Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τελικα οντως η Λουσυ ειναι η πρωης Βανεσα. Καλη ηταν η Βερα που δεν την ειχα δει απο κοντα. Περασα να δω και αυτη τη Γωγω που λεγατε οτι ειναι πολυ ωραια αλλα με χαλια service, δε μ'αρεσε καν εμφανισιακα. Γενικα μια ομορφη πολυ δεν ειδα...

Ερωτηση, βλεπω καινουργια πορτα διπλα απο το Red Diamond, με νουμερο 8 απ εξω, καινουργιο ειναι αυτο;

Pitsi4rikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ψαχνω τσεχα να ξεσκησω .. αλλα δεν βριστω .. ξερει κανενας αν υπαρχει σε κανα μπουρδελο

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
περιμενε λιγο και θα μας πεις εσυ

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καμια μαζωξη θα κανονισουμε, με περισσοτερο λαο αυτη τι φορα  :grin:
άντε ντε, τι θα κάνουμε;; κανονίστε και είμαι μέσα :) (μόνο, στείλε κανένα πμ, γιατί μπορεί να μη κοιτάξω το φόρουμ...)

Επισκέπτης
Καλος, θα σε ενημερωσω..  :grin: Αν καποιος αλλος ενδιαφερετε για την νεα συναντιση ας κανει τον κοπο να με στειλει ενα πμ.
Εγω λεω για κανα πρωινο μεσα στα χριστουγενα να γινει, να δουμε πρωτα πια μερα θα μας βολεψει ολους γιατι πρωινα ειναι πιο δυσκολα απο τι βραδυ. 

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλος, θα σε ενημερωσω..  :grin: Αν καποιος αλλος ενδιαφερετε για την νεα συναντιση ας κανει τον κοπο να με στειλει ενα πμ.
Εγω λεω για κανα πρωινο μεσα στα χριστουγενα να γινει, να δουμε πρωτα πια μερα θα μας βολεψει ολους γιατι πρωινα ειναι πιο δυσκολα απο τι βραδυ. 
λες να βάλουμε και αγιοβασιλιάτικα σκουφιά να τις πούμε τα κάλαντα;;; :p  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
καλά ρε Μαλέα θες παλι να μην ερθει ο άλλος ! Ο φουρναρης :2funny: :2funny: :2funny:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Οποιος θελει ας ερθει, ανοιχτη προσκληση εκανα. Μην σπαμαρετε αλλο γιατι το αφεντικο θα μας σβησει τα μνμ.
ωραία, χαρτί με ημερομηνίες δε βλέπω... βάλε βρε 3-4 μέρες στο τραπέζι να σου πούμε... κατ' αρχήν λέμε για πριν ή μετά τις 25/12; πριν ή μετά την αλλαγή του χρόνου; επίσης, τι ώρες προτεινεις;  νομίζω το απογευματάκι θα ήταν καλύτερα για όλους, αλλά ο φούρναρης δεν ξέρω...

Επισκέπτης
ωραία, χαρτί με ημερομηνίες δε βλέπω... βάλε βρε 3-4 μέρες στο τραπέζι να σου πούμε... κατ' αρχήν λέμε για πριν ή μετά τις 25/12; πριν ή μετά την αλλαγή του χρόνου; επίσης, τι ώρες προτεινεις;  νομίζω το απογευματάκι θα ήταν καλύτερα για όλους, αλλά ο φούρναρης δεν ξέρω...
Θα τα πουμε σε π.μ αυτα, εκτος και αν θες να ερθουν κανα δυο μαγαζατορες, πεντε εξι προμοτορες, μπορει και καμια τανα που να γουσταρει τσαρκα  :grin:  Καλο ειναι να περιμενουμε λιγες  μερες να στειλουν πμ και αλλοι συνναγωνιστες και μετα οργανωνομαστε.  ;)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Θα τα πουμε σε π.μ αυτα, εκτος και αν θες να ερθουν κανα δυο μαγαζατορες, πεντε εξι προμοτορες, μπορει και καμια τανα που να γουσταρει τσαρκα  :grin:  Καλο ειναι να περιμενουμε λιγες  μερες να στειλουν πμ και αλλοι συνναγωνιστες και μετα οργανωνομαστε.  ;)
δε με χαλά, θα βγάλουμε γούστα με τους μαγαζάτορες και τους προμότορες που θα τσακώνονται για το κάθε μαγαζί...  τώρα, την τάνα, έχω πιο ευφάνταστες σκέψεις άμα γουστάρει τσάρκα μαζί μας ;)  άντε, τρεχάτε ωρέ παιδιά να κανονίσουμε ;)

Επισκέπτης
χαχα δεν χαλαει εσενα, αλλα σιγουρα χαλαει εμας με τα τοσα αρνητικα που τους εχουμε γραψει εδω κατα καιρους.  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Επισκέπτης
Μηδεν συμμετοχες μεχρι τωρα, καλα παμε..  :grin: ρε 40 ατομα παρακολουθειτε το θρεντ τωρα, κανεις απο σας δεν ενδιαφερετε  :think:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ε καλα δε νομιζω οτι ειναι πολλοι αυτοι που δεν εχουν θεμα να δειξουν το προσωπο τους για το γεγονος οτι πηδανε πουτανες. Εγω π.χ αν δω κοσμο να μπαινει σε σπιτακι δε μπαινω αν δεν αδειασει, δε γουσταρω να με δουν. Μπορει να ειναι πχ πελατης, γειτονας, φιλος της γκομενας μου κτλ κτλ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ότι συμβαίνει στα μπουρδέλα, μένει στα μπουρδέλα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ε καλα δε νομιζω οτι ειναι πολλοι αυτοι που δεν εχουν θεμα να δειξουν το προσωπο τους για το γεγονος οτι πηδανε πουτανες. Εγω π.χ αν δω κοσμο να μπαινει σε σπιτακι δε μπαινω αν δεν αδειασει, δε γουσταρω να με δουν. Μπορει να ειναι πχ πελατης, γειτονας, φιλος της γκομενας μου κτλ κτλ
ΕΣΥ παίχτη πρεπει να πηγαίνεις σε ωρα αιχμής! Για να εχεις τέτοιο θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom