You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
H εφη λογικα δουλευει,για τις αλλες δεν ξερω.Λεω μετά από καιρό 2 χρόνια περίπου Πέμπτη πρωί να κάνω καμια τσάρκα για διπλή ή και τριπλή κατάθεση. Τι επιλογές έχουμε? Σκεφτόμουνα για Έφη, Νατάσσα και Γαλήνα. Δουλεύουν πρινή την Πέμπτη?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Λεω μετά από καιρό 2 χρόνια περίπου Πέμπτη πρωί να κάνω καμια τσάρκα για διπλή ή και τριπλή κατάθεση. Τι επιλογές έχουμε? Σκεφτόμουνα για Έφη, Νατάσσα και Γαλήνα. Δουλεύουν πρινή την Πέμπτη?
Αναμένω περιγραφική κριτική οπως ξερεις μονο εσυ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Μια καρολινα βλεπω ολο στο αλλο σιτε αλλα δεν την εχω δει ποτε να βαζει τι ωρες δουλευει, επισης μια λουση με μαυρισμενο δερμα φαινεται καλη αλλα απο κανεναν δεν ακουστηκε κατι...
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Η Νατασα-Τσαρινα εχει επιστρεψει κανονικα ? και που ??
billys24
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 76
- Like
- 939
- Πόντοι
- 1.060
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες)Η Νατασα-Τσαρινα εχει επιστρεψει κανονικα ? και που ??
Πρωινη παντα,Παρασκευη-Δευτερα
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Καλά θυμάσαι κολλητέ, έτσι ακριβώς είναινομιζω πως ο Μπακαγιοκος scorpios έγραψε για δόντια!
Βυζια του χρονου αν πάνε καλά οι δουλειές!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εκεινη η παουλινα που την ξεμουνιασατε και εγραφαν λιγο πιο πισω στο νημα διθυραμβους επεστρεψε;
σε ποιο ιδρυμα ηταν;
σε ποιο ιδρυμα ηταν;
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
A2 Lux!εκεινη η παουλινα που την ξεμουνιασατε και εγραφαν λιγο πιο πισω στο νημα διθυραμβους επεστρεψε;
σε ποιο ιδρυμα ηταν;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Σας έχω δυσάρεστα νέα . Θεία Μονικα από αρχές Νοεμβρίου , με εντολή οδοντιάτρου :'(Τι έγινε ρε παιδιά η θεία Μονικα επέστρεψε η παιρνει ακόμη αναβολές?
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Και είχαμε μια ανησυχία,θα γυρίσει δε θα γυρίσει ο χούλκ χογκαν..!πολύ γούστο έχετε κάποιοι. Και μετά μιλάτε για επίπεδο γυναικών στα σπίτια.δε μπορώ να καταλάβω. Σας κάνουν δώρο καμιά συνευρεση;είσαστε ιδιοκτήτες μαγαζιών, δεν ξέρω. 3 φορές πήγα μαζί της το μετάνιωσα.Σας έχω δυσάρεστα νέα . Θεία Μονικα από αρχές Νοεμβρίου , με εντολή οδοντιάτρου :'(
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Eγω προσωπικα δε πηγα καμμια μονο που την ειδα ηθελα να ξερασω
chandler2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κι εσύ φίλε έπρεπε να πας τρεις φορές μαζί της για να καταλάβεις ότι δεν σ' αρέσει;Και είχαμε μια ανησυχία,θα γυρίσει δε θα γυρίσει ο χούλκ χογκαν..!πολύ γούστο έχετε κάποιοι. Και μετά μιλάτε για επίπεδο γυναικών στα σπίτια.δε μπορώ να καταλάβω. Σας κάνουν δώρο καμιά συνευρεση;είσαστε ιδιοκτήτες μαγαζιών, δεν ξέρω. 3 φορές πήγα μαζί της το μετάνιωσα.
υγ. Προσωπικά, δεν τη γνωρίζω τη θεία Μόνικα. Μου κάνει εντύπωση πάντως που, αν και θεία, είναι περιζήτητη.
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Λάθος μου.την πρώτη πήγα επειδή άκουγα καλά λόγια από τους προμοτορες.την δεύτερη μήπως και έφταιγα εγώ την πρώτη ή μήπως ήταν κουρασμένη. Την τρίτη λάθος μουΚι εσύ φίλε έπρεπε να πας τρεις φορές μαζί της για να καταλάβεις ότι δεν σ' αρέσει;
υγ. Προσωπικά, δεν τη γνωρίζω τη θεία Μόνικα. Μου κάνει εντύπωση πάντως που, αν και θεία, είναι περιζήτητη.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Ρε παιδια μην δημιουργητε λαθος εντυπώσεις.....
Κανεις δεν εχει γραψει ότι η ΜΟΝΙΚΑ είναι μουναρα...
Ολοι, μαζι και εγω, λεμε ότι προκειται για ένα μιλφ,μετριο εμφανισιακα που όμως προσφερει
πολύ καλες υπηρεσίες....
Κανεις δεν εχει γραψει ότι η ΜΟΝΙΚΑ είναι μουναρα...
Ολοι, μαζι και εγω, λεμε ότι προκειται για ένα μιλφ,μετριο εμφανισιακα που όμως προσφερει
πολύ καλες υπηρεσίες....
drak-oulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η Νικολ η milf δουλεύει ακόμα ή έχει σταματήσει? Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις