Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μπουχος ωραια αναφορα ευγε!!! Καλα τι θα γινει με αυτα τα σπιτια που δεν εχουνε τηλεφωνο οσοι θελουμε να κανουμε στοχευμενες καταθεσεις πρεπει να γινουμε μεντιουμ? Χτες ψαχνοντας τη Φλωριτα εφτασα Λας Βεγκας γιατι τις αλλες φορες που πηγαινα στο Α. Γεωργιου 19 μου ειπαν οτι πηγε Λας Βεγκας. Τελικα και λογω της βροχης κατεθεσα στην Αντζελα την Ουκρανη. Τωρα διαβαζω εδω οτι η Φλωριτα ειναι στο 19 παλι ε αι σιχτιρ. Τελοσπαντων καλη η Αντζελα αν και δεν "εχυσε" μαζι μου...παντως καρφωνοτανε μονη της πανω στον πουτσο. Και πολυ στενη ρε συ δυο μετρα γυναικα αλλα το μουνακι στενο ωραια αισθηση. Συμπερασματικα ομως δεν ειναι για πολλα γιατι απο φατσα θυμιζει λιγο την κορη του Δρακουλα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Μπουχος ωραια αναφορα ευγε!!! Καλα τι θα γινει με αυτα τα σπιτια που δεν εχουνε τηλεφωνο οσοι θελουμε να κανουμε στοχευμενες καταθεσεις πρεπει να γινουμε μεντιουμ? Χτες ψαχνοντας τη Φλωριτα εφτασα Λας Βεγκας γιατι τις αλλες φορες που πηγαινα στο Α. Γεωργιου 19 μου ειπαν οτι πηγε Λας Βεγκας. Τελικα και λογω της βροχης κατεθεσα στην Αντζελα την Ουκρανη. Τωρα διαβαζω εδω οτι η Φλωριτα ειναι στο 19 παλι ε αι σιχτιρ. Τελοσπαντων καλη η Αντζελα αν και δεν "εχυσε" μαζι μου...παντως καρφωνοτανε μονη της πανω στον πουτσο. Και πολυ στενη ρε συ δυο μετρα γυναικα αλλα το μουνακι στενο ωραια αισθηση. Συμπερασματικα ομως δεν ειναι για πολλα γιατι απο φατσα θυμιζει λιγο την κορη του Δρακουλα.

Αντι να ψαχνεις τηλεφωνα απο τα στουντιο γιατι δε λες μεσα στο δωματιο τη Φλωριτα να σου δωσει το δικο της τηλεφωνο,για να ξερεις ποτε και που δουλευει?
Μη κανετε τα πραγματα δυσκολα ειναι τοσο απλα  :dancing:

lamsat4

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα... Κανένα νέο από Νταϊάνα έχουμε?? Έχει επιστρέψει?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Αντι να ψαχνεις τηλεφωνα απο τα στουντιο γιατι δε λες μεσα στο δωματιο τη Φλωριτα να σου δωσει το δικο της τηλεφωνο,για να ξερεις ποτε και που δουλευει?
Μη κανετε τα πραγματα δυσκολα ειναι τοσο απλα  :dancing:
Και να εισαι σιγουρος θα του το δωσει.  :dancing:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!

:2funny:

Μπορει να θελει κατι να ρωτησει ο τυπος για το σχολειο ρεσυ...να τρεχει στα μπουρδελα.??  :2funny:

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Και μιας και μιλατε για Φλωριτα, ειπα κι εγω χθες (αφου απουσιαζαν τα στανταρακια οπως Εφη, Τσαρινα) να κανω ενα κασκαντεριλικι, που δεν το συνηθιζω. ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Κομοδινο του ικεα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σου μιλησει. Πανω στο τελειωμα αρχισε να βογκαει (δηθεν πονουσε) και σηκωθηκε κι εφυγε. Ευτυχως προλαβα και αδειασα. Τερμα τα κασκαντεριλικια. Απο δω και περα μονο στανταρακια ή οπως ειπε ενας φιλος με τοσα φθηνα αεροπορικα καλυτερα πορνοεκδρομη στα fkk της γερμανιας.

Υγ. Η τσατσογρια ηθελε να κρατησει και πεντε ευρω για την παρτη της. :jerking: :jerking: :jerking:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;
Φιλε πιο πανω εγραψα οτι ειναι στο Α. γεωργιου 19, δεν πηγα ο ιδιος απλα διαβασα την αναφορα του τιτανα Μπουχου στην προηγουμενη σελιδα.

Επισκέπτης
Ρε την φλωριτα, πτωμα ξεπτωμα ολοι για αυτην μιλατε εδω μεσα.  ;) και το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει αρκετο καιρο στην πολη δλδ πανω απο δυο χρονια, αν δεν κανω λαθος δουλευε και στα μαγαζια κοντα στο σιτι γκειτ καν χρονο πριν κλεισουν. Οποτε εχει πελατες η κοπελιτσα η πτωμα οπως την αποκαλειται  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια η Τσαρινα δουλεύει τωρα, εφυγε? θα επιστρεψει? Τι παιζει, γνωριζει κανεις??

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος παίχτης που δουλεύει η θεία Σύλβια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.

Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα  :wanker:

Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.

Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα  :wanker:

Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα

Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση... :pipa1:  :grin: :grin:

Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση... :pipa1:  :grin: :grin:

Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι

αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα  :( :(

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι

αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα  :( :(

Να κατεβουμε σε πορεια διαμαρτυριας να γυρισει η Τσαρινα !! αχαχχα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom