καλησπέρα στην παρεα.......
λοιπον μια γρηγορη αναφορα που αξιζει για μενα!!
Σημερα ειχα ορεξη για ξεπετα κ πηγα στα παλια μπουρδελα βαρδαρη να γαμησω με κανα 20αρικο μιας κ δεν ηθελα να ξοδεψω χρημα!!
Μπενω στα γρηγορα στο προμηθεως 16 που ητανε η χονρτη μαρινα???
δεν θυμαμαι καλα γαμωτο αυτην που ειχε ξεπατωσει ο πατσινο νομιζω!?
στο σάμπως 20 το γυφτακι ιζαμπελα
στο τανταλου 9 άλλο ρουμανακι με ωραια βυζια αλλα μην πατε με τιποτα ξεπετα κ ουτε τα 20 δεν αξιζουν!!
Κ τελος κ καλυτερο για σημερα τανταλου με σαμπφους γωνια κοινος το πρασινο......
μικρο πιπινι ξανθουλικο με αγορε μαλλι....ομορφο σωματακι....πολλι μικρο βυζακι κ πεσμενο(ειπαμε για ξεπετα πηγενα)....
Κ γενικα καληγραμο σωμα ετων 19 μου ειπε στο δωματιο κ ότι είναι 2 μηνες ελλαδα!!
Να πω την αληθεια την πηστεψα όταν μου ειπε ότι είναι 2 μηνες ελλαδα γιατι δεν ηξερε γρι ελληνικα κ ασε που φανηκε ότι είναι αματερ φαση!
Ααααα μην ξεχασω ότι μου ειπε ότι είναι από την ισπανια
οποτε οποιος την ψαξει σαν ισπανιδα παιδια μην μπερδευτουμε
Δινει κωλαρακι στα 60 πηγα να το ριξω(κ καλα)στα 40 αλλα δεν δεχτικε το η τσατσα κ το μικρο....
οποτε λεω την τσατσα ας περασω με ένα 20ρικο κ αν είναι καλο το κοριτσακι σου προγραμα την άλλη φορα..
αφου εριξα έναν προλογο την τσατσα να πει το μικρο να μην βιαστει στο δωματιο ερχετε το μικρο κ την βαζω να ξαπλωσει διπλα μου...
με ξεκιναει μια ορεα πιπα κ χαλαρα στο βρωμοδωματιο διπλα στον καθρεφτη εβλεπα το θεαμα κ επερνε θεση η προβοσκιδα μου....
το μικρο δεν εδιξε οντως να βιαζετε....τιν αλλαξα μερικες στασεις για να χουφτωνω κ να με βαραει μαλακια,ταυτόχρονα το ριχναμε κ στην κουβεντα λιγο ετσι για να μην χαθει το συνεσθημα της συνουσίας......χεχεχεχε πως τα λεω ο πουστης όταν βιαζομαι
την ξαπλωσα κ αρχισα λιγα φιλακια κ γλωσσοφιλα τα εδωσε χωρις αντιρηση παραλληλα με χούφτωμα κ λιγα δαχτυλάκια στο μουνι χαλαρα.....
σταασεις κατω πανω που παραξενο για μενα αλλα ειμουν σε φορμα οποτε της τον καρφωνα καλα κ προσπαθουσε να μην μου φερνει αντισταση.....
όταν την εφερα επανο μου παλι χαλαρη κουβεντα κ την ρωτησα αν της αρεση το κωλαρακι κ μου ειπε ΝΑΙ οποτε ποιο πολύ ντούρος εγω
την εκανα προταση να την δωσω ένα 20αρικο ακομα αλλα δεν δεχτικε ευγενικα κ με χαμογελο οποτε την λεω δεν πηραζει την άλλη φορα.....
Κ καποια στιγμη αφου κουραστικε το κοριτσι σηκωθηκε κ μου λεει σορρυ αλλα πρεπει να φυγω....δεν χαλαστικα την βαζω να με βαρεσει μια μαλακια κ ηρθε το τελος........γιου χου!!!!!!!
Χρονος στο δωματιο κανα 15-20λεπτο......την πεθανα την κοπελα
χεχεχεχε..........
Που να την εβαζα στα 4 τι θα γινότανε............την άλλη φορα!!
Για μια φορα ακομα παιδια εχω την εντυπωση ότι επιβεβαιώνομαι.......
Τον βαρδαρη τον εχουνε παρατησει κ αφηνουν τις καινούριες χωρις πολλα μαθηματα για να τελειωνουν τον πελατη στα γρηγορα κ αφηνουν τις κοπελες να κανουν την δουλεια τους όπως ξερουν κ θελουν με αποτέλεσμα να καταλαβενουμε εμεις αν αξιζουν η όχι χωρις να σκαμε ένα σκασμο λεφτα τζαμπα κ βερεσε με τα δηθεν προγραματα!!!!
Το κακο είναι ότι δεν ξερω αν θα την ξαναπετυχω κ ποτε την μικρη γιατι τωρα τελευταια στον βαρδαρη αφου είναι στα παρανομα ολλα δεν εχει βαρδιες κ χαζα οποτε είναι λιγο στην τυχη η κατασταση!!!
Αυτά παιδες εγω περασα καλα με το μικρο αν κ το πιεσα λιγο βεβαια(κ καλα εκανα!!) με ένα 20ρικακι
Που κ να μην βιαζομοθνα τι θα εγραφα ο πουστης.......