Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (2 μέλη και 88 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
όλοι και όλοι άντε να μαστε 34 Μπακαγιοκοι που ενημερωνουμε! Οι ξεκαρφωτοι είναι πολλοί σε μια πολή που έχει 1.5 κατοικους και παρέχει υπηρεσίες και για τα περίχωρα!  :grin:
Φιλε μου ειναι πολλοι παραπανω , απλα διαβαζουνε και δεν γινονται μελη και δεν γραφουνε , εγω διαβαζω το site απο την αρχη του αλλα περσι αποφασισα να γραφτω .

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ειμαστε 8 ατομα παρεα που κανουμε τις βολτες μας αλλα δεν εχει κανει κανεις λογαριασμο στο site πλην εμου

Επισκέπτης
όλοι και όλοι άντε να μαστε 34 Μπακαγιοκοι που ενημερωνουμε! Οι ξεκαρφωτοι είναι πολλοί σε μια πολή που έχει 1.5 κατοικους και παρέχει υπηρεσίες και για τα περίχωρα!  :grin:
Η αληθεια ειναι ομως οτι τα τελευταια χρονια με την κριση και τα προβληματα που εχει ο κοσμος ολο και λιγοτεροι πανε στα ντελα. Μειναμε να γυρναμε εμεις που παμε συχνα και φυσικα η πιστιρικαδες που θα υπαρχουν παντα λογο πρωτη φορα η του χαβαλε που κανουν σαν παρεα.Η επαρχια ειναι αλλη φαση, αντε καταλαβαινω αυτους που ειναι σε κοντινες περιοχες και εχουν και καποιο λογο περα απο το να γαμησουν στα ντελα να ερθουν στην πολη μας.Αυτη που ομως ερχονται απο μακρια για να γαμησουν 10 λεπτα αντε δυο φορες το πολυ δλδ 20 λεπτα συνολο και να ξαναφυγουν ποτε δεν τους καταλαβα. Ξοδευουν ενα σκασμο λεφτα και δεν ξερουν στο τελος εαν ειναι ευχαριστοιμενοι απο την ολη φαση. Και το χειροτερο κανουν τοσα χιλιομετρα στους ελληνικους κολοδρομους.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ας ηταν πιο κοντα η Αθηνα και θα βλεπατε ποσο θα δουλευε ο μυλος... μεχρι να γινει κατι ομως θα βολευομαστε με την κατασταση οπως εχει... κοιταζω το γκριςλειντις το σαιτ κοπελες στην αθηνα και εχω χαζεψει με αυτα που βλεπω...κοιταω και Σαλονικα κ βλεπω την Σαρα+την Μαρα.

Savourogamikoulas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπεριζω και εγω και welocome μου..

Να πω οτι και εγω παρακολουθουσα το site και εφτασε ο καιρος να γινω και εγω αλλος ενας Μπακαγιοκος
του Αθληματος αυτου...

Η κατασταση στην θεσσαλονικη ειναι τραγικη απο κοπελες.. τελευταιο μ περασμα ηταν σαββατο ξημερωμα απο ολα τα σπιτακια (εκτος των 40Ε(μπαργκο)) ΜΟΝΟ μια κοπελιτσα μου αρεσε... Βασικα ηταν τουμπανο αλλα ειχε λαο που περιμενε και την εκανα γτ βαρεθηκα..
Εχω αλλον εναν Μπακαγιοκο φιλο μου που δεν γραφει εδω και θα κατεβει Αθηνα να προσκηνυσει κανενα Ναο.. Να δωσω καμια ιδεα.... Να μαζευτουμε να νοικιασουμε κανενα πουλμαν με χορηγο bourdela.com  :rockon: για πορνοεκδρομες στην Αθηνα η Σοφια

Gilfhunter3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δει κανείς τη Φλωρίτα πουθενά;
Άλλα petite κορίτσια αυτή την περίοδο;

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

Να πω οτι και εγω παρακολουθουσα το site και εφτασε ο καιρος να γινω και εγω αλλος ενας Μπακαγιοκος
του Αθληματος αυτου...

Η κατασταση στην θεσσαλονικη ειναι τραγικη απο κοπελες.. τελευταιο μ περασμα ηταν σαββατο ξημερωμα απο ολα τα σπιτακια (εκτος των 40Ε(μπαργκο)) ΜΟΝΟ μια κοπελιτσα μου αρεσε... Βασικα ηταν τουμπανο αλλα ειχε λαο που περιμενε και την εκανα γτ βαρεθηκα..
Εχω αλλον εναν Μπακαγιοκο φιλο μου που δεν γραφει εδω και θα κατεβει Αθηνα να προσκηνυσει κανενα Ναο.. Να δωσω καμια ιδεα.... Να μαζευτουμε να νοικιασουμε κανενα πουλμαν με χορηγο bourdela.com  :rockon: για πορνοεκδρομες στην Αθηνα η Σοφια

Εδωσες καλη ιδεα... ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

του Αθληματος αυτου...

καλωσηρθες ρε αλανι στο στοιβο :rockon: Σε πάω ηδη ρε τρελε :2funny: :2funny:
Stade bordelais Μπακαγιοκε είσαι ένας απο Εμας!!! :hi:

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
υπαρχει κανενα στουντιο κοντα στα κτελ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υπαρχει κανενα στουντιο κοντα στα κτελ;
το πιο κοντινο σχετικα ειναι αυτο της γιαννιτσων....αλλα αν παρεις λεωφορειο και κατεβεις σταση τζαμπο ή λιγο πριν στο porto center ολα εκει απο πισω ειναι με λιγο περπατημα πας

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
που ειναι αυτες οι βιλες; ποιο νουμερο εχουνε;

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
το πιο κοντινο σχετικα ειναι αυτο της γιαννιτσων....αλλα αν παρεις λεωφορειο και κατεβεις σταση τζαμπο ή λιγο πριν στο porto center ολα εκει απο πισω ειναι με λιγο περπατημα πας

ευχαριστω εχει τπτ καλο;

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδιά ξέρουμε αν δουλεύει η θεία Σύλβια σήμερα βράδυ??

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γεια χαρα σε ολα τα τσακαλια της μπουρδελοπαρεας στη salonika city,ψαχνω μια κοπελια με ονομα δουλειας Αναστασια,δουλευε στο σπιτακι εκκλησια μετα  πηγε στου ερημιτη,ρωσο-ουκρανεζα ψηλη με ξανθα μακρια μαλλια,εμφανιζοταν στο σαλονακι γυμνοστηθη,ηταν λιγο με μπλαζε στυλακι,δουλευει ακομα αυτη η τα παρατησε???? αν ξερει κανεις ειτε εδω ειτε prive να μου πει,ευχαριστω!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γεια χαρα σε ολα τα τσακαλια της μπουρδελοπαρεας στη salonika city,ψαχνω μια κοπελια με ονομα δουλειας Αναστασια,δουλευε στο σπιτακι εκκλησια μετα  πηγε στου ερημιτη,ρωσο-ουκρανεζα ψηλη με ξανθα μακρια μαλλια,εμφανιζοταν στο σαλονακι γυμνοστηθη,ηταν λιγο με μπλαζε στυλακι,δουλευει ακομα αυτη η τα παρατησε???? αν ξερει κανεις ειτε εδω ειτε prive να μου πει,ευχαριστω!

Τελευταια φορα την ειδα εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom