You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
...και πολυ καλα εκανες αντισθενη...
Μάγκες απ΄ ότι είδα στην Οδό Νικηφόρου Ουρανού ετοιμάζονται πολλά νέα σπίτια με μεγάλη πολυτέλεια, άνετο παρκινγκ, μεγάλη διακριτικότητα (γιατί ο δρόμος το απόγευμα και το βράδυ είναι έρημος , ίσως υπάρχει πρόβλημα το πρωίαλλά για λίγο γιατί μάλλον θα γίνει ο δρόμος του πληρώνω και βρίσκω ότι γουστάρω.
Από τιμές μάλλον θα πετάξουν γιατί η οδός Νικηφόρου Ουρανού είναι Αεροδρόμιο.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Βλεπω σβηστηκαν τα μηνυματα...σωστα;κωλεττη προχθεσ ηταν μια Τζενη τουρκαλα.
τουρκάλααααααααα ?? για δωσε πληροφοριες !
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Μάγκες απ΄ ότι είδα στην Οδό Νικηφόρου Ουρανού ετοιμάζονται πολλά νέα σπίτια με μεγάλη πολυτέλεια, άνετο παρκινγκ, μεγάλη διακριτικότητα (γιατί ο δρόμος το απόγευμα και το βράδυ είναι έρημος , ίσως υπάρχει πρόβλημα το πρωί αλλά για λίγο γιατί μάλλον θα γίνει ο δρόμος του πληρώνω και βρίσκω ότι γουστάρω).
ποια ειναι η Οδός Νικηφόρου Ουρανού ??
οι τιμες θα πεταξουν ??? και άλλο ?
εγω προχθες πηρα γαμω-δανειο για να παω κωλετη ...
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τί Τουρκάλα ρε παιδιά?τουρκάλααααααααα ?? για δωσε πληροφοριες !
Εμένα μου είπε ότι είναι από Ρουμανία!
αν λες την Ελβιρα στον 6ο κοντα στην Χανθ πανω στην Τσιμισκη ειναι μια πουρη μη περιμενεις και πολλα υπαρχουν καλυτερες επιλογες
Φιλε καλημερα...
Αυτη σε ενα στενο,κοντα στη ΧΑΝΘ,καθετο στην Τσιμισκη,ειναι ενα πουρο,τραβελι με σιλικονατο στηθος........
Πηγα,δεν τη γαμησα,αλλα εκανε τσιμπουκι και ισπανικο...Οταν ρε φιλε πηγα να γλυψω βυζια,τοτε το καταλαβα,.....Ειχε κανει 1-2 μερες πιο πριν αποτριχωση στο στηθος και πειστηκα απο τους ωμους της....
Μακρυαααααααααααααααααα
Σας ευχαριστω παιδια. με γλυτωσατε. ειναι αυτη που παιρνει τα 60 ευρω ?και μου ειπε να παω τσιμισκη 135. αυτη ειναι ?
Την τριτη το απογευμα ηταν αυτη η τουρκαλα κοντουλα,χοντρουλα;ο τσατσοσ ειπε οτι ειναι τουρκαλα(στισ 7.10 ηταν).Τωρα δεν ξερω,δεν πηγα.Διαβασα για μια ρουμανα που πηγε "rrizzllaa",υπαρχει και αλλη Τζενη??? (δεν το ξερω)τουρκάλααααααααα ?? για δωσε πληροφοριες !
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την τριτη το απογευμα ηταν αυτη η τουρκαλα κοντουλα,χοντρουλα;ο τσατσοσ ειπε οτι ειναι τουρκαλα(στισ 7.10 ηταν).Τωρα δεν ξερω,δεν πηγα.Διαβασα για μια ρουμανα που πηγε "rrizzllaa",υπαρχει και αλλη Τζενη??? (δεν το ξερω)
Αυτή η Τζένη που λέω εγώ χοντρούλα δεν ήταν πάντως! Απλά είχε πλούσιες καμπύλες. Με λίγα λόγια βυζάρες και κωλάρα.
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε ξέρω τι να σου πω. Μπορεί να είναι και η ίδια. Εγώ πήρα τη Ρουμάνα που δούλευε στις Σαπφούς δτη γωνία.Αλλη ειναι,καλα λεσ.Δηλαδη μια ειναι ρουμανα και μια τουρκαλα με ιδιο ονομα μαλιστα
Αλυσίδα από οίκους ανοχής "διαμερίσματα" , αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Με 1000 ευρώ την μέρα ¨νοίκιασε"2 Βουλγάρες σε αστυνομικό , 52χρονος στην Θεσσαλονίκη , που συνελήφθη γιατί όπως αποκαλύφθηκε από την ¨παγίδα" που του έστησαν οι αστυνομικές αρχές ,είχε τρία διαμερίσματα σε διάφορα σημεία της πόλης στα οποία, εξέδιδε νεαρές αλλοδαπές από 20-37 ετών
[URL unfurl="true"]http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/08/blog-post_9114.html[/url]
Με 1000 ευρώ την μέρα ¨νοίκιασε"2 Βουλγάρες σε αστυνομικό , 52χρονος στην Θεσσαλονίκη , που συνελήφθη γιατί όπως αποκαλύφθηκε από την ¨παγίδα" που του έστησαν οι αστυνομικές αρχές ,είχε τρία διαμερίσματα σε διάφορα σημεία της πόλης στα οποία, εξέδιδε νεαρές αλλοδαπές από 20-37 ετών
[URL unfurl="true"]http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/08/blog-post_9114.html[/url]
πάντως ρε παιδιά για να πω την αμαρτία μου,εχω δοκιμάσει πολλάκις και την έφη και την χριστίνα και πιστεύω ότι η χριστίνα είναι παρά πολύ καλή,ισάξια τουλάχιστον την θεωρώ μέ την έφη,άλλα μέσα στο σαΐτ έχει μηδενική προβολή.μέ θεωρείτε υπερβολικό;
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 17.065
...και γω φιλε αλφιστα αυτο πιστευω.Η διαφορα τους ειναι οτι η Εφη ειναι πιο χαλαρωτικη στο δωματιο ενω η Χριστινα ειναι προστυχη καυλιαρα.Εγω γουσταρω Χριστινα κυριως.
σωστότατος ο κύριος.και θα πω και το άλλο και ας μέ κραξετε.η έφη καλή χρυσή άλλα μην μου πείτε ότι δεν έχει απαράδεκτο στήθος.μικρό και πεσμένο,πως το κατάφερε αυτό?και εδώ η κρίστι κερδίζει μέ διαφορά στήθους χε χε.τέσπα, καλή η έφη άλλα χριστίνα rulez
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
...και γω φιλε αλφιστα αυτο πιστευω.Η διαφορα τους ειναι οτι η Εφη ειναι πιο χαλαρωτικη στο δωματιο ενω η Χριστινα ειναι προστυχη καυλιαρα.Εγω γουσταρω Χριστινα κυριως.
προστυχη πολυ ειναι και η αφροδιτη η "κυπρια" μιλαμε για πολλα βρισιδια και ετσι
η χριστινα ποια ειναι ρε παιχτες ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38