Ειχα να πληρωσω ενα γραμματιο στην Τανταλου 8Α. Σημερα που ειχα ρεπο ηταν ευκαιρια.Πηγα το πρωϊ και το πληρωσα. Το εισεπραξε οπως παντα η γνωστη ταμιας Μαρινα!! Ηταν το ογδοο γραμματιο που πληρωνω αλλα δεν ξοφλησα.Εχω να πληρωσω πολλα ακομα στην συγκεκριμενη.
Οπως καταλαβατε επανελαβα την αγαπημενη μου συνηθεια στα ρεπο μου να επισκεπτομαι την καλη μου νεραϊδα,το γλυκιτατο πλασματακι που ακουει στο ονομα Μαρινα.
Πως περασα? Τελεια!! Τελειοτερα δεν γινεται. Ανησυχητικα τελειο!!
Το μωρο μου πανω στο κρεβατι παιζει μπαλα.Οχι σαν την εθνικη Πολωνιας. Ειναι σχετικα χαλαρη στην αμυνα αλλα παιζει φουλ στην επιθεση!!! Με εκλεισε στην περιοχη μου και δεν με αφησε να παρω ανασα!! Εχασα την μπαλα !!!
Εφυγα με τους σφυγμους μου 180+ και με τα ποδια μου με δυσκολια να με βαστανε.
Η κουκλα μου υστερα απο τοσες επισκεψεις με ξερει και με θυμαται.Δεν το δειχνει με λογια αλλα με πραξεις.Δεν με ξερει μονο σαν φυσιογνωμια (σε γνωριιιζω απο την οψη) αλλα με εχει μαθει απ την καλη και απ την αναποδη! Με εχει ψυχολογισει.Ξερει τα γουστα μου ξερει τι μου αρεσει και μου το προσφερει χωρις τσιγκουνιες.Παντα χαρουμενη,γλυκια, σουπερ ευδιαθετη, απιστευτα κεφατη, χωρις να βιαζεται και με συνεχεις παροτρυνσεις.Τι αλλο να ζητησω ? Ισως ολα αυτα να ειναι και θεμα χημειας.
Με τον τροπο της με ευχαριστει που την προτιμω.Θελει να περναω καλα και χαιρεται οταν με βλεπει να φευγω ευχαριστημενος.
Ειναι γλυκια σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα. Σε ολα της Αψογη απεναντι μου.
Μαρινα μου και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Να εισαι παντα καλα.Οταν διαβαζεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα φιλακι.Σε υπερ υπερ αγαπω.
Ε περιττο να σας πω οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως!!!