Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Λοιπον Καραμαν επειδη τα γουστα μας και στο παρελθον ταιριαζανε αρκετα και εισαι επιλεκτικος στο θεμα εμφανισης:

Θα τσαρκαρω το βραδυ και θελω να παω να δω Ελενα, εμφανισιακα σε ψηνει; Αμα δω τιποτα πατσαδες θα ξενερωσω. Επισης αυτη τα παιρνει στο στομα; Αμα δε μου κανει κλικ λεω να παω να δω τη Γκαμπριλα που εγραψες. Κανει κανα γλωσσοφιλο αυτη; Καμια αλλη επιλογη τωρα για νυχτα; (πλην τις Βιλλες που τις βλεπω)
κανει γλωσοφιλλοοοοοοοοοοοοοοο;μιλα καραμαααααααααν!!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Στο δωματιο περιμενωντας την Ελενα  :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ελενα αμα δεν ξερεις τι ειναι, μονο απο εμφανηση δεν μπενεις, ουτε εγω θα εμπενα...
Γκαμπριελα δεν εκανα κινηση για φιλια δεν ξερω αν δινει, δεν αναζητω φιλια απο πουτανες, το εχω πει ειμαι σιχασιαρης...  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Είπα να κάνω μια βολτιτσα και εγώ μετά την πουτσα στο βόλεϊ ειπα να ρίξω και εγώ μια. Όλοι οι συναγωνιστές έξω να γαμανε και εγώ σπίτι ? Σκέφτηκα ! Άδικο μου απάντησα. Ανεβαίνω στο αμάξι γιατί για μηχανή δεν είναι λόγο περίπτωση βροχής και βουρ για τσάρκα  :orchestra:
Α.γ. 16 : Τζάστιν με τα  :tits: έξω . Δεν με δελέασε
Α.γ. 24 : Μιρελα σκέφτηκα ότι τώρα που άρχισα να γνωριζομαι με τον Τζιμιαδη να μην γαμησω το στανταρακι του   :grin:
Α.γ. 32 : Αλιεξανδρα Ρουμάνα αδιάφορη
Α.γ. 19 : Ντόρα Ρουμάνα  μαυρομάλλα μιλφ αδιάφορη για μένα.
Α.γ. 38 : Σιμονα Ρουμανοπιπινι απαράδεκτο. Μίλησα με την τσατσα τη Λια που την γνωριζω και μου ειπε πως δεν έχει καθόλου δουλειά. Της είπα πως αν είχε άλλη κοπέλα θα περνούσα αλλα με την Σιμονα μόνο πολυ σουρωμένος  :s&m_2:
Α.γ. 50 : Νικόλ γυφτορουμανα . Αν και είναι γνωστή η αδυναμία που έχω σε αυτές τις κοπέλες η συγκεκριμένη δεν με  :erection:
Α.γ. 52 : Έλενα γυφτορουμανα . Αδυναμία μου και στανταρακι μου . Μπήκα. Την ρωτάω . Κουράστηκες πολύ σήμερα ? Πες την αλήθεια με απατησες ?  :2funny: Όχι μου λέει   :2funny: Έχουν περάσει όλοι οι συναγωνιστές μου πλάκα μου κάνεις ? Με κοιτούσε με απορεια   :huh: . Μετά χαμός ! :fuck1: :orchestra:
Ν. Ουρανού 1β : Ροξανη γυφτορουμανα όμορφη με κωλαρα. Είχα στο πρόγραμμα να πάω από βδομάδα μετά από συνομιλίες με συναγωνιστές και μετά από τον χαμό με την Ελενα κόπηκαν λίγο τα πόδια μου αλλα δεν μπόρεσα να φυγω ειπα θα μπω και ότι γίνει. Δεν περίμενανα την βρω εκείγιατι ήξερα πως δουλεύειπρωι αλλά σήμερατο πήρε σερί πρωι-βράδυ . Ψαρωμενη πολύ και χωρίς πείρα προσπαθούσε να κρύψει την αμηχανία της . Την άφησα λίγο να παιδευτεί και μετά ανέλαβα δράση . Δεκτική σε ότι πρόστυχο και αν επιχείρησα υπήρξε χημεία και πέρασα καλά , αλλα σαν τα γούστα που βγάζω με Ελενα και Τζούλια δεν είναι . Ελπίζω στην επόμενη φορά καλύτερα.
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι αδιάφορο
Φριξου όλα ίδια
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι πολύ καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Κλειστό , η Εβελίνα ήταν πρωί
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινοκομοδινακι
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα.
Μινωταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι  :boobies:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα
Λας Βέγκας 2 : Ελένη ξανθιά Αλβανιδα
Λας Βέγκας 3 : Χριστίνα Ρουμανομιλφ
Ερημίτης 1 : Δεν μπήκα . Συναγωνιστης που έβγαινε μου ειπε πως ήταν η Γκαμπριέλα..... Δεν ήμουν για τρίτη κατάθεση  :headbang:
Ερημίτης 2 : Καρίνα Ρουμανοκομοδινο  :s&m_2:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Είπα να κάνω μια βολτιτσα και εγώ μετά την πουτσα στο βόλεϊ ειπα να ρίξω και εγώ μια. Όλοι οι συναγωνιστές έξω να γαμανε και εγώ σπίτι ? Σκέφτηκα ! Άδικο μου απάντησα. Ανεβαίνω στο αμάξι γιατί για μηχανή δεν είναι λόγο περίπτωση βροχής και βουρ για τσάρκα  :orchestra:
Α.γ. 16 : Τζάστιν με τα  :tits: έξω . Δεν με δελέασε
Α.γ. 24 : Μιρελα σκέφτηκα ότι τώρα που άρχισα να γνωριζομαι με τον Τζιμιαδη να μην γαμησω το στανταρακι του   :grin:
Α.γ. 32 : Αλιεξανδρα Ρουμάνα αδιάφορη
Α.γ. 19 : Ντόρα Ρουμάνα  μαυρομάλλα μιλφ αδιάφορη για μένα.
Α.γ. 38 : Σιμονα Ρουμανοπιπινι απαράδεκτο. Μίλησα με την τσατσα τη Λια που την γνωριζω και μου ειπε πως δεν έχει καθόλου δουλειά. Της είπα πως αν είχε άλλη κοπέλα θα περνούσα αλλα με την Σιμονα μόνο πολυ σουρωμένος  :s&m_2:
Α.γ. 50 : Νικόλ γυφτορουμανα . Αν και είναι γνωστή η αδυναμία που έχω σε αυτές τις κοπέλες η συγκεκριμένη δεν με  :erection:
Α.γ. 52 : Έλενα γυφτορουμανα . Αδυναμία μου και στανταρακι μου . Μπήκα. Την ρωτάω . Κουράστηκες πολύ σήμερα ? Πες την αλήθεια με απατησες ?  :2funny: Όχι μου λέει   :2funny: Έχουν περάσει όλοι οι συναγωνιστές μου πλάκα μου κάνεις ? Με κοιτούσε με απορεια   :huh: . Μετά χαμός ! :fuck1: :orchestra:
Ν. Ουρανού 1β : Ροξανη γυφτορουμανα όμορφη με κωλαρα. Είχα στο πρόγραμμα να πάω από βδομάδα μετά από συνομιλίες με συναγωνιστές και μετά από τον χαμό με την Ελενα κόπηκαν λίγο τα πόδια μου αλλα δεν μπόρεσα να φυγω ειπα θα μπω και ότι γίνει. Ψαρωμενη πολύ και χωρίς πείρα προσπαθούσε να κρύψει την αμηχανία της . Την άφησα λίγο να παιδευτεί και μετά ανέλαβα δράση . Δεκτική σε ότι πρόστυχο και αν επιχείρησα υπήρξε χημεία και πέρασα καλά , αλλα σαν τα γούστα που βγάζω με Ελενα και Τζούλια δεν είναι . Ελπίζω στην επόμενη φορά καλύτερα.
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι αδιάφορο
Φριξου όλα ίδια
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι πολύ καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Κλειστό , η Εβελίνα ήταν πρωί
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινοκομοδινακι
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα.
Μινωταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι  :boobies:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα
Λας Βέγκας 2 : Ελένη ξανθιά Αλβανιδα
Λας Βέγκας 3 : Χριστίνα Ρουμανομιλφ
Ερημίτης 1 : Δεν μπήκα . Συναγωνιστης που έβγαινε μου ειπε πως ήταν η Γκαμπριέλα..... Δεν ήμουν για τρίτη κατάθεση  :headbang:
Ερημίτης 2 : Καρίνα Ρουμανοκομοδινο  :s&m_2:
ρε τον Αλήτη! :grin: Αυτήν την Ρωξάνη θα την ΞΕΡΟΧΥΣΩ!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ρε τον Αλήτη! :grin: Αυτήν την Ρωξάνη θα την ΞΕΡΟΧΥΣΩ!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Αξίζει κολλητέ, αλλά όπως έγραψα κάνε εσύ παιχνίδι. Είναι καυλιαρα αλλα άπειρη. Μιλήσαμε και λίγο , πολύ καλή κοπέλα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αξίζει κολλητέ, αλλά όπως έγραψα κάνε εσύ παιχνίδι. Είναι καυλιαρα αλλα άπειρη. Μιλήσαμε και λίγο , πολύ καλή κοπέλα.
θα την δω ! :grin: και αν Γουσταρω θα την παίξω παρακρατικη Μπαλιτσα! :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom