Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Ρε μαγκες εγω που πηγα Κοροβαγκου μια χαρα εκατσε η γκομενα...μια αννα μαρια δουλευε απο ισπανια μου ειπε. μεσημερι πηγα, για τωρα δν ξερω τι παιζει...

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εγω που πηγα Κοροβαγκου μια χαρα εκατσε η γκομενα...μια αννα μαρια δουλευε απο ισπανια μου ειπε. μεσημερι πηγα, για τωρα δν ξερω τι παιζει...
Νομιζω οτι ημουν απολυτα σαφης.Τα οσα ανεφερα αφορουν αποκλειστικα το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ.Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη γιατι απλα δεν πηγα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
..κοιταξτε τι μαλακιες γινονται.Εγινα Ειδημων βριζοντας...  :S :S :2funny: >:(
Κανονικα επρεπε να ειναι με κανα ρεπορτ. :sunglasses:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρουμανα ειναι αδερφε αλλα καλη

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τρελο αγορι δευρο εξω !  (μην ερθω μεσα και στις βρεξω !)
Που εχεις παει τρελο αγορι μας ?  Τι συνεβει ?  Εισαι καλα ?

Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά με κόψανε το ΑΔΣΛ για καμιά 10ρια μέρες και τώρα που έχω ΑΔΣΛ, δεν έχουμε ΠΤΝΣ!!!

Είχα την τιμή να βάλω μολυβδοσφραγίδα στο μουνάκι της Μαρίνας! Την πήρα τις προάλλες και με είπε ότι το σπιτάκι θα κλείσει για περίπου 2 βδομάδες μέχρι να ξαναπάρει άδεια! Τις είπα ότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό, τα μαγαζά παρέμειναν κλειστά για πολύ περισσότερο καιρό και ότι τώρα που θα φύγω, το πουλάκι μου θα κλαίει πιο δυνατά από το μουνάκι της! (Με την ξαναείπε την ατάκα ότι τώρα που θα φύγω θα κλαίει το μουνάκι της! έχω μια αδυναμία στα μουνάκια δε μπορώ να τα βλέπω να κλαίνε  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry:)

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Πληροφορηθηκα τις τελευταιες δυσαρεστες εξελιξεις και σημερα το πρωϊ γυρω στις 10:00 εσπευσα στην περιοχη βαρδαριου για να δω κι απο κοντα.
Επιβεβαιωνω κι εγω αυτο που εγραψε χθες ο galder οτι στην Προμηθεως τα σπιτια εχουν σφραγιστει. Κλειστα και με μολυβδοσφραγιδα στην πορτα.
Στην Σαπφους ανοιχτα  το νουμερο 5 και το ανορθογραφο.
Στην Τανταλου ανοιχτα το ερος,το αλουμινατο και το γωνιακο(Τανταλου-Σαπφους).
Η μεγαλη απογοητευση,κλειστο το Μαρινοσπιτο.(Οπως ανεφερε και το τρελο αγορι μας).
Δεν ξερω για ποιον λογο σφραγιστηκαν αλλα ειμαι αισιοδοξος.Δεν πιστευω οτι η δικια μας γενια θα ειναι η τελευταια γενια που ειδε οικους ανοχης στο βαρδαρη.Κι ολα να κλεισουν,αργα ή γρηγορα θα ξανανοιξουν.
Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα 'ναι !!!

Στα αγωνιστικα τωρα.Δεν ειχα στο προγραμμα καταθεση.Πηγα μονο για ερευνα.Κινουμενος ομως στο τριγωνο του διαβολου (Προμηθεως-Σαπφους-Τανταλου) ακουσα το "τραγουδι των σειρηνων",ενεδωσα στον πειρασμο και μπηκα σε ενα απο τα σπιτακια.
Η αγαπημενη μου επιλογη η Μαρινα δεν ηταν εκει αφου το σπιτι που δουλευει ειναι κλειστο. Τωρα που το σκεφτομαι...λετε να ηταν σε κανενα αλουμινατο ?Γκρρρρρ.Δεν μου εκοψε να την ψαξω σε καποιο αλλο.Ελπιζω ομως να μην δουλευε.Να ηταν σε καμια παραλια να δροσιζεται ή να πηγε στην πατριδα της για διακοπες. Να και κατι ευχαριστο.Η Μαρινα ξεκουραζεται!
Απουσης της Μαρινας επελεξα το γωνιακο(Τανταλου-Σαπφους).Μια αορατη δυναμη με εστειλε εκει για να συναντησω ενα ακομα ομορφο κοριτσι απο την Πολωνια την Γιαννα. Ξανθομαλλουσα κοπελια υψους περιπου 1.70,με ωραιο σωμα και μεσαιου μεγεθους στηθος.Ειχε και ενα τατουαζ στο αριστερο μπρατσο.
Ειχε κοσμο και περιμενα υπομονετικα την σειρα μου.Η τσατσα προς τιμην της μας ενημερωσε οτι η κοπελα κανει μονο την κανονικη σταση και πισωκολλητο.Καμια αλλη σταση. Η τιμη 30 ευρα και εδω να πω οτι δεν υπηρχε μειωση του χρονου σε 5 λεπτα οπως γραφτηκε εχθες.Τουλαχιστον στο συγκεκριμενο σπιτι και την συγκεκριμενη ωρα(10 το πρωϊ)
Απο την Γιαννα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Ειναι ομως ολιγον μουγκα και ελαφρως βιαστικη.Ηρθε στο κρεβατι και ξεκινησε αμεσως πιπα. Πιπα καλη σε ποιοτητα και ποσοτητα. Ακολουθησε σεξ σε κανονικη σταση με συμμετοχη επαρκεστατη.Εκει ξερει να δουλευει πολυ καλα τα χερια της. Τελος παντων οτι εκανε το εκανε καλα.Με τις συμπατριωτισες της Εφη και Μαρινα ομως δεν μοιαζει.Σε εμφανιση και υπηρεσιες(κατα την γνωμη μου).Αλλα επαναλαμβανω ειναι αρκετα καλη.

------------------------------------------------------------------------------------------

το πουλάκι μου θα κλαίει πιο δυνατά από το μουνάκι της!
Μονο το δικο σου ??
Το δικο μου να δεις! Απο την στιγμη που το εμαθε αυτο κλαιει μαυρο δακρυ.
Κλαιει και οδυρεται.Ειναι απαρηγορητο.Δεν μπορω να το σταματησω!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Σκεφτειτε οταν θα ξαναανοιξουν να εχουν αυξηθει οι τιμες παλι...

igouanas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά το σπιτάκι στην περιοχή Βιλκας, 26ης Οκτωβρίου 52, λειτουργεί??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Εχω το τηλ.Μισο να στο στειλω να δεις.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγινε η αρχη τα σπιτια ολα στο βαρδαρη θα κλεισουν και πολυ πιθανον να μεταφερθουν προς τα αλλα (*μυλο μερια)
αρκει αυτο να γινει γρηγορα, γιατι οσο ποιο λιγα μενουν ανοιχτα τοσο περισοτερο κοσμο εχουν και πεφτουν και οι υπηρεσιες και ισως ανεβουν και οι τιμες.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Παιδιά είναι γεγονός.τα κόκκινα σπιτάκια κλείνουν το ένα μετά το άλλο. στην περιοχή του Βαρδάρη μόνο 5 λειτουργούν αυτή τη στιγμή με κανα δυο καινούριες κοπέλες)και έτσι θα μας πάει όλο το καλοκαίρι δυστυχώς.τα σπιτάκια του μύλου καλά κρατούν

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
λογο μετρο εχει ακουστει οτι 8α κλεισουν ολα
και ντεμεκ θα αναβαθμιστει η περιοχη ....
μας γαμανε που μας γαμανε με το κωλομετρο και την κωλοκινηση  , δεν μας αφηνουν να γαμησουμε κιολας ...

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες ... βλέπετε έλειπα αυτές τις μέρες γαι κάποιες δουλίτσες και δεν παρακολούθησα τι έγινε. Διάβασα συνταρακτικά νέα για κάποια σπιτάκια. Κακό αυτό. Ξέρει κανείς για Κωλέττη σήμερα τι έχει το menu? Πριν και μετά τις 7 ... Και φυσικά αν δουλεύει !!!

:rockon: Kinslayer !

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
θα παω σε λιγο. θα σου πω...

nib21

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:fart-in-bed:Πέρασα από Αθήνα καλά μαγαζιά, αρκετά καλές κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες και πολύ λίγα χρήματα (και με 15 και με 20 το πολύ σπέσιαλ με 30ευρώ).
Αυτά και βάζω στοίχημα όπου ανοίξουν η στον Βαρδάρη η αλλού πέταξε το 30/ευρώ. :bounce-glasses:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
Μαγκες ευχαριστα νεα!! Πηγα πριν λιγο κωλετη. Αφρουλα κυπρια με περιποιιθηκε δεωντος, μου ειπε μαλιστα οτι περασε και το τρελο αγορι :Π α και το αλλο καλο νεο: Γυρισε η Εφη!!! βραδυ σημερα κωλετη οσοι πιστοι πατε :Π Τωρα αυτο το τελευταιο μπορει να μετανοιωσο που το ειπα γιατι μπορει να εχει ουρα... γαμωτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom