scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Θα χαρώ να τα πούμε φιλε μουΣκορπιε δεν μπορέσαμε χθες,την επομενη φορα...
Θα χαρώ να τα πούμε φιλε μουΣκορπιε δεν μπορέσαμε χθες,την επομενη φορα...
Εχει κατι ταβέρνες εκείΣε ποιο ειναι στην Βεροια ??
Σταματανε ολα ενοψει δημοψηφισματος.....
Σιγα μην περιμενουμε την 5 Ιουλη...Κραταμε τα αρχιδια μας φορτωμενα για να τα δειξουμε στις 5 του Ιουλη...
Σιγα μην περιμενουμε την 5 Ιουλη...
Εγω επεστρεψα από στοχευμενη καταθεση στη Θεια Μονικα!!!!
Καλα ρε,χαπακωμενη είναι αυτή?
Η θεία είναι θρησκείαΣιγα μην περιμενουμε την 5 Ιουλη...
Εγω επεστρεψα από στοχευμενη καταθεση στη Θεια Μονικα!!!!
Καλα ρε,χαπακωμενη είναι αυτή?
Εεεε ενταξει λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα...
Αυριο λεω να παω Βερονικα Γιαννιτσα, ξερουμε αν δουλευει ακομα το μωρο.?? ή θα φαω μονο σουβλακια Χαλκηδονα στο γυρησμο...
Δεν θα φας μόνο σουβλάκια . Τσεκαρισμένο
να ερθω μαζι σουυυυυυυυυυ;εχω καιρο να την πηδηξω!!Εεεε ενταξει λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα...
Αυριο λεω να παω Βερονικα Γιαννιτσα, ξερουμε αν δουλευει ακομα το μωρο.?? ή θα φαω μονο σουβλακια Χαλκηδονα στο γυρησμο...
Το έχω δει Το μαλλί πολύ κοντό αγορε όπως το έχει τελευταία, σε μεγάλη φόρμα όμως καλύτερη από ποτέΕισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.!!!
Πως ειναι το κοριτσι το εχεις δει τελευταια.?? Μακρυνε το μαλακι του ή ακομα κοντο το εχει.???
να ερθω μαζι σουυυυυυυυυυ;εχω καιρο να την πηδηξω!!
Το έχω δει Το μαλλί πολύ κοντό αγορε όπως το έχει τελευταία, σε μεγάλη φόρμα όμως καλύτερη από ποτέ
Καποιες τσατσαδες απο τις Βίλλες πρότειναν στα αφεντικά τους το επόμενο Χρονικο διαστημα, οτι μόλις θα μπαίνουμε στα εν λόγω μαγαζιά θα δίνουμε το πορνοπαραβολο των 2€ για να δουμε την κοπελα! και θα το παίρνουμε πίσω μονο αμα εισερχομαστε με την κορασιδα.
Γελανε και οι καναπέδες! Γιατί θα έχουμε Δραχμας!
Με κανά δυο ,με κανά δυο χιλιάρικα...........
μην τον προκαλεις θα γραψειιιι!!προσδιορισε τι γαμησακι;φουλ εξτρα;ποτε παμε ολλανδια;Μπουξο ελα Ολλανδια κι αν μπορεσεις και γραψεις αναφορα κερναω γαμησακι(50ε)
Εκει είναι ρε η τραχανοπλαγια!!!!μην τον προκαλεις θα γραψειιιι!!προσδιορισε τι γαμησακι;φουλ εξτρα;ποτε παμε ολλανδια;