Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα αποψε τη νυχτα με πετυχημενη καταθεση στη μιλφ Νατασα απο Ουκρανια στις Μελισσες Αν,Γεωργιου 32...50ε εδωσα για γυμνο τσιμπουκι και γλειφομουνι αν και ζητουσε 60ε και στο τελος μου προτεινε να τη χυσω στο στομα...ξαπλωσα σαν κυριος εκανε ενα πολυ ωραιο τσιμπουκι και τα'ριξα στο στομα της...μερικα φλοκια ξεφυγαν και στο μαγουλο.Καυλιαρα και προθυμη γυναικα,οχι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα αλλα πολυ συμπαθητικη και δε λεει οχι σε τιποτα,εχει και λιγη τριχουλα στο μουνακι αλλα δυστυχως δε μιλαει καθολου ελληνικα και αυτο μας τη χαλαει λιγο τη δουλεια
Στα υπολοιπα:

-26ης Οκτωβριου 35.η Χριστινα η φαφουτα αν δεν κανω λαθος...εκανε κοκκινο το μαλλι αλλα δεν ανοιξε καθολου το στομα για να το επιβεβαιωσω  :grin: .Ωραια κορμαρα με ασπρη αφρατη κωλαρα...και αυριο το πρωι εχει θεια Συλβια  :cum: :cum:
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα  :tits:
-Μινωταυρου Venus.το ξανθο λουκουμακι Ντανιελα...ωραιο ειναι το γαμημενο
-Φριξου 9 Βιλλα ερωτικα.η Βικτωρια με τις πολυ καλες κριτικες και στην κουζινα μαλλον μαγειρευανε μπαμιες ή μπιζελια...δεν εξηγειται αλλιως τοση μποχα και δεν δικαιολογειται για το συγκεκριμενο καταστημα
-Φριξου 13.η Σιμονα,μαγκιωρικο και θρασυτατο πουτανακι αλλα πολυ καυλιαρικο,μελαχρινο με τελειες αναλογιες και καλη φατσουλα.Δηλαδη αν δεν ειχε τοσο στομα θα το σκεφτομουνα
-Φριξου 15.η Τανια εχει φαρδυνει πολυ ο κωλος της πλεον
-Φριξου 14.η Γιασμιν με τα μονο αρνητικα σχολια
-Αν.γεωργιου 52.Καρλα μελαχρινο πιπινακι σαν τρομαγμενο τιποτα το ιδιαιτερο
-Αν.Γεωργιου 50.πανυψηλη μοντελε κοπελα με ωραια φατσα και καλο σαλοναρισμα.Βερονικα ισως οπως εχει αναφερθει απο αλλους??
-Αν.Γεωργιου 21.το μαλακισμενο κοντο γυφτακι η Τζουλια που με ειχε εκνευρισει πολυ οταν γαμησα
-Αν.γεωργιου 19.η Ντονα οπως εχει γραφτει ειναι η παλια απο Λαφαμ,για να πω την αληθεια δε τη θυμομουν καθολου.Μελαχρινη αδιαφορη ρουμανοφατσα αχλαδοκωλα
-Αν.Γεωργιου 38.Αμελια πολυ ψηλη κοπελα με ατσουμπαλο σωμα και αδιαφορη φατσα
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.Μιλφ Νατασα απο Ουκρανια,ψηλη νταρντανουλα με κωλαρα και μικρο βυζακι και ομορφη αθωα φατσα με μπολικο μαγουλακι.Την εριξα και κατι ψιλοσφαλιαριτσες
-Αν.Γεωργιου 24.το πιπινι Βαλεντινα που ειχα δει πριν λιγα βραδια στα Τριδυμα.Ξανθο ομορφο με φαρδυ κωλαρακι και πολυ ευγενικο,τους χαιρεταει ολους στο σαλονι με χειραψια και φιλια στα μαγουλα.Εδω ηταν το διλλημα της βραδιας μιας και θα εμπαινα καπου ετσι κι αλλιως αλλα τελικα επελεξα τη Νατασα
-Αν.Γεωργιου 16.ενα κοντο,ασχημο,χτικιαρικο γυφτακι...που το βρηκαν κιολας  :jerking: :jerking:...δυστυχως η καψουρα μου η Νατασα λειπει για τις γιορτες και ηθελα ενα τελευταιο γαμησι για φετος

Παρατηρησεις:
-κυκλοφορουν και παλι πολλοι Αραβες και Λιβυοι οπως παλιοτερα στον Βαρδαρη.αποψε ειχε παρα πολλους σε μια συγκεκριμενη στιγμη
-Αφου η Βαλεντινα ηταν αποψε στο 24,αρα στο Τριδυμο 1 ηταν παλι αλλη κοπελα.Ποια αραγε?βαρεθηκα να ξαναπαω ομως μεχρι εκει...στο τριδυμο 3 παντως ηταν σιγουρα η Ιζαμπελα
-το Αν.Γεωργιου 30 το εχουν ξηλωσει απ'εξω
-ευτυχως δεν ανοιξε ακομα η Πυλη Αξιου και κανουμε καμια τσαρκα  :grin:
-γνωστο ξανθο πουτανακι των στουντιο εθεαθη σε πασιγνωστο πορνοκλαμπ της οδου Γιαννιτσων και μαλιστα ανεβηκε και πανω στο μπαρ και λικνιστηκε στους ρυθμους του 'πονηρο θηλυκο οπλο καταστροφικο' κι εγω επαιρνα ματι το κωλαρακι της κατω απ'το μινι της  :o

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Καλές γιορτές ρεμάλια!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλά Χριστούγεννα σε όλους

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
καλησπερα στην παρεα κι καλα Χριστουγεννα...
ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις που δουλευει τωρα η τζεσικα απο το Ανδρ. Γεωργιου 32;
ευχαριστω εκ των πρωτερων

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Χρονια πολλα, καλες γιορτες ευχομαι. Πριν απο λιγο εκανα και την χριστουγενιατικη τσαρκα μου που μαλλον θα ειναι και η τελευταια για το 2014 καταθεση στην γνωστη εμμανουελα που γυρισε μετα απο εφτα μηνες και ηταν η πρωτη της βραδια σημερα.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 μια γεματουλα κορινα,νο3 η πετιτ ιζαμπελα.
Ανδρέου Γεωργίου 24.Η γνωστη ελληνιδα παολα, καποια μερα θα το δοκιμασω το μικρο.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).Εδω ειχαμε την εκπληξη της βραδιας, αντι για τσατσα ηταν ενας ηλικιωμενος κοντα 70 και μας ειπε λογο ελειψεις προσωπικου καθομαστε εμεις στο ποστο (μαλλον θα ηταν το αφεντικο) παντως ευγενικος τυπος, η κοπελα που ειχε ηταν η ναταλι ψιλο αδιαφορη παρουσια.
Ανδρέου Γεωργίου 38.Εδω μια κοπελα που ειχα δει και στο στουντιο στην κατερινη (μαλλον τα εχει ιδιο αφεντικο)η αμελια, ψιλη νταρντανουλα με πεσμενο βυζι.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Νο1 η χριστινα πετιτ απο τα τριδυμα, εκατσε και στην αγκαλια μου για να με πισει να περασω.νο3 παλι χριστινα, μελαχρινη με λιγη κοιλιτσα, αλλα ωραιο προσωπο.
Πέτρου Ερημίτη 1.Η αγιοβασιλιτσα μονικα με τα περιεργα δοντια.
Πέτρου Ερημίτη 2.Εδω κατεθεσα, πολυ ωραιο και μεγαλο μαγαζι λεπτομερειες στη κριτικη οταν μπορεσω, να πω μονο οτι η εμμανουελα θα ειναι συνεχεια εκει και αυριο το βραδυ θα πιασει δουλεια μετα της εντεκα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
καλησπερα στην παρεα κι καλα Χριστουγεννα...
ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις που δουλευει τωρα η τζεσικα απο το Ανδρ. Γεωργιου 32;
ευχαριστω εκ των πρωτερων
λας Βέγκας αριστερα!!!
Καλες γιορτές!!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Έμμα επέστρεψε;;! Μια επίσκεψη για να θυμηθούμε τα παλιά προβλέπεται..

zeff_d8

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες γειά και απο μένα και χρονια πολλά-καλές γιορτές σε όλους!

Θα είμαι σήμερα το βράδυ Θεσσαλονίκη και ψήνομαι να πάω σε ένα στούντιάκι. Θα είναι η πρώτη φορά που πάω σε τέτοιου είδους μαγαζί και έχω μερικές απορίες, οπότε θέλω λίγη βοήθεια απο εσάς που είστε έμπειροι.

Κατ'αρχήν επειδή και γω δεν έχω μεγάλη εμπειρία με γυναίκες ψάχνω απλά κάποια που να είναι μουνάρα και να είναι καθαρή, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε επιδόσεις ακόμα! Αν βαθμολογόυσατε δηλαδή εμφάνιση να είναι 9-10.
Σε ποια μέρη μου προτείνεται να πάω? Έβλεπα ποιες κοπέλες είναι σήμερα στην αλυσίδα villa και δεν με έψησε ιδιαίτερα καμία.
Η άλλη μου απορία είναι η εξής: αν μπώ σε ένα στούντιο και δεν μου αρέσει η κοπέλα που έχει τι να πώ για να φύγω ευγενικά και να μην τσατίσω καμια τσατσά και με κυνηγάει :think:  :grin:
Ελπίζω να μη σας κούρασα μάγκες...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Θα είμαι σήμερα το βράδυ Θεσσαλονίκη και ψήνομαι να πάω σε ένα στούντιάκι. Θα είναι η πρώτη φορά που πάω σε τέτοιου είδους μαγαζί και έχω μερικές απορίες, οπότε θέλω λίγη βοήθεια απο εσάς που είστε έμπειροι.

Κατ'αρχήν επειδή και γω δεν έχω μεγάλη εμπειρία με γυναίκες ψάχνω απλά κάποια που να είναι μουνάρα και να είναι καθαρή, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε επιδόσεις ακόμα! Αν βαθμολογόυσατε δηλαδή εμφάνιση να είναι 9-10.
Σε ποια μέρη μου προτείνεται να πάω? Έβλεπα ποιες κοπέλες είναι σήμερα στην αλυσίδα villa και δεν με έψησε ιδιαίτερα καμία.
Η άλλη μου απορία είναι η εξής: αν μπώ σε ένα στούντιο και δεν μου αρέσει η κοπέλα που έχει τι να πώ για να φύγω ευγενικά και να μην τσατίσω καμια τσατσά και με κυνηγάει :think:  :grin:
να πεις θέλω τζακουζι αλλά ξέχασα το πορτοφόλι στο αμάξι μαν

ΥΓ αμα στις βίλες που έχουν το αφαν γκατε των κοριτσιων δεν βρηκες καμια να σου αρέσει μην κανεις τον κόπο να κανεις τσαρκα γιορτινες μέρες ....όλο ρεπατζουδες β διαλογής θα πετύχεις στα υπολοιπα

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
να πεις θέλω τζακουζι αλλά ξέχασα το πορτοφόλι στο αμάξι μαν

ΥΓ αμα στις βίλες που έχουν το αφαν γκατε των κοριτσιων δεν βρηκες καμια να σου αρέσει μην κανεις τον κόπο να κανεις τσαρκα γιορτινες μέρες ....όλο ρεπατζουδες β διαλογής θα πετύχεις στα υπολοιπα

:2funny: :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

Θα πεις ευχαριστώ θα κάνω μια βόλτα και θα δούμε.
Στις Βίλες δεν υπάρχει περίπτωση να τσατιστούν, είναι επαγγελματίες

Επισκέπτης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!! και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Χρονια πολλα και καλα σε ολους.. :sunglasses:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
χρονια πολλα αυτην την εμμα δεν την εχω δοκιμασει σε ποιο ειναι? και κατι ακομη αυτη τη Ναταλια τη μιλφ που αναφερθηκε που τη βρισκω? στουντιο, μερες, ωρες?

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
631
Πόντοι
291
Nαι στο καινουργιο στην πετρου ερημιτη, με φανηκε πιο αδυνατη και πρεπει να εβαλε κανα νουμερο ακομα στα βυζα.  :grin:
Χρονια πολλα και καλα με υγεια δυναμη και χαρα.
Η Εμμα τον κωλο τον σουλουπωσε καθολου?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια.
το μεγαλο γεγονος χθες ηταν η επιστροφη της εμμας η αλλιως εμμανουελας.
μαλλον εκανε ξανα προσθητικη στηθους....για τον κολο ειναι ο ιδιος και απαραλαχτος οπως ηταν χαλια.....σιγουρα θελει εκει να κανει κατι γιατι ειναι χαλια...κατα τα αλλα ειναι ιδια πανω κατω.
τελικα παντρευτηκε η οχι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χριστούγγενιάτικη Τσαρκα!!! Merry Christmas :dancing: :dancing: :dancing:
Φρίξου 15: Στέφη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:!
Τρίδυμα Νο1: Βαλεντίνα!
Νο2: Μόνικα βγήκε με παντόφλες και ρωτούσε είμαι Sexy?? :2funny: :2funny:
Las vegas: Ελένη - Αντζελλα ουκρανιδα- Σίσσυ απο Ουγγαρία!!
Και εκεί που  :piss: :piss: :piss: βλέπω ενα πακέτα να πηγαινει παραγγελιά
στο κλειστό venus . Ε! Εντάξει εδώ γέλασε και η παραγγελιά με την πάρτι του!!! :grin:
Μέλισσες: Έλενα  :kissass2: :kissass2: :kissass2: Εδώ τα αφησαμε  :cum: :cum: :cum:
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom