Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2

bourdelo_gps.jpg

Απλά αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου για Μόνικα καλύτερα δώστα για να πάρεις GPS  :2funny:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
bourdelo_gps.jpg

Απλά αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου για Μόνικα καλύτερα δώστα για να πάρεις GPS  :2funny:
Καλημερα george και ευχαριστω πολυ για το σκιτσο..Αλλα γιατι το λες αυτο?? Ολοι οι συναγωνιστες εχουν να λενε τα καλυτερα για την θεια Μονικα..Εσυ γιατι ετσι? εφαγες καμια ξενερα η απλα δεν ειναι του γουστου σου?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Καλημερα george και ευχαριστω πολυ για το σκιτσο..Αλλα γιατι το λες αυτο?? Ολοι οι συναγωνιστες εχουν να λενε τα καλυτερα για την θεια Μονικα..Εσυ γιατι ετσι? εφαγες καμια ξενερα η απλα δεν ειναι του γουστου σου?
Και εγω θα ηθελα να μαθω , η γυναικα και γουσταρει τρελα τον πουτσο και κανει τα παντα για να περασει ο πελατης καλα , το καλυτερο μιλφονι αυτην την περιοδο  :fuck2:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Εχει δουλειες τωρα...
Φταχνει βασιλοπιτες,μελομακαρονα και κουραμπιέδες...
χαχαχαχα!!ναι οντως ετσι ειναι.... εχω φαει και την ξενερα με την απουσια της καντυ!!!εχω κανει την βικυ στανταρακι απο τις βιλες αλλα αρχισα και εγω να ξενερωνω με τα 40αρια και δεν παω αλλο(και δεν ειναι οτι δεν εχω)!!!γενικα βλεπω τις πουτανες της αθηνας και ζηλευω...εχω ξενερωσει με την καταστση της πολης μας!!!βερονικα φευγει-βερονικα δεν αντικατασταται!!!καντυ φευγει-καντυ δεν αντικατασταται!!!για να μην πω αλλες και γινω γραφικος γενικα δεν υπαρχει κατι καινουργιο να με τραβηξει και για αυτο απεχω λιγο...δεξια και αριστερα στο σαιτ μας βλεπω τις γκομενες που παιζει και λεω εμεις ποτεεεεεεεεεεεε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Ρε τον μπακαγιοκο εμφανιστηκε :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
εδω με ρε φιλαρακι απλα εχω ξενερωσει λιγο οπως προειπα...κατι καινουργιο αξιολογο δεν εχει ερθει!!!ξενερωσααααααααααα!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
εδω με ρε φιλαρακι απλα εχω ξενερωσει λιγο οπως προειπα...κατι καινουργιο αξιολογο δεν εχει ερθει!!!ξενερωσααααααααααα!!!
στα αρχίδια σου ρε! Ζω για την επόμενη συνάντηση Περπάτημα ολά! Και δώσε Πάρων
Να γουσταρουμε :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Καλά πλάκα κάνω... Αν και έχω διαβάσει καλές κριτικές, και παρά το γεγονός οτι είμαι μιλφοκουγκαράκιας, αυτή μου έρχεται πολύ θείτσα ακόμα και για τα γούστα μου. Προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
599
Πόντοι
7.135
Ούτε και εμένα μου έκανε όρεξη να μπω μέσα, το όλο στυλ της μου θύμισε κακή βιντεοταινία της δεκαετίας του ΄80.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Καλά πλάκα κάνω... Αν και έχω διαβάσει καλές κριτικές, και παρά το γεγονός οτι είμαι μιλφοκουγκαράκιας, αυτή μου έρχεται πολύ θείτσα ακόμα και για τα γούστα μου. Προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Ερώτηση, στην Εύα, που είναι στο Godiva, θα έμπαινες;  Γιατί για μένα είναι παρόμοια φάση οι 2 τους, και τις κατατάσσω σε κατηγορία gilf. 

Επισκέπτης
Ο σαλονικιος που ειναι διαφημισουμε λιγο ακομα το πετρου ερημιτη  :rolleyes: υπαρχει και αλλος δρομος που πηγαινει στο στουντιο.  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
599
Πόντοι
7.135
Ευχαριστώ τον συναγωνιστή hagem που μου επισήμανε ότι η καινούργια Βερόνικα δουλεύει πρωινή εδώ και μερικές μέρες στην Α.Γεωργίου 38. 2η φορά σήμερα και έχω να πω ότι μου πόνεσε ο πούτσος από το πολύ γαμήσι. Κορμάρα και γκαβλόφατσα ολκής. Η συγκεκριμένη δεν είναι γι αυτούς που τα θέλουν όλα στα πιάτο σαν πασάδες, καθότι δεν κάνει καλή πίπα και δεν έχει προκαταρκτικά και τέτοια, αλλά αν δεν σας προκαλέσει να την γαμήσετε όσο δυνατά παίρνει, τότε μάλλον με λάθος χόμπυ ασχολείστε. Πολύ απλά δεν μπορείς να κρατήθεις μ΄αυτήν από το να μην ανεβάσεις τέρμα στροφές. EDIT: A, και να πω όταν την είχα μπρούμυτα άνοιξε τα πόδια της σπαγγάτο, ευλύγιστη κοπέλα  :grin:

Επισκέπτης
δλδ ρε παιδια ειναι δυο η καινουργιες η βερονικες μια στο α.γεωργιου 50 βραδινη και μια που γραφει ο φιλος πιο πανω πρωινη στο α.γ 38  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom