Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η μια αλουμινατο την πετυχα βραδυ την αλλη δεν ξερω φιλε
ρε μάγκες παίζει περιοχή σαν τη Φυλής στη Θεσσαλονίκη ή είναι σκόρπιες εδώ κ εκεί?
4 δεν ειναι στη Προμηθεως? Το κατω,το πλε,το απεναντι και το τελευταιο πανω.Το 14 νομιζω εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο.Εκτος κι αν ξαναανοιξε οποτε λαθος δικο μου
οχι και κλαιει ρε φιλε,το κοριτσακι ηθελε πολλα ιδιαιτερα για να στρωσει.Κορμι και φατσα καλη,αλλα δεν πληρωνουμε για επιδειξη εσωρουχων αλλα για γαμ...σπορ το οποιο δεν το πολυκατεχει,ιδιαιτερως την πιπα.Σημερα,πηγα να διαπιστωσω ιδιοις ομασι οσα γραφονται για το "φαινομενο"Μαρινα,διατηρωντας τις επιφυλαξεις μου που εχουν να κανουν με προσωπικα γουστα.Η κοπελλα το λεει το ποιημα κανονικα και ειναι η διαφορα του αψογου επαγγελματια με αυτον που κανει τυπικα τη δουλεια του για να ειναι ενταξει.Γλυκια,ευχαριστη,ναζιαρα,χαλαρη.Αυτα τα επιθετα μου ηρθαν πρωτα στο νου.Αν ηταν και λιγο ψηλοτερη θα αγγιζε την τελειοτητα,αλλα θα μας εσπαζε τα αρχ..η αναμονη απο ατελειωτες ουρες,κατι σαν το ΙΚΑ.Γνωριζει κανεις πληροφοριες για ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? Χθες κολλετη μας ειπαν οτι εφυγε και καλα.Μηπως την πετυχε κανεις σε αλλο καταστημα?? Κλαιει ολη η παρεα...