Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Galder αυτη η μαυρη που λες, βαρκα η ενοιθες τπτ?

Βαρκα δεν ειναι.Αλλωστε ειναι  απ'οτι μου ειπε η πρωτη της βδομαδα στη δουλεια.Ειναι ομως ο ορισμος της αρχαριας.Εσκασε μυτη στο δωματιο με ενα σωληναριο κρεμα και ενα κουτι μωρομαντηλα με τα οποια σκουπισε το.....προφυλακτικο  :think: :think:(την κοιταγα σαν χαζος για κανα λεπτο)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρωτη εβδομαδα στην δουλεια ε...........δυσκολα τα γαμησια :grin:

ρε εσεις καμοια πληροφορια για το ερως 16 αν θα ανοιξει εχουμε

το ποιο καθαρο-κυριλε-ακριβο αλλα δεν πειραζει χαλαλι λογο ατμοσφαιρας μπουρδελο
ειναι κλειστο ρε γαμωτο
εριχνες μια μαλακια με την τσοντα για ζεσταμα :2funny: :2funny: :2funny: γαμαγες και την πουτανα 20 λεπτα και εφευγες κυριος και χαλαρομενος

το 16 στο λαο ρε!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Συμφωνώ κι εγω ότι το Ερως16 ήταν ότι καλύτερο υπήρχε.
Ευχομαι να ανοιξει το συντομοτερο.
Ενα 20 λεπτο το είχες μέσα στο δωματιο σίγουρα.
Οποιος μαθει για το αν ανοιξει να το αναφέρει άμεσα!!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ρε σεις Δευτέρα πρωι ηταν ανοιχτό .. τι λέτε ?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις Δευτέρα πρωι ηταν ανοιχτό .. τι λέτε ?

μηπως το μπερδευεις με το ερως στην τανταλου?
αυτο ειναι στην περιοχη του μυλου που λεμε! και λεγεται "ερως 16" και οχι σκετο "ερως"

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
μηπως το μπερδευεις με το ερως στην τανταλου?
αυτο ειναι στην περιοχη του μυλου που λεμε! και λεγεται "ερως 16" και οχι σκετο "ερως"

εχεις δίκιο , εγω λεω για αυτό στην Ταντάλου στο βαρδαρη ... γραψε λαθος

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ειχα να πληρωσω ενα γραμματιο στην Τανταλου 8Α. Σημερα που ειχα ρεπο ηταν ευκαιρια.Πηγα το πρωϊ και το πληρωσα. Το εισεπραξε οπως παντα η γνωστη ταμιας Μαρινα!! Ηταν το ογδοο γραμματιο που πληρωνω αλλα δεν ξοφλησα.Εχω να πληρωσω πολλα ακομα στην συγκεκριμενη.
Οπως καταλαβατε επανελαβα την αγαπημενη μου συνηθεια στα ρεπο μου να επισκεπτομαι την καλη μου νεραϊδα,το γλυκιτατο πλασματακι που ακουει στο ονομα Μαρινα.
Πως περασα? Τελεια!! Τελειοτερα δεν γινεται. Ανησυχητικα τελειο!!
Το μωρο μου πανω στο κρεβατι παιζει μπαλα.Οχι σαν την εθνικη Πολωνιας. Ειναι σχετικα χαλαρη στην αμυνα αλλα παιζει φουλ στην επιθεση!!! Με εκλεισε στην περιοχη μου και δεν με αφησε να παρω ανασα!! Εχασα την μπαλα !!!
Εφυγα με τους σφυγμους μου 180+ και με τα ποδια μου με δυσκολια να με βαστανε.
Η κουκλα μου υστερα απο τοσες επισκεψεις με ξερει και με θυμαται.Δεν το δειχνει με λογια αλλα με πραξεις.Δεν με ξερει μονο σαν φυσιογνωμια (σε γνωριιιζω απο την οψη) αλλα με εχει μαθει απ την καλη και απ την αναποδη! Με εχει ψυχολογισει.Ξερει τα γουστα μου ξερει τι μου αρεσει και μου το προσφερει χωρις τσιγκουνιες.Παντα  χαρουμενη,γλυκια, σουπερ ευδιαθετη, απιστευτα κεφατη, χωρις να βιαζεται και με συνεχεις παροτρυνσεις.Τι αλλο να ζητησω ?  Ισως ολα αυτα να ειναι και θεμα χημειας.
Με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμω.Θελει να περναω καλα και χαιρεται οταν με βλεπει να φευγω ευχαριστημενος.
Ειναι γλυκια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. Σε ολα της Αψογη απεναντι μου.
Μαρινα μου και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Να εισαι παντα καλα.Οταν διαβαζεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα φιλακι.Σε υπερ υπερ αγαπω.
Ε περιττο να σας πω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!

