Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα μεσημεριανη τσαρκα και πολυ καλη καταθεση σε πια αλλη ,την εφη φυσικα. Πρν γραψω για τα αλλα στουντιο που πηγα θα σας πω οτι κατι παιχτηκε μεταξυ 11 το πρωι περιπου που περασα εγω μεχρι και μετα της 12 ολα τα αν. γεωργιου εκτος 50,52,21 ηταν κλειστα ενω αυτα τα τρια που ειπα ηταν ανοιχτα τα φωτα αλλα κλειδωμενες η πορτες και 3 με 4 τσατσαδες ηταν εξω στο δρομο κοντα στο α.γ 21 επισης κλειστοι πορτα ειχε και το φ.15 (χτυπισα για να μπω)και τα τριδυμα ενω ανοιχτα κανονικα ηταν στις βιλλες. Σιγουρα κατι εγινε αλλα οποια τσατσα και να ρωτησα γιατι ειχαν κλειδωμενα δεν με απαντουσαν. Μετα τις δωδεκα ανοιξαν καποια στην α.γεωργιου.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Ανοιχτα το νο1 οπου ειχε την μονικα με τα περιεργα δοντια.Νο3 την πετιτ χριστινα.
Κοροβάγκου 5. Η μικαελα δουλευε παλιοτερα στο σπιτι της ειρηνης. Καλη περιπτωση μεσα αλλα πλεον εκει που ειναι το απλο εχει 40
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 δεν ανοιγαν.νο2 αριστερα η χριστινα η αλβανιδα, αδιαφορη μιλφ.νο3 Μια ελενιτσα με ωραιο προσωπο γνωστη κοπελα, αλλα δεν την εχω δοκιμασει για να ξερω τι κανει μεσα.
Φρίξου 14.Η γιασμην ουτε εκατσα να την δω.
Φρίξου 15.Η εφη με κλειστει πορτα, με εκανε εντυπωση αυτο αλλα και λιγο η συμπεριφορα της δλδ οταν την ρωτησα γιατι εχετε κλειστα με απαντησε για να παρω οσους πελατες τηλεφωνισαν,βεβαια εγω δεν ειχα παρει τηλ. και οταν της το ειπα με λεει οτι ενταξει εσυ εισαι γνωστος ανοιγουμε και σε αυτους που ξερουμε. Δεν εβγαλα ακρη να πω τιν αληθεια εαν καποιος αλλος συναδελφος την επισκεφτηκε σημερα και ξερεις κατι παραπανω ας το γραψει.
Φρίξου 9 (Villa Erotica). Εδω ειχαν την λουση, ενδιαφερουσα παρουσια με φανηκε.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Για κομοδινα που λετε, βεβαια η κελλυ, μεγα κομοδινο που νομιζω οτι ελεγε οτι ειναι ελληνιδα αλλα τελικα ηταν αλβανιδα. Μια αλλη πολυ ομορφη επισης παρουσια αλλα τελειος κομοδινο στα ξεκινηματα της ηταν η καρμεν που δουλευε στον βαρδαρη προμηθεως 25 αν θυμαμαι καλα και τωρα βρισκετε στις βιλλες.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Την Στεφη πως την ξέχασα !ΜΕΓΑ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΙΚΕΑ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Καλησπερα μεσημεριανη τσαρκα και πολυ καλη καταθεση σε πια αλλη ,την εφη φυσικα. Πρν γραψω για τα αλλα στουντιο που πηγα θα σας πω οτι κατι παιχτηκε μεταξυ 11 το πρωι περιπου που περασα εγω μεχρι και μετα της 12 ολα τα αν. γεωργιου εκτος 50,52,21 ηταν κλειστα ενω αυτα τα τρια που ειπα ηταν ανοιχτα τα φωτα αλλα κλειδωμενες η πορτες και 3 με 4 τσατσαδες ηταν εξω στο δρομο κοντα στο α.γ 21 επισης κλειστοι πορτα ειχε και το φ.15 (χτυπισα για να μπω)και τα τριδυμα ενω ανοιχτα κανονικα ηταν στις βιλλες. Σιγουρα κατι εγινε αλλα οποια τσατσα και να ρωτησα γιατι ειχαν κλειδωμενα δεν με απαντουσαν. Μετα τις δωδεκα ανοιξαν καποια στην α.γεωργιου.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Ανοιχτα το νο1 οπου ειχε την μονικα με τα περιεργα δοντια.Νο3 την πετιτ χριστινα.
Κοροβάγκου 5. Η μικαελα δουλευε παλιοτερα στο σπιτι της ειρηνης. Καλη περιπτωση μεσα αλλα πλεον εκει που ειναι το απλο εχει 40
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 δεν ανοιγαν.νο2 αριστερα η χριστινα η αλβανιδα, αδιαφορη μιλφ.νο3 Μια ελενιτσα με ωραιο προσωπο γνωστη κοπελα, αλλα δεν την εχω δοκιμασει για να ξερω τι κανει μεσα.
Φρίξου 14.Η γιασμην ουτε εκατσα να την δω.
Φρίξου 15.Η εφη με κλειστει πορτα, με εκανε εντυπωση αυτο αλλα και λιγο η συμπεριφορα της δλδ οταν την ρωτησα γιατι εχετε κλειστα με απαντησε για να παρω οσους πελατες τηλεφωνισαν,βεβαια εγω δεν ειχα παρει τηλ. και οταν της το ειπα με λεει οτι ενταξει εσυ εισαι γνωστος ανοιγουμε και σε αυτους που ξερουμε. Δεν εβγαλα ακρη να πω τιν αληθεια εαν καποιος αλλος συναδελφος την επισκεφτηκε σημερα και ξερεις κατι παραπανω ας το γραψει.
Φρίξου 9 (Villa Erotica). [/b]Εδω ειχαν την λουση, ενδιαφερουσα παρουσια με φανηκε.

Αν και αβυζο το μωρο ειναι πολυ δυνατο μεσα,αξιζει να πας...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Mαγκες ξερει κανενας αν η Μιρελα θα ναι στο ποστο της σημερα?

Giodam

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
πως σου φανηκε;σφιχτουληηηης;
Δεν θα το έλεγα σφιχτούλη, ούτε όμως πηγάδι. Είχε πολυ καλή αίσθηση ίσως βοήθησε και το προφυλακτικό
αφού το μωρό άφησε να βάλω αυτό  που είχα μαζί μου (Durex realfeel)

Επισκέπτης
για πες τα τρια μεγαλυτερα που περασαν απο την πολη κατα την γνωμη σου....και ολοι σας πειτε
Συνηθως η πιτσιρικες ειναι και τα μεγαλυτερα κομοδινα. Η θειες ειπαμε κανουν τα παντα για να εχουν πελατες, δεν τις παιρνει να κομοδινιζουν.  ;)

Με τυχαια σειρα θα βαλω μερικες που με ερχονται τωρα.

Απο παλια που πλεον σταματισαν η αλλαξαν περιοχη. Η μαριαννα η ελληνιδα,  βικη η πιπινα ουγγαρεζα (τανταλου 14) κελλυ, ισως το μεγαλυτερο κομοδινο που περασε. Λαουρα,πιπινα νομιζω ουγγαρεζα, αυτη στην αρχη ηταν καλη στην πορεια ομως χαλασε πολυ.
Και απο εν ενεργεια, λαρα (λα φαμ) και μια γωγω τωρα δεν ξερω που ειναι αλλα πριν λιγο καιρο ηταν στο α.γ 38  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγω θα πω μια κ φτανει κ είναι από τα πολύ παλια......οσοι την θυμουντε βεβαια!!!
Κελλυ που στα τελευταια της δουλευε στο σαμπφως 20......
οσοι δεν την γνωρισανε είναι πολύ τυχεροι γιατι ητανε κ πολύ μουναρος :tits2: :tits:!!!!

Που την θυμηθικες αυτη ρε τυπε.??? θα φτερνιζετε τωρα.!!!   :2funny: :2funny: :2funny:

o karaman ειναι ο ειδικος στα επιπλα :grin:

Μαν τα επιπλα που εχω γαμισει αν ξεκινησω αυριο θα τελειωσω, μονο την Κελυ 3 φορες την κομοδινογαμησα.!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Την μια φορα πρεπει να ηταν ντουλαπατο...στα ορθια.!!  :2funny:

Επισκέπτης
Ειναι αυτες που λεμε μεγαλα κομοδινα, αλλα ειναι και αυτες που για να μην τις πουνε κομοδινα σε βαζαν κατω και σε κανανε ολα τα γουστα, αλλα δυστυχως ηταν υπερβολικα δεκτικες σε ολα. Νουμερο 1 η εμμα (εμμανουελα) Ενταξει η κοπελα το ειχε τερματισει εντελως. Μια αλλη ρουμανα (ειναι ευκολες η ρουμανες φαινεται)  :grin: που συνεχιζει ακομα ειναι η ειρηνη. Μια αλλη και καλα πορτογαλεζα ξεχναω το ονομα τωρα, δουλευε φριξου 15 και κωλλετη και ηθελε ολοι την ωρα γλωσσοφιλα. θυμαμαι μια φορα την εσπρωχνα μακρια για να μην κολησει την γλωσσα της στο στομα μου.  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειναι αυτες που λεμε μεγαλα κομοδινα, αλλα ειναι και αυτες που για να μην τις πουνε κομοδινα σε βαζαν κατω και σε κανανε ολα τα γουστα, αλλα δυστυχως ηταν υπερβολικα δεκτικες σε ολα. Νουμερο 1 η εμμα (εμμανουελα) Ενταξει η κοπελα το ειχε τερματισει εντελως. Μια αλλη ρουμανα (ειναι ευκολες η ρουμανες φαινεται)  :grin: που συνεχιζει ακομα ειναι η ειρηνη. Μια αλλη και καλα πορτογαλεζα ξεχναω το ονομα τωρα, δουλευε φριξου 15 και κωλλετη και ηθελε ολοι την ωρα γλωσσοφιλα. θυμαμαι μια φορα την εσπρωχνα μακρια για να μην κολησει την γλωσσα της στο στομα μου.  :2funny:
εισαι σιχασιαρης μικρε;

Επισκέπτης
εισαι σιχασιαρης μικρε;
Δεν μπορω να θυμηθω το ονομα τις ρε γιδοβοσκε  :grin: εντω μεταξυ το κοριτσακι ειχε θεμα, η ειχε ψιλο σαλταρει η την ποτιζαν τιποτα για να ειναι σε τετοια φαση.  :S Τι τραβανε και αυτα τα καημενα ρε πουστη μου.  :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν μπορω να θυμηθω το ονομα τις ρε γιδοβοσκε  :grin: εντω μεταξυ το κοριτσακι ειχε θεμα, η ειχε ψιλο σαλταρει η την ποτιζαν τιποτα για να ειναι σε τετοια φαση.  :S Τι τραβανε και αυτα τα καημενα ρε πουστη μου.  :(
γαμιουνται στην δουλεια

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Η εμμα ε. Ξανανοιξε το προφιλ της στο φβ. εχει μια φωτογραφια ψιλοτρομακτικη ελπιζω να μην εχει γινει ετσι πλεον. Σαν μεταλλαγμενη φαινεται. Φρυδια βαμμενα με καφε μαρκαδορο και μεικ απ στυλ φλωρινιωτη

Επισκέπτης
Μην ειρωνευεσαι τσοπανη  :birdman:  Εκτος κι αν ξες καμια που ειπε σε ηλικια των 18 δεν φευγω απ την χωρα μου να παω στην ελλαδα να γαμηθω με τον γλιτσα και τον τζαμαικαν  :jerking:  :grin:

Επισκέπτης
Η εμμα ε. Ξανανοιξε το προφιλ της στο φβ. εχει μια φωτογραφια ψιλοτρομακτικη ελπιζω να μην εχει γινει ετσι πλεον. Σαν μεταλλαγμενη φαινεται. Φρυδια βαμμενα με καφε μαρκαδορο και μεικ απ στυλ φλωρινιωτη
Ε οπουνα 'ναι θα σκασει μυτη δεν μπορει μακρια μας χωρις τα λεφτα μας  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μην ειρωνευεσαι τσοπανη  :birdman:  Εκτος κι αν ξες καμια που ειπε σε ηλικια των 18 δεν φευγω απ την χωρα μου να παω στην ελλαδα να γαμηθω με τον γλιτσα και τον τζαμαικαν  :jerking:  :grin:
κομασαι ορθιος κι αυτες μαζευουν ολο το χαρτι και χτιζουν σπιτια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom