bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Βραδυνη βαρδια ητανε...
Ανεβασε κριτικη και ο ΑΖΑΖΕΛ...Δεν χανεις τιποτα από ότι λεει...
δεν διαφωνω την διαβασα την κριτικη.......ειπα απλα να παω να τα δω ;)
Βραδυνη βαρδια ητανε...
Ανεβασε κριτικη και ο ΑΖΑΖΕΛ...Δεν χανεις τιποτα από ότι λεει...
Eγω δε ξερω τιποτα απο χωριο ειμαιΈλα που δεν ξέρεις !
Καμια πρωινη αναφορα με τους Δρακους που δουλευουν θα εχουμε?
Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! Grin
Ήθελα να δω την Ιρέν στο Lux Νικ.1α και ηταν κλειδωμένο! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Είχε και νέες αφίξεις! Dancing Smiley Dancing Smiley
Ανδρ.50: Στέλλα. Καστανό μακρύ μαλλί , σκουρόχρωμη επιδερμίδα και κοντουλα και διάφορα ταττου και Μιλφαρει πολυ! μου θύμισε την Τζούλια απο το Ανδρ.21 στην εξωτερική εμφανισή ! Grin
Φρίξου 13α: Ιζαμπέλα. Ξανθία μακρύ μαλλί Μινιόν νεανικό κοριτσάκι και πολύ ωραίο προσωπο! Grin
Πηγά Βανέσσα στο bad girls! Έρωτας μιλάμε Έρωτας! Smitten Smitten Δεν αντεξα σε αυτήν kissass2
Και το Εσπασα....... Orchestra Ι Love oukrania! Headbaning!
bizoholik θα παθεις μουνοπλακα, πρεπει οπως και δηποτε να επισκεφθεις τη εμμανουελα στη βουρβαχη στην αθηνακαλησπερα στην παρεα...........
Παω κ αντι να δω δαναη βλεπω στο πρωτο μια ψυλη μελαχρινη με τον τσατσο μεσα 0 στηθος, στο αλλο ητανε η φλωριτα, κ στο τελευταιο μια ξανθια μπουχεσα που δουλευε στον βαρδαρι!!
Κοινως βυζια δεν ειδα πουθενα
Μπήκα με τη Στέλλα την προηγούμενη εβδομάδα, παρα πολύ καλή και δεκτική. Άκουσα για μια καινούρια στο Ν. Ουρανού 1β Ρουμάνα Ροξανη μαυρομάλλα. Θα πάω από βδομάδα να την δω , αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας με διαφωτίσει.Τσαρκα στο καυτό καταμεσήμερο! Grin
Ήθελα να δω την Ιρέν στο Lux Νικ.1α και ηταν κλειδωμένο! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Είχε και νέες αφίξεις! Dancing Smiley Dancing Smiley
Ανδρ.50: Στέλλα. Καστανό μακρύ μαλλί , σκουρόχρωμη επιδερμίδα και κοντουλα και διάφορα ταττου και Μιλφαρει πολυ! μου θύμισε την Τζούλια απο το Ανδρ.21 στην εξωτερική εμφανισή ! Grin
Φρίξου 13α: Ιζαμπέλα. Ξανθία μακρύ μαλλί Μινιόν νεανικό κοριτσάκι και πολύ ωραίο προσωπο! Grin
Πηγά Βανέσσα στο bad girls! Έρωτας μιλάμε Έρωτας! Smitten Smitten Δεν αντεξα σε αυτήν kissass2
Και το Εσπασα....... Orchestra Ι Love oukrania! Headbaning!
Αυτή η θεία Τάνια γιατί δεν παίρνει σύνταξη. ? Πιστεύω έχει συμπληρώσει τα ένσημαbizoholik θα παθεις μουνοπλακα, πρεπει οπως και δηποτε να επισκεφθεις τη εμμανουελα στη βουρβαχη στην αθηνα
(ελληνιδα μελαγχροινη 25-30 καλουτσικο κορμι με πιασηματαρες κ κωλαρα)
εαν τυχει και κατεβεις(ψαξε φοτο απο το αλλο σαιτ) τετοια βυζια σπεσιαλ σπανια εχω ξαναδει επισης ατριχη
για γλυφαδα δεν εχω λογια για να καταλαβεις ειναι σαν της θειας τανιας απο λαφαμ αλλα φσντασου τα στα
νιατα τους να στεκονται ορθα
όντως, θα κανει αιτηση μολις ο τσιπρας κανει συμφωνια μεχρι τοτε υπαρχει αβεβαιοτηταΑυτή η θεία Τάνια γιατί δεν παίρνει σύνταξη. ? Πιστεύω έχει συμπληρώσει τα ένσημα
Δουλεύει Τον εαυτό της γιατί αποκλείεται να μπαίνει συναγωνιστής μαζί της. Είναι χαμένος από χέριόντως, θα κανει αιτηση μολις ο τσιπρας κανει συμφωνια μεχρι τοτε υπαρχει αβεβαιοτητα
στο συνταξιοδοτικο
αληθεια δουλευει εχω καιρο να τη ψαξω?
Μπήκα με τη Στέλλα την προηγούμενη εβδομάδα, παρα πολύ καλή και δεκτική. Άκουσα για μια καινούρια στο Ν. Ουρανού 1β Ρουμάνα Ροξανη μαυρομάλλα. Θα πάω από βδομάδα να την δω , αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας με διαφωτίσει.
Μου περιγράφεις κάποια που μοιαζει με την Τζούλια δηλαδήΤην είδα σήμερα το πρωί, τσιγγανορουμάνα μελανούρι με συμπαθητικό πρόσωπο και μεγάλη περιφέρεια. Σε κάποιους ο τύπος της θα αρέσει.
Μου περιγράφεις κάποια που μοιαζει με την Τζούλια δηλαδή
Οι γυφτορουμανες είναι αδυναμία και στανταρακια μου Θα την επισκεφτώ . Ρώτησες για κωλο ? Δεν μπορώ να αντισταθώ ! Θέλω κωλοΠιστεύω ότι θα τη βρεις ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα γούστα σου Έχει ασυνήθιστο κορμί από το λίγο που την είδα, λεπτός κορμός με πραγματικά *μεγάλο* κώλο (δε νομίζω να τον δίνει).
Ξεκινησα πριν λιγες ωρες να παω να χωθω αναμεσα στα βυζια της Ιουλιας στο Α.Γεωρφιου 16, αλλα αντι για τα βυζια της Ιουλιας αντικρυσα τα βυζια της θειας Τζαστιν... η τσατσα ειπε οτι η Ιουλια πηρε μεταθεση στα Σερρας, δεν ξερω αν αληθευει...εν μεσω βροχης ξεκινησα μια μινι τσαρκα προς αλυσιδας βιλες, μιας και ειχα δει τι εχουν στο προγραμμα τους, να δω την Βερονικα που υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο σαιτ, εκπληξη μου εκανε η εικονα, συναθλητες να τσαρκαρουν αγκαζε με ομπρελιτσα... οργανωση λεμε... την οποια Βερονικα πετυχα στο Βιλα ερωτικα επι της Ν.Ουρανου εισοδος, κοπελα μπαρμπατσικια, φενοταν να εχει βυζακια, αλλα κλικ δεν μου εκανε...red light Φριξου 9, ξανθια κοπελα ακωλη ονοματι Τζεσικα, δεν εθουσιαστηκα, αν και ειχε ομορφο προσωπακι, συνεχεια Ν.Ουρανου 8 να δω ποια ειχα δει την προηγουμενη φορα και δεν θυμομουνα, και τελικα ηταν μια καστανοξανθη πιτσιρικα ξυνομουρα αγελαστη, ομορφη μεν, η οποια ακουγε στο ονομα Βιολετα, στεκοταν και με κοιτουσε σαν σερβιτορα να παρει την παραγκελια... , διπλα ακριβως Ν.Ουρανου 6, το προ-μιλφακι η Κατερινα, την παρατηρησα καλυτερα, φετες ειναι η κοιλια της, γυμναζετε το κοριτσι, και απο κωλαρακι σκιζει... εχει και ενα τατου απο την δεξια μερια στα πλευρα-κωλομερια...
Κοροβαγκου 7 δεν μπηκα το προγραμμα ελεγε οτι θα ειναι η ασχημη μακρυνη συγγενης της Ολιβ του Ποππαυ μαυρομαλλα αδυνατη Αλισα, και στο Κοροβαγκου 5, ελεγε οτι θα ειναι η βυζοκουβαληθρα Γκαμπριελα, οπου την ειδα και μπηκα για σπερματοκαταθεση, συνευρεση ακρως επυτηχημενη 100%, η Γκαμπριελα τα εδωσε ολα για ολα μεσα στο δωματιο...τιμησε και το τελευταιο σεντ που πηρε...εβαλε καποια κιλακια, τα οποια δεν την χαλασανε, εκανε κωλαρα φαρδια πλατια, ακομπλαριστη κοπελα και πληρως επικοινωνιακη...
bizoholik θα παθεις μουνοπλακα, πρεπει οπως και δηποτε να επισκεφθεις τη εμμανουελα στη βουρβαχη στην αθηνα
(ελληνιδα μελαγχροινη 25-30 καλουτσικο κορμι με πιασηματαρες κ κωλαρα)
εαν τυχει και κατεβεις(ψαξε φοτο απο το αλλο σαιτ) τετοια βυζια σπεσιαλ σπανια εχω ξαναδει επισης ατριχη
για γλυφαδα δεν εχω λογια για να καταλαβεις ειναι σαν της θειας τανιας απο λαφαμ αλλα φσντασου τα στα
νιατα τους να στεκονται ορθα