειδη εχω επισκευτει αρκετες φορες την Βικτωρια την θεωρω απο τις καλυτερες στην πολη....γτ γουσταρει αυτο που κανει...τωρα τα αχ και τα βαχ ολες λιγο πολυ τα κανουν...θα προτημουσες να γαμας καμια μουγκη??? δεν καταλαβαινω πως σε χαλασε....ισα ισα και το βογκητο εχει την ηδονη του...Παντως αποψη μου αξιζει να την επισκευτεις φιλε...αρκετα καλο κρεββατι...

Αντιλαμβάνομαι το ψέμα και ξενερώνω, προτιμώ να το αφήσει να έρθει φυσικά ή να μην λέει τίποτα αν δεν.... Κάπως έτσι ήταν και η Κάρμεν στις βίλες, πολύ υπερβολή και μέτρια η συνεύρεση για μένα, δεν ξαναπήγα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
ισα ισα και το βογκητο εχει την ηδονη του...

Για το πραγματικό βογκητό θα συμφωνήσω. Αλλά με το ψεύτικο θα συμφωνήσω με τον Raptora! Εντάξει είπαμε να ακούμε κανένα βογκητό και η κοπέλα να μην είναι ούτε πτώμα, ούτε μουγκή αλλά και το υπερβολικά ψεύτικο καμιά φορά έχει αντίθετα αποτελέσματα...

Σε λίγο θα ανέβει κριτική από τελείως ταχύτατη καταδρομική χθεσινοβραδινή.

Για την ιστορία... Μόνο στα Τρίδυμα πήγα.
Στο Νο 1 ήταν η Βαλεντίνα που και τιμήθηκε.
Στο Νο 2 δεν μου ανοίξανε γιατί μάλλον θα με περάσανε για ντηλιβερά ή παιδί που μοιράζει διαφημιστικά.
Στο Νο 3 μια πολύ καλή εμφανισιακά κοπέλα, μελαχρινής κώμης αλλά δυστυχώς επειδή το οίκημα είχε μετατραπεί σε θάλαμο οπλιτών δεν έμεινα παραπάνω για να μάθω και όνομα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Αντιλαμβάνομαι το ψέμα και ξενερώνω, προτιμώ να το αφήσει να έρθει φυσικά ή να μην λέει τίποτα αν δεν.... Κάπως έτσι ήταν και η Κάρμεν στις βίλες, πολύ υπερβολή και μέτρια η συνεύρεση για μένα, δεν ξαναπήγα.

Το πρόβλημα αυτό είναι γενικό με τις κοπέλες της αλυσίδας, μάλλον έτσι τις έχουν δασκαλέψει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
δεν ξερω για εσας αλλα κοπελες που ευχαριστιουντε να της γαμας εγω της γουσταρω παρα πολυ και κανουν το καλυτερο σερβις. αφρο,βικτωρια,εφη ειναι καποιες απο αυτες που εχω προσωπικη εμπειρια και ξερω οτι δεν θα απογοητευσουν.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ξερουμε αν γυρισε η παουλινα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Tυπε εγω την ακουγα και ημουν ετοιμος να σκασω στα γελια συν τις μαλακιες που ελεγε τη θα μεκανεις θα σε φαω και αλλες τετοιες πιπες ειπαμε επαγγελματιες και fake οκ αλλα οχι και ετσι για μια στο τοσο καλη ειναι για στανταρακι με τιποτα

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
επισκεψη στην ξανθια Μιλφ Νεφελη στο κεφαληνιας 8 διπλα στον μυλο πριν απο καμια ωρα.

Αγενης τσατσα, ρωταω το ονομα της κοπελας. μου λεει 'θα την δεις'. της λεω να βαλουμε λιγο φως και μου λεει το θεικο 'με 30 ευρω θελεις και φως?' ΟΥΣΤ :huh:

Η νεφελη εχει πιο μικρα βυζια αποτι τα δειχνει το σουτιεν. Δεν ητανμ ανετη. απο επανω ανεβηκε λιγο και δυσανσχετουσε πολυ . στα 4 το εκαν παλικ με το ζορι. σε καποια στιγμη μου λεει τσουζει το μουνι μου...

εβαλε ενα τονο bepanthol....στα 12 λεπτα μου λεει ο 'χρονος σου τελειωσε' 10 λεπτα ειχες'...

ΧΑΛΙΑ....ο,τι ναναι... Μακρια!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
επισκεψη στην ξανθια Μιλφ Νεφελη στο κεφαληνιας 8 διπλα στον μυλο πριν απο καμια ωρα.

Αγενης τσατσα, ρωταω το ονομα της κοπελας. μου λεει 'θα την δεις'. της λεω να βαλουμε λιγο φως και μου λεει το θεικο 'με 30 ευρω θελεις και φως?' ΟΥΣΤ :huh:
αυτο το σπιτι μετα τις ενδοξες στιγμες που εχει περασει με τις 2 Χριστινες,εχει παρει ενα κατηφορο διχως επιστροφη εδω και χρονια...τις χειροτερες τις πιο αγενεις και πιο προκλητικες τσατσαδες της πιατσας,κατι πουτανες ο,τι να'ναι...κατι τιμες λες και ειναι το Βιλα ερωτικα...
πραγματικα απορω πως μενει ακομα ανοιχτο

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Την φάγατε την κοπέλα (Βικτωρια). Δεν την εμφανίζει καθόλου στο άλλο site. Πάντως και κατά την δική μου γνώμη από τις καλές στην πόλη μας. Ωραία παρουσία και καλή περιποίηση! Τρεις φορές δεν μετάνιωσα καθόλου. Μόνο κακό το 40αρι...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
καλημέρα αλάνια!! χθες απογευμα περασα μετα απο παααρα πολλα χρονια απο βαρδαρη. ενα ηταν ανοιχτο και ηταν η Λιλη μεσα (απο Λα Φαμ) κ ξεκινουσε απο 25..πως ξεπεσε ετσι το κομοδινακι...

αργουτσικα το βραδυ πηγαμε μια βολτα απο Μυλο και παθαμε πλακα απο το ποσα studio εχουν ανοιξει..ειδαμε στη Νικηφορου Ουρανου  σε εκεινο διπλα στην "εκκλησια" μια Χριστινα μικρουλα κ ουκρανεζα αποτι μας ειπαν..την εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις γτ λεμε να την τιμησουμε σημερα που θα ειμαστε νηφαλιοι..
και κατι ακομα, ενα τουμπανακι στα τριδυμα, την Καρλα την εχει παρει κανεις κ να περασει καλα?γτ βρηκα 3 κρητικες ολες ψιλογτπ..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Την φάγατε την κοπέλα (Βικτωρια). Δεν την εμφανίζει καθόλου στο άλλο site. Πάντως και κατά την δική μου γνώμη από τις καλές στην πόλη μας. Ωραία παρουσία και καλή περιποίηση! Τρεις φορές δεν μετάνιωσα καθόλου. Μόνο κακό το 40αρι...
θα λειψει για ενα μηνα ξανα...δε θα δουλευει οπως παλια θα ερχεται και θα φευγει!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Aκομα δεν περασε η ωριτσα να μας πεις  :grin:
φιλος εφαγα τετοια απογοητευση χθες με την εν λογο, που απο τα νευρα μου οταν γυρισα σπιτι, αντι να κατσω να γραψω κριτικη πατησα τον υπολογιστη να κλεισει με μπουνια...το μονο σιγουρο οτι η μικρη,που αρνειται πλεον το οτι ητανε η παουλινα και την λενε χριστινα δεν εχει καμια σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερε παλια ουτε καν στο ελαχιστο....για πρωτη φορα (αν και ειμαι ηρεμος ανθρωπος)εκανα φασαρια και σηκωθηκα ζητησα τα μισα λεφτα και εφυγα !!μου τα αρνηθηκαν στην αρχη αλλα ηδη ειχα φουσκωσει και δεν καταλαβαινα και πολλα εκεινη την ωρα!!
(ας ειναι καλα ο αζζαζελ με τον γιορκι που με βαλανε σε τετοιο τριπακι=οταν δεν παιρνεις αυτο που πρεπει ζητας τα λεφτα σου πισω και φευγεις!!
τελος οι μαλακιες οταν καποια δε πληρει τις προυποθεσεις της πουτανιας να σηκωνεστε και να φευγετε...λιγο θαρρος θελει στην αρχη και μετα ρολαρει μονη της η γλωσσα!!

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
για τη χριστινα που ρωτησα λες jimiadis? εμφανιζοταν παλια ως παουλινα σε αλλο studio? τοσο χαλια ρε φιλε.. το κερατο μου 2 μου αρεσαν και ειναι και οι 2 κομοδινα αποτι φενεται.. :headbang: με βλεπω να περνω το φιλαρακι μου και να ξεκωλιασουμε παρτουζα την Εμμα τη σαβουριτσα :s&m_2:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Eφυγε διακοπες τυπε γ αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom