You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πικρα επεσε δακοςΑΓΟΡΙΝΕΣ,τι γίνεται στα σπιτάκια της θεσ/νικης...?
Λοιπόν νέα από Κωλέτη. Πήγα δοκίμασα και πέτυχα διάνα. Είναι Σάρα, λεπτή ξανθιά Πολωνέζα. Ίσως το νέο δυνατό χαρτί της Κωλ(ο)έτη. Σούπερ... Νέο αίμα ακόμη χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα, αλλά είχα καιρό να πάω με κάτι φρέσκο και αδύνατο και με έφτιαξε κατάλληλα!
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, σήμερα ξέρετε ποιά δουλεύει το βράδυ?
προταση
καποιος που ειναι γνωστος με το εν λογο σπιτι ας τους πει να κανουν μια καταχωρισουλα οπως και τα αλλα ρδελα και να εχουμε και βαρδιες
καταντησε κουραστικο να παιρνουμε τηλεφωνο και να ρωταμε μεσο φορουμ ποια δουλευει και ποια ωρα!
αντε μονο δεν θα τα χωνουμε εμεις
καντε και κανα φραγκο δουλεια και για του σιτε μπουρεδελοκρατορες
αντε!!!
τα σαβανα δεν εχουν τσεπες
αλωστε απο αυτην την διαφημηση θα βγουν πολαπλος κερδισμενοι!
αντε παλικαρι μου -κοπελα μου που εχεις το σπιτι στην κολετη φτιαξουν και εδω σαν τα αθηναικα σπιτακια
αντε!
καποιος που ειναι γνωστος με το εν λογο σπιτι ας τους πει να κανουν μια καταχωρισουλα οπως και τα αλλα ρδελα και να εχουμε και βαρδιες
καταντησε κουραστικο να παιρνουμε τηλεφωνο και να ρωταμε μεσο φορουμ ποια δουλευει και ποια ωρα!
αντε μονο δεν θα τα χωνουμε εμεις
καντε και κανα φραγκο δουλεια και για του σιτε μπουρεδελοκρατορες
αντε!!!
τα σαβανα δεν εχουν τσεπες
αλωστε απο αυτην την διαφημηση θα βγουν πολαπλος κερδισμενοι!
αντε παλικαρι μου -κοπελα μου που εχεις το σπιτι στην κολετη φτιαξουν και εδω σαν τα αθηναικα σπιτακια
αντε!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
...και να ριξουν και τις τιμες κανα 15 ευρω γιατι δεν βγαινουμε...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Η Χριστινα κανει αλλα ζηταει πολλες φορες 50 ευρω για αυτη την υπηρεσια.Παντως το κανει καλα.
Η Μαρια επισης ζητουσε παραπανω απο τα 35 σε φιλο που ηθελε φουττζομπ.
Εγω εκανα τη λαμογια να της το ζητησω πανω στο γαμησι.Οποτε μου λεει πως θα μου τον παιξει με την καποτα και δεν θα ξαναγαμησω.Οκ της κανω και συνεχισε με fj οπου και εχυσα.
Δεν ειναι πολυ καλη ομως.Με πονουσε...
Η Μαρια επισης ζητουσε παραπανω απο τα 35 σε φιλο που ηθελε φουττζομπ.
Εγω εκανα τη λαμογια να της το ζητησω πανω στο γαμησι.Οποτε μου λεει πως θα μου τον παιξει με την καποτα και δεν θα ξαναγαμησω.Οκ της κανω και συνεχισε με fj οπου και εχυσα.
Δεν ειναι πολυ καλη ομως.Με πονουσε...
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πήγε κανείς σήμερα το απόγευμα κολλέτη, να μας πει ποια κοπέλα δουλεύει??
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
H Χριστινα δουλευει στο σπιτι αριστερα απο τον Μυλο.Κοροβαγκου 5.Συνηθως βραδυνες ωρες.Πολυ καλη περιπτωση και ανηκει στην πολωνικη δυναμη κι αυτη.
Καπου εχω και την καρτα με το τηλεφωνο αν τη βρω θα σας το στειλω.
Ρε avenger μην το συνεχιζεις.Αν δεν σ'αρεσει μην μπαινεις καθολου στο σιτε.Τι θα πει "μ 'αυτα που γραφετε" .Δηλαδη τι θες να γραφουμε,πως καναμε κονε με την καθε μπαζοελληνιδα?
Ρε avenger μην το συνεχιζεις.Αν δεν σ'αρεσει μην μπαινεις καθολου στο σιτε.Τι θα πει "μ 'αυτα που γραφετε" .Δηλαδη τι θες να γραφουμε,πως καναμε κονε με την καθε μπαζοελληνιδα?
Επιτελουσ εδω ειμαι;λοιπον...το απογευμα στισ 6.20 ημουν ηδη κωλεττη.τελευταιοσ πελατησ στο δωματιο, ειχε αλλουσ δυο πριν απο μενα.Ετσι περιμενα την Αφρουλα;σε ενα τεταρτο μπαινει η κουκλαρα με το κοκκινο κιλοτακι ,μου κουνησε τη κωλαρα τησ,απο πισω ειχε και ενασ φιογκοσ.....πολυ καυλα....;για το βραδυ που ρωτησα την Αφρουλα μου ειπε οτι οντωσ εχουν μια καινουργια Σαρα(οχι εκεινη η Σαρα γεματουλα απο βαρδαρη)μια αλλη αδυνατη,μελαχρινη,με σκουρο καστανο μαλλι,αλλα σημερα η Αφρουλα ειπε οτι δεν θα ειναι.Ετσι δεν την ειδα την Σαρα.Οταν εφευγα ειδα την κοπελα βραδινη ειναι μια κοντουλα,χοντρουλα η Τζενη(πληροφοριεσ του τσατσου).Σχεδον μαζι βγηκαμε απο το μαγαζι με την Αφρο,επισησ πηρα ματι πωσ εφευγε η κουκλαρα με το καυτο σορτσ...δεν ηξερα οτι η Αφρουλα οδηγα αυτο και μαλιστα απολυτοσ αντρικο αυτο... ;)Αυτα...
H Χριστινα δουλευει στο σπιτι αριστερα απο τον Μυλο.Κοροβαγκου 5.Συνηθως βραδυνες ωρες.Πολυ καλη περιπτωση και ανηκει στην πολωνικη δυναμη κι αυτη.
Κοιτα το πμ σου.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αν λες την Ελβιρα στον 6ο κοντα στην Χανθ πανω στην Τσιμισκη ειναι μια πουρη μη περιμενεις και πολλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες
Φιλε καλημερα...
Αυτη σε ενα στενο,κοντα στη ΧΑΝΘ,καθετο στην Τσιμισκη,ειναι ενα πουρο,τραβελι με σιλικονατο στηθος........
Πηγα,δεν τη γαμησα,αλλα εκανε τσιμπουκι και ισπανικο...Οταν ρε φιλε πηγα να γλυψω βυζια,τοτε το καταλαβα,.....Ειχε κανει 1-2 μερες πιο πριν αποτριχωση στο στηθος και πειστηκα απο τους ωμους της....
Μακρυαααααααααααααααααα
Αυτη σε ενα στενο,κοντα στη ΧΑΝΘ,καθετο στην Τσιμισκη,ειναι ενα πουρο,τραβελι με σιλικονατο στηθος........
Πηγα,δεν τη γαμησα,αλλα εκανε τσιμπουκι και ισπανικο...Οταν ρε φιλε πηγα να γλυψω βυζια,τοτε το καταλαβα,.....Ειχε κανει 1-2 μερες πιο πριν αποτριχωση στο στηθος και πειστηκα απο τους ωμους της....
Μακρυαααααααααααααααααα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.265
- Πόντοι
- 17.085
Άσχετα με το thread μηνύματα σβήστηκαν.