Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά πήγα και σήμερα αλλά πάλι δεν βρήκα την Μόνικα. Όπως μου είπε αυτή που δουλεύει στο απέναντι σπίτι, δεν πήγε στην δουλειά ούτε χθες ούτε σήμερα αλλά τάχα δεν ήξερε τον λόγο. Μάλλον είμαι γκαντέμης!!! Θα προσπαθήσω μία τρίτη και τελευταία φορά και αν όχι...θα ξεσπάσω μετά στα κορίτσια της Μαριάννας!! Μια φορά είπα να ασχοληθώ τόσα χρόνια κι εγώ με μποουρδέλα αλλά....δεν μου πάει!!! :)

aplas1990

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς για την Αντριάνα από το Venus Angel που συνήθως δούλευε βράδυ; Παλαιότερα είχε πει κάποιος ότι την έκανε για Ορεστιάδα. Έχει επιστρέψει;Ευχαριστώ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Καμια πρωινη αναφορα με τους Δρακους που δουλευουν θα εχουμε?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Καμια πρωινη αναφορα με τους Δρακους που δουλευουν θα εχουμε?

Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! Grin
Ήθελα να δω την Ιρέν στο Lux Νικ.1α και ηταν κλειδωμένο! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Είχε και νέες αφίξεις! Dancing Smiley Dancing Smiley
Ανδρ.50: Στέλλα. Καστανό μακρύ μαλλί , σκουρόχρωμη επιδερμίδα και κοντουλα και διάφορα ταττου και Μιλφαρει πολυ! μου θύμισε την Τζούλια  απο το Ανδρ.21 στην εξωτερική εμφανισή ! Grin
Φρίξου 13α: Ιζαμπέλα. Ξανθία μακρύ μαλλί Μινιόν νεανικό κοριτσάκι και πολύ ωραίο προσωπο! Grin

Πηγά Βανέσσα στο bad girls! Έρωτας μιλάμε Έρωτας! Smitten Smitten Δεν αντεξα σε αυτήν  kissass2
Και το Εσπασα....... Orchestra Ι Love oukrania! Headbaning!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ήθελα να δω την Ιρέν στο Lux Νικ.1α και ηταν κλειδωμένο! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Ανδρ.50: Στέλλα. Καστανό μακρύ μαλλί , σκουρόχρωμη επιδερμίδα και κοντουλα και διάφορα ταττου και Μιλφαρει πολυ! μου θύμισε την Τζούλια  απο το Ανδρ.21 στην εξωτερική εμφανισή ! Grin
Φρίξου 13α: Ιζαμπέλα. Ξανθία μακρύ μαλλί Μινιόν νεανικό κοριτσάκι και πολύ ωραίο προσωπο! Grin

Πηγά Βανέσσα στο bad girls! Έρωτας μιλάμε Έρωτας! Smitten Smitten Δεν αντεξα σε αυτήν  kissass2

Μη δεις εσυ τσουβαλα,κατ'ευθειαν ερωτευεσαι  :2funny:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα...........

Παω κ αντι να δω δαναη βλεπω στο πρωτο μια ψυλη μελαχρινη με τον τσατσο μεσα 0 στηθος, στο αλλο ητανε η φλωριτα, κ στο τελευταιο μια ξανθια μπουχεσα που δουλευε στον βαρδαρι!!
Κοινως βυζια δεν ειδα πουθενα :headbang: :headbang:
bizoholik θα παθεις μουνοπλακα, πρεπει οπως και δηποτε να επισκεφθεις τη εμμανουελα στη βουρβαχη στην αθηνα
(ελληνιδα μελαγχροινη 25-30 καλουτσικο κορμι με πιασηματαρες κ κωλαρα)
εαν τυχει και κατεβεις(ψαξε φοτο απο το αλλο σαιτ) τετοια βυζια σπεσιαλ σπανια εχω ξαναδει επισης ατριχη
για γλυφαδα  :kissass: δεν εχω λογια για να καταλαβεις ειναι σαν της θειας τανιας απο λαφαμ αλλα φσντασου τα στα
νιατα τους να στεκονται ορθα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Μπήκα με τη Στέλλα την προηγούμενη εβδομάδα, παρα πολύ καλή και δεκτική. Άκουσα για μια καινούρια στο Ν. Ουρανού 1β Ρουμάνα Ροξανη μαυρομάλλα. Θα πάω από βδομάδα να την δω , αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας με διαφωτίσει.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
bizoholik θα παθεις μουνοπλακα, πρεπει οπως και δηποτε να επισκεφθεις τη εμμανουελα στη βουρβαχη στην αθηνα
εαν τυχει και κατεβεις(ψαξε φοτο απο το αλλο σαιτ) τετοια βυζια σπεσιαλ σπανια εχω ξαναδει επισης ατριχη
για γλυφαδα  :kissass: δεν εχω λογια για να καταλαβεις ειναι σαν της θειας τανιας απο λαφαμ αλλα φσντασου τα στα
Αυτή η θεία Τάνια γιατί δεν παίρνει σύνταξη. ? Πιστεύω έχει συμπληρώσει τα ένσημα  :2funny:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Αυτή η θεία Τάνια γιατί δεν παίρνει σύνταξη. ? Πιστεύω έχει συμπληρώσει τα ένσημα  :2funny:
:2funny: όντως, θα κανει αιτηση μολις ο τσιπρας κανει συμφωνια μεχρι τοτε υπαρχει αβεβαιοτητα
στο συνταξιοδοτικο  :2funny: :2funny:
αληθεια δουλευει εχω καιρο να τη ψαξω?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ξεκινησα πριν λιγες ωρες να παω να χωθω αναμεσα στα βυζια της Ιουλιας στο Α.Γεωρφιου 16, αλλα αντι για τα βυζια της Ιουλιας αντικρυσα τα βυζια της θειας Τζαστιν... :headbang: η τσατσα ειπε οτι η Ιουλια πηρε μεταθεση στα Σερρας, δεν ξερω αν αληθευει...εν μεσω βροχης ξεκινησα μια μινι τσαρκα προς αλυσιδας βιλες, μιας και ειχα δει τι εχουν στο προγραμμα τους, να δω την Βερονικα που υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκπληξη μου εκανε η εικονα, συναθλητες να τσαρκαρουν αγκαζε με ομπρελιτσα... :rockon: οργανωση λεμε...  την οποια Βερονικα πετυχα στο Βιλα ερωτικα επι της Ν.Ουρανου εισοδος, κοπελα μπαρμπατσικια, φενοταν να εχει βυζακια, αλλα κλικ δεν μου εκανε...red light Φριξου 9, ξανθια κοπελα ακωλη ονοματι Τζεσικα, δεν εθουσιαστηκα, αν και ειχε ομορφο προσωπακι, συνεχεια Ν.Ουρανου 8 να δω ποια ειχα δει την προηγουμενη φορα και δεν θυμομουνα, και τελικα ηταν μια καστανοξανθη πιτσιρικα ξυνομουρα αγελαστη, ομορφη μεν, η οποια ακουγε στο ονομα Βιολετα, στεκοταν και με κοιτουσε σαν σερβιτορα να παρει την παραγκελια...  :headbang:, διπλα ακριβως Ν.Ουρανου 6, το προ-μιλφακι η Κατερινα, την παρατηρησα καλυτερα, φετες ειναι η κοιλια της, γυμναζετε το κοριτσι, και απο κωλαρακι σκιζει... :kissass: εχει και ενα τατου απο την δεξια μερια στα πλευρα-κωλομερια...
Κοροβαγκου 7 δεν μπηκα το προγραμμα ελεγε οτι θα ειναι η ασχημη μακρυνη συγγενης της Ολιβ του Ποππαυ μαυρομαλλα αδυνατη Αλισα, και στο Κοροβαγκου 5, ελεγε οτι θα ειναι η βυζοκουβαληθρα Γκαμπριελα, οπου την ειδα και μπηκα για σπερματοκαταθεση, συνευρεση ακρως επυτηχημενη 100%, η Γκαμπριελα τα εδωσε ολα για ολα μεσα στο δωματιο...τιμησε και το τελευταιο σεντ που πηρε...εβαλε καποια κιλακια, τα οποια δεν την χαλασανε, εκανε κωλαρα φαρδια πλατια, ακομπλαριστη κοπελα και πληρως επικοινωνιακη...

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
:2funny: όντως, θα κανει αιτηση μολις ο τσιπρας κανει συμφωνια μεχρι τοτε υπαρχει αβεβαιοτητα
στο συνταξιοδοτικο  :2funny: :2funny:
αληθεια δουλευει εχω καιρο να τη ψαξω?
Δουλεύει  :jerking: Τον εαυτό της γιατί αποκλείεται να μπαίνει συναγωνιστής μαζί της. Είναι χαμένος από χέρι  :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μπήκα με τη Στέλλα την προηγούμενη εβδομάδα, παρα πολύ καλή και δεκτική. Άκουσα για μια καινούρια στο Ν. Ουρανού 1β Ρουμάνα Ροξανη μαυρομάλλα. Θα πάω από βδομάδα να την δω , αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας με διαφωτίσει.

Την είδα σήμερα το πρωί, τσιγγανορουμάνα μελανούρι με συμπαθητικό πρόσωπο και μεγάλη περιφέρεια. Σε κάποιους ο τύπος της θα αρέσει.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Την είδα σήμερα το πρωί, τσιγγανορουμάνα μελανούρι με συμπαθητικό πρόσωπο και μεγάλη περιφέρεια. Σε κάποιους ο τύπος της θα αρέσει.
Μου περιγράφεις κάποια που μοιαζει με την Τζούλια δηλαδή  :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μου περιγράφεις κάποια που μοιαζει με την Τζούλια δηλαδή  :rockon:

Πιστεύω ότι θα τη βρεις ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα γούστα σου :) Έχει ασυνήθιστο κορμί από το λίγο που την είδα, λεπτός κορμός με πραγματικά *μεγάλο* κώλο (δε νομίζω να τον δίνει).

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πιστεύω ότι θα τη βρεις ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα γούστα σου :) Έχει ασυνήθιστο κορμί από το λίγο που την είδα, λεπτός κορμός με πραγματικά *μεγάλο* κώλο (δε νομίζω να τον δίνει).
Οι γυφτορουμανες είναι αδυναμία και στανταρακια μου  :sunglasses: Θα την επισκεφτώ . Ρώτησες για κωλο ? Δεν μπορώ να αντισταθώ ! Θέλω κωλο  :zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ξεκινησα πριν λιγες ωρες να παω να χωθω αναμεσα στα βυζια της Ιουλιας στο Α.Γεωρφιου 16, αλλα αντι για τα βυζια της Ιουλιας αντικρυσα τα βυζια της θειας Τζαστιν... :headbang: η τσατσα ειπε οτι η Ιουλια πηρε μεταθεση στα Σερρας, δεν ξερω αν αληθευει...εν μεσω βροχης ξεκινησα μια μινι τσαρκα προς αλυσιδας βιλες, μιας και ειχα δει τι εχουν στο προγραμμα τους, να δω την Βερονικα που υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκπληξη μου εκανε η εικονα, συναθλητες να τσαρκαρουν αγκαζε με ομπρελιτσα... :rockon: οργανωση λεμε...  την οποια Βερονικα πετυχα στο Βιλα ερωτικα επι της Ν.Ουρανου εισοδος, κοπελα μπαρμπατσικια, φενοταν να εχει βυζακια, αλλα κλικ δεν μου εκανε...red light Φριξου 9, ξανθια κοπελα ακωλη ονοματι Τζεσικα, δεν εθουσιαστηκα, αν και ειχε ομορφο προσωπακι, συνεχεια Ν.Ουρανου 8 να δω ποια ειχα δει την προηγουμενη φορα και δεν θυμομουνα, και τελικα ηταν μια καστανοξανθη πιτσιρικα ξυνομουρα αγελαστη, ομορφη μεν, η οποια ακουγε στο ονομα Βιολετα, στεκοταν και με κοιτουσε σαν σερβιτορα να παρει την παραγκελια...  :headbang:, διπλα ακριβως Ν.Ουρανου 6, το προ-μιλφακι η Κατερινα, την παρατηρησα καλυτερα, φετες ειναι η κοιλια της, γυμναζετε το κοριτσι, και απο κωλαρακι σκιζει... :kissass: εχει και ενα τατου απο την δεξια μερια στα πλευρα-κωλομερια...
Κοροβαγκου 7 δεν μπηκα το προγραμμα ελεγε οτι θα ειναι η ασχημη μακρυνη συγγενης της Ολιβ του Ποππαυ μαυρομαλλα αδυνατη Αλισα, και στο Κοροβαγκου 5, ελεγε οτι θα ειναι η βυζοκουβαληθρα Γκαμπριελα, οπου την ειδα και μπηκα για σπερματοκαταθεση, συνευρεση ακρως επυτηχημενη 100%, η Γκαμπριελα τα εδωσε ολα για ολα μεσα στο δωματιο...τιμησε και το τελευταιο σεντ που πηρε...εβαλε καποια κιλακια, τα οποια δεν την χαλασανε, εκανε κωλαρα φαρδια πλατια, ακομπλαριστη κοπελα και πληρως επικοινωνιακη...

Ξεχασα να γραψω οτι μπηκα και στο 1o σπιτακι στο λας βεγκας να δουμε την Μπαρμπαρα να καυλωσουμε λιγο, αλλα ο λειψοδοντης τσατσος ειπε οτι η Μπαρμπαρα εχει φυγει για ουγγαρια...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
για γλυφαδα  :kissass: δεν εχω λογια για να καταλαβεις ειναι σαν της θειας τανιας απο λαφαμ αλλα φσντασου τα στα

καλημερα στην παρεα........
φιλε pllp9 αν κ δεν ηθελα να το κανω διαφημιση αλλα θα κατεβω στην αθηνα σε λιγο καιρο :grin: :grin: :grin: :grin:
Βεβαια ο χρονος μου θα ειναι πολυ περιορισμενος,περιπου στις 3 με 4 ωρες αλλα την βολτα μου κ κανα ραντεβουδακι πιστευω να προλαβω να τα κανω!!
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι παιζει εκει με την εμφανιση κ τις υπηρεσιες των μπουρδελων στην αθηνα κ να κανω την συγκριση με εδω!!
Κ απο αυτα που διαβαζω για την αθηνα αν ημουνα εκει ουτε σταθερο δεσμο θα ειχα :2funny:
Ακομα βεβαια δεν το εχω ψαξει καλα τι θα κανω κ πως θα εκμεταλλευτω το χρονο μου αλλα σιγουρα κατι θα κανω :grin: :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Χθες το πρωί βιαστική βόλτα με ψιλοφόφια διάθεση, πιο πολύ για σκότωμα χρόνου. Αφού είδα μπόλικο κάρβουνο κατέληξα στη μικρή Βερόνικα στο ξύλινο της Μινωταύρου, είχα περίπου πέντε μήνες από την τελευταία φορά μ΄αυτήν. Ρε παιδιά πως γίνεται μετά από τόσους μήνες να είμαι ο μόνος που έχει γράψει γι αυτήν; Όχι, πείτε μου :grin: Η κοπέλα είναι ένα, για να μην πω δύο κλικ πάνω από τις περισσότερες της περιοχής στην πρωινή βάρδια. Και λεπτό καλλίγραμο κορμάκι ταμάμ για τα γούστα μου, και γκαβλοφατσούλα, και σούπερ συμμετοχή από αρχή ως τέλος που σε ωθεί να την πάρεις πολύ δυνατά, και έχει βελτιωθεί ακόμα παραπέρα με ελληνικά, γκαβλοπροκαταρκτικά, καλύτερο τσιμπούκι κλπ. Χθες μιλάμε την ξαναερωτεύτηκα και την βάζω και επίσημα στα στανταράκια μου.

Το βραδάκι ξαναπεράσαμε από την περιοχή με τον yorkie και πήρα την Έλενα πρώτη φορά. Η κοπέλα για μένα έχει ένα ενδιαφέροντα συνδυασμό θετικών και αρνητικών στοιχείων, την δουλειά μου την έκανα μια χαρά, ίσως ξαναπάω, ίσως όχι γιατί δεν είναι ακριβώς ο τύπος μου. Πάντως ένα μεγάλο ποσοστό θα περάσει *καλά* μαζί της, λεπτομέρειες στην κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom