plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
βαλε και κανενα σημειο στιξης βρε...μπερδευτηκα να τα βγαλω...
καταργηθηκαν οι στήξεις!!
βαλε και κανενα σημειο στιξης βρε...μπερδευτηκα να τα βγαλω...
Τα γραφω γρηγορα και ξεχναωβαλε και κανενα σημειο στιξης βρε...μπερδευτηκα να τα βγαλω...
Τις φορολογησε ο Τσιπραςκαταργηθηκαν οι στήξεις!!
Τις φορολογησε ο Τσιπρας
Φυσικα επομενος ειναι ο αερας που αναπνεουμεxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
:- :- :o :o :o :o
φορολογισε και τις στηξεις;;;;;;;???!!!!
Πάχυνε!Για αυτή τη Λούσυ που έχει εμφανιστεί σε Red Diamond και Villa Erotica γνωρίζει κανείς κάτι;
Πάχυνε!
καλα ρε χθες δεν φωναζαααα;....τι επρεπε να γραψω οτι επεσε βομβα;επρεπε να με εβλεπες χθες εκει μεσα να ουρλιαζω!!Μαγκες επιστροφη απο χριστινοπαουλινα ειχα πει θα τη δοκιμασω και μετα την δοκιμη ενα εχω να πω ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η γκομενα ειναι η ξεπετα της ξεπετας οση ομορφια εχει το πιπινακι αλλο τοσο αθλια ειναι στο κρεβατι
To ξερω αλλα αμα δεν δοκιμασεις δε μπορεις να σαι σιγουρος γ αυτο το κανα πολλοι εχουν πει για πολλες αλλα οταν πηγαινα εγω ολα τελεια πχ Παολα Ελληνιδα την εχουν κραξει του κερατα αλλα εγω περναω τελεια μαζι τηςκαλα ρε χθες δεν φωναζαααα;....τι επρεπε να γραψω οτι επεσε βομβα;επρεπε να με εβλεπες χθες εκει μεσα να ουρλιαζω!!
Καλά ξηγηθηκες Jim κ με το δίκιο σου.Θελω επίσης να προσθέσω ότι το καριολακι είχε ξεκινήσει τις ξεπετες πριν φυγει με άδεια!καλα ρε χθες δεν φωναζαααα;....τι επρεπε να γραψω οτι επεσε βομβα;επρεπε να με εβλεπες χθες εκει μεσα να ουρλιαζω!!
Πριν παχύνει είχε ωραίο κωλαρακι για σκίσιμο!Τώρα όμως no vfm!Καμία έξτρα πληροφορία παίζει;
Ρε Ραπτορα και εγώ θα πήγαινα αλλα διάβασα Τζιμιαδη και έβαλα βενζίνη στο αμάξι αντί να τα πετάξω στην ξεπέτα !καλα ρε χθες δεν φωναζαααα;....τι επρεπε να γραψω οτι επεσε βομβα;επρεπε να με εβλεπες χθες εκει μεσα να ουρλιαζω!!
Δε γαμιετε ρε σκορπιε εδω εχουμε πεταξει αλλα κ αλλα τουλαχιστον το επιβεβαιωσα κ εγω να αποτρεψουμε αλλους να κανουν αυτη τη μαλακιαΡε Ραπτορα και εγώ θα πήγαινα αλλα διάβασα Τζιμιαδη και έβαλα βενζίνη στο αμάξι αντί να τα πετάξω στην ξεπέτα !
ωραιος ρε scorpie αλλα ποια ειναι η Αφροδιτη η μιλφ στο κεφαλληνιας 8? μηπως η Νεφελη με αλλαγη ονοματος?Τσάρκα κατά τις 2:00
Έρως 16 : Κορινα ρουμανοπιπινι αδιάφορο
Α.γ.24 : Μιρελα Ρουμανοβανδη
Α.γ.19 : Ντόρα ρουμανομιλφ
Α.γ.32 : Σίντι ουγγαρεζα μαυρομάλλα ψηλή αδύνατη
Α.γ.34 : Κλειστό
Α.γ.38 : Γωγώ ρουμανοκομοδινο
Α.γ.50 : Καρινα ρουμανομιλφ νταρντανοκομοδινο
Α.γ.52 : Κλειστό... Η γυφτορουμανα Ελενα είναι διακοπές
Κεφαλληνίας 8 : Αφροδίτη Ελληνίδα νταρντανομιλφ
Ν.ουρανου 1α : Χριστινα Αλβανιδα
Ν.ουρανου 1β : Κλειστό
Φριξου 14 : Νικόλ μιλφ