You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)
Kastoras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καμια επιλογη value for money τι προτεινετε?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Νομιμα η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ρε κολλητε????Η Έλενα κάνει τίποτε εξτραδάκια στο δωμάτιο;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Αυτό δεν είναι παρανομο...Για παράνομα εννοώ, όπως η Νταιάνα που σου χάριζε απλόχερα την μουνάρα της στην μάπα έχοντας πάρει το απλό!!!!!!!!!!
Γι αυτό σου λεω να διευκρινησεις τι θες...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
κανει πολυ εντονο πουτσοτριψιμο στο μουνι της και στη σουφρα της και σε πλακωνει και στα γλωσσοφιλαΈεστω απ αυτό, κάνει τίποτε η Ελενίτσα;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ενταξει αξιζει αλλα σου σπαει και τα νευρα με το χρονο...ενω στα δινει ολα στο 10λεπτα μετα αρχιζει τη γκρινια και σε ξενερωνειΟκ θα κανω μια δοκιμη. Πιστευω αξιζει
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ένα και το αυτό....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
οι αυθεντικες φιρμες δεν επηρεαζονται απο τις μαλακιες των τσατσαδωνΗ ιδια η Ελενα? Για τη τσατσα λεγανε οτι σου τι σπαει με τη μουσικη
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς έτσι, κάνουν κουμάντο....
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Ακομα δε επεστρεψε η θεια μομικα??
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Εμενα παντος Αλ μια φορα πηγε να μου το κανει αυτο την εκραξα και απο τοτε ποτε ξαναενταξει αξιζει αλλα σου σπαει και τα νευρα με το χρονο...ενω στα δινει ολα στο 10λεπτα μετα αρχιζει τη γκρινια και σε ξενερωνει
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Ουτε με την τσατσα μου χει γινει ποτε αυτο και καλητερα να μη γινει γιατι θα την παρει ο διαολοςΗ ιδια η Ελενα? Για τη τσατσα λεγανε οτι σου τι σπαει με τη μουσικη
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Αρχές ΝοέμβρηΑκομα δε επεστρεψε η θεια μομικα??
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μου φαινεται καπως περιεργο που δεν γραφονται και πολλα για αυτην. Και πολυ ομορφη ειναι και μικρη ειναι και πολυ καλη μεσα ειναι... Τωρα εαν ενοχλη καποιους που ειναι ελληνιδα τι να κανουμε, παντε εσεις στις γυφτορουμανες που τα κανουν ολα χυμα. :S
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
http://[URL unfurl="true"]www.classicgreekcinema.com/wp-content/gallery/tha-se-kano-vasilissa/11.jpg[/img[/URL]]
Βρε ποιον μου θυμίζεις! ;D
Βραδυνή Μίνι Τσαρκα με τον Υπερ-Μαλεα [b][color=red]Vikings[/color][/b]! :headbang3:
Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα με την αφρατη κωλαρα! :kissass2: ένας Μπακαγιοκος που μπήκε ταυτοχρονα μαζι μας και ειδε την κωλαρα της Ντονας έλεγε στην τσατσά " εγώ θα ρθω σε λίγο"! ;D
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο μου! Δεν μου έδωσε σημασία αυτή την φόρα και έβλεπε την tv που ηταν απο πανω μας έτσι όπως καθομασταν! ;D
Ανδρ.38: Γωγώ. Μαυρομαλικο νεανικό μωρακι με ωραίο κωλαρακι! :kissass: Τι μας είπε η τσατσά μιλάτε ελληνικά? :2funny:
Ανδρ.34: Λάρα. :kissass:.... :boobies:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα φορούσε ενα στρινγακι που σχημάτιζε πανω στην κωλοχαραδρα της μια Κοκκίνη καρδουλα! :fuck2:
Ανδρ.24: Μιρέλλα. Το μωρο που Βανδήζει πολύ! ;D
Ανδρ.50: Καρίνα. Περιποιήθηκε Πόλυ τώρα τελευταια, έβαψε μαλλάκι, το ισιωσε γενικώς το παλεύει η κοπελα να κρατηθεί! :zfuck:
Ανδρ.52: Ελένα. :kissass2:..... :fuck1: Τι βλέμμα είναι αυτό? Ενιωσα την ζωή μου στα χαμένα!
:headbang3:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Κωλαρα μου θα σου ξαναρθω σύντομα! :fuck2:.... :wanker:
La case direne: Νίκη. Ελληνίδα με :tits: σε πρόγραμμα! ;D
Studio lux Νικ 1α: Λένα. Ξανθία ρωσίδα με βυζαρες! Πορνοτουμπανο το μωρο! Και πολυ αναμονή. :orchestra:
Νικ.8 : Αννα. Πρωην Μαξίμ. Δεν λέει και πολλά μέσα! Αλλά έχει το στιλακι που μπορεί να σε ξεγελάσει στο Σάλονι! :o
Φρίξου 13: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με τα 7 κίλα Μούνι! ;D έχει και κρεμαστές βυζαρες που τις γλυφεις όση ωρα θες! ;D του Λεώ του vikings το καλοκαίρι που την πήρα ηταν δυνατή στο δωμάτιο.
- Μου λέει: Μα τι γούστα είναι αυτά που εχεις ρε Μαλάκα! :2funny: :2funny: :2funny:
Φρίξου 13α: Μια καινούργια. Μόλις μπήκαμε βάζει η τσατσά εναν Μπακαγιοκο κατευθείαν στο δωμάτιο! ;D η κοπελα ηταν στην μέση του σαλονιού Μαυρομαλα με λιγα περιττά κίλα , ταττουαζ πανω στα βυζια σαν την ρωξανα την γυφτορουμανα μου θύμισε λίγο! ;D την Λεώ απο που είσαι καλέ?
- Μου λέει: Ελληνίδα είμαι μωρο μου! ;D :2funny:
Περπατάμε φτάνουμε στην γωνία της Μινώταυρου. Νάτα τα γιαπια με τα καινούργια σπιτάκια που θα γίνουν! :orchestra: Δουλεύουν και την Νύχτα για να προλάβουν τις γιορτές! Για να δουμε τι θα δουμε και εκεί! :hi:
Las vegas: Ιωάννα. Άντε τυχερε vikings το ειδες το μωρο! :erection:
Venus angels: Μπάρμπαρα. :kissass2:.... :fuck2:..... :wanker:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα καλουτσικα :boobies:! Την είδαμε απο το παράθυρο και φορούσε το μπουρνουζακι της! :erection:
[u][i][b]
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Ξαναμελε!!![/b][/i][/u] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Βρε ποιον μου θυμίζεις! ;D
Βραδυνή Μίνι Τσαρκα με τον Υπερ-Μαλεα [b][color=red]Vikings[/color][/b]! :headbang3:
Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα με την αφρατη κωλαρα! :kissass2: ένας Μπακαγιοκος που μπήκε ταυτοχρονα μαζι μας και ειδε την κωλαρα της Ντονας έλεγε στην τσατσά " εγώ θα ρθω σε λίγο"! ;D
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο μου! Δεν μου έδωσε σημασία αυτή την φόρα και έβλεπε την tv που ηταν απο πανω μας έτσι όπως καθομασταν! ;D
Ανδρ.38: Γωγώ. Μαυρομαλικο νεανικό μωρακι με ωραίο κωλαρακι! :kissass: Τι μας είπε η τσατσά μιλάτε ελληνικά? :2funny:
Ανδρ.34: Λάρα. :kissass:.... :boobies:
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα φορούσε ενα στρινγακι που σχημάτιζε πανω στην κωλοχαραδρα της μια Κοκκίνη καρδουλα! :fuck2:
Ανδρ.24: Μιρέλλα. Το μωρο που Βανδήζει πολύ! ;D
Ανδρ.50: Καρίνα. Περιποιήθηκε Πόλυ τώρα τελευταια, έβαψε μαλλάκι, το ισιωσε γενικώς το παλεύει η κοπελα να κρατηθεί! :zfuck:
Ανδρ.52: Ελένα. :kissass2:..... :fuck1: Τι βλέμμα είναι αυτό? Ενιωσα την ζωή μου στα χαμένα!
:headbang3:
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Κωλαρα μου θα σου ξαναρθω σύντομα! :fuck2:.... :wanker:
La case direne: Νίκη. Ελληνίδα με :tits: σε πρόγραμμα! ;D
Studio lux Νικ 1α: Λένα. Ξανθία ρωσίδα με βυζαρες! Πορνοτουμπανο το μωρο! Και πολυ αναμονή. :orchestra:
Νικ.8 : Αννα. Πρωην Μαξίμ. Δεν λέει και πολλά μέσα! Αλλά έχει το στιλακι που μπορεί να σε ξεγελάσει στο Σάλονι! :o
Φρίξου 13: Αμέλια. Το νταρντανομωρο με τα 7 κίλα Μούνι! ;D έχει και κρεμαστές βυζαρες που τις γλυφεις όση ωρα θες! ;D του Λεώ του vikings το καλοκαίρι που την πήρα ηταν δυνατή στο δωμάτιο.
- Μου λέει: Μα τι γούστα είναι αυτά που εχεις ρε Μαλάκα! :2funny: :2funny: :2funny:
Φρίξου 13α: Μια καινούργια. Μόλις μπήκαμε βάζει η τσατσά εναν Μπακαγιοκο κατευθείαν στο δωμάτιο! ;D η κοπελα ηταν στην μέση του σαλονιού Μαυρομαλα με λιγα περιττά κίλα , ταττουαζ πανω στα βυζια σαν την ρωξανα την γυφτορουμανα μου θύμισε λίγο! ;D την Λεώ απο που είσαι καλέ?
- Μου λέει: Ελληνίδα είμαι μωρο μου! ;D :2funny:
Περπατάμε φτάνουμε στην γωνία της Μινώταυρου. Νάτα τα γιαπια με τα καινούργια σπιτάκια που θα γίνουν! :orchestra: Δουλεύουν και την Νύχτα για να προλάβουν τις γιορτές! Για να δουμε τι θα δουμε και εκεί! :hi:
Las vegas: Ιωάννα. Άντε τυχερε vikings το ειδες το μωρο! :erection:
Venus angels: Μπάρμπαρα. :kissass2:.... :fuck2:..... :wanker:
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με τα καλουτσικα :boobies:! Την είδαμε απο το παράθυρο και φορούσε το μπουρνουζακι της! :erection:
[u][i][b]
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Ξαναμελε!!![/b][/i][/u] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις