Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ελα μαλακες τωρα στην Αθηνα ολα ετσι δουλευουν και δεν εχουν κλεισει κανενα!! ας παρανομησουν τοτε και Σαλονικα ποιος χεστηκε απτη στιγμη που εχουν χαρτια και αδεια μπουρδελου ?? απλα επειδη τα κονομανε τα φραγκα τους και οπως εχει η δουλεια στα αρχιδια τους απλα! άσε που με τοσες λιγες κοπελες που εχουν αμα βαζουν κ διπλες βαρδυες δε θα βγαίνουν στο τελος οι αχρηστοι.
Κι εγώ μαζί σου είμαι, αλλά ο νόμος είναι νόμος. Μετά άνετα μπορεί ο άλλος να σε κλείσει, κι ας μη σου αρέσει... Επίσης, στην Αθήνα ΔΕΝ είναι όλα τα μπουρδέλα νόμιμα, μη μπερδευόμαστε... ;)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Ελα μαλακες τωρα στην Αθηνα ολα ετσι δουλευουν και δεν εχουν κλεισει κανενα!! ας παρανομησουν τοτε και Σαλονικα ποιος χεστηκε απτη στιγμη που εχουν χαρτια και αδεια μπουρδελου ?? απλα επειδη τα κονομανε τα φραγκα τους και οπως εχει η δουλεια στα αρχιδια τους απλα! άσε που με τοσες λιγες κοπελες που εχουν αμα βαζουν κ διπλες βαρδυες δε θα βγαίνουν στο τελος οι αχρηστοι.
Συναδελφε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα τουλαχιστον για τα νομιμα μαγαζια, θα σας πω τι συνεβη πριν λιγο καιρο σε γνωστη αλυσιδα. Ηταν πρωινες ωρες οταν πηγα εκει, χτυπησα για να με ανοιξουν περασα μεσα και η τσατσα με μισοκλειστη πορτα απ το δωματιακι της με ειπε να περιμενω γιατι η κοπελα ηταν στο δωματιο και εκλεισε την πορτα, μετα απο κανα πενταλεπτο την ανοιξε λιγο και με ειπε συγνωμη που δεν καθομαι στο σαλονι αλλα απαγορευεται γιατι δεν ειμαι υπηρεσια.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Συναδελφε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα τουλαχιστον για τα νομιμα μαγαζια, θα σας πω τι συνεβη πριν λιγο καιρο σε γνωστη αλυσιδα. Ηταν πρωινες ωρες οταν πηγα εκει, χτυπησα για να με ανοιξουν περασα μεσα και η τσατσα με μισοκλειστη πορτα απ το δωματιακι της με ειπε να περιμενω γιατι η κοπελα ηταν στο δωματιο και εκλεισε την πορτα, μετα απο κανα πενταλεπτο την ανοιξε λιγο και με ειπε συγνωμη που δεν καθομαι στο σαλονι αλλα απαγορευεται γιατι δεν ειμαι υπηρεσια.
+1 Yakuza! Και σε μένα έχει συμβεί στο παρελθόν.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κανείς δεν ειπε οτι κανουν οτι θελουν ξερω οτι υπαρχουν νομοι κ καλα κανουν τουλαχιστον για θεματα υγειας καλως να υπαρχουν...

...αλλα θεωρω μεγιστη μαλακια να μην μπορεις να πας να γαμησεις 2-3 γκομενες μαζι πιστευω οτι ειναι κατι που βρισκεις ακομα πιο δυσκολα εκτος μπουρδελων κ ειναι μια φαντασιωση πολλών!! δλδ τι στον πουτσο προσβαλλει αυτο το πραμα και απαγορευεται εντος οικου ανοχης? ποσο πουριτανιλα ειναι αυτη η χωρα ποια ρε πουστη μου εν ετη 2015 ??

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Κανείς δεν ειπε οτι κανουν οτι θελουν ξερω οτι υπαρχουν νομοι κ καλα κανουν τουλαχιστον για θεματα υγειας καλως να υπαρχουν...

...αλλα θεωρω μεγιστη μαλακια να μην μπορεις να πας να γαμησεις 2-3 γκομενες μαζι πιστευω οτι ειναι κατι που βρισκεις ακομα πιο δυσκολα εκτος μπουρδελων κ ειναι μια φαντασιωση πολλών!! δλδ τι στον πουτσο προσβαλλει αυτο το πραμα και απαγορευεται εντος οικου ανοχης? ποσο πουριτανιλα ειναι αυτη η χωρα ποια ρε πουστη μου εν ετη 2015 ??
Προφανώς όταν γράφτηκε ο εν λόγω νόμος, δεν είχε ο νομοθέτης αυτό το πράγμα στο μυαλό του. Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι προσβάλλει, όσο με το τι συμφέροντα παίζονται από πίσω (βλ. κυρίως εκκλησία, κλπ.), όσο και με το τι ποσοστό της κοινής γνώμης το ενδιαφέρει πραγματικά να κάνει αυτό το πράγμα. Για να αλλάξει πάντως, πρέπει να βγει νέος νόμος, οπότε μπαίνει στην κατηγορία βράστα. Συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στον εν λόγω νόμο, μεταξύ των οποίων και κάποιοι περιορισμοί, όπως αυτός, μέχρι να αλλάξουν όμως, καταλαβαίνω και τον όποιον ιδιοκτήτη θέλει να πηγαίνει σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, για να μην έχει πρόβλημα. 

Μην ξεχνάς, ότι άλλη η κοινή γνώμη σε Αθήνα, άλλη σε Θεσσαλονίκη, και άλλη στα χωριά και στις λοιπές πόλεις. Μπορεί για σένα, για μένα, και για το 99% των μελών του site να είναι μια μπούρδα, αλλά δεν παύει, δυστυχώς, να θέλει νόμο για αλλαγή. :(

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οπου εχει μπει η πουτανα η εκλησσια τα εκανε μπουρδελο η πιο βρωμικη επιχειρηση που υπηρξε ποτε !! ειμαστε οπισθοδρομικη χωρα σε πολλα θεματα η εκκλησια ας κατσει στα αυγα της κ να μην ασχολειτε με αλλα....  συχτηριααα!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538
Οπου εχει μπει η πουτανα η εκλησσια τα εκανε μπουρδελο η πιο βρωμικη επιχειρηση που υπηρξε ποτε !! ειμαστε οπισθοδρομικη χωρα σε πολλα θεματα η εκκλησια ας κατσει στα αυγα της κ να μην ασχολειτε με αλλα....   συχτηριααα!!!
Τι είναι τωρα αυτό που εγραψες?
Δλδ ειπε η εκκλησια ενταξει αμα είναι μια πουτανα και όχι αν είναι παραπανω στο μπουρδελο??

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τι είναι τωρα αυτό που εγραψες?
Δλδ ειπε η εκκλησια ενταξει αμα είναι μια πουτανα και όχι αν είναι παραπανω στο μπουρδελο??

Καταρχιν δε το εγραψα εγω, και δευτερον αλλιως το εννοώ ρε φιλε, αμα πας καμια φορα εκκλησια τι θα ακουσεις? το σεξ εινε αμαρτια κ μαλακιες, αυτα που οι ιδιοι κανουν 100 φορες χειροτερα λενε στον κοσμο αμαρτωλα κ παπαριες, αυτο εννοω οποως και σε πολλα αλλα θεματα ειμαστε πουριτανοι. αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να ειμαι και τρελλος ξερω γω??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538
Καταρχιν δε το εγραψα εγω, και δευτερον αλλιως το εννοώ ρε φιλε, αμα πας καμια φορα εκκλησια τι θα ακουσεις? το σεξ εινε αμαρτια κ μαλακιες, αυτα που οι ιδιοι κανουν 100 φορες χειροτερα λενε στον κοσμο αμαρτωλα κ παπαριες, αυτο εννοω οποως και σε πολλα αλλα θεματα ειμαστε πουριτανοι. αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να ειμαι και τρελλος ξερω γω??
Ετσι γενικα το ειπες,η συζητηση ηταν συγκεκριμενη για τη δευτερη πουτανα στα σπιτια και φανηκε επι του θεματος...

Αν και εγω δεν εχω ακουσει κανενα ιερωμενο να λεει όχι σεξ κλπ....
Ακομα και η εκκλησια το αποφευγει αυτό καθως προσαρμόζεται στα δεδομενα της εποχης...
π.χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ που ελεγε ανοιχτα για προφυλαξη στο σεξ κλπ.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τεσπα, ισως ξεφυγε απτο θεμα λιγο, παντως μπορουμε να πιεσουμε την φαση να ξεκινησουν να βαζουν διπλες βαρδυες αφου φερουν κοπελες αρκετες πρωτα, εχουμε την δυναμη απο εδω μεσα γτ το φορουμ το διαβαζουν οοοολοι της δουλειας.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Τεσπα, ισως ξεφυγε απτο θεμα λιγο, παντως μπορουμε να πιεσουμε την φαση να ξεκινησουν να βαζουν διπλες βαρδυες αφου φερουν κοπελες αρκετες πρωτα, εχουμε την δυναμη απο εδω μεσα γτ το φορουμ το διαβαζουν οοοολοι της δουλειας.
Όσο και να πιέσεις κάποιο κατάστημα, άμα δεν αλλάξει ο νόμος, πάλι θα έχουν θέμα. Τους 300 να πιέσουμε πρέπει να αλλάξουν το νόμο μια και καλή, να τελειώσει τουλάχιστον η ομαδική μπούρδα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538
Δεν τρεχει τιποτα,κουβεντα κανουμε..
Αλλα λογικα για να μην το τολμάει κανενα σπιτι μαλλον καποιο πρόβλημα που δεν ξερουμε θα υπαρχει...
Δεν νομιζω να μπορει και να μην το κανει κανενα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ετσι γενικα το ειπες,η συζητηση ηταν συγκεκριμενη για τη δευτερη πουτανα στα σπιτια και φανηκε επι του θεματος...

Αν και εγω δεν εχω ακουσει κανενα ιερωμενο να λεει όχι σεξ κλπ....
Ακομα και η εκκλησια το αποφευγει αυτό καθως προσαρμόζεται στα δεδομενα της εποχης...
π.χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ που ελεγε ανοιχτα για προφυλαξη στο σεξ κλπ.

Πας εσυ εκκλησια?Αν θυμαμαι καλα τελευταια φορα ηταν οταν πηγαινες δημοτικο  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Εγω την ειδα την παρασκευη,την λενε Σασα ειναι ρωσοποντια.Μολις την ειδα μου καυλοσε και εδωσα το 60αρι για 69. Δεν ειναι και τιποτα το σπουδεο μεσα ΑΛΛΑ ειχε ενα φυσικο στηθος θεεικο,μιλαμε αλλο πραμα. δεν ξερω αν πρεπει να γραψω κριτικη ή οχι.
Επισης στην γυρα μου ειδα ενα ωραιο μουνακι στης μελλισες την ελεγαν αλεξανδρα δεν χερω αν κανεις εχει καποια πληροφορια για αυτην.
και τελος ελπιζω στον κυριο που συστησα την Εφη να περασε καλα.Το γραφω εδω γιατι πιστευω οτ ιειναι μελος και θα το διαβασει!!
ναι σασα την λενε τωρα το θυμηθηκα...για πες μεσα πως ειναι;

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Δεν τρεχει τιποτα,κουβεντα κανουμε..
Αλλα λογικα για να μην το τολμάει κανενα σπιτι μαλλον καποιο πρόβλημα που δεν ξερουμε θα υπαρχει...
Δεν νομιζω να μπορει και να μην το κανει κανενα...
Ρε συ Φακίρη, είναι παράνομο, το απαγορεύει ο νομοθέτης. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει, και άμα δεν αλλάξει ο νόμος, και 30 κοπέλες να βάλουν, πάλι παράνομο θα είναι. Το ΓΙΑΤΙ το απαγορεύει ο νομοθέτης, υποθέτω ότι επαφίεται στο ότι ΌΤΑΝ γράφτηκε ο νόμος, κάτι τέτοιο ήταν μεμπτό για την κοινωνία κλπ., και φυσικά, επειδή κανένας υπουργός/πολιτικός δεν ασχολήθηκε από τότε με αυτό το θέμα ξανά, δεν άλλαξε ποτέ ο νόμος.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538
Ρε συ Φακίρη, είναι παράνομο, το απαγορεύει ο νομοθέτης. Αυτό το πρόβλημα υπάρχει, και άμα δεν αλλάξει ο νόμος, και 30 κοπέλες να βάλουν, πάλι παράνομο θα είναι. Το ΓΙΑΤΙ το απαγορεύει ο νομοθέτης, υποθέτω ότι επαφίεται στο ότι ΌΤΑΝ γράφτηκε ο νόμος, κάτι τέτοιο ήταν μεμπτό για την κοινωνία κλπ., και φυσικά, επειδή κανένας υπουργός/πολιτικός δεν ασχολήθηκε από τότε με αυτό το θέμα ξανά, δεν άλλαξε ποτέ ο νόμος.
Δεν αντιλεγω,ολοι ετσι λενε...
Αλλα παμε παλι στο ιδιο ερωτημα,γιατι στην Αθηνα και όχι εδώ...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Δεν αντιλεγω,ολοι ετσι λενε...
Αλλα παμε παλι στο ιδιο ερωτημα,γιατι στην Αθηνα και όχι εδώ...
Γιατί στην Αθήνα οι άδειες είναι συγκεκριμένες, και τα σπίτια που δεν έχουν άδεια, είναι πολλαπλάσια. Οπότε αυτοί που δεν έχουν άδεια, ρισκάρουν άνετα, γιατί ούτως ή άλλως είναι παράνομοι. Εδώ τα σπιτάκια που είναι δίχως άδεια είναι πόσα, 1, 2, 3, 4, άντε 5 το πολύ στο Μύλο, και 2-3 στο Βαρδάρη. Ποσό εξαιρετικά μικρό για να έρθει τέτοια αλλαγή.  Άμα τα σπιτάκια δίχως άδεια ήταν π.χ. 20-30, τότε ναι, μπορεί και να ξεκινούσε μια τέτοια κατάσταση σ' αυτά τα 20-30 σπιτάκια...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Αντε μπραβο πες το γτ Αθηνα και οχι Σαλονικα? θα σου πουν εε ειναι πιο κλειστη κοινωνια κ τετοια οτι ακουγονται ευκολα κτλπ. αλλα αμα ειναι να εφαρμοζεται ο νομος θα πρεπει παντου!! εδω πιστευω οτι Σαλονικα πιασανε την καλη γιαυτο δεν ενδιαφερονται γιαυτο κ βλεπεις συμπεριφορα τσατσαδων για τον Πουτσοο!!! δεν περνας στο δωματιο κ σου την λενε κιολας, ακου ρε που φτασαμε τους αφηνεις τα λεφτακια σου και σου την λενε κ απο πανω η το κλασσικο που ακουσα "αυτοι ηρθανε για ματι"  χαχαχα τραγικα πραματα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom