Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα!
Διασταυρωνοντας μερικα απο αυτα που προσφατα γραψατε εδω μεσα, μπορω με βεβαιοτητα να πω πως η Δαναη που αναφερατε εργαζεται πλεον ως Αθηνα στο Μινωτ.14. Οι σωματικες και 'υπηρεσιακες' αναφορες ταιριαζουν απολυτα.
Την πηρα χτες το πρωι. Πηγαινα για Γαληνη, αλλα ειπα να κανω μια μικρη τσαρκα και περασα στην Αθηνα λογω βυζιων κ χαριτωμενιας στο σαλονι. Δεν αξιζει ομως τα λεφτα. Πιπα για πτυχιο...μηχανολογικου με διαρκεια δευτερολεπτων,δυσαρεστη αναπνοη,κωλος που προτιμας να μην τον κοιτας και,το χειροτερο, σε κραταει μακρια απο τα βυζια της με τεχνικες λαβης που θα ζηλευαν και παλαιστες της ελληνορωμαικης. Οποιος καταφερει και πιπιλισει ρωγιτσα, κερδιζει ποντους, ξερωγω.
Ισως καποιος αλλος να βγαλει γουστα με την κοπελα, αλλα εγω, δεν. Η μαγκια της ειναι πως με την παρλα και τη χαριτωμενια περναει η ωρα και μονο οταν βγεις απο το δωματιο συνειδητοποιεις πως ηταν χαμενα λεφτα.
Γαληνουλα μου, σορρυ, την αλλη φορα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Λογικα η Εφη αυριο και την Κυριακη θα δουλευει. Αν καποιος γνωριζει για σιγουρα, ας το γραψει, γιατι ειμαι εκτος Σαλονικας και θα ερθω μονο και μονο για την Εφη...  :smitten:  :grin:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Δες τε στα 10 Ε τι υπάρχει...
http://www.*****.com/index.php/topic,40.19890.html

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Παιδιά δεν έχω πηδήξει ποτέ από πίσω. Αν μπορεί κάποιος ας προτείνει κάποια καλή για να κάνω την αρχή και να μου πει σε τι τιμές παίζουν. Τα γούστα μου θα έλεγα ότι είναι μικροκαμωμένες κοπέλες αλλά πείτε μου και άλλες δεν πειράζει. Η ώρα που θα είμαι Θεσσαλονίκη θα είναι 8-10 το βραδάκι και δεν ξέρω τι παίζει με βάρδιες, έρχομαι σπάνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήδημα απο πίσω και μικροκαμωμένη, συνδυάζονται απο την Φλωριτα, η οποία παίρνει νομίζω 70 ή 80€ και ο κωλος της αντέχει, τον σκίζεις σε όλες τις στάσεις, χωρίς μη και μη...

MUDJAHIDNIKOLA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
η θεια μονικα ποτε ακριβως ερχεται εχω παει 3 φορες εως τωρα και θελω και αλλο δεν πηρα ολοκληρωμενο ποσο παει τωρα τζακουζι εχει η ερημιτη θα ειναι βραδυνη η πρωινη η θα παει στα τρυδιμα πισω? οπως παλια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
η θεια μονικα ποτε ακριβως ερχεται εχω παει 3 φορες εως τωρα και θελω και αλλο δεν πηρα ολοκληρωμενο ποσο παει τωρα τζακουζι εχει η ερημιτη θα ειναι βραδυνη η πρωινη η θα παει στα τρυδιμα πισω? οπως παλια?
Αναρρώνει.....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.113
Πόντοι
2.266
ΚΑΥΛΙΑΡΗ μου με εφτιαξες.!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πως το εχει το μαλι.?? ανανεωμενη.?? πως την βλεπεις.?? Γραψε γιατι θα ακολουθησω και εγω μετα...  :grin:
Καλη ειναι φιλε τραβα καυλιαρα οπως ηταν καρε μαλακι και κωλαρα ολα τα φραγκα απλα λιγο κουρασμενη οπως καταλαβαινεις καλες οι διακοπες ξεκουραση και χαβας αλλα απο την ωρα που ηρθε δε μπορει να κλεισει μπουτι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πηγα ψηφισα το μεσημερι  :headbang: και μετα κατεβηκα και εκανα μια μικρη βολτιτσα...

-Νικ.Ουρανου 26.μιλφ Ειρηνη
-Νικ.Ουρανου 28.η Στεφη η Ιταλιδα
-Μινωταρου Venus.η Αννα η Πολωνεζα ξανθο πολυ ομορφο κοριτσι
-Μινωταυρου Ξυλινο.η Αθηνα νεαρη Ελληνιδα με τεραστια κρεμαστα βυζια πεταμενα εξω
-Κωλετη.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 50.η μιλφ Αντζελα η Πολωνεζα με την κωλαρα

πολλα σπιτια ηταν κλειστα σημερα
Και κατι ακομα αν γνωριζει κανεις να μου λυσει την απορια...5.30 το πρωι εκανα βολτα στην περιοχη και στον Μυλο ειχε καποιο προγραμμα και γινοταν της πουτανας σε ολη την περιοχη παντου παρκαρισμενα
Σημερα το μεσημερι που περασα απο τον Μυλο ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο και καθαριζανε.
Τι σκατα ειχε και εγινε τετοια κολαση??

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
η αθηνά ειναι η παλια δανάη ετσι;

Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγα ψηφισα το μεσημερι  :headbang: και μετα κατεβηκα και εκανα μια μικρη βολτιτσα...

-Νικ.Ουρανου 26.μιλφ Ειρηνη
-Νικ.Ουρανου 28.η Στεφη η Ιταλιδα
-Μινωταρου Venus.η Αννα η Πολωνεζα ξανθο πολυ ομορφο κοριτσι
-Μινωταυρου Ξυλινο.η Αθηνα νεαρη Ελληνιδα με τεραστια κρεμαστα βυζια πεταμενα εξω
-Κωλετη.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 50.η μιλφ Αντζελα η Πολωνεζα με την κωλαρα

πολλα σπιτια ηταν κλειστα σημερα
Και κατι ακομα αν γνωριζει κανεις να μου λυσει την απορια...5.30 το πρωι εκανα βολτα στην περιοχη και στον Μυλο ειχε καποιο προγραμμα και γινοταν της πουτανας σε ολη την περιοχη παντου παρκαρισμενα
Σημερα το μεσημερι που περασα απο τον Μυλο ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο και καθαριζανε.
Τι σκατα ειχε και εγινε τετοια κολαση??

reworks festival...κατι μαλακιες για τους house music lovers...μπορει και ροκ δεν ειμαι σιγουρος..η πλειοψηφια ειναι χαζα παιδακια που δεν σεβονται τιποτα..παντου σκουπιδια

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ.....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
:rockon:

Βραδυνή τσαρκα Μαζί με: TheRatPack Άντε Μαλέα ξαναανοιξε λογαριασμό! :grin:
Vikings ΕΣΥ Μάλακα μου ποσο Κάιρο ήσουν Επισκέπτης? :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα μιλφ με κωλαρα! :kissass2:
Ανδρ.50: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη! :s&m_1:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα κοκκινομαλα ορεξατη για  :fuck1: ! Φορούσε κι ενα διχτυωτο κοκκινο ολόσωμο που ηταν ανοιγμενο στην αφρατη ασπροκωλαρα της! :erection:
Ανδρ.16: Κορίνα. Το Μινιόν κοκκινομαλακο κοντοπουτανο! Κάτι μου λέει πως αυτό αντέχει σε τρελό σφυροκοπημα  :fuck2:! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Μπακαγιοκοι 3 φορες πέρασα και ακόμα δεν είχε παει το μωρο στο μαγαζί του!! :tickedoff: ήθελα ξάνα  :wanker: άλλα....
Villa prive: Βίκυ. Βγήκε το μωρο με την κρέμα παραμασχαλα, άλλα βγήκαν και στην tv τα πρωτα exit polls οπου εμεις οι ακροδεξιοί ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ!!! :wanker:
Bad girls: Αλίσια. Ουκρανικό άλογο το μωρο με μαυρο σετ εσωρούχων! :rockon: Μας έλεγε η τσατσά μπείτε να χαθειτε μαζί της στο δωμάτιο! :kissass:..... :grin:
Studio lux Νικ.1α: Λένα. Ξανθό ρώσικο μωρο με βυζαρες στητες και σκληρές! :tits:
Νικ.8: Αθηνά. Πρωην Δανάη ελληνίδα με  :tits: και χαριτωμένη ! Αφού ο vikings ηταν έτοιμος να μπει!  :birdman:
Red diamond: Μισέλ. Μαυρομαλα ισπανίδα βγήκε με τα  :boobies: φόρα παρτιδα και χαριτωμένο άλλα είναι κοντοπουτανο πολύ! :grin:
Φρίξου 13: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφ η ίδια ξεκίνησε τον πρόλογο της, για το τι κανει μεσά στο δωμάτιο! Πάντως έχω ακούσει απο φιλους οτι είναι καλη μεσά! :grin:
Φρίξου 13α:Τζούλια. Το κωλαροπουτανο μου που έβαψε και το μαλλί ξανθό! :kissass:
Φρίξου 15: Τάνια. Ισπανίδα που καποτε ηταν μπιμπελό με ωραία πιασιματα! Πληθωρική γυναικα αλλά...

Περάσαμε τα Τρίδυμα που δεν μας έκανε η αίσθηση και των 3 να μπούμε και να δουμε!  >:(

Πηγαίνοντας προς Las vegas είπαμε να πάμε απο τον χωματόδρομο! :headbang: Η επιθεση των κουνουπιών ηταν ανελέητη μέχρι και στις μύτες μας μέσα μπήκαν! :2funny: :2funny: :2funny: βαρεσαμε 100αρι για να ξεφύγουμε. :badair: :badair: :badair:
Las vegas: Σίσσυ . Ουγγαρέζα μαυρομαλα με Κωλαρα άλλα βγήκε αβαφη και μέσα δεν! :grin:
Las vegas: Φλωριτα.  :boobies:... Hi! :grin:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα  :boobies: εξω! Ήθελε να μπω μονο εγώ , γιατί με θυμόταν απο το gangbang του Μπακαγιοκου Triena :2funny:
Νικ.28: Εμμα.  :tits:.... :pipa1:

Υ.γ.1: 1η Συνάντηση: 17/11/2014.......9η Συνάντηση: 20/09/2015! :rockon:

Υ.γ.2: VIKINGS είσαι ωραίος Διοργανωτής τελικά κρατησες όλα τα έθιμα! :rockon:
Γράψε όμως και την πρωινή αναφορά να ΞΕΡΟΧΥΣΩ!! :wanker:... :birdman:

Υ.γ.3: Την Τέταρτη έχει ταβέρνα με τουμπα-λιμπρε και τα αλλά τα συναφι! :grin:
Αρειάνα φιλαράκια μου ελάτε! :rockon:

Μετα Τίμης απο τον Φερεντινο της Παρέας! :grin:

Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελέ
!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Καλη ειναι φιλε τραβα καυλιαρα οπως ηταν καρε μαλακι και κωλαρα ολα τα φραγκα απλα λιγο κουρασμενη οπως καταλαβαινεις καλες οι διακοπες ξεκουραση και χαβας αλλα απο την ωρα που ηρθε δε μπορει να κλεισει μπουτι

Ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορια, αλλα τελικα δεν βολεψε, εμπλεξα με κατι ουζομεδες και τωρα ξεμπερδεψα... :grin: ..ηθελα παρα πολυ να παω την πεθυμησα... :knockinb:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ.....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
:rockon:

Βραδυνή τσαρκα Μαζί με: TheRatPack Άντε Μαλέα ξαναανοιξε λογαριασμό! :grin:
Vikings ΕΣΥ Μάλακα μου ποσο Κάιρο ήσουν Επισκέπτης? :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα μιλφ με κωλαρα! :kissass2:
Ανδρ.50: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη! :s&m_1:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα κοκκινομαλα ορεξατη για  :fuck1: ! Φορούσε κι ενα διχτυωτο κοκκινο ολόσωμο που ηταν ανοιγμενο στην αφρατη ασπροκωλαρα της! :erection:
Ανδρ.16: Κορίνα. Το Μινιόν κοκκινομαλακο κοντοπουτανο! Κάτι μου λέει πως αυτό αντέχει σε τρελό σφυροκοπημα  :fuck2:! :grin:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Μπακαγιοκοι 3 φορες πέρασα και ακόμα δεν είχε παει το μωρο στο μαγαζί του!! :tickedoff: ήθελα ξάνα  :wanker: άλλα....
Villa prive: Βίκυ. Βγήκε το μωρο με την κρέμα παραμασχαλα, άλλα βγήκαν και στην tv τα πρωτα exit polls οπου εμεις οι ακροδεξιοί ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ!!! :wanker:
Bad girls: Αλίσια. Ουκρανικό άλογο το μωρο με μαυρο σετ εσωρούχων! :rockon: Μας έλεγε η τσατσά μπείτε να χαθειτε μαζί της στο δωμάτιο! :kissass:..... :grin:
Studio lux Νικ.1α: Λένα. Ξανθό ρώσικο μωρο με βυζαρες στητες και σκληρές! :tits:
Νικ.8: Αθηνά. Πρωην Δανάη ελληνίδα με  :tits: και χαριτωμένη ! Αφού ο vikings ηταν έτοιμος να μπει!  :birdman:
Red diamond: Μισέλ. Μαυρομαλα ισπανίδα βγήκε με τα  :boobies: φόρα παρτιδα και χαριτωμένο άλλα είναι κοντοπουτανο πολύ! :grin:
Φρίξου 13: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφ η ίδια ξεκίνησε τον πρόλογο της, για το τι κανει μεσά στο δωμάτιο! Πάντως έχω ακούσει απο φιλους οτι είναι καλη μεσά! :grin:
Φρίξου 13α:Τζούλια. Το κωλαροπουτανο μου που έβαψε και το μαλλί ξανθό! :kissass:
Φρίξου 15: Τάνια. Ισπανίδα που καποτε ηταν μπιμπελό με ωραία πιασιματα! Πληθωρική γυναικα αλλά...

Περάσαμε τα Τρίδυμα που δεν μας έκανε η αίσθηση και των 3 να μπούμε και να δουμε!  >:(

Πηγαίνοντας προς Las vegas είπαμε να πάμε απο τον χωματόδρομο! :headbang: Η επιθεση των κουνουπιών ηταν ανελέητη μέχρι και στις μύτες μας μέσα μπήκαν! :2funny: :2funny: :2funny: βαρεσαμε 100αρι για να ξεφύγουμε. :badair: :badair: :badair:
Las vegas: Σίσσυ . Ουγγαρέζα μαυρομαλα με Κωλαρα άλλα βγήκε αβαφη και μέσα δεν! :grin:
Las vegas: Φλωριτα.  :boobies:... Hi! :grin:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα  :boobies: εξω! Ήθελε να μπω μονο εγώ , γιατί με θυμόταν απο το gangbang του Μπακαγιοκου Triena :2funny:
Νικ.28: Εμμα.  :tits:.... :pipa1:

Υ.γ.1: 1η Συνάντηση: 17/11/2014.......9η Συνάντηση: 20/09/2015! :rockon:

Υ.γ.2: VIKINGS είσαι ωραίος Διοργανωτής τελικά κρατησες όλα τα έθιμα! :rockon:
Γράψε όμως και την πρωινή αναφορά να ΞΕΡΟΧΥΣΩ!! :wanker:... :birdman:

Υ.γ.3: Την Τέταρτη έχει ταβέρνα με τουμπα-λιμπρε και τα αλλά τα συναφι! :grin:
Αρειάνα φιλαράκια μου ελάτε! :rockon:

Μετα Τίμης απο τον Φερεντινο της Παρέας! :grin:

Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελέ
!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Πριν παω στο ξυλινο (εκει που σε ειδα) περασα απο τριδυμα και ειχε στο πρωτο μια καινουργια ιταλιδα ξανθια νομιζω βανεσα την λεγανε...με καλο κορμι και ωραιες βυζαρες, ηταν και λιγο χαβαλετζου στην υποδοχη, ξερουμε κατι για αυτην; η τσατσα με ειπε οτι ειναι εδω δυο-τρεις εβδομαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom