Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Ποιος ειναι μεσα σημερα για τσαρκα στα ρδελα της Σαλονικης? Κανας καρντασης μελος που να ψηνεται?

Αν ψηνεσαι να περιμενεις μερικες μερουλες να γυρισει ο Βλαστμπεατ τοτε παμε ολοι μαζι. εγω του εχω πει εδω και καιρο αλλα λειπει οποτε περιμενω να γυρισει. Ευπροσδεκτα και αλλα μελη απο το φορουμ.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Αν ψηνεσαι να περιμενεις μερικες μερουλες να γυρισει ο Βλαστμπεατ τοτε παμε ολοι μαζι. εγω του εχω πει εδω και καιρο αλλα λειπει οποτε περιμενω να γυρισει. Ευπροσδεκτα και αλλα μελη απο το φορουμ.
Κριμα φιλαρακο αυριο φευγω. Αλλα αναιβαινω ταχτικα οποτε θα κανονισουμε.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Σημερα,πηγα να διαπιστωσω ιδιοις ομασι οσα γραφονται για το "φαινομενο"Μαρινα,διατηρωντας τις επιφυλαξεις μου που εχουν να κανουν με προσωπικα γουστα.Η κοπελλα το λεει το ποιημα κανονικα και ειναι η διαφορα του αψογου επαγγελματια με αυτον που κανει τυπικα τη δουλεια του για να ειναι ενταξει.Γλυκια,ευχαριστη,ναζιαρα,χαλαρη.Αυτα τα επιθετα μου ηρθαν πρωτα στο νου.Αν ηταν και λιγο ψηλοτερη θα αγγιζε την τελειοτητα,αλλα θα μας εσπαζε τα αρχ..η αναμονη απο ατελειωτες ουρες,κατι σαν το ΙΚΑ.

Σε καλωσοριζουμε κι εσενα στο Fan Club  Μαρινας και σου υποσχομαστε αξεχαστες στιγμες,μαγικες και ονειρεμενες !

Τρελο αγορι δευρο εξω !  (μην ερθω μεσα και στις βρεξω !)
Που εχεις παει τρελο αγορι μας ?  Τι συνεβει ?  Εισαι καλα ?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε γκαρντασια η μαρινα μονο αλουμινατο και γενικα βαρδαρη τραγουδαει?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

Οπως τα υπολογιζω στις 27-28 θα ειμαι εκει.Θα γινουν grande τσαρκες με πολλαπλες καταθεσεις και φοβερο ρεπορτ απο τα σπιτια.Αντε συναγωνιστες να μαζευομαστε σιγα - σιγα :rockon: :rockon:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Λιγο πριν αποχαιρετισω την πολη θελησα να επισκεφτω το πρασινο σπιτι για την γνωστη ουκρανεζα.Δυστυχως τα νεα ειναι δυσαρεστα.Ολα τα σπιτια της προμηθεως σφραγιστηκαν και επεται συνεχεια.Στα υπολοιπα πλεον κυριαρχει ο νομος του πενταλεπτου ιδιως σε οσες κοπελες εχουν σουξε.Δεν τα λεω εγω αυτα ,μου το ξεκαθαρισε η ιδια μολις μπηκε στο δωματιο οτι θα κατσει μονο πεντε λεπτα μετα απο εντολη των αφεντικων της.Πραγματικα στα 5μιση λεπτα μου ζητησε ευγενικα συγνωμη και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.Υπο αυτες τις συνθηκες δεν προκειται να με ξαναδουν στο τετραγωνο του βαρδαρη καθως λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν .Ηδη αρχισα να ψαχνομαι προς αλλες λυσεις.Καλες βουτιες σε ολους και keep fucking...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποια ακριβως εκλεισαν στην πρωμηθεως ξερει κανεις?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αυτο με 5λεπτο ισχυει σιγουρα?και απο ποτε απο σημερα?

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
τι λες τωρα; πλακα κανεις; κλεισαν;
οχι φιλε μου δυστυχως δεν κανω πλακα
ποια ακριβως εκλεισαν στην πρωμηθεως ξερει κανεις?
ολα
αυτο με 5λεπτο ισχυει σιγουρα?και απο ποτε απο σημερα?
οπως ειπα υποθετω οτι ισχυει κυριως σε οσες εχουν πολλη πελατεια και κυριως σε ωρες αιχμης  λογω συνωστισμου στα εναπομεινατα ανοιχτα σπιτια

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ε οχι ρε πουστη μου.Τι μαλακιες ειναι αυτες με τα σφραγισματα?Και στην Αθηνα κατι τετοιες μαλακιεσ ξεκινησαν να κανουν.Αν ειναι δυνατον.
Επισης τεραστια μαλακια.5 λεπτα και 30 ευρω???
Γαμω το μουνι της μανας ολων οσων καταντησαν ετσι την φαση -πολιτικοι κλπ-. :birdman: :birdman: :birdman:
Οταν ειμαι ετοιμος για καταθεση παντα να γινεται καποια μαλακια γμτ :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τανταλου Κωλλετη Κατεχακη Κοροβαγκου ξερει κανεις;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γαμω το μουνι της καμπιας ολοι στους δρομους ρε! λευτερια στα σπιτια

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γαμω το μουνι της καμπιας ολοι στους δρομους ρε! λευτερια στα σπιτια

Εγω συνηθως "γαμω τα βυζια της πεταλουδας" ετσι και κατεβω Ελλαδα (Αθηνα Θεσσαλονικη σιγκεκριμενα) και δεν τα βρω ανοιχτα!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ε τωρα γμτ εχω βιδωθει τοσο που εσπσασα τον ανεμιστηρα σπιτι μου.Τι στον πουτσο τους φταινε τα ρδελα?Τωρα μου ερχονται τρελα σεναρια στο μυαλο.Πχ να ξαναανοιγουν και να εχουν παει συν 10 ευρω ολα.Η να μην ανοιγουν ποτε ξανα.Fuck...
Kαι τι μπορουμε να κανουμε γι' αυτο?Μαλλον να ξεσκισουμε την κορη κανενος πολιτικου και να της χωσουμε ενα 30αρι στον κωλο...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Εσυ ρε speed τουλαχιστον ζεις σε μια χωρα που ειναι 300 χρονια μπροστα απο τις υοπλοιπες με ολες τις ανεσεις στο θεμα του αγοραιου.Εμεις εδω στην Ουγκαντα με τα σκατα που μας κυβερνουν τι να πουμε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εσυ ρε speed τουλαχιστον ζεις σε μια χωρα που ειναι 300 χρονια μπροστα απο τις υοπλοιπες με ολες τις ανεσεις στο θεμα του αγοραιου.Εμεις εδω στην Ουγκαντα με τα σκατα που μας κυβερνουν τι να πουμε.

Πικρα φιλτατε Blast.
Απο το κακο στο χειροτερο πατε.
Κριμα.
Ειδικα στην Θεσσαλονικη τα πραγματα δεν ηταν και τοσο καλα απ'οτι διαβαζω.
Λιγα ....ρδελα λιγες (ΚΑΛΕΣ) ...τανες (Μ(ουν)αρινα  :dancing: ;), Αφροδυτη κλπ.) και κακη εξυπηρετιση σε ερκετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom