Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
oles dilomenes ***** einai autes pou einai sta magazia...kamia den einai me to zori...me to zori einai kati koritsakia pou ta peiran sikota kai ta kleisane se ena domatio kai den xanavgikane...oles autes oi gnostes einai me th thelisi tous kai mono...eukolo xrhma...

Επισκέπτης
δλδ θες να πεις οτι η πιτσιρικες π.χ η λαρα η γωγω και κατι αλλες που ειναι σε διαφορα στουντιο τις πολης τωρα τελευταια και δεν ειναι παραπανω απ 20 ηταν στην χωρα τους ιεροδουλες και ηρθα εδω για να βγαλουν περισσοτερα χαχα  :grin: πλακα μαλλον κανεις, ολες αυτες πουληθηκαν εδω περα με μαλλον παρανομο τροπο και εδω τις εβγαλαν χαρτια παλι με τον ιδιο τροπο (ας οψεται το ελληνικο κρατος)και δουλευουν τουλαχιστον τον πρωτο καιρο με το ζορι για αυτο και τις πηγαινοφερνουν. Εδω ρε παιδια στην αθηνα ειναι φορεις ειτζ και τις βαζουν να δουλευουν σε οικο ανοχης, λετε να κωλωνουν σε τιποτα τα κυκλωματα.  :uglystupid:

Επισκέπτης
Καμια μαζωξη θα κανονισουμε, με περισσοτερο λαο αυτη τι φορα  :grin:

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Δεν μπορω να θυμηθω το ονομα τις ρε γιδοβοσκε  :grin: εντω μεταξυ το κοριτσακι ειχε θεμα, η ειχε ψιλο σαλταρει η την ποτιζαν τιποτα για να ειναι σε τετοια φαση.  :S Τι τραβανε και αυτα τα καημενα ρε πουστη μου.  :(
Μάλλον λες την Ιζαμπελλα ή Ισαμπελλα, όπως την λεγανε τελος πάντων.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Ερώτηση, στην Εύα, που είναι στο Godiva, θα έμπαινες;  Γιατί για μένα είναι παρόμοια φάση οι 2 τους, και τις κατατάσσω σε κατηγορία gilf. 
Στην Εύα ήμουν συχνός πελάτης όταν δούλευε πριν 3 χρόνια στο Α.Γεωργίου 4. Πλέον δεν μπαίνω γιατί θέλω καινούργιες εμπειρίες... Η Εύα είναι gilf αλλά έχει κορμάρα και απίστευτο δέρματάκι για την ηλικία της... Εγώ είμαι φαν της Ζωής η οποία είναι για μένα το πιό δυνατό milf που έχει περάσει ποτέ :lheel:. Με αυτήν βγάζω τρελά γούστα. Άλλοι την κράζουν στο φόρουμ αλλά εγώ περνάω τέλεια!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι πως και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα το κράξιμο στην συγκεκριμένη, εντάξει κουκλάρα δεν είναι αλλά την κωλάρα της την έχει, και από μυαλό είναι συζητήσιμη....

agori8

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
tzamaikane sigura oles kapos xekinisane kai apo polu mikres..parasiromenes kapoies logo to mikro tis ilikias...nai irthan edw gia perisotera xrhmata...mh mou peis pos an theloun na xefhgoun den mporoun...mhn koroidevomaste..xerw polles pou to gnorizoun kai oi goneis tous..to mono pou kanoun me to zori einai na dinoun ta misa lefta ths vizitas sth tsatsa-ntava...vlepeis kati komodina sta studio pou ta perneis prive ektos kai pernoun katharo xrhma kai den einai katholou komodina...

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
παικτες για αποψε το βραδυ τι προτεινετε....εχει τπτ καλο και οχι κομοδινε?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Εχει μια καινουρια στις βιλες,καποιος πρεπει να την τεσταρει  ;)
την λουσυ εχει στο αλλο σαιτ...μαλλον αυτη λες...σε κατι πιο ωριμο γουσταρω....λες να το τεσταρω? :idiot:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
οκ  για βιλλα ερωτικα μιλαμε οχι πριβε  αζαζελ

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ρε μαγκες, αυτη η λουσυ που ειναι σημερα στις βιλλες, μηπως ηταν πριν λιγο καιρο με το ονομα Βανεσα; Εχω γραψει και κριτικη ως βανεσα

Ειναι μια με τατουαζ φιδι και πολυ εντονο βαψιμο στα ματια; Εχει παει κανεις προσφατα;

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Ρε μαγκες, αυτη η λουσυ που ειναι σημερα στις βιλλες, μηπως ηταν πριν λιγο καιρο με το ονομα Βανεσα; Εχω γραψει και κριτικη ως βανεσα

Ειναι μια με τατουαζ φιδι και πολυ εντονο βαψιμο στα ματια; Εχει παει κανεις προσφατα;
απο τις φωτο δεν φαινεται κατι τετοιο

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
απο τις φωτο δεν φαινεται κατι τετοιο

Ναι γι αυτο με παραξενευει, γιατι σε κριτικη καποιος ειπε για το τατουαζ. Στην σελιδα ως Βανεσα το ειχε το τατουαζ, παιζει να το αφαιρεσαν με photoshop

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom