Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
valentine, δεν το ειχα σκεφτει ετσι, αλλα τωρα που το αναφερεις , σαν να εχεις δικιο.  δηλ. εγω εκανα μαλακια που πηρα γυναικα που δεν δουλευει κ τρωει απ΄τα ετοιμα??
big boy, τι μας λες ??
" Λοιπον. Αν αγαπησα? Με την εννοια που νομιζετε..οχι ! Το εχω ξαναγραψει οτι κατι τετοια τα εχω ξεπερασει προ πολλου.
Μαλλον παρανοησατε καποια σημεια και κυριως εκεινο το σημειο που γραφω.."Σε υπερ υπερ αγαπω". Υπαρχουν πολλα και διαφορα ειδη αγαπης. Φιλικη,πατρικη,αδελφικη,ερωτικη κλπ.Η αγαπη μου για την Μαρινα δεν ειναι ερωτικη.Το δηλωνω υπευθυνα, γνωριζοντας τις συνεπειες του νομου για ψευδη δηλωση."
δηλ. δεν την αγαπας επειδη κανει καλο sex, αλλα για τα αλλα κρυφα χαρισματα της.. τη μαγειρικη της ας πουμε, ή τη νοικοκυροσυνη της..
ρε φιλε, μηπως την εχεις σπιτωσει και μας το κρυβεις ??
ή το φερνεις " λαου λαου " ??
" θα τα ξερασεις ολα , ρωμεικο γουρουνι"....

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα να πληρωσω ενα γραμματιο στην Τανταλου 8Α. Σημερα που ειχα ρεπο ηταν ευκαιρια.Πηγα το πρωϊ και το πληρωσα. Το εισεπραξε οπως παντα η γνωστη ταμιας Μαρινα!! Ηταν το ογδοο γραμματιο που πληρωνω αλλα δεν ξοφλησα.Εχω να πληρωσω πολλα ακομα στην συγκεκριμενη.
Οπως καταλαβατε επανελαβα την αγαπημενη μου συνηθεια στα ρεπο μου να επισκεπτομαι την καλη μου νεραϊδα,το γλυκιτατο πλασματακι που ακουει στο ονομα Μαρινα.
Πως περασα? Τελεια!! Τελειοτερα δεν γινεται. Ανησυχητικα τελειο!!
Το μωρο μου πανω στο κρεβατι παιζει μπαλα.Οχι σαν την εθνικη Πολωνιας. Ειναι σχετικα χαλαρη στην αμυνα αλλα παιζει φουλ στην επιθεση!!! Με εκλεισε στην περιοχη μου και δεν με αφησε να παρω ανασα!! Εχασα την μπαλα !!!
Εφυγα με τους σφυγμους μου 180+ και με τα ποδια μου με δυσκολια να με βαστανε.
Η κουκλα μου υστερα απο τοσες επισκεψεις με ξερει και με θυμαται.Δεν το δειχνει με λογια αλλα με πραξεις.Δεν με ξερει μονο σαν φυσιογνωμια (σε γνωριιιζω απο την οψη) αλλα με εχει μαθει απ την καλη και απ την αναποδη! Με εχει ψυχολογισει.Ξερει τα γουστα μου ξερει τι μου αρεσει και μου το προσφερει χωρις τσιγκουνιες.Παντα  χαρουμενη,γλυκια, σουπερ ευδιαθετη, απιστευτα κεφατη, χωρις να βιαζεται και με συνεχεις παροτρυνσεις.Τι αλλο να ζητησω ?  Ισως ολα αυτα να ειναι και θεμα χημειας.
Με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμω.Θελει να περναω καλα και χαιρεται οταν με βλεπει να φευγω ευχαριστημενος.
Ειναι γλυκια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. Σε ολα της Αψογη απεναντι μου.
Μαρινα μου και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Να εισαι παντα καλα.Οταν διαβαζεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα φιλακι.Σε υπερ υπερ αγαπω.
Ε περιττο να σας πω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!

Φιλε πως ειναι ηΜαρινα απο εμφανιση?Σκεφτομαι να την επισκεφθω αυριο

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια τον φαγατε τον big-boy  :headbang: απλωσ το παιδι πολυ πολυ ευχαριστημενοσ απο την Μαρινα! ( α..... και την Εφη φυσικα) Πιστευω ολοι λιγο πολυ κολλαμε με μια κοπελα,κακο δεν ειναι. :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Oκ ευχαριστω misterbiggerjohn.Μαζευα και γω πληροφοριες για νεα εξορμηση αλλα δεν παιζει τελικα.Οικονομικες δυσκολιες :S :S :S :headbang: Αλλη φορα.Παντως αυτη τη καινουργια τη μαυρη θα την περασω ενα χερι σιγουρα :rockon: :rockon:

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
big boy, τι μας λες ??
" Λοιπον. Αν αγαπησα? Με την εννοια που νομιζετε..οχι ! Το εχω ξαναγραψει οτι κατι τετοια τα εχω ξεπερασει προ πολλου.
Μαλλον παρανοησατε καποια σημεια και κυριως εκεινο το σημειο που γραφω.."Σε υπερ υπερ αγαπω". Υπαρχουν πολλα και διαφορα ειδη αγαπης. Φιλικη,πατρικη,αδελφικη,ερωτικη κλπ.Η αγαπη μου για την Μαρινα δεν ειναι ερωτικη.Το δηλωνω υπευθυνα, γνωριζοντας τις συνεπειες του νομου για ψευδη δηλωση."
δηλ. δεν την αγαπας επειδη κανει καλο sex, αλλα για τα αλλα κρυφα χαρισματα της.. τη μαγειρικη της ας πουμε, ή τη νοικοκυροσυνη της..
ρε φιλε, μηπως την εχεις σπιτωσει και μας το κρυβεις ??
ή το φερνεις " λαου λαου " ??
" θα τα ξερασεις ολα , ρωμεικο γουρουνι"....

Καλε μου φιλε.Θα ειμασταν χαμενοι απο χερι (σαν ανθρωποι) αν αγαπουσαμε καποιον/καποια μονο και μονο γιατι κανει καλο σεξ.Εστω κι αν αυτη η καποια ειναι ιεροδουλη.
Περα απ αυτο. Και παλι λαθος καταλαβες."Κολλας" σε λεξεις και φρασεις βγαζοντας λαθος συμπερασματα και χανοντας το νοημα.Με αποτελεσμα να ξεφευγουμε απο το θεμα.

Υ.Γ. Αποκαλεσες τον κυριο Big Boy γουρουνι ??  Πως τολμας ???

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Βρε παιδια τον φαγατε τον big-boy  :headbang: απλωσ το παιδι πολυ πολυ ευχαριστημενοσ απο την Μαρινα! ( α..... και την Εφη φυσικα) Πιστευω ολοι λιγο πολυ κολλαμε με μια κοπελα,κακο δεν ειναι. :2funny:

Να χαρω τον φιλο μου !!  Να και ενας που με νιωθει και με καταλαβαινει.  :thumbsup:  :thumbsup:
Ετσι μπραβο rexs_4  Βαλε μια ταξη εδω μεσα γιατι με εχουν παρει παρτουζα στο δουλεμα!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω χαβαλε εκανα παντος!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Να χαρω τον φιλο μου !!  Να και ενας που με νιωθει και με καταλαβαινει.  :thumbsup:  :thumbsup:
Ετσι μπραβο rexs_4  Βαλε μια ταξη εδω μεσα γιατι με εχουν παρει παρτουζα στο δουλεμα!!
                                                                                                              Ποσο καιρο που σε παρακολουθω στο σαιτ θελω να πω οτι εισαι "Κυριοσ" με τα κοριτσια!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρωινα κωλετη ποιο τεμαχιο δουλευει?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Εφη? Εγω ξερω οτι η Εφη πηγε Πολωνια για 1 μηνα. :idiot:

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες,λοιπον χθεσ(19:00-20:00) μετα απο την καθιερομενη τσαρκουλα,καταλιγω στο ΛΑΦΑΜ οπου δουλευε καποια Κορινα(μελαχρινη,μακρι μαλλι) περνω το βασικο προγραμμα 40€,με το που μπαινει μεσα ερχεται στο κρεβατι με το προφυλακτικο στο χερι,χαιρεταει και το βαζει επιτοπου,τησ ζηταω να βγαλει το σουτιεν και αρνειτε....μετα απο 1 λεπτο (και καλα πιπας),μου λεει τι γινεται δεν σικωνεται...και της λεω αν δεν μπορω να δω και να πιασω,τι περιμενεις!!!και αρχισε να μου λεει οτι εχει τρια χρονια στην πιατσα και τετοια και σηκωνεται και φευγει,οταν βγηκα λεω στην τσατσα "οι καλες μετριουντε στα δαχτυλα ενος χεριου" και μου απανταει οτι η κοπελα της ειπε οτι ημουν απλιτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ!!!ΣΑΝ ΚΩΛΛΕΤΗ ΚΑΝΕΝΑ!!!!αυτα απο εμενα θελω να πιστευω οτι  θα γλιτωσω κοσμο απο τα να κλαψει τα λεφτα του!!!ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πριν απο μια βδομαδα που πηγα στην Αφρουλα ξερω σιγουρα οτι η Εφη δεν δουλευε.Δεν ξερω αν γυρισε,μπορει :idiot:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Προχθες πηρα τηλεφωνο κωλετη, η εφη γυρναει σε καμια 15μερες.

Κυριακη παντως εγω πηρα την Αντζελα στο πρασινο σπιτι. 2 φορες κιολας αφου εκανα 1 ωρα μια βολτα. παιδες νταξει η γκομενα ειναι πολυ εξυπηρετικη αλλα απο εμφανιση μπορει να μην λεει και πολλα. εχει ενα μουνακι ομως και μια εξυπηρετηση σουπερ. μαλιστα την 2η φορα π πηγα και δν εχυνα εκατσα οσο η γκομενα μεσα και μεχρι και ακροβατικα καναμε. πολυ καλη φαση.

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ρε μάγκες παίζει περιοχή σαν τη Φυλής στη Θεσσαλονίκη ή είναι σκόρπιες εδώ κ εκεί?

g45cm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα . παιδια με 2 μαγαζια που ειναι στο μυλο τι γινεται?  ενα το ερως και το αλο στο αδιεξοδο? δεν θα ανοιξουν? ειχε ωραια κομματια εκει. εγω σημερα πηγα στην κωλλετη και πηρα την ψηλη αφροδιταρα . δινω τα 40 για τη σωματαρα της . τιποτε αλλο . καμμια πληροφορια για μια αλεξανδρα μικρη που δουλευε εκει? ειναι η ιδια με μια με το ιδιο ονομα που ειτανε στο αλουμινατο ? και ητανε σαν πρεζονι ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ακουσα και εγω καλα για Αντζελα τι ωρες ειναι εκει;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το πρωι κατεθεσα κωλετη
ηταν η αλογα η αφροδιτη
μονος στο μαγαζι ανετος και φρεσκια η τανα.

καλη πιπα υπομονετικη, επικοινωνιακη μαζι μου , ωραιο βυζακι και θεσπεσιο ποδι
μετα την πιπα κλασικο απο πανω εγω μιας και αυτη δεν κανει απο πανω το οποιο ειχε εναλαγες κατα τις δυισδησεις με ωραια επιφωνιματα και αρκετη καυλα
τις εκανα προταση για καρεκλα αλλα αρνηθηκε δυστοιχος.
τετοιο κορμι να σε ανεβει και να το βλεπεις στο καθρεφτη ειναι ολα τα λεφτα
τελος παντον επεσε στα τεσσερα οπου και τελιωσα μετα απο αρεκτουτσικη ωρα.
το αποκορυφωμα ομως ηταν το αποχαιρετιστιριο χουφτωμα της στο κωλο... :think: :S :P

καλυτερη απο αναστασια η αφροδιτη
και θα ελεγε ακομα ποιο πολυ εαν πουτσοκαβαλαγε με το μποι που εχει!

aliakmwn

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια και απο μένα.

λοιπόν χθες πάω πρώτα στο Εros. ήμουν εγώ και περίμεναν άλλα 3 άτομα, βγαίνει από μέσα μια χονδρούλα, την κανουμε και οι 4.
Πάω απέναντι στη Μαρίνα. Έτρωγε η ομορφούλα και περίμενε και άλλος ένας οπότε την έκανα γιατί θα περίμενα πολύ.
τελικά έκανα τη λάθος επιλογή και πήγα γωνία Σαπφούς Προμηθέως. Εκεί ήταν η Τζένη, ωραίο σωματάκι, μέτρια φάτσα και έμεινα. Βιαστική πίπα και μόνο μια στάση. Πολύ χάλια.

Μέχρι τώρα μόνο από Άτζελα και Μαρίνα έχω μείνει ικανοποιημένος.

Κάτι μαύρες πότε εργάζονται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom