Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Δηλαδης μονο εγω ο γκαντεμης δεν περασα καλα με την Ελενιτσα.??  :think:  ...μηπως να της δωσω μια 2η  :fuck1:

Επισκέπτης
Κι εγω δεν τρελαθηκα με την ελενα, κλασικη ρουμανα που τα κανει ολα για να εχει πελατες.Οπως ηταν στις αρχες της η εμμανουελα, ετσι και αυτη βαδιζει στο ιδιο μονοπατι.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μόνο σε μένα δεν άρεσε η Άντζελα από α. γ.  19?
όλο μη και μη. μάλλον δεν ταιριαξαν οι χαρακτήρες μας

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι παιζει απο το πρωι με το ***** και δεν ανοιγει??

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
α οκ μαλακια...δεν επρεπε να αναφερω το site...τεσπα με το γνωστο site που υπαρχουν και φωτος...??ξερει κανεις τι εγινε?

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μόνο σε μένα δεν άρεσε η Άντζελα από α. γ.  19?
όλο μη και μη. μάλλον δεν ταιριαξαν οι χαρακτήρες μας

Μη στεναχωριεσαι φιλε...ουτε σε μενα αρεσε η μαλακω οταν την ειχα παρει στο μινωταυρου...κοντοπιθαρα μπαζα μακρια απο εμας...

Pokemoun

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πεταχτηκα πριν καμια ωριτσα και κατι σημερα δευτερα 01/06 (καλο μηνα) το μεσημερακι να δω 2-3 καινουριες που ανεφεραν στις προηγουμενες σελιδες καποιοι συναγωνισται καθως κατι αλλο καινουριο δεν υπαρχει στο μεγαλοχωριουδακι μας...

Φριξου 13Α ονομα Ιζαμπελλα,κοντο μικρο πουτανακι με καλουτσικο ψιλοφαρδυ κωλαρακι,λιγο κρυα μου φανηκε στο σαλοναρισμα...Αυτο που με εκανε εντυπωση
          ειναι οταν η τσατσα ανεφερε τα προγραμματα λεει...30 απλο,40 γλειψιμο ή γυμνο τσιμπουκι,50 γυμνο τσιμπουκι με φιλια στο στομα  :think:
          και λεω ρε γμτ 10 ευρω πανω για να τη φιλησεις στο στομα????? Α ρε Ελενα που σας χρειαζεται... :orchestra: :orchestra:

Νικ.Ουρανου 1Α αναφερθηκε μια Ειρηνη Ρουμανιτσα,αλλα στη θεση της ηταν η γνωστη μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα

Κοροβαγγου 7 στο Bad girls εκει εσφιξε λιγο το πουλι μου οταν ειδα τη Βανεσσα...Η πορνοεμπειρια μου ελεγε οτι θα περασω καλα,ομως ολα τα δωματια
            ηταν γεματα και δεν ειχα διαθεση να περιμενω τοσο πολυ...Μελαχροινη με σπαστα μαλλια μεχρι τον ωμο,προστυχο βλεμμα,κωλαρα σκετο
            ποιημα,μικρο στηθος,170-175 υψος,γενικα ενα συνολο που γουσταρω σε γυναικα η Ουκρανη Βανεσσα...Θα τιμηθει στα πολυ κοντα  :fuck2:

Ερως 16  η Νατασα,η γνωστη σε ολους ρωσιδουλα,αδυνατη καστανοξανθη με ισιο κοντο καρε μαλλι και πλαστικα βυζια...Εδω αδειασα αλλα ενιωσα οτι
          δεν το ευχαριστηθηκα...Μολις ανεβασα και κριτικη..

Καλο μηνα συνκαβλιαρηδες θεσσαλονικης...Καλα βαφτισια να χουμε  :rockon: :rockon: :orchestra:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οντως δεν ανοιγει αλλα παιζει να κανουν ανανεωση με νεο υλικο !!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
-Κεφαλληνίας.  :o >:( :- Η ξανθιά ρωσίδα μιλφ Λάουρα. Δεν την είχα δει άλλη φορά, απλά είχα διαβάσει την κριτική του Blastbeat. Aγόρι μου, εσύ δεν είσαι για Σιδηρούν Σταυρό, αλλά για το Σταυρό των Ιπποτών με τα πάντα όλα πάνω, σπαθιά, διαμάντια, φύλλα δρυός κλπ. Τι είναι τούτη, τρόμαξα που την είδα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

Για την Ναταλια γνωριζουμε τπτ? Την επομενη εβδομαδα θα κανω grande επιθεση, αν θελετε να δοκιμαστει καποια συγκεκριμενη κουριτσι παρακαλω γραψτε το.  :knockinb:  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:

Για την Ναταλια γνωριζουμε τπτ? Την επομενη εβδομαδα θα κανω grande επιθεση, αν θελετε να δοκιμαστει καποια συγκεκριμενη κουριτσι παρακαλω γραψτε το.  :knockinb:  :sunglasses:
ΜιλφΟυκρανικη σχολή! :grin: Καλη περιπτωση  :pipa1: και σε αυτό όταν  :fuck1: :fuck1: την ιδρώνει την φανελιτσα! :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα.....

Σορρυ ρε παιδια αλλα αμα διαβαζω τετοιες κριτικες δεν μπορω να μην σχολιασω......
Κριτικη του pipisf για το μινοταυρου 14.........
ΕΙΝΑΙ δυνατον??? Μπηκε μεσα ο ανθρωπος με 80αρι προγραμμα κ κυνηγουσε την γκομενα για να κανει παιχνιδι??? :headbang: :headbang: :headbang:
Παμε καλα ρε??? Ετσι μου ρχετε να παω βολτα σημερα κ αμα την πετυχω αυτην την αννα, με το που μπω να αφησω την τσατσα να πει τα δικα της κ μετα να την αρχισω το κραξιμο............. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Χωρις να θελω να θιξω το παλικαρι(δεν τον ξερω αλωστε)εγω στα πρωτα 3 λεπτα αν εβλεπα τετοια συμπεριφορα τα λεφτα μου πιδω κ δρομο!!
Αντε απο δω ρε...........μαθανε στα ευκολα λεφτα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
καλησπερα στην παρεα.....

Σορρυ ρε παιδια αλλα αμα διαβαζω τετοιες κριτικες δεν μπορω να μην σχολιασω......
Κριτικη του pipisf για το μινοταυρου 14.........
ΕΙΝΑΙ δυνατον??? Μπηκε μεσα ο ανθρωπος με 80αρι προγραμμα κ κυνηγουσε την γκομενα για να κανει παιχνιδι??? :headbang: :headbang: :headbang:
Παμε καλα ρε??? Ετσι μου ρχετε να παω βολτα σημερα κ αμα την πετυχω αυτην την αννα, με το που μπω να αφησω την τσατσα να πει τα δικα της κ μετα να την αρχισω το κραξιμο............. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Χωρις να θελω να θιξω το παλικαρι(δεν τον ξερω αλωστε)εγω στα πρωτα 3 λεπτα αν εβλεπα τετοια συμπεριφορα τα λεφτα μου πιδω κ δρομο!!
Αντε απο δω ρε...........μαθανε στα ευκολα λεφτα
που τον ρώτησε αν είναι ανοιχτό το Jumpo! :2funny: :2funny: :2funny:
Κραζεις! Θαυμαζεις! :2funny: :headbang: :2funny: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom