Είπα να κάνω μια βολτιτσα και εγώ μετά την πουτσα στο βόλεϊ ειπα να ρίξω και εγώ μια. Όλοι οι συναγωνιστές έξω να γαμανε και εγώ σπίτι ? Σκέφτηκα ! Άδικο μου απάντησα. Ανεβαίνω στο αμάξι γιατί για μηχανή δεν είναι λόγο περίπτωση βροχής και βουρ για τσάρκα
Α.γ. 16 : Τζάστιν με τα
έξω . Δεν με δελέασε
Α.γ. 24 : Μιρελα σκέφτηκα ότι τώρα που άρχισα να γνωριζομαι με τον Τζιμιαδη να μην γαμησω το στανταρακι του
Α.γ. 32 : Αλιεξανδρα Ρουμάνα αδιάφορη
Α.γ. 19 : Ντόρα Ρουμάνα μαυρομάλλα μιλφ αδιάφορη για μένα.
Α.γ. 38 : Σιμονα Ρουμανοπιπινι απαράδεκτο. Μίλησα με την τσατσα τη Λια που την γνωριζω και μου ειπε πως δεν έχει καθόλου δουλειά. Της είπα πως αν είχε άλλη κοπέλα θα περνούσα αλλα με την Σιμονα μόνο πολυ σουρωμένος
Α.γ. 50 : Νικόλ γυφτορουμανα . Αν και είναι γνωστή η αδυναμία που έχω σε αυτές τις κοπέλες η συγκεκριμένη δεν με
Α.γ. 52 : Έλενα γυφτορουμανα . Αδυναμία μου και στανταρακι μου . Μπήκα. Την ρωτάω . Κουράστηκες πολύ σήμερα ? Πες την αλήθεια με απατησες ?
Όχι μου λέει
Έχουν περάσει όλοι οι συναγωνιστές μου πλάκα μου κάνεις ? Με κοιτούσε με απορεια
. Μετά χαμός !
Ν. Ουρανού 1β : Ροξανη γυφτορουμανα όμορφη με κωλαρα. Είχα στο πρόγραμμα να πάω από βδομάδα μετά από συνομιλίες με συναγωνιστές και μετά από τον χαμό με την Ελενα κόπηκαν λίγο τα πόδια μου αλλα δεν μπόρεσα να φυγω ειπα θα μπω και ότι γίνει. Ψαρωμενη πολύ και χωρίς πείρα προσπαθούσε να κρύψει την αμηχανία της . Την άφησα λίγο να παιδευτεί και μετά ανέλαβα δράση . Δεκτική σε ότι πρόστυχο και αν επιχείρησα υπήρξε χημεία και πέρασα καλά , αλλα σαν τα γούστα που βγάζω με Ελενα και Τζούλια δεν είναι . Ελπίζω στην επόμενη φορά καλύτερα.
Ν. Ουρανού 8 : Βιολέτα Ρουμανοπιπινι αδιάφορο
Φριξου όλα ίδια
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι πολύ καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Κλειστό , η Εβελίνα ήταν πρωί
Τρίδυμα 3 : Ιζαμπελα Ρουμανοπιπινοκομοδινακι
Μινωταυρος : Χριστίνα Ρουμάνα.
Μινωταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα
Λας Βέγκας 2 : Ελένη ξανθιά Αλβανιδα
Λας Βέγκας 3 : Χριστίνα Ρουμανομιλφ
Ερημίτης 1 : Δεν μπήκα . Συναγωνιστης που έβγαινε μου ειπε πως ήταν η Γκαμπριέλα..... Δεν ήμουν για τρίτη κατάθεση
Ερημίτης 2 : Καρίνα Ρουμανοκομοδινο