χριστίνα η αλλιώς κρίστι.δουλεύει στο σπίτι που είναι στο στενό αριστερά από τον μυλο.πολύ προστυχια και πανέμορφη.άρα να την δοκιμάσουμε και την αφρό αν είναι όπως λες.απλά δεν ξερώ τι λέει από ομορφιά,γιατί η κρίστι είναι θεα.αν δοκιμάσεις γραψε εντυπώσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Την επομενη φορα το ψηνω για κανα προγραμμα με τη Χριστινα.Θελω απο καιρο να το κανω και μαλλνο ερχεται η ωρα...
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το βράδυ ποιά ήταν παιδιά στην κολλέτη?
η χριστινα τα μαλλια της τα εχει ακομα ξανθα? την εχω επισκεφτει 4 φορες αλλα εχουν περασει μηνες απο την τελευταια επισκεψη. τη μια φορα εχυσα ενω το ειχε στο στομα της ακομα και μετα μου ελεγε οτι ειμαι πολυ καυλωμενος και ροτουσε αν ημουν σε στριπτιτζαδικο πριν, πλακα ειχε. αλλη φορα οταν τελειωσα και ντυνομουν μου εσκσασε ενα φιλι στο λαιμο στα καλα καθουμενα και εφυγε. θελω να ξαναπαω μια απο αυτες τις μερες αλλα θα απογοητευτω αν εχει αλλη κοπελα και οχι τη χριστινα. επισης το σαβατο βραδυ γινεται χαμος απο αυτοκινητα εκει και εχει και εναν παρκαδορο μπροστα στο στενο.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
χριστίνα η αλλιώς κρίστι.δουλεύει στο σπίτι που είναι στο στενό αριστερά από τον μυλο.πολύ προστυχια και πανέμορφη.άρα να την δοκιμάσουμε και την αφρό αν είναι όπως λες.απλά δεν ξερώ τι λέει από ομορφιά,γιατί η κρίστι είναι θεα.αν δοκιμάσεις γραψε εντυπώσεις
alfista για το νουμερο 13 εδω λες ??
ξερουμε τι ορες δουλευει η χριστινα ? και μηπως παιζει κανενα τηλεφωνο ?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Oχι millo.Ειναι στην Κοροβαγκου αυτη η Χριστινα που λεμε.Δηλαδη στο στενο αριστερα απο τον Μυλο.Ειναι απο Πολωνια απο οτι λεει.Καμια φορα τα βαφει ξανθα και ειναι γκομεναρα.
ελειπε η γκομενα σημερα και βγηκα για εξορμηση.ξεκινησα απο βαρδαρη τα μισα σε προμηθεως και τανταλου κλειστα.στη σαπφους ανοιχτα αλλα οι πουτανες ηταν σαν ρωσσοποντιες οι περισσοτερες.μονο στη γωνια σαπφους με τανταλου βλεποταν η γκομενα (επειδη ειμαι λατρης των petite)αλλα μαλλον ειχε ξεχασει τα βυζια της στο σπιτι.φευγω και παω κολλετη αλλα ειχε τρελλη ουρα και βαρεθηκα.μετα παω κατεχακη οπου παλι η γκομενα ηταν σαν ρωσσοποντια.στο τελος γυρισα στο γωνιακο σαπφους τανταλου οπου το εριξα με μιση ψυχη.τι εγινε ρε παιδια? φυγαν για διακοπες οι πουτανες?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 550
- Πόντοι
- 6.045
εγω κολλετη κατεθεσα και ευτυχως η αναστασια ειχε κεφια. στον βαρδαρη κανουν μαγκιες και το ανεβασανε στα 35€ με τα μπαζα που εχουνε. ελεος δηλαδη. μονο στο αλουμινατο ειχε 30€. η εφη γυρναει την παρααλλη εβδομαδα. αντερ αυτη στο πρασινο μεσα ειναι καλη? μου αρεσε πολυ.
καλη ηταν.χαμογελαστη.η πιπα λιγο αγαρμπη.μετα 2 στασεις πρωτα εγω απο πανω και μετα πισωκολλητο οπου εριξα και κανα δυο χαστουκια στα κωλομερια (χωρις δυναμη γιατι γκρινιαζουν οι πιο πολλες).δεν θυμαμαι το ονομα της ομως.ναι οντως το παρατηρισα κι εγω αυτο με τις τιμες.αυτη που πηγα ειχε 40.
ναι πίτερ για αυτό λέω.το βράδυ πάντως που πέρασα δούλευε η αννα μαρία και η τσατσα μου είπε ότι και καλά η χριστίνα έχει άδεια.τώρα αν είναι από εκείνες τις μόνιμες άδειες δεν ξέρω.αν φύγει ταυτόχρονα η χριστίνα και η έφη από την πόλη,μας βλέπω πολύ δύσκολα.προς ενημέρωση ή δουλειά τελικά έγινε στην ανδ.γεωργ.4 μέ τη δάφνη. μια πλήρης μετρίωτιτα EKTOΣ αν σας ενδιαφέρουν τα βαθιά ντεκολτέ
είμαι αθήνα για λίγες μέρες και είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά σε "σπίτι" στην αθήνα.
το συμπερασμα μετά από μερικές επισκέψεις είναι ότι όλοι όσοι συνηθίζετε να πηγαίνεται στην πόλη ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
ΟΙ τίμές απλά δεν έχουν καμία σχέση.
το συμπερασμα μετά από μερικές επισκέψεις είναι ότι όλοι όσοι συνηθίζετε να πηγαίνεται στην πόλη ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
ΟΙ τίμές απλά δεν έχουν καμία σχέση.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Eχεις δικιο πακαρα,κι εγω που ημουν Αθηνα πριν καμια 10αρια μερες το παρατηρησα.Ακομα και στο Μεταξουργειο πετυχαινες γκομεναρες με 15ευρω!!!! και πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο.
Τι μαλακιες ειναι αυτες στη Θεσσαλονικη.35 ευρω στο Βαρδαρη???!!!!?????
Φιλε adder ΣΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ εδωσες το 40αρι????
επεστρεψε η Αναστασια?Δουλευει και σημερα?Οποιος ξερει ας πει αν δουλευει και ποιες ωρεςεγω κολλετη κατεθεσα και ευτυχως η αναστασια ειχε κεφια. στον βαρδαρη κανουν μαγκιες και το ανεβασανε στα 35€ με τα μπαζα που εχουνε. ελεος δηλαδη. μονο στο αλουμινατο ειχε 30€. η εφη γυρναει την παρααλλη εβδομαδα. αντερ αυτη στο πρασινο μεσα ειναι καλη? μου αρεσε πολυ.
ναι σε αυτο το εδωσαEχεις δικιο πακαρα,κι εγω που ημουν Αθηνα πριν καμια 10αρια μερες το παρατηρησα.Ακομα και στο Μεταξουργειο πετυχαινες γκομεναρες με 15ευρω!!!! και πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
Aς ελπισουμε να μην συνεχιστει αυτη η κατασταση.Ειναι παραλογο να πανε οι τιμες σε τετοια επιπεδα...
Btw τι μουναρα ειναι αυτη στο αβαταρ σου...
Btw τι μουναρα ειναι αυτη στο αβαταρ σου...
επεστρεψε η Αναστασια?Δουλευει και σημερα?Οποιος ξερει ας πει αν δουλευει και ποιες ωρες
ναι επέστρεψε και δουλευει και σήμερα το βράδυ αν δεν κανω λάθος
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κανένα νέο από τα σπίτια σήμερα παιδιά?ποιές δουλεύουν?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις