Πληροφορηθηκα τις τελευταιες δυσαρεστες εξελιξεις και σημερα το πρωϊ γυρω στις 10:00 εσπευσα στην περιοχη βαρδαριου για να δω κι απο κοντα.
Επιβεβαιωνω κι εγω αυτο που εγραψε χθες ο galder οτι στην Προμηθεως τα σπιτια εχουν σφραγιστει. Κλειστα και με μολυβδοσφραγιδα στην πορτα.
Στην Σαπφους ανοιχτα το νουμερο 5 και το ανορθογραφο.
Στην Τανταλου ανοιχτα το ερος,το αλουμινατο και το γωνιακο(Τανταλου-Σαπφους).
Η μεγαλη απογοητευση,κλειστο το Μαρινοσπιτο.(Οπως ανεφερε και το τρελο αγορι μας).
Δεν ξερω για ποιον λογο σφραγιστηκαν αλλα ειμαι αισιοδοξος.Δεν πιστευω οτι η δικια μας γενια θα ειναι η τελευταια γενια που ειδε οικους ανοχης στο βαρδαρη.Κι ολα να κλεισουν,αργα ή γρηγορα θα ξανανοιξουν.
Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα 'ναι !!!
Στα αγωνιστικα τωρα.Δεν ειχα στο προγραμμα καταθεση.Πηγα μονο για ερευνα.Κινουμενος ομως στο τριγωνο του διαβολου (Προμηθεως-Σαπφους-Τανταλου) ακουσα το "τραγουδι των σειρηνων",ενεδωσα στον πειρασμο και μπηκα σε ενα απο τα σπιτακια.
Η αγαπημενη μου επιλογη η Μαρινα δεν ηταν εκει αφου το σπιτι που δουλευει ειναι κλειστο. Τωρα που το σκεφτομαι...λετε να ηταν σε κανενα αλουμινατο ?Γκρρρρρ.Δεν μου εκοψε να την ψαξω σε καποιο αλλο.Ελπιζω ομως να μην δουλευε.Να ηταν σε καμια παραλια να δροσιζεται ή να πηγε στην πατριδα της για διακοπες. Να και κατι ευχαριστο.Η Μαρινα ξεκουραζεται!
Απουσης της Μαρινας επελεξα το γωνιακο(Τανταλου-Σαπφους).Μια αορατη δυναμη με εστειλε εκει για να συναντησω ενα ακομα ομορφο κοριτσι απο την Πολωνια την Γιαννα. Ξανθομαλλουσα κοπελια υψους περιπου 1.70,με ωραιο σωμα και μεσαιου μεγεθους στηθος.Ειχε και ενα τατουαζ στο αριστερο μπρατσο.
Ειχε κοσμο και περιμενα υπομονετικα την σειρα μου.Η τσατσα προς τιμην της μας ενημερωσε οτι η κοπελα κανει μονο την κανονικη σταση και πισωκολλητο.Καμια αλλη σταση. Η τιμη 30 ευρα και εδω να πω οτι δεν υπηρχε μειωση του χρονου σε 5 λεπτα οπως γραφτηκε εχθες.Τουλαχιστον στο συγκεκριμενο σπιτι και την συγκεκριμενη ωρα(10 το πρωϊ)
Απο την Γιαννα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Ειναι ομως ολιγον μουγκα και ελαφρως βιαστικη.Ηρθε στο κρεβατι και ξεκινησε αμεσως πιπα. Πιπα καλη σε ποιοτητα και ποσοτητα. Ακολουθησε σεξ σε κανονικη σταση με συμμετοχη επαρκεστατη.Εκει ξερει να δουλευει πολυ καλα τα χερια της. Τελος παντων οτι εκανε το εκανε καλα.Με τις συμπατριωτισες της Εφη και Μαρινα ομως δεν μοιαζει.Σε εμφανιση και υπηρεσιες(κατα την γνωμη μου).Αλλα επαναλαμβανω ειναι αρκετα καλη.
------------------------------------------------------------------------------------------
το πουλάκι μου θα κλαίει πιο δυνατά από το μουνάκι της!
Μονο το δικο σου ??
Το δικο μου να δεις! Απο την στιγμη που το εμαθε αυτο κλαιει μαυρο δακρυ.
Κλαιει και οδυρεται.Ειναι απαρηγορητο.Δεν μπορω να το σταματησω!!!