porfirio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η Μαρινα ειναι συνέχεια πρωινή βάρδια?10 η ωρα την κανει?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ειχα να πληρωσω ενα γραμματιο στην Τανταλου 8Α. Σημερα που ειχα ρεπο ηταν ευκαιρια.Πηγα το πρωϊ και το πληρωσα. Το εισεπραξε οπως παντα η γνωστη ταμιας Μαρινα!! Ηταν το ογδοο γραμματιο που πληρωνω αλλα δεν ξοφλησα.Εχω να πληρωσω πολλα ακομα στην συγκεκριμενη.
Οπως καταλαβατε επανελαβα την αγαπημενη μου συνηθεια στα ρεπο μου να επισκεπτομαι την καλη μου νεραϊδα,το γλυκιτατο πλασματακι που ακουει στο ονομα Μαρινα.
Πως περασα? Τελεια!! Τελειοτερα δεν γινεται. Ανησυχητικα τελειο!!
Το μωρο μου πανω στο κρεβατι παιζει μπαλα.Οχι σαν την εθνικη Πολωνιας. Ειναι σχετικα χαλαρη στην αμυνα αλλα παιζει φουλ στην επιθεση!!! Με εκλεισε στην περιοχη μου και δεν με αφησε να παρω ανασα!! Εχασα την μπαλα !!!
Εφυγα με τους σφυγμους μου 180+ και με τα ποδια μου με δυσκολια να με βαστανε.
Η κουκλα μου υστερα απο τοσες επισκεψεις με ξερει και με θυμαται.Δεν το δειχνει με λογια αλλα με πραξεις.Δεν με ξερει μονο σαν φυσιογνωμια (σε γνωριιιζω απο την οψη) αλλα με εχει μαθει απ την καλη και απ την αναποδη! Με εχει ψυχολογισει.Ξερει τα γουστα μου ξερει τι μου αρεσει και μου το προσφερει χωρις τσιγκουνιες.Παντα  χαρουμενη,γλυκια, σουπερ ευδιαθετη, απιστευτα κεφατη, χωρις να βιαζεται και με συνεχεις παροτρυνσεις.Τι αλλο να ζητησω ?  Ισως ολα αυτα να ειναι και θεμα χημειας.
Με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμω.Θελει να περναω καλα και χαιρεται οταν με βλεπει να φευγω ευχαριστημενος.
Ειναι γλυκια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. Σε ολα της Αψογη απεναντι μου.
Μαρινα μου και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Να εισαι παντα καλα.Οταν διαβαζεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα φιλακι.Σε υπερ υπερ αγαπω.
Ε περιττο να σας πω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!

ρε συναγωνιστη μηπως αγαπησες :huh:

evangelos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αγαπησε και ερωτευτηκε το παιδι, δεν ειναι κακο..
big boy, αν ειχες την ευκαιρια να την παντρευτεις , θα το εκανες ??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: Μην του λετε τετοια του παιδιου,θα τον καψετε τελειως... :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
...στον necro ομως να λετε...Lol

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Kυριε μεγαλυτερε Γιαννη το βασικο προγραμμα ηταν στα 40?Γιατι ενας συναγωντιστης ειπε πως τη Λωρα την πετυχε και στην Κατεχακη με 30

g45cm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους . μπηκα στον πειρασμο να πω και εγω την γνωμη μου μετα απο οσα εχω διαβασει αυτες τις μερες , που ομολογω οτι δεν ειναι λιγα αλλα ταυτοχρονα πολυ διαφωτιστικα . τον τελευταιο μηνα επισκεφτηκα 4 διαφορετικες κοπελες απο αυτες που αναφερονται στα σχολια. Στην ΣΑΡΑ στο αλουμιν Νο 14. τρομερη εξυπηρετηση και τεραστια υπομονη . σε συνδυασμο με την ενφανιση και το πλησιασμα της θα την ξαναπαρω . τα 40 ευρω δεν τα εκλαψα . Στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο ιδιο μαγαζι . μωρο με τρυφερο μουνακι αλλα εμεινα με την αισθηση οτι ειχε καποια νευρα με την δουλεια της με την ζωη της , δεν με ενδιαφερει . η τσατσα μου ειπε οτι συνηθως ειναι ηρεμη . θα δουμε την επομενη φορα . στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ στην κωλλετη και προς αποφυγη παραξηγησεων την ψηλη πανω απο 1.90 . πολυ ομορφη κοπελα με εξυπηρετηση οχι αριστη . το μονο που με κανει να ξαναπαω ειναι η ομορφια της . δεν συναντας τοσο ομορφη πουτανα . στην ΜΑΡΙΝΑ στο ταντ 8 . παρα πολυ ωραιο μουνακι . μονο λιγο κουρασμενη , αλλα ξεσκιστηκε να με ικανοποιησει . να εισαστε ολοι καλα

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
ρε συναγωνιστη μηπως αγαπησες :huh:

αγαπησε και ερωτευτηκε το παιδι, δεν ειναι κακο..

Μπρε 'σεις !! Απ' ολα οσα διαβασατε, αυτο το συμπερασμα βγαλατε ??? Ξαναδιαβαστε και αυριο θα σας βαλω διαγωνισμα ! Και 5 μερες απαγορευση εισοδου σε μπουρδελα και στους δυο σας!!

Λοιπον. Αν αγαπησα? Με την εννοια που νομιζετε..οχι ! Το εχω ξαναγραψει οτι κατι τετοια τα εχω ξεπερασει προ πολλου.
Μαλλον παρανοησατε καποια σημεια και κυριως εκεινο το σημειο που γραφω.."Σε υπερ υπερ αγαπω". Υπαρχουν πολλα και διαφορα ειδη αγαπης. Φιλικη,πατρικη,αδελφικη,ερωτικη κλπ.Η αγαπη μου για την Μαρινα δεν ειναι ερωτικη.Το δηλωνω υπευθυνα, γνωριζοντας τις συνεπειες του νομου για ψευδη δηλωση.

Σας λυθηκε η απορια ? Εχετε να ρωτηστε κατι αλλο ?

--------------------------------------------------------------------------------------

big boy, αν ειχες την ευκαιρια να την παντρευτεις , θα το εκανες ??

Της εκανα προταση γαμου αλλα αρνηθηκε. Ειναι το μονο  που μου εχει αρνηθει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom