Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Zeus81

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω παιδια εχω παθει κολημα με την Ελενα!

Απο τελος Μαρτιου που ειχα παει πρωτη φορα μαζι της εως σημερα θα την εχω γαμ.... καμια 10 φορες.
Σε αλλη πλεον δεν παω αλλα ειναι γουστα αυτα κ πιστευω οτι πολυ αλλου περνανε καλυτερα
Ειναι πιστευω οπως λεει και ο συναθλητης ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ οταν αυτη σε γουσταρει η αποδοση της ειναι ακομα καλυτερη!!

Εδω εχουμε φτασει στο σημειο να με χαιρετα με το μικρο μου ονομα και να λεει οτι θα ερθει Χαλκιδικη για καμια βουτια στην Θαλασσα αφου ξερει οτι μενω εκει  :dancing:

Σιγα μην την αφησω μετα να φυγει..... :rockon:  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Και εγω παιδια εχω παθει κολημα με την Ελενα!

Απο τελος Μαρτιου που ειχα παει πρωτη φορα μαζι της εως σημερα θα την εχω γαμ.... καμια 10 φορες.
Σε αλλη πλεον δεν παω αλλα ειναι γουστα αυτα κ πιστευω οτι πολυ αλλου περνανε καλυτερα
Ειναι πιστευω οπως λεει και ο συναθλητης ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ οταν αυτη σε γουσταρει η αποδοση της ειναι ακομα καλυτερη!!

Εδω εχουμε φτασει στο σημειο να με χαιρετα με το μικρο μου ονομα και να λεει οτι θα ερθει Χαλκιδικη για καμια βουτια στην Θαλασσα αφου ξερει οτι μενω εκει  :dancing:

Σιγα μην την αφησω μετα να φυγει..... :rockon:  :2funny:
Κάνε σωστές κινήσεις και όλα θα γίνουν  :sunglasses:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μετά από άκρως πετυχημένο καφεδάκι με πολύ συζήτηση με στανταρακι μου το μεσημέρι στην παραλία οι αλήτες φίλοι μου δεν με άφησαν σε ησυχία και είπαμε να κάνουμε μια βολτιτσα....
Ν. Ουρανού 1β : Εμμανουέλα Ρουμανοπιπινι πολυ αδύνατο ξανθό , η γνωριμία μας μετράει περίπου 4 χρόνια  από τον ένδοξο Βαρδάρη :hi: περάσαμε όμορφες στιγμές  :orchestra:
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι με τσατσα την Μαρία
Φριξου 13α : Αναστασία μιλφ  :tits: με τσατσα την Αννα
Φριξου 15 : Τανια η καυλονταρντανα ξανθιά με τσατσα την Μαρινα
Φριξου 14 : Μερτσυ Ρουμανονταρντανοκομοδινο με τσατσα την Αλέκα
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα  :tits: αστερι και στανταρακι μου  :kneel: με τσατσα τη Σοφια
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοπιπινοκομοδινο
Μινώταυρος: Τζούλια μιλφοκατασταση μαυρομάλλα με ταττου με τσατσα τη Βασιλική
Μινώταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι  :boobies: με την καυλα μιλφ τσατσα !  :fuck1:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι  :boobies: με τσατσα την Μαίρη
Λας Βέγκας 2 : Ελένη Αλβανιδα ξανθιά με τσατσα τη Λίτσα
Λας Βέγκας 3 : Χριστινα Ιταλίδα από το Βουκουρέστι  !!!!  :jerking: με τσατσο τον Βασίλη αν θυμάμαι καλά το ονομα  :huh:
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου με τσατσα την Ντινα  :orchestra:
Ερημίτης 2 : Καρινα Ρουμανοκομοδινο με τσατσα την Αλεξάνδρα
Ν. Ουρανού 26 : Αλίνα Ρουμάνα  :tits: με τσατσα τη Γεωργία
Α.γ δεν πήγαμε καθόλου. Καταθέσεις δεν κάναμε, πήγαμε μόνο για καλησπερες και μάτι  :orchestra:
Είπα να γράψω και τις τσατσαδες αυτή τη φορά. Οι κοπέλες ήταν στα ποστα τους , για να ξέρουμε που θα τις βρούμε. Τώρα το καλοκαιράκι θα γίνουν λίγες αλλαγές που θα φυγουν μερικές για διακοπές.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Μετά από άκρως πετυχημένο καφεδάκι με πολύ συζήτηση με στανταρακι μου το μεσημέρι στην παραλία οι αλήτες φίλοι μου δεν με άφησαν σε ησυχία και είπαμε να κάνουμε μια βολτιτσα....
Ν. Ουρανού 1β : Εμμανουέλα Ρουμανοπιπινι πολυ αδύνατο ξανθό , η γνωριμία μας μετράει περίπου 4 χρόνια  από τον ένδοξο Βαρδάρη :hi: περάσαμε όμορφες στιγμές  :orchestra:
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι με τσατσα την Μαρία
Φριξου 13α : Αναστασία μιλφ  :tits: με τσατσα την Αννα
Φριξου 15 : Τανια η καυλονταρντανα ξανθιά με τσατσα την Μαρινα
Φριξου 14 : Μερτσυ Ρουμανονταρντανοκομοδινο με τσατσα την Αλέκα
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα  :tits: αστερι και στανταρακι μου  :kneel: με τσατσα τη Σοφια
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοπιπινοκομοδινο
Μινώταυρος: Τζούλια μιλφοκατασταση μαυρομάλλα με ταττου με τσατσα τη Βασιλική
Μινώταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι  :boobies: με την καυλα μιλφ τσατσα !  :fuck1:
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι  :boobies: με τσατσα την Μαίρη
Λας Βέγκας 2 : Ελένη Αλβανιδα ξανθιά με τσατσα τη Λίτσα
Λας Βέγκας 3 : Χριστινα Ιταλίδα από το Βουκουρέστι  !!!!  :jerking: με τσατσο τον Βασίλη αν θυμάμαι καλά το ονομα  :huh:
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου με τσατσα την Ντινα  :orchestra:
Ερημίτης 2 : Καρινα Ρουμανοκομοδινο με τσατσα την Αλεξάνδρα
Ν. Ουρανού 26 : Αλίνα Ρουμάνα  :tits: με τσατσα τη Γεωργία
Α.γ δεν πήγαμε καθόλου. Καταθέσεις δεν κάναμε, πήγαμε μόνο για καλησπερες και μάτι  :orchestra:
Είπα να γράψω και τις τσατσαδες αυτή τη φορά. Οι κοπέλες ήταν στα ποστα τους , για να ξέρουμε που θα τις βρούμε. Τώρα το καλοκαιράκι θα γίνουν λίγες αλλαγές που θα φυγουν μερικές για διακοπές.
που τον χάνεις! Που τον βρίσκεις!
Παλι τσαρκαρε ο Αλήτης! :rockon:
Ρισπεκτ για τις τσατσαδες! :hi:
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ! :wanker: :wanker: :wanker:

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
190
Πόντοι
1
Κάνα καλό εργαλείο για σήμερα να πάω πείτε μου...  :knockinb:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Η Ελενα απο Ανδρ. Γεωργιου 52 κανει φουλ προγραμμα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Μετα απο μια Μίνι Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! :grin:
Ξεροεχυσα την Γκαμπριέλα στο Τρίδυμο Νο2! :wanker: Γουσταρει τρελά αυτό που κανει! :pipa1:
Να μου ξαναρθεις γκαβλιαρη μου! είπε.:rockon:
Και το μενού μετα είχε Ρωξανα! :kissass2:...... :pipa3:....... :fuck2:...... :wanker:
Το είχε τεραστια αναγκη το παρακρατικο μου γαμησι!!!
i love Roxana! I love ρουμανοΚΩΛΑΡΑ! :smitten:
Γεια σου ρε scorpie αλήτη!  :hi: Με την προτασαρα σου! :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μετα απο μια Μίνι Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! :grin:
Ξεροεχυσα την Γκαμπριέλα στο Τρίδυμο Νο2! :wanker: Γουσταρει τρελά αυτό που κανει! :pipa1:
Να μου ξαναρθεις γκαβλιαρη μου! είπε.:rockon:
Και το μενού μετα είχε Ρωξανα! :kissass2:...... :pipa3:....... :fuck2:...... :wanker:
Το είχε τεραστια αναγκη το παρακρατικο μου γαμησι!!!
i love Roxana! I love ρουμανοΚΩΛΑΡΑ! :smitten:
Γεια σου ρε scorpie αλήτη!  :hi: Με την προτασαρα σου! :rockon:
Άρχισες τις διπλές καταθέσεις αλήτη ?  :rockon: Η Ροξανη είναι 20 όντως. Είναι καλή περίπτωση με μέλλον και με την καθοδήγηση μου  :grin: θα τα πάει πολύ καλά  :orchestra:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
Βρεθηκα σημερα το μεσημερι παλι στη γνωστη περιοχη και ειχα πολλες καυλες αλλα λιγη ωρα στη διαθεση μου...στιγμιαια σκεφτηκα να γαμησω την Εφη περασα εξω απο το σπιτι αλλα δε ειδα το αμαξι της...
Μετα πηγα Νικ.Ουρανου 1α μπας και πετυχω την Ιρεν αλλα ηταν η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα και μπηκα και διπλα στην εκκλησια οπου ηταν αυτη η καινουρια Ρωξανα...μεγα μπαζο τυπου Καμελια,Αντζελικα και πιο πολυ Τζουλια γυφτορουμανα αλλα εγω μ'αυτες εχω περασει καλα οποτε λιγο τα ναζια της στο σαλονι,λιγο η υπερβολικη σιγουρια της τσατσας σ'αυτα που μου ελεγε με εκαναν και μπηκα με 40ε για γυμνο 69

Συνοπτικα...ασχετη εντελως με το αντικειμενο,πιπα της πλακας,δε σ'αφηνει να τη γαμησεις οπως θες και ειδικα στο πισωκολλητο ολο τραβιεται μπροστα,γελαει σαν χαζη ολη την ωρα και κανει σπασμωδικες κινησεις,μου παραπονεθηκε με χαριτωμενο τροπο για την ωρα αν και ημασταν σε πολυ λογικα πλαισια....ΟΜΩΣ με καυλωσε και μου'κανε μια πουτσα καγκελο ολη την ωρα,μονη της τον επιασε και τον ετριβε στο μουνι της και το γουσταρε κιολας,την δαχτυλιασα το μουνι και τελικα την εχυσα δυνατα
Ειναι σα να βλεπω ακριβως τη Τζουλια στα πρωτα βηματα της αλλα εκεινη ψιλοβλεποτανε τοτε και εκανε και καλο τσιμπουκι αλλα κατι εχουν αυτες οι γυφτορουμανες και ετσι κι αλλιως μας καυλωνουν
Δε θα ξαναπηγαινα και δε νομιζω μ'αυτη την εμφανιση που εχει να μπορεσει να κανει ονομα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
Και κατι ακομα που πλεον πρεπει να παραδεχτω και δημοσια  :grin:
τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι εντονα την Ειρηνη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom