jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
πρωινη ηταν ;)mpouxos η αναφορα σου τι βαρδια ειναι; πρωινη η βραδυνη;
πρωινη ηταν ;)mpouxos η αναφορα σου τι βαρδια ειναι; πρωινη η βραδυνη;
Μπουχος ωραια αναφορα ευγε!!! Καλα τι θα γινει με αυτα τα σπιτια που δεν εχουνε τηλεφωνο οσοι θελουμε να κανουμε στοχευμενες καταθεσεις πρεπει να γινουμε μεντιουμ? Χτες ψαχνοντας τη Φλωριτα εφτασα Λας Βεγκας γιατι τις αλλες φορες που πηγαινα στο Α. Γεωργιου 19 μου ειπαν οτι πηγε Λας Βεγκας. Τελικα και λογω της βροχης κατεθεσα στην Αντζελα την Ουκρανη. Τωρα διαβαζω εδω οτι η Φλωριτα ειναι στο 19 παλι ε αι σιχτιρ. Τελοσπαντων καλη η Αντζελα αν και δεν "εχυσε" μαζι μου...παντως καρφωνοτανε μονη της πανω στον πουτσο. Και πολυ στενη ρε συ δυο μετρα γυναικα αλλα το μουνακι στενο ωραια αισθηση. Συμπερασματικα ομως δεν ειναι για πολλα γιατι απο φατσα θυμιζει λιγο την κορη του Δρακουλα.
και να επεστρεψε ετσι οπως εγινε δεν συνισταται!!!Καλησπέρα στην παρέα... Κανένα νέο από Νταϊάνα έχουμε?? Έχει επιστρέψει?
Και να εισαι σιγουρος θα του το δωσει.Αντι να ψαχνεις τηλεφωνα απο τα στουντιο γιατι δε λες μεσα στο δωματιο τη Φλωριτα να σου δωσει το δικο της τηλεφωνο,για να ξερεις ποτε και που δουλευει?
Μη κανετε τα πραγματα δυσκολα ειναι τοσο απλα
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!
Φιλε πιο πανω εγραψα οτι ειναι στο Α. γεωργιου 19, δεν πηγα ο ιδιος απλα διαβασα την αναφορα του τιτανα Μπουχου στην προηγουμενη σελιδα.η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;
Τι εγινε με την εφη παλιΚαι μιας και μιλατε για Φλωριτα, ειπα κι εγω χθες (αφου απουσιαζαν τα στανταρακια οπως Εφη, Τσαρινα)
Ρε την φλωριτα, πτωμα ξεπτωμα ολοι για αυτην μιλατε εδω μεσα. ;) και το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει αρκετο καιρο στην πολη δλδ πανω απο δυο χρονια, αν δεν κανω λαθος δουλευε και στα μαγαζια κοντα στο σιτι γκειτ καν χρονο πριν κλεισουν. Οποτε εχει πελατες η κοπελιτσα η πτωμα οπως την αποκαλειταιΗ φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!
Η Εφη οπως ειπε η τσατσα ηταν απλως αδιαθετη (περιοδο μαλλον)Τι εγινε με την εφη παλι
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.
Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα
Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχωςΚαι εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση...
Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι
αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα