Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
το αμεσως πιο χαλια επιπεδο ειναι να φυγεις αχυστος απο το δωματιο. πραγματικα νιωθω χαρουμενος που εστω καταφερα και εχυσα μεσα στο 3λεπτο. δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω και μαλλον δε με ξαναβλεπω γενικως για βιλλες με τα 40ευρα που ζητανε για καποια εμφανισιμα κομοδινα. για πρωινα υπαρχει μια εφη που σε απογειωνει με 30€ και τα βραδια μια πολυ ικανοποιητικη μιρελα με 25. αντιο βιλες :birdman:
Αυτή η ΚΑΡΜΕΝ είναι αυτή που ειδαμε προχθες στη τσαρκα?

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Καινούριος εδώ και διάβασα κάποιες σελίδες πίσω για κάποια Milf Μόνικα που υπάρχει στην Ερημίτη και δουλεύει πρωινά. Πήγα σήμερα κατά τις 12 αλλά η Ερημίτη 2 ήτανε κλειστό και στο Ερημίτη 1 ήτανε μία άσχημη θα την έλεγα μελαχρινή με τα βυζιά έξω που σίγουρα από τις περιγραφές σας δεν ήτανε η Μόνικα. Ελπίζω να την πετύχω αύριο που θα πάω και να γράφω συχνά τις εμπειρίες μου.

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και επίσης στον από κάτω δρόμο από την Ερημίτη ήτανε μία Ελένη, πανέμορφη κοπέλα, ξανθιά, χαμογελαστή, με διάθεση, πρέπει να είναι αυτή που αναφέρετε εδώ τώρα τελευταία. Αν έδινε και κωλαράκι...θα έμπαινα όσα και να ζητούσε αλλά μου είπε πως δεν γίνεται.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καλησπέρα και από εμένα. Καινούριος εδώ και διάβασα κάποιες σελίδες πίσω για κάποια Milf Μόνικα που υπάρχει στην Ερημίτη και δουλεύει πρωινά. Πήγα σήμερα κατά τις 12 αλλά η Ερημίτη 2 ήτανε κλειστό και στο Ερημίτη 1 ήτανε μία άσχημη θα την έλεγα μελαχρινή με τα βυζιά έξω που σίγουρα από τις περιγραφές σας δεν ήτανε η Μόνικα. Ελπίζω να την πετύχω αύριο που θα πάω και να γράφω συχνά τις εμπειρίες μου.
Όταν είναι στο δωμάτιο κλειδώνει γιατί δεν έχε τσατσα . Κάνε μια βόλτα και ξαναπάνε, αξίζει η Μονικα θα σου βγάλει όλα τα γούστα  :rockon:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Θεια Συλβια δουλευει πουθενα? Επισης που θα βρω την Θεια Ναντια ρε παιδες? εχω ορεξη για ασταματητο διαλογο κατα την διαρκεια του πηδηματος Χαχαχαχα!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Και επίσης στον από κάτω δρόμο από την Ερημίτη ήτανε μία Ελένη, πανέμορφη κοπέλα, ξανθιά, χαμογελαστή, με διάθεση, πρέπει να είναι αυτή που αναφέρετε εδώ τώρα τελευταία. Αν έδινε και κωλαράκι...θα έμπαινα όσα και να ζητούσε αλλά μου είπε πως δεν γίνεται.

Τι εννοεις; σου εριξε ακυρο η πουτανα; Γιατι δε γινεται;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Θεια Συλβια δουλευει πουθενα? Επισης που θα βρω την Θεια Ναντια ρε παιδες? εχω ορεξη για ασταματητο διαλογο κατα την διαρκεια του πηδηματος Χαχαχαχα!!!

Αμα θελεις διαλογο,πανε Δαναη  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
2mploid.png

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πέρασα σημερα το απόγευμα απο Μαγδα,ο ορισμός της ξενέρωτης-αδιάφορης γκόμενας,με λίγα λόγια η Νίκη νουμερο 2 σε νεαρη ηλικία!!!

Κριτική αυριο

*Δαναη,λαθος απο τις χθεσινες μπυρες  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δεν κάνεις καλή δουλειά.... Έχει πολλούς ακομα  :2funny:
δες ποιους έχει να σκοτώσει και είναι ελληνικης προέλευσης:( :headbang: :headbang:)
Δανάη! :grin:
Νίκη! :grin:
Μερτσυ! :grin:
Καμέλια!(Βουλγάρα) :grin:
Ξένια! :grin:
Ιουλία! :grin:
Πάολα! :grin:
Τζέσικα!(Ουγγαρέζα)
Ξεχναω κι όλας Ναουμε! :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια εγω την Καμελια την εχω πηδηξει μια φορα κ αυτο γτ εβρεχε, ηταν κ στο Casa πολλα σκαλια,βαριομουν κιολας που να τρεχεις τωρα? κ ετσι της εκανα την Χαρη αχαχαχα!!! Σαπιλα!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ειχε η Αφροδιτη καμπυλες? δεν μπορω να τη φανταστω. Ο σωματοτυπος της μοιαζει ο κλασσικος αδυνατος. Ενταξει εγω τη γνωρισα αργοτερα λιγο πριν βαλει το βυζι. Παντως για το χαρακτηρα σιγουρα ειναι η νουμερο 1.

Είχε καμπύλες και ήταν και πάρα πολύ ερωτική, μπουτάκια και περιφέρεια κυρίως, όταν έκανε τη θεαματική αλλαγή της σε εμένα δεν άρεσε τόσο αλλά σίγουρα άρεσε και αρέσει στους περισσότερους, κορυφαία ότι και να λέμε με ή χωρις τις καμπύλες της  :smitten: :smitten:

zarkadaki09

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχω στείλει εδώ και 2 ώρες περίπου ένα μήνυμα και ακόμη γράφει πως περιμένει να εγκριθεί. Τόσο πολύ ώρα κάνουνε κάθε φορά;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα...........

ρε παιδια μου την εχει δωσει με τα προγραματα τους..........
Διαβασα στην αναφορα του μπουχου για μια δαναη στο las vegas με βυζαρες σαν της νικης απο το σπιτακι της ειρηνης....
Εε κ λεω δεν πεταγεσε να τα δεις......!!??

Παω κ αντι να δω δαναη βλεπω στο πρωτο μια ψυλη μελαχρινη με τον τσατσο μεσα 0 στηθος, στο αλλο ητανε η φλωριτα, κ στο τελευταιο μια ξανθια μπουχεσα που δουλευε στον βαρδαρι!!
Κοινως βυζια δεν ειδα πουθενα :headbang: :headbang:
Σε ποια βαρδια την πετυχατε ρε παιδια??? εγω πηγα στην βραδινη!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
καλησπερα στην παρεα...........

ρε παιδια μου την εχει δωσει με τα προγραματα τους..........
Διαβασα στην αναφορα του μπουχου για μια δαναη στο las vegas με βυζαρες σαν της νικης απο το σπιτακι της ειρηνης....
Εε κ λεω δεν πεταγεσε να τα δεις......!!??

Παω κ αντι να δω δαναη βλεπω στο πρωτο μια ψυλη μελαχρινη με τον τσατσο μεσα 0 στηθος, στο αλλο ητανε η φλωριτα, κ στο τελευταιο μια ξανθια μπουχες που δουλευε στον βαρδαρι!!
Κοινως βυζια δεν ειδα πουθενα :headbang: :headbang:
Σε ποια βαρδια την πετυχατε ρε παιδια??? εγω πηγα στην βραδινη!!
Βραδυνη βαρδια ητανε...
Ανεβασε κριτικη και ο ΑΖΑΖΕΛ...Δεν χανεις τιποτα από ότι λεει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom