Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αυριο θα εχω νεα απο κωλεττη και για το πρωι και για το βραδυ;μπορει να με προλαβει και αλλοσ... :argue: :2funny: :2funny: :2funny:

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν νέα από Κωλέτη. Πήγα δοκίμασα και πέτυχα διάνα. Είναι Σάρα, λεπτή ξανθιά Πολωνέζα. Ίσως το νέο δυνατό χαρτί της Κωλ(ο)έτη. Σούπερ... Νέο αίμα ακόμη χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα, αλλά είχα καιρό να πάω με κάτι φρέσκο και αδύνατο και με έφτιαξε κατάλληλα!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, σήμερα ξέρετε ποιά δουλεύει το βράδυ?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
προταση

καποιος που ειναι γνωστος με το εν λογο σπιτι ας τους πει να κανουν μια καταχωρισουλα οπως και τα αλλα ρδελα και να εχουμε και βαρδιες

καταντησε κουραστικο να παιρνουμε τηλεφωνο και να ρωταμε μεσο φορουμ ποια δουλευει και ποια ωρα!

αντε μονο δεν θα τα χωνουμε εμεις
καντε και κανα φραγκο δουλεια και για του σιτε μπουρεδελοκρατορες
αντε!!!
τα σαβανα δεν εχουν τσεπες
αλωστε απο αυτην την διαφημηση θα βγουν πολαπλος κερδισμενοι!
αντε παλικαρι μου -κοπελα μου που εχεις το σπιτι στην κολετη φτιαξουν και εδω σαν τα αθηναικα σπιτακια
αντε!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
...και να ριξουν και τις τιμες κανα 15 ευρω γιατι δεν βγαινουμε...

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις αν στην περιοχη του μυλου κανει καμια κοπελα footjob?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Η Χριστινα κανει αλλα ζηταει πολλες φορες 50 ευρω για αυτη την υπηρεσια.Παντως το κανει καλα.
Η Μαρια επισης ζητουσε παραπανω απο τα 35 σε φιλο που ηθελε φουττζομπ.
Εγω εκανα τη λαμογια να της το ζητησω πανω στο γαμησι.Οποτε μου λεει πως θα μου τον παιξει με την καποτα και δεν θα ξαναγαμησω.Οκ της κανω και συνεχισε με fj οπου και εχυσα.
Δεν ειναι πολυ καλη ομως.Με πονουσε...

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Blast η Χριστινα σε ποιο σπιτι  παιζει μπαλα?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πήγε κανείς σήμερα το απόγευμα κολλέτη, να μας πει ποια κοπέλα δουλεύει??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
H Χριστινα δουλευει στο σπιτι αριστερα απο τον Μυλο.Κοροβαγκου 5.Συνηθως βραδυνες ωρες.Πολυ καλη περιπτωση και ανηκει στην πολωνικη δυναμη κι αυτη.
Καπου εχω και την καρτα με το τηλεφωνο αν τη βρω θα σας το στειλω.

Ρε avenger μην το συνεχιζεις.Αν δεν σ'αρεσει μην μπαινεις καθολου στο σιτε.Τι θα πει "μ 'αυτα που γραφετε" .Δηλαδη τι θες να γραφουμε,πως καναμε κονε με την καθε μπαζοελληνιδα?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελουσ εδω ειμαι;λοιπον...το απογευμα στισ 6.20 ημουν ηδη κωλεττη.τελευταιοσ πελατησ στο δωματιο, ειχε αλλουσ δυο πριν απο μενα.Ετσι περιμενα την Αφρουλα;σε ενα τεταρτο μπαινει η κουκλαρα με το κοκκινο κιλοτακι ,μου κουνησε τη κωλαρα τησ,απο πισω ειχε και ενασ φιογκοσ.....πολυ καυλα....;για το βραδυ που ρωτησα την Αφρουλα μου ειπε οτι οντωσ εχουν μια καινουργια Σαρα(οχι εκεινη η Σαρα γεματουλα απο βαρδαρη)μια αλλη αδυνατη,μελαχρινη,με σκουρο καστανο μαλλι,αλλα σημερα η Αφρουλα ειπε οτι δεν θα ειναι.Ετσι δεν την ειδα την Σαρα.Οταν εφευγα ειδα την κοπελα βραδινη ειναι μια κοντουλα,χοντρουλα η Τζενη(πληροφοριεσ του τσατσου).Σχεδον μαζι βγηκαμε απο το μαγαζι με την Αφρο,επισησ πηρα ματι πωσ εφευγε η κουκλαρα με το καυτο σορτσ...δεν ηξερα οτι η Αφρουλα οδηγα αυτο και μαλιστα απολυτοσ αντρικο αυτο... ;)Αυτα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
H Χριστινα δουλευει στο σπιτι αριστερα απο τον Μυλο.Κοροβαγκου 5.Συνηθως βραδυνες ωρες.Πολυ καλη περιπτωση και ανηκει στην πολωνικη δυναμη κι αυτη.
Καπου εχω και την καρτα με το τηλεφωνο αν τη βρω θα σας το στειλω.

Ρε avenger μην το συνεχιζεις.Αν δεν σ'αρεσει μην μπαινεις καθολου στο σιτε.Τι θα πει "μ 'αυτα που γραφετε" .Δηλαδη τι θες να γραφουμε,πως καναμε κονε με την καθε μπαζοελληνιδα?

Κοιτα το πμ σου.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Α...ξεχασα να πω για την Εφη...ο τσατσοσ ειπε οτι μαλλον να παει διακοπεσ,αλλα δεν ειναι σιγουρο :think:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η εφη μαλλον παει και πισω δεν γυρναει
και το τσατσος ριχνει διαφιμιστικα σποτ για αυτην χωρις αντικρισμα στο μελλον

μαλλον εφη τελος...........

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν συμβει αυτό τοτε μαύρες μερες έρχονται για την δύσμοιρη αυτή πολη.. :grin:

Αστεία αστεια σαν την Εφη δεν βλεπω να ξαναέρχεται  στη Θεσσαλονίκη.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια ξερει κανεισ τπτ  για ενα σπιτι  στην τσιμισκη΄?
πηρα ενα τηλ και μου ειπε να παω στην τσιμισκη σε ενα νουμερο..... κοντα στη χανθ. αν ξερει κανενας τι παιζει ας με ενημερωσει παρακαλω

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν λες την Ελβιρα στον 6ο κοντα στην Χανθ πανω στην Τσιμισκη ειναι μια πουρη μη περιμενεις και πολλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε καλημερα...
Αυτη σε ενα στενο,κοντα στη ΧΑΝΘ,καθετο στην Τσιμισκη,ειναι ενα πουρο,τραβελι με σιλικονατο στηθος........
Πηγα,δεν τη γαμησα,αλλα εκανε τσιμπουκι και ισπανικο...Οταν ρε φιλε πηγα να γλυψω βυζια,τοτε το καταλαβα,.....Ειχε κανει 1-2 μερες πιο πριν αποτριχωση στο στηθος και πειστηκα απο τους ωμους της....
Μακρυαααααααααααααααααα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265