Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Τελικα μεταφερθηκε για αρχες 15 οποιος ενδιαφερετε ας με στειλει πμ. τις επομενες μερες θα σας στειλω πμ. για μερα και ωρα. Επισης να πω οτι οι συμμετοχες πληθαινουν μερα με την μερα και εαν συνεχισουν ετσι τα πραγματα προβλεπω αντι τσαρκας,πανμπουρδελιαρικο συλλαλητηριο  :2funny: Τελος αξιζη να αναφερθει οτι το μελος μπουχος δεσμευτηκε να φερει στην συναντιση ενα κουτι μελομακαρονα για να γιορτασουμε και την ελευση της νεας χρονιας.  :cheesy:
Δεσμευομαι και θα φέρω! Χαιρετω ολά τα αλανια :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
:2funny: ναι εννοειται και μετα να παμε να πουμε τα καλαντα και τα λεφτα να τα χαρισουμε στο ιδρυμα ο μικρος μπουρδελιαρης  :P
εγώ θα 'λεγα να παίρναμε τις κοπέλες και να βάζαμε αυτές να πούνε τα κάλαντα, έτσι για αλλαγή :P

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Ρε συ spiler τις κοπέλες θέλεις να τις πάμε στον Φούρναρη! Να πουν και τα κάλαντα ρε!
Ελεοςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ε ψιτ φτανει μην σπαμαρετε αλλο, διαθετει και πμ το καταστημα  :s&m_2: αντε γιατι θα μας μαλωσουνε παλι.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Μπακαγιοκοι :extramask- Κασιμπασα-yakuza !
ΕΛΑΤΕ stade bordelais Μεγάλη μπαλλα σε Λεώ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αμα γνωριζει κανεις ποτε επιστρεφει η νταϊανα η μολδαβη που δουλευει
στο GOVIDA επειδη εχει ενα δεκαημερο που απουσιαζει
αμα γνωριζει κανεις ας με ενημερωσει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.992
Πόντοι
11.585
Γιατι δεν ανοιγετε ενα θεμα για συναντησεις θεσσαλονικης.??? να τα λετε εκει, ...οχι οτι υπαρχει κινηση στην μπουρδελοκατασταση, αλλα το εχετε γαμησει το θεμα....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Παλικάρια της θεσνίκης , μήπως έχει πέσει στην αντίληψή σας καμιά χοντρούλα ή καμιά με υπερτεράστια βυζιά πρωινή?Ρωτάω γιατί υπάρχει μια πιθανότητα για λίγη πρωινή Θεσσαλονίκη στα τέλη Δεκέμβρη και προκειμένου να γλιτώσω λίγο τις σόλες μου απευθύνομαι στους περιηγητές του site.Υγείαν!
Εσένα σε κόβω για Σαντάλ !!!  :tits: :tits:  :rockon: :rockon: :boobies:

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Παλικάρια της θεσνίκης , μήπως έχει πέσει στην αντίληψή σας καμιά χοντρούλα ή καμιά με υπερτεράστια βυζιά πρωινή?Ρωτάω γιατί υπάρχει μια πιθανότητα για λίγη πρωινή Θεσσαλονίκη στα τέλη Δεκέμβρη και προκειμένου να γλιτώσω λίγο τις σόλες μου απευθύνομαι στους περιηγητές του site.Υγείαν!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
Μια μαγική βράδια για τσαρκα ηταν με την ομιχλη ! Δεν έβλεπες στα 5 μέτρα! Και εκεί θυμηθηκα τον kritik 1982 έπρεπε να κάνουμε τσαρκα Μαζι!!!! :grin:
Τρίδυμα Νο1: Βερονικη αν θυμάμαι καλα. Ξανθία με καρρέ μαλλί κοντουλα ψιλοαβυζη την εκοψα γενικώς Μινιόν κοπελα αλλά νέα άφιξη απο Μολδαβία!
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα!
Ανδρ.52: Γωγώ!
Κεφαλληνίας: Αναστασία με μαυρο μαλλί Μιλφ!
Ανδρ.21: Τζούλια το γνωστό ψιλομαυρο ρουμανακι με την κωλαρα!
Ανδρ.19: Τζάστιν Μιλφ!
Ανδρ.24: Μιρελλα!!
Ανδρ.34: Λαρα :kissass: :boobies:!!!
Ανδρ.38: Γκαμπριέλα πλεον με 30 ξεκινάει!!!
Πέτρου ερημίτη: Αλεξάνδρα Μεξικανα :grin:
Venus angels: Ντανιελλα ταττου!
Αδερφακι venus: Κάρλα  !
Γκοντιβα: Εύα Μιλφοτζιλφ!
Las vegas: Τζέσικα η ουγγαρο βραζιλιανα :kissass: :kissass: :kissass:
las vegas: Χριστίνα που δούλευε βραδιά Φρίξου 14! Κάλο Μιλφακι
Και κάπου εκεί πάω για κατουρημα  :piss: :piss: :piss:
Και καλά εκανα επειδή
Las vegas: Ντεμυ οπου εδώ αφησαμε :cum: :cum: :cum:
Ρουμανικο μωρο Ξανθία με μπούκλες και  :kissass2: :kissass2: :kissass2:!!!!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μπακαγιοκε ανοιξε ενα θεμα για την συναντιση να γραφουμε εκει της εξελιξης και να σπαμαρουμε και λιγο  :grin: Εδω περα μερικοι δεν μας θελουν. Αλλα καλυτερα ετσι για να πεφτουν και οι μασκες σιγα,σιγα... οσοι φοβουνται γιατι πιθανων εχουν κανει αμαρτιες στο παρελθον αντιδρουν, οι υπολιποι που εχουν καθαρο κουτελο εδω μεσα προχωρανε κανοντας πραγματα που θα βελτιωσουν την μπουρδελικη τους ζωη  :grin: Μια συναντιση μελων νομιζω ειναι μια καλη αρχη για αυτο.Ευχαριστω.  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Ρε συ spiler τις κοπέλες θέλεις να τις πάμε στον Φούρναρη! Να πουν και τα κάλαντα ρε!
Ελεοςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα!!οχι αλλα μελομακαρονααααααααααααααααα!!!!θελω την καντυ ΄πισω που την πηδαγα και καμαρωναααααααααααααααααααααα!!!!εκανα και ρημα!!!

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1

μηπως ξερουμε το πρωι στο κεφαλληνιας ποια δουλευει?
καλα, αυτη η αναστασια η milf ρε παιδια οσο καυλα ειναι τοσο σε ξενερωνει με τα μη και δεν
"μη μου τραβας τις ρογες δεν μαρεσει αντε χυσε μωρο μου" τι να πεις...?
ισχυει αν θα δουλεψει καποια ανω των 50 εκει για τα πρωινα? ξερει κανεις?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.992
Πόντοι
7.095
Μινι βολτα χθες μετα απο καιρο και καταθεση στη μιρελλα με 25 που τα τιμησε κατα το γνωστο τροπο. Εντυπωση μου εκανε ο σκεμπες της αναστασιας στην κεφαλληνιας...καιρος να παει για πατσαδες και τωρα που το ειδα απο mpouxos μπαινω στο. 38 μου λεει 40€ για ενα ομορφο petit κοριτσακι. Της λεω δυσκολα..μου λεει μπες με. 30 να τη γνωρισεις. Τι φαση ειναι αυτη και θελει και 40 και καλα;
Μαγκες εγω ειχα καιρο να μπω αλλα ειλικρινα το γαμησατε το θεμα με τα της συναντησης κτλ...ευτυχως ανοιξατε αλλο θεμα γιατι ηταν μεγιστο spam. Αναφορα δεν κανω κατα τα αλλα ο mpouxos τα ειπε ολα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
12.995
Πόντοι
25.165
Παιδες καμια προταση για σημερα το βραδυ?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
καλησπέρα στην παρεα.......
λοιπον μια γρηγορη αναφορα που αξιζει για μενα!!
Σημερα ειχα ορεξη για ξεπετα κ πηγα στα παλια μπουρδελα βαρδαρη να γαμησω με κανα 20αρικο μιας κ δεν ηθελα να ξοδεψω χρημα!!
Μπενω στα γρηγορα στο προμηθεως 16 που ητανε η χονρτη μαρινα??? :think: δεν θυμαμαι καλα γαμωτο αυτην που ειχε ξεπατωσει ο πατσινο νομιζω!?
στο σάμπως 20 το γυφτακι ιζαμπελα
στο τανταλου 9 άλλο ρουμανακι με ωραια βυζια αλλα μην πατε με τιποτα ξεπετα κ ουτε τα 20 δεν αξιζουν!!
Κ τελος κ καλυτερο για σημερα τανταλου με σαμπφους γωνια κοινος το πρασινο......
μικρο πιπινι ξανθουλικο με αγορε μαλλι....ομορφο σωματακι....πολλι μικρο βυζακι κ πεσμενο(ειπαμε για ξεπετα πηγενα)....
Κ γενικα καληγραμο σωμα ετων 19 μου ειπε στο δωματιο κ ότι είναι 2 μηνες ελλαδα!!
Να πω την αληθεια την πηστεψα όταν μου ειπε ότι είναι 2 μηνες ελλαδα γιατι δεν ηξερε γρι ελληνικα κ ασε που φανηκε ότι είναι αματερ φαση!
Ααααα μην ξεχασω ότι μου ειπε ότι είναι από την ισπανια :jerking: :jerking: οποτε οποιος την ψαξει σαν ισπανιδα παιδια μην μπερδευτουμε :2funny:
Δινει κωλαρακι στα 60 πηγα να το ριξω(κ καλα)στα 40 αλλα δεν δεχτικε το η τσατσα κ το μικρο....
οποτε λεω την τσατσα ας περασω με ένα 20ρικο κ αν είναι καλο το κοριτσακι σου προγραμα την άλλη φορα..
αφου εριξα έναν προλογο την τσατσα να πει το μικρο να μην βιαστει στο δωματιο ερχετε το μικρο κ την βαζω να ξαπλωσει διπλα μου...
με ξεκιναει μια ορεα πιπα κ χαλαρα στο βρωμοδωματιο διπλα στον καθρεφτη εβλεπα το θεαμα κ επερνε θεση η προβοσκιδα μου....
το μικρο δεν εδιξε οντως να βιαζετε....τιν αλλαξα μερικες στασεις για να χουφτωνω κ να με βαραει  μαλακια,ταυτόχρονα το ριχναμε κ στην κουβεντα λιγο ετσι για να μην χαθει το συνεσθημα της συνουσίας......χεχεχεχε πως τα λεω ο πουστης όταν βιαζομαι :grin: :grin: :grin:
την ξαπλωσα κ αρχισα λιγα φιλακια κ γλωσσοφιλα τα εδωσε χωρις αντιρηση παραλληλα με χούφτωμα κ λιγα δαχτυλάκια στο μουνι χαλαρα.....
σταασεις κατω πανω που παραξενο για μενα αλλα ειμουν σε φορμα οποτε της τον καρφωνα καλα κ προσπαθουσε να μην μου φερνει αντισταση.....
όταν την εφερα επανο μου παλι χαλαρη κουβεντα κ την ρωτησα αν της αρεση το κωλαρακι κ μου ειπε ΝΑΙ οποτε ποιο πολύ ντούρος εγω :tooth:
την εκανα προταση να την δωσω ένα 20αρικο ακομα αλλα δεν δεχτικε ευγενικα κ με χαμογελο οποτε την λεω δεν πηραζει την άλλη φορα.....
Κ καποια στιγμη αφου κουραστικε το κοριτσι σηκωθηκε κ μου λεει σορρυ αλλα πρεπει να φυγω....δεν χαλαστικα την βαζω να με βαρεσει μια μαλακια κ ηρθε το τελος........γιου χου!!!!!!!
Χρονος στο δωματιο κανα 15-20λεπτο......την πεθανα την κοπελα :knockinb: :fuck2: :zfuck:χεχεχεχε..........
Που να την εβαζα στα 4 τι θα γινότανε............την άλλη φορα!!
Για μια φορα ακομα παιδια εχω την εντυπωση ότι επιβεβαιώνομαι.......
Τον βαρδαρη τον εχουνε παρατησει κ αφηνουν τις καινούριες χωρις πολλα μαθηματα για να τελειωνουν τον πελατη στα γρηγορα κ αφηνουν τις κοπελες να κανουν την δουλεια τους όπως ξερουν κ θελουν με αποτέλεσμα να καταλαβενουμε εμεις αν αξιζουν η όχι χωρις να σκαμε ένα σκασμο λεφτα τζαμπα κ βερεσε με τα δηθεν προγραματα!!!!
Το κακο είναι ότι δεν ξερω αν θα την ξαναπετυχω κ ποτε την μικρη γιατι τωρα τελευταια στον βαρδαρη αφου είναι στα παρανομα ολλα δεν εχει βαρδιες κ χαζα οποτε είναι λιγο στην τυχη η κατασταση!!!
Αυτά παιδες εγω περασα καλα με το μικρο αν κ το πιεσα λιγο βεβαια(κ καλα εκανα!!) με ένα 20ρικακι
Που κ να μην βιαζομοθνα τι θα εγραφα ο πουστης....... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom