Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Βρεθηκα σημερα το μεσημερι παλι στη γνωστη περιοχη και ειχα πολλες καυλες αλλα λιγη ωρα στη διαθεση μου...στιγμιαια σκεφτηκα να γαμησω την Εφη περασα εξω απο το σπιτι αλλα δε ειδα το αμαξι της...
Μετα πηγα Νικ.Ουρανου 1α μπας και πετυχω την Ιρεν αλλα ηταν η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα και μπηκα και διπλα στην εκκλησια οπου ηταν αυτη η καινουρια Ρωξανα...μεγα μπαζο τυπου Καμελια,Αντζελικα και πιο πολυ Τζουλια γυφτορουμανα αλλα εγω μ'αυτες εχω περασει καλα οποτε λιγο τα ναζια της στο σαλονι,λιγο η υπερβολικη σιγουρια της τσατσας σ'αυτα που μου ελεγε με εκαναν και μπηκα με 40ε για γυμνο 69

Συνοπτικα...ασχετη εντελως με το αντικειμενο,πιπα της πλακας,δε σ'αφηνει να τη γαμησεις οπως θες και ειδικα στο πισωκολλητο ολο τραβιεται μπροστα,γελαει σαν χαζη ολη την ωρα και κανει σπασμωδικες κινησεις,μου παραπονεθηκε με χαριτωμενο τροπο για την ωρα αν και ημασταν σε πολυ λογικα πλαισια....ΟΜΩΣ με καυλωσε και μου'κανε μια πουτσα καγκελο ολη την ωρα,μονη της τον επιασε και τον ετριβε στο μουνι της και το γουσταρε κιολας,την δαχτυλιασα το μουνι και τελικα την εχυσα δυνατα
Ειναι σα να βλεπω ακριβως τη Τζουλια στα πρωτα βηματα της αλλα εκεινη ψιλοβλεποτανε τοτε και εκανε και καλο τσιμπουκι αλλα κατι εχουν αυτες οι γυφτορουμανες και ετσι κι αλλιως μας καυλωνουν
Δε θα ξαναπηγαινα και δε νομιζω μ'αυτη την εμφανιση που εχει να μπορεσει να κανει ονομα
Ήμουν σίγουρος ότι θα πας . Μόλις ξεκίνησε  :knockinb: θα μάθει  :2funny: . Σαν την Τζούλια δεν είναι αλλά έχει μέλλον.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Υποσχεθηκαμε πως θα τσαρκαρουμε μια Μερά Μαζί και το κάναμε! :rockon: :rockon:

Βραδυνή Τσαρκα με τον Υπερ-Μπακαγιοκο scorpiostelios :rockon:
Παίζεις Μπαλιτσα χωρίς αντίπαλο σε αυτό το γηπεδο! Άλλα η Τσαρκα όπως ειπες είναι Δική μου! :hi:

La case direne: Νική. Ελληνίδα Ξανθία με ! :tits:
Ανδρ.21: Τζούλια. Το μαυριδερό κωλαροπουτανο! :kissass:
Ανδρ.19: Άντζελα. Ξανθιά πολωνέζα με τουμπανισια κωλαρα! :grin:
Ανδρ.38: Σιμονα. Μαυρομαλα Ρουμάνα με τα πεσμένα βυζια και το χαρακτηριστικο ταττου όπλο στο μπουτι! :s&m_1:
Ανδρ.24: Μιρέλα.  :kissass2:....... :kissass2:
Ανδρ.16: Τζάστιν. Ολλανδέζα ξανθιά κοντοπουτανη με  :boobies: και Κ :kissass2: Ωλαρα! :grin:
Ανδρ. 50: Νικόλ. Ρουμάνα μαυρομαλα με νερούλα  :boobies:! :grin:
Κεφαλληνίας: Πάολα. Θέλαμε και οι 2 να δουμε την γνωστή Πάολα! :orchestra:
Villa prive: Βερόνικα. Μαυρομαλλα ποντιακή φάτσα και χοντροκωλαρα! :grin:
Bad girls: Αλίσια.  :kissass2: Η Σκλεναρίκοβα της Ουκρανίας! :kissass2:
Red diamomd: Μέριλυν. Ξανθία για τζιλφοκαταστασεις! :grin:
Νικ.8: Βιολέττα. Ξανθία στα χαμένα! :grin:
Φρίξου 13: Γωγώ.  :kissass:...... :s&m_1:
Φρίξου 13α: Αναστασία. Ουκρανίδα μιλφαρα με βυζαρες ! :tits:
Φρίξου 14: Μερτσυ. Μας την είπε κιόλας ! :tickedoff:
Φρίξου 15: Τανία. Ισπανίδα ξανθιά για γερά  :fuck2: :fuck2:
Τρίδυμο Νο1: Χριστίνα. Ρουμανακι Μινιόν! :grin:
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα.  :boobies:...... :wanker:...... :rockon:
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα. Νεανικό κοριτσάκι μαυρομαλικο ρουμανικής καταγωγής άλλα! :s&m_1:
Villa erotika: Σαμάνθα. Κωλαρα απο τις λιγες! :fuck2:... :fuck1:
Red light: Τζέσυ. Ουκρανίδα και Κάλα! 1.50 Μινιόν και φάτσα που μιλφαρει Πόλυ! Μέτρια ως αδιάφορη παρουσια! :grin:
Νικ.26: Αλινα. :kissass2:... :boobies:
Νικ.28: Εμμα. :pipa3:........ :tits:
Venus angels: Τζούλια. Κορμαρα μαυρο μαλλί μακρύ μπουκλε! :kissass2: αλλά  :s&m_1:
Μινώταυρου 14: Αννα. Γυφτορουμανακι με  :boobies: φόρα παρτίδα! :grin:
Πέτρου ερημίτη 1: Γκαμπριέλα. Ξανθιά με τα  :boobies: εξω! Ωραία παρουσια ποτε δεν μου έκανε το κλικ για να περάσω! :orchestra:
Πέτρου ερημίτη 2: Καρίνα.Η Μαριάννα Ντουβλη της Ρουμανίας! :s&m_1:
Las vegas: Χριστίνα. Ρουμάνα με κωλαρα φοβερή και τα γυαλακια της! Τσόντα ποιος θα γυρίσει Μαζί της? :wanker:  :grin:
Las vegas: Φλωριτα. Η τσατσά το ίδιο τροπάριο " Το σφιχτομουνακι έχω"! :2funny:
Las vegas: Ελένη. Ξανθία με τα  :boobies: εξω ετοιμαζόταν για παρτουζιτσα! :orchestra:

Υ.γ.: Αλήτη scorpie τα Χιλιομετρα θα επαναληφθούν Μαζί  με τα άλλα τα Αλανία! :rockon: Θα αναστησω και τους Επισκέπτες! :wanker: :wanker: :wanker:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελέ
! :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Παίζεις Μπαλιτσα χωρίς αντίπαλο σε αυτό το γηπεδο! Άλλα η Τσαρκα όπως ειπες είναι Δική μου! :hi:

Ανδρ.38: Σιμονα. Μαυρομαλα Ρουμάνα με τα πεσμένα βυζια και το χαρακτηριστικο ταττου όπλο στο μπουτι! :s&m_1:
Ανδρ.16: Τζάστιν. Ολλανδέζα ξανθιά κοντοπουτανη με  :boobies: και Κ :kissass2: Ωλαρα! :grin:
Τρίδυμο Νο3: Κάρλα. Νεανικό κοριτσάκι μαυρομαλικο ρουμανικής καταγωγής άλλα! :s&m_1:
Red light: Τζέσυ. Ουκρανίδα και Κάλα! 1.50 Μινιόν και φάτσα που μιλφαρει Πόλυ! Μέτρια ως αδιάφορη παρουσια! :grin:
Venus angels: Τζούλια. Κορμαρα μαυρο μαλλί μακρύ μπουκλε! :kissass2: αλλά  :s&m_1:
Πέτρου ερημίτη 1: Γκαμπριέλα. Ξανθιά με τα  :boobies: εξω! Ωραία παρουσια ποτε δεν μου έκανε το κλικ για να περάσω! :orchestra:
Las vegas: Χριστίνα. Ρουμάνα με κωλαρα φοβερή και τα γυαλακια της! Τσόντα ποιος θα γυρίσει Μαζί της? :wanker:  :grin:
Las vegas: Ελένη. Ξανθία με τα  :boobies: εξω ετοιμαζόταν για παρτουζιτσα! :orchestra:

Υ.γ.: Αλήτη scorpie τα Χιλιομετρα θα επαναληφθούν Μαζί  με τα άλλα τα Αλανία! :rockon: Θα αναστησω και τους Επισκέπτες! :wanker: :wanker: :wanker:

Είσαι ωραίος τις θυμήθηκες όλες .... Η Ελένη είχε βάλει μέσα 2 παλληκάρια μέσα για παρτούζα και ήρθε τρέχοντας να βάλει και εμας  :huh: Αχόρταγη  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Είσαι ωραίος τις θυμήθηκες όλες .... Η Ελένη είχε βάλει μέσα 2 παλληκάρια μέσα για παρτούζα και ήρθε τρέχοντας να βάλει και εμας  :rockon: Αχόρταγη  :orchestra:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Είσαι ωραίος τις θυμήθηκες όλες .... Η Ελένη είχε βάλει μέσα 2 παλληκάρια για παρτούζα και ήρθε τρέχοντας να βάλει και εμας   :2funny: Αχόρταγη  :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Είσαι ωραίος τις θυμήθηκες όλες .... Η Ελένη είχε βάλει μέσα 2 παλληκάρια για παρτούζα και ήρθε τρέχοντας να βάλει και εμας   :2funny: Αχόρταγη  :orchestra:
την Ρωξανα αν δούλευε βραδυνή την περνάμε μια παρτουζιτσα!  :grin: το έχει πραγματικα αναγκη! :orchestra:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
την Ρωξανα αν δούλευε βραδυνή την περνάμε μια παρτουζιτσα!  :grin: το έχει πραγματικα αναγκη! :orchestra:
Συμφωνώ απόλυτα αν και είδα πως και η Νικόλ την είχε μεγάλη ανάγκη μια παρτούζα  :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.773
Πόντοι
10.326
Συμφωνώ απόλυτα αν και είδα πως και η Νικόλ την είχε μεγάλη ανάγκη μια παρτούζα  :orchestra:
και η Αννα στο ξύλινο της Μινώταυρου! Νομιζω και η τσατσά το έχει τεραστια αναγκη! :orchestra: Σταματάω εδώ γιατί θα πέσει το συστημα Ναουμε! :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
και η Αννα στο ξύλινο της Μινώταυρου! Νομιζω και η τσατσά το έχει τεραστια αναγκη! :orchestra: Σταματάω εδώ γιατί θα πέσει το συστημα Ναουμε! :2funny:
Σταμάτα γιατί είναι αδυναμία μου η τσατσα εκεί, που θα πάει θα την ψήσω για καμια παρτούζα με την Άννα μαζί  :orchestra:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Βρεθηκα σημερα το μεσημερι παλι στη γνωστη περιοχη και ειχα πολλες καυλες αλλα λιγη ωρα στη διαθεση μου...στιγμιαια σκεφτηκα να γαμησω την Εφη περασα εξω απο το σπιτι αλλα δε ειδα το αμαξι της...
Μετα πηγα Νικ.Ουρανου 1α μπας και πετυχω την Ιρεν αλλα ηταν η μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα και μπηκα και διπλα στην εκκλησια οπου ηταν αυτη η καινουρια Ρωξανα...μεγα μπαζο τυπου Καμελια,Αντζελικα και πιο πολυ Τζουλια γυφτορουμανα αλλα εγω μ'αυτες εχω περασει καλα οποτε λιγο τα ναζια της στο σαλονι,λιγο η υπερβολικη σιγουρια της τσατσας σ'αυτα που μου ελεγε με εκαναν και μπηκα με 40ε για γυμνο 69

Συνοπτικα...ασχετη εντελως με το αντικειμενο,πιπα της πλακας,δε σ'αφηνει να τη γαμησεις οπως θες και ειδικα στο πισωκολλητο ολο τραβιεται μπροστα,γελαει σαν χαζη ολη την ωρα και κανει σπασμωδικες κινησεις,μου παραπονεθηκε με χαριτωμενο τροπο για την ωρα αν και ημασταν σε πολυ λογικα πλαισια....ΟΜΩΣ με καυλωσε και μου'κανε μια πουτσα καγκελο ολη την ωρα,μονη της τον επιασε και τον ετριβε στο μουνι της και το γουσταρε κιολας,την δαχτυλιασα το μουνι και τελικα την εχυσα δυνατα
Ειναι σα να βλεπω ακριβως τη Τζουλια στα πρωτα βηματα της αλλα εκεινη ψιλοβλεποτανε τοτε και εκανε και καλο τσιμπουκι αλλα κατι εχουν αυτες οι γυφτορουμανες και ετσι κι αλλιως μας καυλωνουν
Δε θα ξαναπηγαινα και δε νομιζω μ'αυτη την εμφανιση που εχει να μπορεσει να κανει ονομα

Παναθεμα σε αλ με εκανες κ εσκασα στα γελια...... :2funny: :2funny: :2funny:
Το ξεπατωσες το μικρο εχθες εισαι φοβερος!!! Κ η πλακα ειναι οτι εχθες εκανα μια γρηγορη βολτα το μεσιμερακι κ το ειδα κ εγω κ τρελαθηκα!!
Ελεγα ποιος τρελαρας θα το παρει αυτο το μικρο κ διαβαζω πρωι πρωι το ποστ σου :2funny: :2funny:!!
Κριμα ομως που δεν βγηκε καλο το μικρο........ακομα κ τα μπαζακια αρπαχτες κανουνε σε αυτην την πολη!!
Οσο για την ειρηνη δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να την παρεις αλλα εμενα με ξενερωσε τις δυο τελευταιες φορες που πηγα!!
Εχει γινει πολυ αναισθητη φιλε κ εχει βαρυνει πολυ!! Δεν μπενει στον κοπο καν να προσποιηθει πανω στην πραξη, ασε που παιρνει ενα βλεπα απαθειας!!

Σας εχω ευχαριστα νεα ομως ;) κ δεν θα σας αφησω χωρις ενημερωση!!
Εχθες μπηκα στο φριξου ετσι να ρωτησω για την νικολ ποτε επιστρεφει κ μου ειπανε σημερα θα ειναι βραδινη μετα απο καιρο!!
Θα ειμαι εκει κατα τις 8.30 γιατι εχω πεθημησει  :tits: :tits: :tits2: :tits2: δεν αντεχω αλλο θελω :tits: :tits: :tits2: :tits2:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
ωχ λειπει η εφη? και ελεγα να παω σε λιγο να ριξω εναν..

edit: οντως δεν δουλευει πηρα τηλ δουλευει καποια ιζαμπελα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
ωχ λειπει η εφη? και ελεγα να παω σε λιγο να ριξω εναν..

edit: οντως δεν δουλευει πηρα τηλ δουλευει καποια ιζαμπελα

μια Ιζαμπελα στην Φριξου 13 ή 15 πρωϊνή, την πηρε κανενας;
να μας γραψει εντυπώσεις του...  :rolleyes:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
Ήμουν σίγουρος ότι θα πας . Μόλις ξεκίνησε  :knockinb: θα μάθει  :2funny: . Σαν την Τζούλια δεν είναι αλλά έχει μέλλον.
οτι θα κανει το φαν κλαμπ της το πιστευω κι εγω γιατι αν ειναι μονο 20 και καθεται πανω σε γυμνο πουτσο με το καλημερα σας σημαινει οτι γουσταρει βρωμικα κολπα και αρα εν καιρω θα τα δωσει ολα και αδιακριτως...
βεβαια ξαναλεω οτι ακομα απορω αλλα με καυλωσε παρα πολυ καλα χωρις να εχει ομως καποιο ιδιαιτερο χαρισμα

Οσο για την ειρηνη δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να την παρεις αλλα εμενα με ξενερωσε τις δυο τελευταιες φορες που πηγα!!
Εχει γινει πολυ αναισθητη φιλε κ εχει βαρυνει πολυ!! Δεν μπενει στον κοπο καν να προσποιηθει πανω στην πραξη, ασε που παιρνει ενα βλεπα απαθειας!!
θα πρεπει να ριξω παρα πολυ τα μουτρα μου για να ξαναπαω στην Ειρηνη αλλα οπωσδηποτε τα γαμησια που ριξαμε ειναι ανεπαναληπτα και αξεχαστα.Και η σουφρα της ειναι αξεχαστη

αν και τωρα που το σκεφτομαι η θεια Μονικα κανει συν 2 εξτραδακια απο την Ειρηνη  :rolleyes: :rolleyes:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
Και κατι για την Εφη με αφορμη ενα πμ που δεχθηκα αλλα μου την ειχε πει και καποιος αλλος καποια στιγμη εδω μεσα...
Την Εφη την εχω παρει 2 φορες,την πρωτη πριν γραφτω στο σαϊτ και τη δευτερη στις πολυ αρχες που ακομα δεν εγραφα κριτικες  :headbang:
Η αποψη μου ειναι θετικοτατη απλα με το περασμα των χρονων οσες φορες τη σκεφτηκα δε δουλευε,αλλες φορες που την πετυχαινα δε με τραβουσε να μπω...γενικα ειχαμε ενα θεμα συγχρονισμου αλλα την εχω αδικησει κιολας...στα τοσα χρονια επρεπε να ξαναπαω αλλα οπωσδηποτε θεωρειται μυθος η γυναικα στη Θεσσαλονικη

Γενικα οι Πολωνεζες ειναι τα καλυτερα κοριτσια και τις συμπαθω

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
οτι θα κανει το φαν κλαμπ της το πιστευω κι εγω γιατι αν ειναι μονο 20 και καθεται πανω σε γυμνο πουτσο με το καλημερα σας σημαινει οτι γουσταρει βρωμικα κολπα και αρα εν καιρω θα τα δωσει ολα και αδιακριτως...
βεβαια ξαναλεω οτι ακομα απορω αλλα με καυλωσε παρα πολυ καλα χωρις να εχει ομως καποιο ιδιαιτερο χαρισμα
θα πρεπει να ριξω παρα πολυ τα μουτρα μου για να ξαναπαω στην Ειρηνη αλλα οπωσδηποτε τα γαμησια που ριξαμε ειναι ανεπαναληπτα και αξεχαστα.Και η σουφρα της ειναι αξεχαστη

αν και τωρα που το σκεφτομαι η θεια Μονικα κανει συν 2 εξτραδακια απο την Ειρηνη  :rolleyes: :rolleyes:
Σαν την θεία Μονικα δεν έχει  :rockon: Όλες οι άλλες είναι απλά υποκατάστατα  :humpleg:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Θεια Μονικα πραγματικα ειναι απο τις μονες που φευγεις κ τα λεφτα σου εχουν πιασει τοπο!! βεβαια μετα απο λιγο καιρο ψαχνεις κ αλλες γτ αρχιζεις κ βαριεσαι αμα την γαμας τοσο συχνα οσο την γκομενα σου !!

Ρε παιδια η Θεια Ναντια που βρισκεται ξερει κανεις ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom