peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
με την κυπρια παντος εγω εχω κανει τρελα γαμησια και πραγματα που δεν εχω κανει με αλλη πουτανα (ακομα και στην κωλετη) και την βαζω στο νουμερο 1 μου !
Ο τσατσοσ ειπε οτι η αλλη Αφροδιτη θα ειναι αυριο πρωινα,εκεινη η ψηλη με μεγαλα σιλικονατα βυζια.εγω γουσταρω μια αφροδιτη οχι την κυπρια την αλλη
Κοιτα: οταν μια κοπελα ειναι αδυνατη σαν την Εφη,Αφρουλα... ειναι λογικο να εχει μικρο στηθοσ...(σημειωση:εκτοσ αν βαλει σιλικονατα...τοτε αλλαζει).Παντωσ προτιμω μια φυσιολογικη κοπελα,γουστα ειναι αυτα.καθολου βυζι ρε φιλε
Στειλε μου ρμτηλεφωνο δεν εχει κανενασ να παρω για σιγουρια μην τρεχω τζαμπα
Το πηρεσ?τηλεφωνο δεν εχει κανενασ να παρω για σιγουρια μην τρεχω τζαμπα
Μολισ γυρισα απο κωλεττη..... δεν ηταν η Εφη δυστυχωσ! Η τσατσα ειπε σε 6-7 μερεσ θα ειναι.
40 να ειναι οι ωρες τους.............Τι έγινε ρε παλικάρια ... το ξεκάναμε το κορίτσι !!! Πήγα και εγώ ο "λακαμάς" με μια χαρά , κούκλος να "καταθέσω" στην κοριτσάρα και ... "πάπαλα". Οποιαδήποτε πληροφορία για την επιστροφή την κοριτσάρας μας , είναι πολύτιμη. Καιγόμαστε !!!
ΥΓ. Το κοριτσάκι που αντικαταστούσε την Έφη, ήταν καλούτσικο ... αλλά δεν ρώτησα ούτε όνομα , 40 ευρώ και αυτή.
φιλαρακι χθες πρωι που περασα απο Κοροβαγκου ηταν ανοιχτα Βαρδαρι προτινω Αντζελα στο πρασσινοΠαιδια το ρδελο στην Κοροβαγκου -αριστερα απο τον Μυλο- και το Ανδρ.Γεργ.4 ειναι ανοιχτα?Επισης στο Βαρδαρη ειναι μονο 4 ανοιχτα? Ρωταω να δω αν αξιζει για καμια τσαρκα.
καλα ουτε απο Ρωσια θα ειναι,απο καμμια αλλη χωρα της πρων ΕΣΣΔ θα ειναι αλλα τι μας νοιαζει?παιδιά η αφροδιτούλα της Κωλέττη δεν ειναι Κύπρια. όταν πήγα εγω που είμαι Κύπριος, φευγοντας τη ρώτησα απο που είναι (ακουσα πρωτα να λέγεται εδω ότι είναι Κύπρια).
μου είπε ότι είναι Κύπρια. τη ρώτησα καποια πράγματα και δεν είχε ιδεα απο Κύπρο.
τα έχασε εκει, και της λέω ξανα, απο που είσαι; απο ρωσία μου λέει κι έφυγε