scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Σε γουστάρει ρε παλιόπαιδο :oEβγαλα εβγαλα ειχε και κεφι πολλη χαβα και ολο fuck me και fuck me ηταν η λεγαμενη πριν καν την αρχισω
Σε γουστάρει ρε παλιόπαιδο :oEβγαλα εβγαλα ειχε και κεφι πολλη χαβα και ολο fuck me και fuck me ηταν η λεγαμενη πριν καν την αρχισω
Κάνε σωστές κινήσεις και όλα θα γίνουνΚαι εγω παιδια εχω παθει κολημα με την Ελενα!
Απο τελος Μαρτιου που ειχα παει πρωτη φορα μαζι της εως σημερα θα την εχω γαμ.... καμια 10 φορες.
Σε αλλη πλεον δεν παω αλλα ειναι γουστα αυτα κ πιστευω οτι πολυ αλλου περνανε καλυτερα
Ειναι πιστευω οπως λεει και ο συναθλητης ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ οταν αυτη σε γουσταρει η αποδοση της ειναι ακομα καλυτερη!!
Εδω εχουμε φτασει στο σημειο να με χαιρετα με το μικρο μου ονομα και να λεει οτι θα ερθει Χαλκιδικη για καμια βουτια στην Θαλασσα αφου ξερει οτι μενω εκει
Σιγα μην την αφησω μετα να φυγει.....
που τον χάνεις! Που τον βρίσκεις!Μετά από άκρως πετυχημένο καφεδάκι με πολύ συζήτηση με στανταρακι μου το μεσημέρι στην παραλία οι αλήτες φίλοι μου δεν με άφησαν σε ησυχία και είπαμε να κάνουμε μια βολτιτσα....
Ν. Ουρανού 1β : Εμμανουέλα Ρουμανοπιπινι πολυ αδύνατο ξανθό , η γνωριμία μας μετράει περίπου 4 χρόνια από τον ένδοξο Βαρδάρη περάσαμε όμορφες στιγμές
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμανοπιπινι με τσατσα την Μαρία
Φριξου 13α : Αναστασία μιλφ με τσατσα την Αννα
Φριξου 15 : Τανια η καυλονταρντανα ξανθιά με τσατσα την Μαρινα
Φριξου 14 : Μερτσυ Ρουμανονταρντανοκομοδινο με τσατσα την Αλέκα
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα αστερι και στανταρακι μου με τσατσα τη Σοφια
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοπιπινοκομοδινο
Μινώταυρος: Τζούλια μιλφοκατασταση μαυρομάλλα με ταττου με τσατσα τη Βασιλική
Μινώταυρος ξύλινος : Άννα Ρουμανοπιπινι με την καυλα μιλφ τσατσα !
Λας Βέγκας 1 : Φλωριτα Ρουμανοπιπινι με τσατσα την Μαίρη
Λας Βέγκας 2 : Ελένη Αλβανιδα ξανθιά με τσατσα τη Λίτσα
Λας Βέγκας 3 : Χριστινα Ιταλίδα από το Βουκουρέστι !!!! με τσατσο τον Βασίλη αν θυμάμαι καλά το ονομα
Ερημίτης 1 : Γκαμπριέλα Ρουμανοπιπινι στανταρακι μου με τσατσα την Ντινα
Ερημίτης 2 : Καρινα Ρουμανοκομοδινο με τσατσα την Αλεξάνδρα
Ν. Ουρανού 26 : Αλίνα Ρουμάνα με τσατσα τη Γεωργία
Α.γ δεν πήγαμε καθόλου. Καταθέσεις δεν κάναμε, πήγαμε μόνο για καλησπερες και μάτι
Είπα να γράψω και τις τσατσαδες αυτή τη φορά. Οι κοπέλες ήταν στα ποστα τους , για να ξέρουμε που θα τις βρούμε. Τώρα το καλοκαιράκι θα γίνουν λίγες αλλαγές που θα φυγουν μερικές για διακοπές.
Άντε και την Πέμπτη μαζίπου τον χάνεις! Που τον βρίσκεις!
Παλι τσαρκαρε ο Αλήτης!
Ρισπεκτ για τις τσατσαδες!
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!
Θα προσκυνήσουν Τα Τσιμέντα!Άντε και την Πέμπτη μαζί
Θα προσκυνήσουν Τα Τσιμέντα!
Eμενα κ ολη την υπολοιπη ΘεσσαλονικηΣε γουστάρει ρε παλιόπαιδο :o
Είσαι άδικος, έχει και αυτή τις αδυναμίες τηςEμενα κ ολη την υπολοιπη Θεσσαλονικη
Eχει αδυναμια σ ολη τη ΘεσσαλονικηΕίσαι άδικος, έχει και αυτή τις αδυναμίες της
αν δεν κανω λαθος, κανει ναιΗ Ελενα απο Ανδρ. Γεωργιου 52 κανει φουλ προγραμμα?
Άρχισες τις διπλές καταθέσεις αλήτη ? Η Ροξανη είναι 20 όντως. Είναι καλή περίπτωση με μέλλον και με την καθοδήγηση μου θα τα πάει πολύ καλάΜετα απο μια Μίνι Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο!
Ξεροεχυσα την Γκαμπριέλα στο Τρίδυμο Νο2! Γουσταρει τρελά αυτό που κανει!
Να μου ξαναρθεις γκαβλιαρη μου! είπε.
Και το μενού μετα είχε Ρωξανα! ...... ....... ......
Το είχε τεραστια αναγκη το παρακρατικο μου γαμησι!!!
i love Roxana! I love ρουμανοΚΩΛΑΡΑ!
Γεια σου ρε scorpie αλήτη! Με την προτασαρα σου!