azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
αλλαξε ονομα??? με τι ονομα δουλευει????
Με το ιδιο,Αναστασια.
αλλαξε ονομα??? με τι ονομα δουλευει????
Τελευταια φορα την ειδα εδω
Καλώς ήλθες..τους χαιρετισμούς μου από τη "γωνιά" των καινούριων..με τα τόσο φθηνά αεροπορικά, ίσως συμφέρει περισσότερο μια ημερήσια σε ένα FKK κοντά στο Weeze..που θα έχει και καμιά 60-70 τεμάχια μέσα(ΑΑ εννοείται..όχι κομοδινα και σκρίνια), για όλα τα..ΜπακαγιοκογούσταΠαιδια καλησπεριζω και εγω και welocome μου..
Να πω οτι και εγω παρακολουθουσα το site και εφτασε ο καιρος να γινω και εγω αλλος ενας Μπακαγιοκος
του Αθληματος αυτου...
Η κατασταση στην θεσσαλονικη ειναι τραγικη απο κοπελες.. τελευταιο μ περασμα ηταν σαββατο ξημερωμα απο ολα τα σπιτακια (εκτος των 40Ε(μπαργκο)) ΜΟΝΟ μια κοπελιτσα μου αρεσε... Βασικα ηταν τουμπανο αλλα ειχε λαο που περιμενε και την εκανα γτ βαρεθηκα..
Εχω αλλον εναν Μπακαγιοκο φιλο μου που δεν γραφει εδω και θα κατεβει Αθηνα να προσκηνυσει κανενα Ναο.. Να δωσω καμια ιδεα.... Να μαζευτουμε να νοικιασουμε κανενα πουλμαν με χορηγο bourdela.com για πορνοεκδρομες στην Αθηνα η Σοφια
Εδω μια συναντηση στην θεσσαλονικη κανουμε και απο τα 30-40 μελη μεταβιας βρισκομαστε 4-5 και εσυ θες να μαζευτουμε για πουλμαν τι στο πουτσο περνετε μερικοι και γραφετε ασυναρτησιες.Παιδια καλησπεριζω και εγω και welocome μου..
Να πω οτι και εγω παρακολουθουσα το site και εφτασε ο καιρος να γινω και εγω αλλος ενας Μπακαγιοκος
του Αθληματος αυτου...
Η κατασταση στην θεσσαλονικη ειναι τραγικη απο κοπελες.. τελευταιο μ περασμα ηταν σαββατο ξημερωμα απο ολα τα σπιτακια (εκτος των 40Ε(μπαργκο)) ΜΟΝΟ μια κοπελιτσα μου αρεσε... Βασικα ηταν τουμπανο αλλα ειχε λαο που περιμενε και την εκανα γτ βαρεθηκα..
Εχω αλλον εναν Μπακαγιοκο φιλο μου που δεν γραφει εδω και θα κατεβει Αθηνα να προσκηνυσει κανενα Ναο.. Να δωσω καμια ιδεα.... Να μαζευτουμε να νοικιασουμε κανενα πουλμαν με χορηγο bourdela.com για πορνοεκδρομες στην Αθηνα η Σοφια
σε πιο στουντιο εργαζεται αυτη αδερφεΑκρως πετυχημενη καταθεση χθες βραδυ στην Εμμα ακολουθει κριτικη ειμαστε σε αναμονη εγκρισης
Ανδρ.Γεωργιου 38.. Εχει γραψει και σημειωση εξω απ του Ερημιτη στις 5 λεξεις εχει τουλαχιστον 3 ορθογραφικα λαθη χαχααχσε πιο στουντιο εργαζεται αυτη αδερφε
Αλανια το στουνιο Αφροδιτη που ειναι και δεν το βρισκω στην κατηγορια που ειναι ολα? Αν μπορει ας το ποσταρει καποιος το λινκ θελω να γραψω κριτικη γιατι εφαγα μεγαλη φωλα τις προαλες απο μια μιλφ αλλα δν θυμαμαι ονομα
Αναστασία ουκρανιδαΤο μιλφ που αναφερομαι ποιο ειναι σας λεει κατι?? Μαυρομαλλα σκυλι φουλ...Ρουμανα πρεπει να ηταν
Σε πιο ιδρυμα εντοπιζονται κριτικες?Αναστασία ουκρανιδα
Εδω μια συναντηση στην θεσσαλονικη κανουμε και απο τα 30-40 μελη μεταβιας βρισκομαστε 4-5 και εσυ θες να μαζευτουμε για πουλμαν τι στο πουτσο περνετε μερικοι και γραφετε ασυναρτησιες.
Μεσημεριανή ήταν. ;)mpouxos η αναφορα σου τι βαρδια ειναι; πρωινη η βραδυνη;
Απογευματινη ηταν. ;)mpouxos η αναφορα σου τι βαρδια ειναι; πρωινη η βραδυνη;