Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Ααααα σορρυ ξεχασα να γραψω......
το μικρο το πετυχα πρωινη βαρδια μην μπερδευτούμε!!

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
παιδια σος κανα ωριμο στανταρακι εκτος απο νικολ και ευα παιζει αυτη την ωρα?? γενικα τι προτεινετε για τωρα?? δν εχω χρονο για τσαρκες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ενα μινι περασμα χθες τη νυχτα...

-Ερημιτη.η Αλεξανδρα η Μεξικανα
-Las Vegas 1.η Καρλα ξανθο πιπινακι με ομορφο προσωπο
-Las Vegas 2.η Τζεσικα απο Μελισσες
-Las Vegas 3.η Μπαρμπαρα επισης συμπαθητικο ψηλο κοριτσι με κωλαρα
-Τσουκαλα 1.η Βαλεντινα ενα ξανθο ομορφο πιπινακι με 40ε γυμνο με 69
-Τσουκαλα 2.η Εβελινα
-Τσουκαλα 3.η μικροσκοπικη Χριστινα με 50ε γυμνο και κωλο

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
-Τσουκαλα 1.η Βαλεντινα ενα ξανθο ομορφο πιπινακι με 40ε γυμνο με 69
που ειναι το στουντιακι?,δε το βρισκω.!

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
τσαρκα πριν 3-4 ωρες με καλουτσικη καταθεση σε αλεξανδρα τεμεκ μεξικανα (γκειμοβερ μηπως ησουν κι εσυ εκει? ρωταω γιατι ενας τυπως οταν τελειωνε εσκουζε τοσο που τρομαξα :2funny:), η δευτερη καταθεση εγινε στην μιρελλα λογω των €25,00 και οτι ειναι καλη μεσα, στανταρακι.εδω να πω μπραβο στην κοπελα που μολις της εκανα παραπονα για το σεντονι, αμεσως εστρωσε μονη της αλλο καθαρο.
  ο λογος ομως που γραφω αυτη την ενημερωση ειναι το ποσο σπαστικα με 2 κωλοτσα2δες. η πρωτη στο λας βεγκας?1?, δεν ξερω, παντως η κοπελα ηταν η μπαρμπαρα, ομορφη κοπελα και υπηρχε περιπτωση να περασω, αλλα ηταν το πρωτο σπιτακι που μπηκα και ηθελα να δω τι παιζει και σε καποια αλλα. οταν εγω γαμ...με 8-9 ωρες στη δουλεια για να βγαλω 30-35 ευρω, ε δε θελω να τα πεταξω, θελω να περασω και λιγο καλα.τελος παντων, οταν ειδε λοιπον η μαλακο οτι δεν περασαμε και πηγαμε να φυγουμε μας λεει:"φυγετε, δεν ειναι για τα μουτρα σας η κοπελα"
η δευτερη μαλακο ηταν στο 3? δουλευε η μικροσκοπικη χριστινα, οταν μπηκαμε ενα παλικαρι ειχε τα χερια στις τσεπες και του λεει" βγαλε τα χερια σου απο τις τσεπες που βρισκεσαι? που βρισκετε μορη καριολα? σε μπουρδελο βρισκεται το παλικαρι
αλλα και στο γκοτζιβα μπηκα εγω με ενα φιλο και απο πισω μπηκαν και 2 ξενοι.ρωτησε γιατι δε μιλατε και της λεω τα παιδια ξενα ειναι, δεν ξερουν ελληνικα.μολις ηρθε η κοπελα της λεει η τσα2 φυγε μεσα.σαστησε η κοπελα κι εμεις φυσικα.οι 2 ξενοι φυγαν κι εγω εμεινα να κοιταω την τσα2 κι αυτη εμενα πολυ εντονα αγρια.λεει μπαινετε ετσι και δε μιλατε.της λεω εγω σας χαιρετησα οταν μπηκα εσυ δεν θες να περασουμε.μονο που δε με χτυπησε.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
τσαρκα πριν 3-4 ωρες με καλουτσικη καταθεση σε αλεξανδρα τεμεκ μεξικανα (γκειμοβερ μηπως ησουν κι εσυ εκει? ρωταω γιατι ενας τυπως οταν τελειωνε εσκουζε τοσο που τρομαξα :2funny:), η δευτερη καταθεση εγινε στην μιρελλα λογω των €25,00 και οτι ειναι καλη μεσα, στανταρακι.εδω να πω μπραβο στην κοπελα που μολις της εκανα παραπονα για το σεντονι, αμεσως εστρωσε μονη της αλλο καθαρο.
  ο λογος ομως που γραφω αυτη την ενημερωση ειναι το ποσο σπαστικα με 2 κωλοτσα2δες. η πρωτη στο λας βεγκας?1?, δεν ξερω, παντως η κοπελα ηταν η μπαρμπαρα, ομορφη κοπελα και υπηρχε περιπτωση να περασω, αλλα ηταν το πρωτο σπιτακι που μπηκα και ηθελα να δω τι παιζει και σε καποια αλλα. οταν εγω γαμ...με 8-9 ωρες στη δουλεια για να βγαλω 30-35 ευρω, ε δε θελω να τα πεταξω, θελω να περασω και λιγο καλα.τελος παντων, οταν ειδε λοιπον η μαλακο οτι δεν περασαμε και πηγαμε να φυγουμε μας λεει:"φυγετε, δεν ειναι για τα μουτρα σας η κοπελα"
η δευτερη μαλακο ηταν στο 3? δουλευε η μικροσκοπικη χριστινα, οταν μπηκαμε ενα παλικαρι ειχε τα χερια στις τσεπες και του λεει" βγαλε τα χερια σου απο τις τσεπες που βρισκεσαι? που βρισκετε μορη καριολα? σε μπουρδελο βρισκεται το παλικαρι
αλλα και στο γκοτζιβα μπηκα εγω με ενα φιλο και απο πισω μπηκαν και 2 ξενοι.ρωτησε γιατι δε μιλατε και της λεω τα παιδια ξενα ειναι, δεν ξερουν ελληνικα.μολις ηρθε η κοπελα της λεει η τσα2 φυγε μεσα.σαστησε η κοπελα κι εμεις φυσικα.οι 2 ξενοι φυγαν κι εγω εμεινα να κοιταω την τσα2 κι αυτη εμενα πολυ εντονα αγρια.λεει μπαινετε ετσι και δε μιλατε.της λεω εγω σας χαιρετησα οταν μπηκα εσυ δεν θες να περασουμε.μονο που δε με χτυπησε.
πολυ θαρρος πηρανε...ε δεν θα πεταμε και τα λεφτα μας...καλα εκανες και εφυγες

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
το christmas spirit φταιει...  :2funny: :2funny: :2funny:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλημερα υπαρχει κανενα τηλ για πετρου ερημητη εκει που δουλευει η μονικα
( με ειχε δωσει ενα τηλ αλλα το εχασα επειδη αλλαξα κινητο οποιος το εχει ας
μου το στειλει σε π.μ)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλημερα υπαρχει κανενα τηλ για πετρου ερημητη εκει που δουλευει η μονικα
( με ειχε δωσει ενα τηλ αλλα το εχασα επειδη αλλαξα κινητο οποιος το εχει ας
μου το στειλει σε π.μ)
δεν εχουν πλεον

Επισκέπτης
Ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου στην παιδια που εχει και με τι συνθηκες μεγαλωσε, αλλα παιζει ρολο παντα και πως παει η μερα αν εχουν δουλεια η οχι. Σιγουρα ομως σχεδον ολες μας βλεπουν σαν πελατες και πιθανα κερδη και ελαχιστες απο αυτες σαν ανθρωπους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.λεει μπαινετε ετσι και δε μιλατε.της λεω εγω σας χαιρετησα οταν μπηκα εσυ δεν θες να περασουμε.μονο που δε με χτυπησε.
επρεπε να την πεις αντε και γαμησου και να φυγεις μαν......μην φοβαστε.....εμεις πληρωνουμε και γαμαμε και την πουτανα και την τσατσα αμα λαχει....αυτες σκουπιδια ειναι ,τιποτα,μηδενικα.....οπως ελεγε και ενας φιλος μου αν πληρωθει η πουτανα θα κατσει να την γαμησει και ο σκυλος

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
επρεπε να την πεις αντε και γαμησου και να φυγεις μαν......μην φοβαστε.....εμεις πληρωνουμε και γαμαμε και την πουτανα και την τσατσα αμα λαχει....αυτες σκουπιδια ειναι ,τιποτα,μηδενικα.....οπως ελεγε και ενας φιλος μου αν πληρωθει η πουτανα θα κατσει να την γαμησει και ο σκυλος
Συμφωνώ με τον παρα μας γαμαμε και την κυρά μας! Αλλά ρε παίχτη στα σκουπίδια Πέτας τα λεφτά σου! Στο τίποτα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνώ με τον παρα μας γαμαμε και την κυρά μας! Αλλά ρε παίχτη στα σκουπίδια Πέτας τα λεφτά σου! Στο τίποτα!
εγω ξερω που τα πεταω.....και σε μια ελλεηνιδα να την εντυνα,να την ταιζα και να την ποτιζα και να χα την γκρινια και την ελληνιδικη της επαρση ολη μερα σαν να τα πεταγα στα σκουπιδια θα ηταν.....γαμαω,βγαζω τα γουστα μου,πληρωνω και φευγω κυριος....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Συμφωνω αγορινα εισαι Ωραιοςςς ετσι περνας καλα και ξερεις τι θελεις, ΕΥΓΕ !!!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Μαγκες υπαρχει περιπτωση να πετυχω αυριο το π0ρωι καπου την θεια μονικα? και που?ερημιτη?

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
h afroditi pou anaferetai parapanw pou doulevei?(sorry gia ta greeklish,to pc den yposthrizei ellhnika)

abdul3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Τη Μιρέλλα σε ποιο σπιτάκι τη βρίσκουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom