You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ασε ρε γεροοοο!!!ετοιμαστε καμια καταδρομικη με σεμεδακια να τα δινουμε στα κομοδινα!!Σα δεν ντρέπεστε και οι δυο σας, γέρο άνθρωπο με πειράζετε
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Σιγά μην τους πάμε και σεμεδάκια, κανένα παλούκι να βάλουν πρέπει να τους πάμε.ασε ρε γεροοοο!!!ετοιμαστε καμια καταδρομικη με σεμεδακια να τα δινουμε στα κομοδινα!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
δεν θα αλλαξει η κατασταση φιλε στη σαλονικα///απλα συμβιβαστειτε!!!κομοδινα θα εχει παντα και αντε καθε 2 χρονια και 1-2 καλες!!!Σιγά μην τους πάμε και σεμεδάκια, κανένα παλούκι να βάλουν πρέπει να τους πάμε.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Γι' αυτό και προτιμάω να τα σκάω στα μασάζ και στα cg και ct αγορίνα ;) Στα σπιτάκια ΠΟΛΥ επιλεγμένα ;)δεν θα αλλαξει η κατασταση φιλε στη σαλονικα///απλα συμβιβαστειτε!!!κομοδινα θα εχει παντα και αντε καθε 2 χρονια και 1-2 καλες!!!
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Οταν εδω μεσα μου γραφουν καπιοι Περασα καλα με την Ντανιελα-ταττου τι να πεις? απο εκει καταλαβαινεις οτι δεν εχουν εμπειρια στο θεμα η οτι ειναι απλα καθυστερημενοι, αυτοι κρατανε τα κομοδινα ενεργα !! μιλαμε για μεγαλη σαπιλα πλεον κ καθολου σεβασμο, μονο η Μονικα η θεια γυρισε κ μου ειπε καλα που ειστε κ εσεις και τρωμε ενα κοματι ψωμι κ τα τιμαει τα λεφτα που περνει.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Πιστευω πως ειστε αρκετα εμπειροι και εχετε ολοι τα στανταρακια σας , αφηστε λοιπον τα κομοδινα να πεινασουν και να δειτε πως αναγκαστικα και τα αφεντικα των μαγαζιων θα τα αλλαξουν .
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Συγγνώμη, αλλά σώθηκες... Δεν τα'χουν αλλάξει τόσα χρόνια, θα τα αλλάξουν τώρα;;;Πιστευω πως ειστε αρκετα εμπειροι και εχετε ολοι τα στανταρακια σας , αφηστε λοιπον τα κομοδινα να πεινασουν και να δειτε πως αναγκαστικα και τα αφεντικα των μαγαζιων θα τα αλλαξουν .
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Εγω αυτο κανω , εχω επιλεξει 4-5 που περναω τελεια και τις αλλες απλα τις αγνοω..... Εκτος και αν διαβασω εδω μεσα πως καποια αξιζει και παω και την δοκιμαζω .
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Θα τα αλλαξουν φιλε μου αν δεν εχουν πελατες , επετρεψε μου να ξερω .Συγγνώμη, αλλά σώθηκες... Δεν τα'χουν αλλάξει τόσα χρόνια, θα τα αλλάξουν τώρα;;;
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
εκεί είναι το θέμα, ότι θα έχουν πελάτες, 1, 2, 3, 4 τη βάρδια, θα τους έχουν...Θα τα αλλαξουν φιλε μου αν δεν εχουν πελατες , επετρεψε μου να ξερω .
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Με κατω απο 10 πελατες δεν ειναι ευχαριστημενοι και αρχιζει η γκριναι και τα (προβληματα)εκεί είναι το θέμα, ότι θα έχουν πελάτες, 1, 2, 3, 4 τη βάρδια, θα τους έχουν...
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
γκρινιαΜε κατω απο 10 πελατες δεν ειναι ευχαριστημενοι και αρχιζει η γκριναι και τα (προβληματα)
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
οκ, πάω πάσο... αλλά του πούστη, δεν μπορείς να βγάλεις 10 ξεκάρφωτους σε μια βάρδια;;;;;;;;;Με κατω απο 10 πελατες δεν ειναι ευχαριστημενοι και αρχιζει η γκριναι και τα (προβληματα)
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ναι οι πιο πολλοι ειναι οπως ειπες ξεκαρφωτοι γιατι δεν μπορω να πιστεψω πως με τοση ενημερωση εδω μεσα πανε τα μελη και πετανε τα λεφτα τους !οκ, πάω πάσο... αλλά του πούστη, δεν μπορείς να βγάλεις 10 ξεκάρφωτους σε μια βάρδια;;;;;;;;;
Επισκέπτης
Καλα ειναι τα στανταρακια παιδια αλλα μεχρι ενως σημειου, Δεν θελει καταχρηση το πραγμα γιατι αργα η γρηγορα θα αρχισεις τα λελουδια και τα γλυκα. Περα απ την πλακα το στανταρακι ειναι χρησιμο για οταν δεν βρεις κατι καινουργιο και αξιολογο, αν ειναι να παω συνεχεια στα στανταρακια καλυτερα νομιζω ειναι να πας να βρεις καμια γκομενα.Γελαω πολυ με μερικους που ξεθαβουν ξεχασμενες κοπελες και λενε κιολας που κρυβοταν αυτο το αστερι βεβαια σε αυτες της περιπτωσης παιζει και το τωρα τα βρηκαν με το αφεντικο για να της προμοταρουν, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια μην την συζητησουμε τωρα.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
ένα αυτό, και άλλο ένα είναι αυτό που ειπώθηκε προηγουμένως, το ότι πολλοί έρχονται από επαρχία, και δεν ξέρω πόσο κοιτάνε το site αυτό... τέλος πάντων, άντε να δούμε τι θα κάνουμε μ' αυτήν την κατάσταση...ναι οι πιο πολλοι ειναι οπως ειπες ξεκαρφωτοι γιατι δεν μπορω να πιστεψω πως με τοση ενημερωση εδω μεσα πανε τα μελη και πετανε τα λεφτα τους !
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
όλοι και όλοι άντε να μαστε 34 Μπακαγιοκοι που ενημερωνουμε! Οι ξεκαρφωτοι είναι πολλοί σε μια πολή που έχει 1.5 κατοικους και παρέχει υπηρεσίες και για τα περίχωρα!ναι οι πιο πολλοι ειναι οπως ειπες ξεκαρφωτοι γιατι δεν μπορω να πιστεψω πως με τοση ενημερωση εδω μεσα πανε τα μελη και πετανε τα λεφτα τους !
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Εχεις δικιο καποια στιγμη παραγνωριζεσαι με τα στανταρακια και μπορει να παει αλλου η δουλεια . Πιστευω πως οι περισσοτεροι εχουν και τις γκομενες τους , λιγοι ειναι ελευθεροι .Καλα ειναι τα στανταρακια παιδια αλλα μεχρι ενως σημειου, Δεν θελει καταχρηση το πραγμα γιατι αργα η γρηγορα θα αρχισεις τα λελουδια και τα γλυκα. Περα απ την πλακα το στανταρακι ειναι χρησιμο για οταν δεν βρεις κατι καινουργιο και αξιολογο, αν ειναι να παω συνεχεια στα στανταρακια καλυτερα νομιζω ειναι να πας να βρεις καμια γκομενα.Γελαω πολυ με μερικους που ξεθαβουν ξεχασμενες κοπελες και λενε κιολας που κρυβοταν αυτο το αστερι βεβαια σε αυτες της περιπτωσης παιζει και το τωρα τα βρηκαν με το αφεντικο για να της προμοταρουν, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια μην την συζητησουμε τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις