Πεταχτηκα πριν καμια ωριτσα και κατι σημερα δευτερα 01/06 (καλο μηνα) το μεσημερακι να δω 2-3 καινουριες που ανεφεραν στις προηγουμενες σελιδες καποιοι συναγωνισται καθως κατι αλλο καινουριο δεν υπαρχει στο μεγαλοχωριουδακι μας...
Φριξου 13Α ονομα Ιζαμπελλα,κοντο μικρο πουτανακι με καλουτσικο ψιλοφαρδυ κωλαρακι,λιγο κρυα μου φανηκε στο σαλοναρισμα...Αυτο που με εκανε εντυπωση
ειναι οταν η τσατσα ανεφερε τα προγραμματα λεει...30 απλο,40 γλειψιμο ή γυμνο τσιμπουκι,50 γυμνο τσιμπουκι με φιλια στο στομα
και λεω ρε γμτ 10 ευρω πανω για να τη φιλησεις στο στομα????? Α ρε Ελενα που σας χρειαζεται...
Νικ.Ουρανου 1Α αναφερθηκε μια Ειρηνη Ρουμανιτσα,αλλα στη θεση της ηταν η γνωστη μιλφ Χριστινα η Αλβανιδα
Κοροβαγγου 7 στο Bad girls εκει εσφιξε λιγο το πουλι μου οταν ειδα τη Βανεσσα...Η πορνοεμπειρια μου ελεγε οτι θα περασω καλα,ομως ολα τα δωματια
ηταν γεματα και δεν ειχα διαθεση να περιμενω τοσο πολυ...Μελαχροινη με σπαστα μαλλια μεχρι τον ωμο,προστυχο βλεμμα,κωλαρα σκετο
ποιημα,μικρο στηθος,170-175 υψος,γενικα ενα συνολο που γουσταρω σε γυναικα η Ουκρανη Βανεσσα...Θα τιμηθει στα πολυ κοντα
Ερως 16 η Νατασα,η γνωστη σε ολους ρωσιδουλα,αδυνατη καστανοξανθη με ισιο κοντο καρε μαλλι και πλαστικα βυζια...Εδω αδειασα αλλα ενιωσα οτι
δεν το ευχαριστηθηκα...Μολις ανεβασα και κριτικη..
Καλο μηνα συνκαβλιαρηδες θεσσαλονικης...Καλα βαφτισια να χουμε