Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
αμα θελω πιπινακια εχω την κοπελα μου..σαν πιτσιρικας που ειμαι γουσταρω πολυ θειαρες ρε μαγκες τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα :fuck2: οσο για την κυρα ευα ναι την εχω τιμησει 2 φορες... :s&m_2:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
στο στουντιο επι Κεφαληνιας εγραψε καποιος συναγωνιστης οτι ειδε την Φλορίτα...
ειναι αυτη η Ισπανιδα που ητανε πριν το καλοκαιρι στην ανδρεου γεωργιου;; ( ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ)...
μια αδυνατη;;

Gilfhunter3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω απόψε στο Casa d Irene για Νίκη. Ξέρω ότι είναι xl στα cc, αλλά αυτό είναι που με ανάβει. Εχει δοκιμάσει κανείς το κορίτσι;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Σκέφτομαι να πάω απόψε στο Casa d Irene για Νίκη. Ξέρω ότι είναι xl στα cc, αλλά αυτό είναι που με ανάβει. Εχει δοκιμάσει κανείς το κορίτσι;
Απο τα μεγαλυτερα κομοδινα φιλε μου  :humpleg:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
αμα θελω πιπινακια εχω την κοπελα μου..σαν πιτσιρικας που ειμαι γουσταρω πολυ θειαρες ρε μαγκες τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα :fuck2: οσο για την κυρα ευα ναι την εχω τιμησει 2 φορες... :s&m_2:
Σωστος ο παιχτης

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
για πες τα τρια μεγαλυτερα που περασαν απο την πολη κατα την γνωμη σου....και ολοι σας πειτε
Μιραμπελα , Μερτσυ και Καρινα  :humpleg: Για μενα , για τον καθενα πιστευω εχει διαφορετικα , να δουμε που θα συμφωνισουμε  :grin:

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ekana mia tsarka prin ligo kairo ,,ti katantia ine afth re pedes oi idies akrivws pou itan kai prin 1 xrono .........kala gia tis villes dn sxoliazw kan exoun katrakilisei gia ta kala ..exoun mazepsei olo ton vardari ekei pera .....h moni pou elege kati itan mia simona  sto gewrgiou 38 kai mia mavromala me sgoura malia kai petaxta dontia  mikri sto venus xerei kanis pou ine oi kritikes gia ftes tis 2 ???

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μιραμπελα , Μερτσυ και Καρινα  :humpleg: Για μενα , για τον καθενα πιστευω εχει διαφορετικα , να δουμε που θα συμφωνισουμε  :grin:

Η πλάκα είναι ότι η Μιραμπέλα πριν σαλτάρει ήταν καλή μέσα.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
για πες τα τρια μεγαλυτερα που περασαν απο την πολη κατα την γνωμη σου....και ολοι σας πειτε

Εγω θα πω μια κ φτανει κ είναι από τα πολύ παλια......οσοι την θυμουντε βεβαια!!!
Κελλυ που στα τελευταια της δουλευε στο σαμπφως 20......
οσοι δεν την γνωρισανε είναι πολύ τυχεροι γιατι ητανε κ πολύ μουναρος :tits2: :tits:!!!!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλο ΙΚΕΑ ηταν μια Ερικα ψηλη μαυρομαλλα που εσκαγε με μποτες μεχρι το γονατο συνεχεια. Εμφανιζοταν προμηθεως 25 και Αν. Γεωργιου 52 τελευταια φορα. Ευτυχως εξαφανιστηκε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εγω θα πω μια κ φτανει κ είναι από τα πολύ παλια......οσοι την θυμουντε βεβαια!!!
Κελλυ που στα τελευταια της δουλευε στο σαμπφως 20......
οσοι δεν την γνωρισανε είναι πολύ τυχεροι γιατι ητανε κ πολύ μουναρος :tits2: :tits:!!!!
Aσε αδερφε τη γνωρισα μια και τελευταια φορα μουναρος μεν αλλα οχι κομοδινο κομοδιναρα μεσα στο δωματια οση ομορφια ειχε τοσο αθλια ηταν μεσα στο δωματιο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αφροδίτη πριν παει φυσικά στις βιλλες :grin:
Χριστίνα ουγγαρέζα στο venus angels
Και Αντζελλα η ψηλή Βουλγάρα που δούλευε Ανδρ.16 και εκκλησια :grin:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1

Ντανιελα με τα πολλα tatto.
Τζουλια δουλευει τελευταια Venus angels-Las vegas.
Γκαμπριελα πιπινα ρουμανα δουλεψε για κανα εικοσαημερο Ανδρ.Γεωργ.52 παντα βραδυνη και ξεκινουσε απο 40 το απλο.
Μεγαλο Χ και στις τριεις δε θελω ουτε καν να τις ξαναδω.........

Giodam

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Με λυπήθηκε ο θεός της καύλας και πέρασα από Βικτόρια Villa Prive. Καιρό είχα να ευχαριστηθώ γαμήσι.
Αντέχει ο κώλος της...

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια ξερουμε μεχρι τι ωρα δουλευει η Μονικα??

studioman

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
iparxoun kritikes gia  simona  sto gewrgiou 38 kai mia mavromala me sgoura malia kai petaxta dontia  mikri sto venus???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom