Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Eχεις δικιο πακαρα,κι εγω που ημουν Αθηνα πριν καμια 10αρια μερες το παρατηρησα.Ακομα και στο Μεταξουργειο πετυχαινες γκομεναρες με 15ευρω!!!! και πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο. :sunglasses: :sunglasses:

Τι μαλακιες ειναι αυτες στη Θεσσαλονικη.35 ευρω στο Βαρδαρη???!!!!?????  :idiot: :idiot: :huh: :huh: :idiot:
Φιλε adder ΣΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ εδωσες το 40αρι????
εγώ δεν επισκέπτομαι σχεδόν ποτέ τα "σπιτάκια" στη Θεσ/κη, το έγραψα για εσας που το συνηθίζετε.
η διαφορά είναι τεράστια.
κάτι αντίστοιχο ,όχι σε τετοιο βαθμό παρατήρησα και στα στριπ.
αξίζει δηλαδή να για κάποιον που έχει το χόμπι ακόμη και να κατεβαίνει αθήνα μια στο τόσο

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
εγώ δεν επισκέπτομαι σχεδόν ποτέ τα "σπιτάκια" στη Θεσ/κη, το έγραψα για εσας που το συνηθίζετε.
η διαφορά είναι τεράστια.
κάτι αντίστοιχο ,όχι σε τετοιο βαθμό παρατήρησα και στα στριπ.
αξίζει δηλαδή να για κάποιον που έχει το χόμπι ακόμη και να κατεβαίνει αθήνα μια στο τόσο

μια στο τοσο ενταξει ρε pakara αλλα να κατεβενεις 2 και 3 φορες τον μηνα αθηνα δεν γινετε
εκτος αν μεινουμε την πουτσα στο χερι τον υπολοιπο καιρο !

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Για να γαμήσει στα Αθηναϊκά σπιτάκια?  :jerking: :jerking: :jerking:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Παιδες αυτό με το 40αρι έχει καταντήσει αηδία...Αν είναι δυνατόν γενικό το κακό (συμφωνία κυρίων)...Έχω βαρεθεί τις ομορφούλες σχετικά πουτάνες με την ξενέρωτη συμπεριφορά τύπου "Τελίωνε, ο επόμενος...". Άντε να δούμε που θα καταλήξει

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω ειχα ανοιξει καποιο σχετικο θεμα αλλα τοτε 2-3   ασχοληθηκαν μονο.
και σας το ειχα πει οτι θα  φτασει το 40αρι.κοιταξτε  στο ¨μπουρδελα θεσσαλονικης(πολυ ακριβα)"
  και θα δειτε ποσο προνοητικος ημουν.και ΝΑΙ, αξιζει να κατεβεις αθηνα.
οσο και αν δεν την γουσταρουν μερικοι, οσο και αν τη βριζουμε, εκει ειναι ολα. ακομα και τα μπουρδελα. αν εχετε την ευκαιρια κατεβειτε να δειτε οσοι δεν εχετε παει και θα καταλαβετε την διαφορα. οταν το 40αρι που δινετε εδω στη θεσσαλονικη με τα ιδια λεφτα γαμουσατε 2 φορες στην αθηνα και σας εμεναν  και 10   ευρω  στην τσεπη.  ΜΗΝ    γαματε στα 40αρια.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μήπως έχει μείνει και κανένα φθηνότερο;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
υπάρχουν μερικές πρωινές και μερικές βραδυνές (πχ μια κοντη βουκγάρα καστανόξανθη) οι οποίες παίρνουν 30.αλλα όχι κάθε μέρα.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νομιζα οτι τοθλαχιστον στο βαρδαρη εχει 30αρια.
ακομα και εκεινηα εγιναν 40αρια?????????????

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
ναι σχεδόν όλα . ενα δυο μόνο0 και αυτα οχι κάθε μερα εχουν κοπέλες με 30 και 35 ευρώ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Παιδια ας σοβαρευτουμε.Η Αθηνα ειναι και γαμω στο θεμα των ρδελων αλλα δεν ειναι δυνατον να κατεβαινουμε συνεχεια.Οταν σκαγαμε στα ρδελα στη Θεσσαλονικη 2 και 3 φορες τη βδομαδα πως θα το κανουμε τωρα. :S :S :SΘα νοικιασουμε ενα δευτερο σπιτι στην Αθηνα? :S :S :S

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην παταμε στα ρδελα τακτικα οπως παλια παρα μονο σε δοκιμασμενες περιπτωσεις και αυτες πολυ αραια.Για να δουμε τι θα κανουν μετα.Τι θα γινουν οι 10αδες καριολες του τυπου "χυσε μωρο μου"  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.143
Πόντοι
6.835
Συναδελφοι μετα απο καιρο λεω να επισκεφθω το σπιτι της Κωλετη ποιες κοπελες παιζουν πρωι απογευμα. Τελευταια φορα ειχα παρει την Αφρουλα την κυπρια που λεει και ο τσατσος. Ηταν απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει (λειπει και η Εφη και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης). Απλα θα πω οτι τελειωσα με την Αφρουλα απο πανω να μου περνει τον πουτσο επι 5 λεπτο με απιστευτο κουνημα σαν τσιμπουκι ενα πραγμα. Στο τελος δακρυσα χυνοντας.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
loipon shmera proi phra thn katerina kainourio kommati ksantho me oraio soma.ligo kseneroth gt den afhne na thn akoumphso alla kanei oraia pipa kai exei oraio steno mounaki....

douleyei sto goniako apenanti apo to parkingk.mou diafeygei h odos.

y.g. oles oi times tha ginoun 40. mou to eipe enas ntabas.

sorry gia ta greeklish stelno apo kinhto

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Tου ειπες του νταβα να παει να γαμηθει...???

sakis_thessalonikios_23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεγάλε η κατερίνα που πήρες?το μπουρδέλο έχει πράσινες πόρτες από έξω μήπως?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Συναδελφοι μετα απο καιρο λεω να επισκεφθω το σπιτι της Κωλετη ποιες κοπελες παιζουν πρωι απογευμα. Τελευταια φορα ειχα παρει την Αφρουλα την κυπρια που λεει και ο τσατσος. Ηταν απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει (λειπει και η Εφη και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης). Απλα θα πω οτι τελειωσα με την Αφρουλα απο πανω να μου περνει τον πουτσο επι 5 λεπτο με απιστευτο κουνημα σαν τσιμπουκι ενα πραγμα. Στο τελος δακρυσα χυνοντας.

ΧΑΧΑΧΑ...τι εχεις γραψει ρε μεγαλε...δακρυσα και εγω απο τα γελια..

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ξαναπήραν άδεια τα ,μπουρδέλα της Προμηθέως και σήμερα είναι ανοιχτά. Κατέθεσα σε αυτό με το ηχητικό όπου ελιναι η Μαιρούλα. Είμαι χρόνια πελάτης της. Αντίθετα΄η Κωλέτη ήταν όλη μέρα κλειστή σήμερα! Άνοιξε και το μπουρδέλο στη Ουρανού πως την λένε στο δρόμο που είναι το Caligula, αλλά δεν μπήκα μέσα. Αν κάποιος επισκευτεί ας ενημερώσει.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Φιλε Τομμυ ποσο ηταν η ταριφα?

Stories