mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Έλενα Ουκρανίδα μελαχροινό μωρο με Κωλαρα!******/lady/4225
Αυτή ποια είναι;
Τελευταια δούλευε Las vegas!
Έλενα Ουκρανίδα μελαχροινό μωρο με Κωλαρα!******/lady/4225
Αυτή ποια είναι;
το απολυτο γλειφιτζουρι ειναι η Νατασα...τη γλειφεις και δε χορταινεις
απο τις προσφατες που θυμαμαι και η Μπαρμπαρα ειναι πολυ καλη και καυλωνει πολυ ετσι
Ζωγραφισε χτες η κοπελα, φωτια και λαβρα...!!
Μου φανηκε σαν να εβαλε 1-2 κιλακια και το βυζι εγινε τουμπανο.!! το θυμομουνα μικροτερο...
Nαι αυτη ειναιρε γαμιαδες μου απαντηστε καποιος στο φριξου 14 η νικολ που λετε εινμαι η γαλλιδα μιλφ απο βαρδαρι?
...η, εφοσον ειναι νομιμα, θα επρεπε να εχουν το σχετικο πορνομηχανηματακι να πληρωνουμε με την καρτα.Νομίζω ότι θα έχουμε όπως πάει συστημική αργία εκτός από τα πιστωτικά ιδρύματα, και στα στουντιακα ιδρύματα. Προταση: να βαλουν κανα ΑΤΜ, μπορει κατι να τσιμπησουν απο το 60ευρω πριν γινει 20ευρω
Νομίζω ότι θα έχουμε όπως πάει συστημική αργία εκτός από τα πιστωτικά ιδρύματα, και στα στουντιακα ιδρύματα. Προταση: να βαλουν κανα ΑΤΜ, μπορει κατι να τσιμπησουν απο το 60ευρω πριν γινει 20ευρω
10€ το απλό και 20€ το φουλ να θεσπιστεί με προεδρικό διάταγμα όσο κρατάει το capital control (δηλαδή για πολλούς μήνες).........
ακριβως!!!! τα εχω πει παλιοτερα! δεν μπορει να ειναι στην Αθηνα με 10€ κ' 20€ κ' εδω να ξεκινανε απο 30 κ' πανω!!! την ωρα που δεν υπαρχει κ' ποιότητα κοριτσιών...
λες;;; λογικά θα χρειάζονται λεφτά για κομμωτήρια και νύχια και κάνα τατου στο κωλαράκι, γιατί για κάτι άλλο άστο....Ρε μη σκατε...ειναι απλο το θεμα...
Με μαθηματικη ακριβεια σε κανα δυο βδομαδες ολες αυτες οι καργιολιτσες Ελλεϊνιδες που γυρνουσαν στα κλαμπ στα Λαδαδικα,στην παραλια,στα σφαγεια κλπ και το παιζανε αριστοκρατισσες και κυριες και δυσκολες θα βγουνε σιγα σιγα στο κλαρι...
Καβατζουλα εκει γυρω στην Νικ,Ουρανου,σηκωμα φουστας,παραμερισμος στρινγκ,λιγο φτυσιμο στη σουφρα και ολος μεσα με τη μια και ακαπο εννοειται...χυσιμο μεσα στον κωλο και μολις τρεξουν εξω τα φλοκια μαζεμα με το δαχτυλο και επαλλειψη στα χειλακια τους.
Και ολα αυτα μονο με 10ε
και επισης καμια δε θα χαλαλιζει λεφτα για αποτριχωσεις και μαλακιες...θα χορτασουμε και τριχωτο μουνι επιτελουςλες;;; λογικά θα χρειάζονται λεφτά για κομμωτήρια και νύχια και κάνα τατου στο κωλαράκι, γιατί για κάτι άλλο άστο....
και επισης καμια δε θα χαλαλιζει λεφτα για αποτριχωσεις και μαλακιες...θα χορτασουμε και τριχωτο μουνι επιτελους
σοβαρα μιλαω...τις επομενες μερες οπου βλεπω απελπισμενη θα ριχνω αμεσως την ανηθικη προτασηΘα κολησουμε μουνοψειρες σαν εκεινη την ελληνικη ταινια δεν θυμαμαι ποια...
Γυρω μας γινεται της π...νας το καγκελο...καταρρεουν τα παντα...λεφτα δεν υπαρχουν..σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε...και μερικες ζητανε τον ουρανο με τα αστρα...αλλα δε φταινε αυτες...αυτοι που πανε και τα ακουμπανε χοντρα για ενα πηδημα φταινε την ωρα που η μιση Ελλαδα θα τραβαει ενα εικοσαρικο τη μερα...
Ρε μη σκατε...ειναι απλο το θεμα...
Με μαθηματικη ακριβεια σε κανα δυο βδομαδες ολες αυτες οι καργιολιτσες Ελλεϊνιδες που γυρνουσαν στα κλαμπ στα Λαδαδικα,στην παραλια,στα σφαγεια κλπ και το παιζανε αριστοκρατισσες και κυριες και δυσκολες θα βγουνε σιγα σιγα στο κλαρι...
Καβατζουλα εκει γυρω στην Νικ,Ουρανου,σηκωμα φουστας,παραμερισμος στρινγκ,λιγο φτυσιμο στη σουφρα και ολος μεσα με τη μια και ακαπο εννοειται...χυσιμο μεσα στον κωλο και μολις τρεξουν εξω τα φλοκια μαζεμα με το δαχτυλο και επαλλειψη στα χειλακια τους.
Και ολα αυτα μονο με 10ε
σοβαρα μιλαω...τις επομενες μερες οπου βλεπω απελπισμενη θα ριχνω αμεσως την ανηθικη προταση
Σημερα στην ουρα της Εθνικης ειχα μια πολυ ωραια κωλαρα μπροστα μου ακριβως καμια 40 χρονων
Αυτοί είναι από επαρχία συνήθως οι περισσότεροι,με πολλούς νταλκάδες που τα δίνουνε γιατί από εκεί που έρχονται οι επιλογές είναι ακόμα χειρότερες κ από εδώ..ακριβώς!! φταινε αυτοι που δινουνε ακομη 40,50,60€ ... τι να πω! απο βδομαδα σε δραχμές θα πληρώνουμε...