Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αλλά η Κλαούντια αν και είναι νορμάλ μου βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο στην εμφάνιση της...και μιας που λες ότι είναι ντόμπρα έχει επιπλέον μόρια....
το προστυχο ξεχασε το εντελως ειναι πολυ ευγενικη και αθωα δυστυχως.Κατι σα την Εφη ας πουμε

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι βρε, εννοούσα το βλέμμα της που σε κολάζει...πάντως μου αρέσει ο συνδυασμός αυτός.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
τσατσα σεηζ δατ το πρωι βαζουμε τις δουλευταρουδες για τους παπουδες και ας μην ειναι εμφανισημες, και βραδυ βαζουμε τις πιο ομορφες πιτσιρικες για να παρασυρουν τους πιτσιρικαδες που ξενυχτανε.
γαμησετα..ετσι ειναι.γιαυτο την αποφευγω αυτη τη βαρδια.να σε φιλησει καμια και να εχει γευση μασελας...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
αλ δοκιμασα γωγω αστο μακρια τωρα θελω να βρω τηην μερτσυ δεν την πηρα ποτε
και εγω μακρια..θα συμφωνησω μαζι σου!!!τωρα ο αλ κατι αλλο θα ειδε και σεληνιαστηκε μαζι της!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Bολτα πριν λιγο με πολυ καλη καταθεση στην μιλφ Κλαουντια στα Τριδυμα...Ασχημουλα αλλα πολυ προσχαρη κοπελα,ταλαιπωρη φατσα αλλα με κωλαρακι σπεσιαλ,μικρο βυζακι και γενικα χαλαρο κορμι αλλα πολυ καλη κοπελα.Και εχει και υπερβολικα στενο μουνακι και σε τελειωνει γρηγορα

Στα υπολοιπα...
-Ερημιτη.η Μεξικανα Αλεχανδρα με την κωλαρα
-Αχελωου.Μιχαελα ομορφη,γλυκεια νταρντανουλα με υπερβολικο κωλο ομως
-Τριδυμο 1.η Κλαουντια που ειπα
-Τριδυμο 2.ξανθια Ιζαμπελα πολυ καλη περιπτωση στα 50ε γυμνο και κωλαρακι
-Τριδυμο 3.η θεια Ευα
-Βιλα ερωτικα.η πολυ εντυπωσιακη Τζενη         κορμαρα,κωλαρα,κορμοστασια,θηλυκοτητα,φατσα οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα σαν συνολο μια εντυπωσιακη κοπελα
-Red light District.Φραντζεσκα το σκυλι που περιμεναμε...επισης εντυπωσιακη στο σαλονι με βυζαρες απ'οσο φαινοταν κατω απ΄την ασπρη μπλουζα που φορουσε και κωλαρα.Αλλα ηταν καπως ακεφη...Στη φατσα μοιαζει καπως την Ηλεκτρα Γαλανου αλλα στο πιο σκυλε...αλλα ισως ειναι και χειρουργημενη τρανς  :grin: :grin: :grin:
-Κεφαλληνιας.η Ρωσσιδα Ελενα πρωην Νατασα στη Μαντζαρου και πρωην Βανεσα στο Προμηθεως 25.Μια φιρμα που δυστυχως ποτε δεν εξελιχθηκε οπως θα θελαμε...Χοντρουλα πλεον αλλα με πολυ ομορφη και γλυκεια φατσα και πραγματι πριν καμια 3τια που την ειχα παρει στη Μαντζαρου ειχε κανονικη τουφα στο μουνι.Καλη κοπελα της ειπα οτι την θυμαμαι και χαρηκε πολυ
-Αν.Γεωργιου 38.η Λουιζα,οταν την ειχα παρει Βαρδαρη παντως ηταν πολυ δυνατη
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζωρτζια πολυ αδυνατο μελαχρινο ομορφο γκομενακι με ωραιο κοντο καρε μαλλι
-Αν.Γεωργιου 24.κατ'εμε η τοπ εμφανισιακα Μιρελα  :rockon:

Μετα απο καιρο παντως ειδα πολυ κινηση στα σπιτια,επιμενω οτι η βραδυνη βαρδια υστερει πολυ σε σχεση με την πρωινη.Θεωρητικα ειχα διαθεση και για 2η καταθεση αλλα δε με τραβηξε κατι τοσο πολυ ουτε σαν εμφανιση αλλα ουτε σαν τιμη.
Βεβαιως η Βιλες και παλι με 2 πολυ εμφανισιμες νεες παρουσιες ανεβαζουν το επιπεδο αλλα δεν ξερω τι ρολο βαρανε μεσα.Ας δοκιμασει καποιος αλλος κι ας μου κι εμενα σε πμ  :grin:

Απο μενα καλο καλοκαιρι και καλη ξεκουραση σε ολους,αυριο θα παω στην πολυτελη εξοχικη κατοικια μου για να κανω τα μπανια μου κι εγω και για να καμακωσω 55χρονες θειτσες στην παραλια οπως εκανα και περυσι δηλαδη
αυτη την τζωρτζια λοιπον την εχει παρει κανεις;2 φορες την ειδα και ψηθηκα αλλα μετα το μετανιωσα και πηγα καντυ!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
γαμησετα..ετσι ειναι.γιαυτο την αποφευγω αυτη τη βαρδια.να σε φιλησει καμια και να εχει γευση μασελας...
Ποια εχει γευση μασελας ρε φιλε απο αυτες που δουλευουν πρωι για κοπελες μιλαμε!Ημαρτον το 70% εχει αξιολογα κομματια.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Καλημέρα φίλοι του forum. Αν και έχω πολύ καιρό λογαριασμό στο bourdela και συνήθως μπαίνω το thread για τη Θεσσαλονίκη για μάθω κριτικές από συναγωνιστές, είναι η πρώτη φορά που γράφω και ελπίζω να συνεχίσω.
Είμαι 39 ετ. και από το 1998 όταν και γύρισα οριστικά από το εξωτερικό όπου ήμουν φοιτητής επιδίδομαι στο σπορ από 1 τη βδομάδα έως τουλάχιστον 1 το μήνα καθώς το αισθάνομαι σαν κάτι διασκεδαστικό και εντελώς διαφορετικό από την  κατά τα άλλα φυσιολογική κοινωνικο-σεξουαλική μου ζωή.
Μεγάλωσα λοιπόν Βαρδάρι στις βρωμερές τρύπες με την ποδαρίλα με 5000 δρχ και φτάσαμε στα στούντιο και στα 40ε  και στο φαινόμενο Σολ. Με μεγάλωσαν κορίτσια όπως η ψηλή Χριστίνα από Ουκρανία-Πολωνία (η αγαπημένη μου) και πολλές άλλες κατά καιρούς.

Εχθές νύχτα κατά τις 2.00 (στο ωράριο 20.00 με 06.00) έκανα την καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα.

26ης Οκτωβρίου 35Α (κοντά στο Platinum) - κοντή (νορμάλ με τα ψηλά τακούνια) και αδύνατη ξανθιά μικρή σε ηλικία ομορφούλα αλλά αδιάφορη για τα δικά μου milfoγούστα.

26ης Οκτωβρίου 52 (δίπλα στο μπουγατσατζίδικο) - κλειστό (εδώ και καιρό) δεν θα ξαναναφερθώ μάνο εάν ξανανοίξει που δεν το νομίζω

Θεοδώρου Τσουκαλά 8 Τρίδυμα
1 - πολύ κοντή αδύνατη νεαρή Ρουμάνα (δεν θυμάμαι όνομα)
2 - Κλαούντια(?) ξανθιά ρουμάνα εκφυλόφατσα σωματάρα μιλφοφαίρνει την έχω πάρει είναι αρκετά καλή
3 - Εύα GILF ξανθιά με ωραίο σώμα παλιός μου έρωτας 2010-11 αλλά πάμε για άλλα

Πήγασου 6 Casa di Irene - είχε κλείσει αλλά μου είπανε ότι είχε μπάζο (κλασσικά)

Ανδρέου Γεωργίου 16 Ερως (απέναντι από το φούρνο) - Χριστίνα(νομίζω) Ρουμάνα ξανθιά 1.68 ψιλονταρνατνέ, με χορευτικά βυζιά, έκφυλη στο σαλονάρισμα. Την επόμενη φορά λέω να μπώ

Ανδρέου Γεωργίου 19 Ladies (στη γωνία δεξιά) - κλειστό

Ανδρέου Γεωργίου 21 - μία κοντούλα μικρούλα αφρατοκώλα ρουμάνα (μάλλον) αδιάφορη έως μπαζάκι

Ανδρέου Γεωργίου 24 / 30 Sorry αλλά μπερδεύομαι σε ένα από αυτά ένα μπάζο και στο άλλο η γνωστή από το βαρδάρι Μιρέλα , ψηλή ρουμάνα με σωματάρα αλλά όταν κάποτε την είχα πάρει ήταν μεγάλη ξενέρα στο δωμάτιο (μπορεί να μου είχε τύχει σε κακό βράδυ μην αδικήσω το κορίτσι)

Ανδρέου Γεωργίου 32  Μέλισσες - κλειστό (συνήθως βραδινή είναι η ρουμάνα η Τζέσικα)

Ανδρέου Γεωργίου 34 La Femme - κλειστό

Ανδρέου Γεωργίου 38 - δεν θυμάμαι αν ήταν ανοικτό ή κλειστό πάντως αν είχε καμιά καλή θα τη θυμόμουνα.

Ανδρέου Γεωργίου 4 (στο τέλος του δρόμου στις γραμμές του τρένου) - κλειστό - πωλείται

Ανδρέου Γεωργίου 50 (τα δύο κολλητά αριστερά αμέσως μετά το στενό

Κεφαλληνίας/Αφροδτίτη - με τις σκάλες) - μία πολύ κοντή και αδύνατη ρουμάνα(μάλλον) δουλεύει αρκετό καιρό, όνομα δεν θυμάμαι

Ανδρέου Γεωργίου 52 (τα δύο κολλητά αμέσως μετά το στενό Κεφαλληνίας-Αφροδτίτη - το ισόγειο) - κλειστό

Κεφαλληνίας Αφροδίτη (παλιό parking Μύλου) - μόλις είχε κλείσει

Αχελώου 10 Godiva - Τσέχα ωραίο σφιχτό σώμα γύρω στο 170 χωρίς τα ψηλοτάκουνα αλλά πολύ καλή στο δωμάτιο (τρομερό τσιμ###κι) και καλή συμμετοχή - την είχα πάρει μια βραδιά στο καινούργιο στη Γιαννιτσών προς τα ΚΤΕΛ

Γιαννιτσών 111 (προς τα ΚΤΕΛ) - δεν πήγα ο ίδιος μέχρι εκεί αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι έκανε διπλοβάρδια η Βίκη η Μολδαβή με το κοντό ξανθό μαλλί- και αυτήν έχω έπαιρνα πριν κάνα χρόνο κ**λαράκι αλλά φτάνει πια.

Κωλλέτη 17 (πάνω από τις γραμμές προς Γιαννιτσών) - κλειστό εδώ και καιρό τη νύχτα δουλεύει μόνο κάποια πρωϊνα (?)

Κοροβάγκου 5 Villa Prive (σκοτεινό στενό αμέσος πριν από το Μύλο) - Σάρα - με τσάτισε αφάνταστα αυτή η τσατσά για την οποία και για κάποιες άλλες θα αναφερθώ στο αμέσως επόμενο post

Μινωταύρου 16 (στα χαλίκια) Χριστίνα Ουγγαρέζα είχε μεγάλο πρόγραμμα και δεν την περίμενα

Μινωταύρου 14 (το ξύλινο στα χαλίκια) - καινούργιο μεν μονίμως κλειστό δε

Νικηφόρου Ουρανού 1Α μονίμως κλειστό

Νικηφόρου Ουρανού 1Β μονίμως κλειστό

Νικηφόρου Ουρανού 26 Αλίνα Ρουμάνα (κλασσικά) νεαρή ωραίο σώμα και πολύ ωραίο βυζί γύρω στο 168 χωρίς το τακούνι. Σου το υπόσχομαι Αλινάκι next time!

Πέτρου Ερημίτη 2 (πάνω από τα χαλίκια στο νταλικοπάρκινγκ) Αλεξάδρα η Μεξικάνα (και εγώ ο Μπεν Χουρ) την είχα πάρει πριν κανα χρόνο όταν ήταν αρκετά πιο αδύνατη καλούτσικη ήταν όχι για τρελαθώ όμως

Φρίξου 13 (στενό δίπλα από το Caligula προς τα τρίδυμα) αν και τελευταία είχε ξαναεμφανιστεί η Εμμανουέλα η οποία είχε ένα αρκετά καλό attitude , αντ’αυτού ήταν μία κοπελιά πολύ κάτω του μετρίου

Φρίξου 15  - Τάνια η ξανθιά Ισπανίδα (και εγώ ο μελαχρινός Batman ) 168 χωρίς τακούνι την έχω πάρει όχι κάτι το τρομερό 

Φρίξου 14 -  Jasmine η γνωστή ξανθιά εκφυλοξέκωλη ισπανίδα(δηλώνει  δεν νομιζώ και αυτή ότι είναι) με ύψος γύρω στο 165 με αρκετά καλό σώμα. 

Νικηφόρου Ουρανού 6 - ολοκαίνουργιο δίπλα ακριβώς στο Caligula - Γαλήνη κοντούλα μελαχρινή παγερά αδιάφορη

Νικηφόρου Ουρανού /Φρίξου 9 Villa Erotica - Τζένη,  ξανθιά μάλλον ρουμάνα γυρω στο 165 χωρίς τακούνια πολύ σφιχτό και ωραίο σώμα, φάτσα απροσδιόριστη αλλά στο σαλονάρισμα ήταν σαν ντίβα που τραγουδάει στα μπουζούκια και ψιλοξενέρωσα - μπορεί να κάνω λάθος θα ήθελα να την ξαναδω

Νικηφόρου Ουρανού /Φρίξου 9 Red Light - Φραντζέσκα , μελαχρινή μακρύ μαλλί από Δανία(wtf?) ωραίο σώμα γύρο στο 168 μου φάνηκε ψιλοτσόντα και αποφάσισα να κάνω κατάθεση ψυχής. Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα από τίποτα ούτε από τη συμμετοχή ούτε από επικοινωνία (δε μιλάει δε λαλάει) κινείται εκνευριστικά νωχελικά και ήταν απλά συμβατική για έναν που θέλει απλώς να βγάλει τα χοντρά. Για κάποιον όμως που θέλει το κάτι παραπάνω από κοπέλα επιπέδου studio δεν τηρεί τα standards.

Πάνω από τη Σταθμού στα Ξυλάδικα δεν πάω γιατί νομίζω ότι έχουν κλείσει οριστικά.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, GeorgeF

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Γραφω για να κανω μια ερωτηση απο περιεργεια.. Σημερα στο λεωφορειο πετυχα την Αλεξ [...]
Μου 'πε οτι δουλευει τωρα στο μασαζ Ευα προς τ' ανατολικα.. Ξερετε που 'ναι αυτο κ τι ακριβως παιζει, γιατι εγω δεν εχω παει ποτε σε μασαζ, αν κι υπαρχει κ σχετικο θρεντ στο οποιο θα ριξω μια ματια..

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά... Μήπως η τύπισσα είναι Ουκρανίδα?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Να κάνω μια ερώτηση σχετικά... Μήπως η τύπισσα είναι Ουκρανίδα?
Βουλγαρα δηλωνε και μαλλον ηταν.
Αποκλείεται ομως να την μπερδεψεις με αλλη: Ψιλη, μελαχρινη με πολυ μεγαλο, χαλαρο, στηθος.

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απο μενα καλο καλοκαιρι και καλη ξεκουραση σε ολους,αυριο θα παω στην πολυτελη εξοχικη κατοικια μου για να κανω τα μπανια μου κι εγω και για να καμακωσω 55χρονες θειτσες στην παραλια οπως εκανα και περυσι δηλαδη

με τις 55αρες δεν ανησυχεις για 2 θεματα....μηπως εχουν περιοδο και δεν πηδηξεις....και μηπως ερθει ο πελαργος σε 9 μηνες...  :grin:

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Έρχομαι πάλι να σας πώ για τη χθεσινή μου εξόρμηση όπου με έκανε turbo η τσατσά του Villa Prive επειδή δεν κατέθεσα. Λοιπόν δεν ξέρω ποιος διαλέγει τις κυρίες που υποδέχονται τους υποψήφιους πελάτες. Εγώ τις λέω κυρίες αλλά κάποιες δεν αξίζουν ούτε καν να τις λένε τσατσάδες. Στο Villa Prive δίπλα στο μύλο χθές βράδυ δούλευε η Σάρα. Είχα καιρό να τη δώ και ομολογώ πως δεν θυμόμουν ακριβώς πως ήταν θυμάμαι απλά ότι ήταν λιγάκι μελαμψή. Για παράδειγμα μέχρι πριν κάνα χρόνο δεν γούσταρα την Κάντυ με τα πιασιματάκια και το ξυρισμένο μαλλί. Τώρα όμως την ξαναείδα πριν 1 μήνα άλλαξε και τη θεωρώ μ**νάρα και ψάχνω τη μέρα που θα μπορέσω να την ξανασυνατήσω. Η τσατσά του Villa Prive πρίν κανα μήνα πάλι με εκνεύρισε όταν επέμενε ότι ξέρω την κοπέλα και δεν την έβγαζε και πουλούσε τσαμπουκά και υφάκι και όπως αποδείχτηκε η κοπέλα ήταν μια μικροκαμωμένη βουλγάρα που δεν την είχα ξαναδεί. Χθές πάλι άρχισε να μου φωνάζει μες στο δρόμο λες και είμαι κάνα 18χρονο που πάει για μάτι και να με απειλεί πως δε θα ξαναμπώ σε μπουρδέλο στη περιοχή της. Μου’ρθε να τη πατήσω χοντρό μπινελίκι αλλά σεβάστηκα πρώτον τα δικά μου νεύρα και ύστερα τη δική της κατάσταση η οποία είναι τραγική. Σε αντίθεση με τις περισσότερες κυρίες οι οποίες είναι σε γενικές γραμμές ευγενικές και σέβονται το ψωμί τους κάποιες άλλες με αρχηγό αυτήν τη συγκεκριμένη έχουν χάσει το μπούσουλα και δεν ξέρουν τι ρόλο βαράνε εκεί μέσα. Η δουλειά τους είναι να παρουσιάζουν με ευγενικό τρόπο την κοπέλα και όχι να το παίζουν εξουσία και να αντιδικούν και να ξινίζουν πετώντας μπινελίκια και εξυπνάδες όταν για τους χ-ψ λόγους ο υποψήφιος πελάτης δεν θέλει να περάσει. Λές και μας κάνουν τη χάρη που μας ανοίγουν την πόρτα του μαγαζιού (το οποίο στην τελική δεν είναι και δικό τους).  Δε λέω έχουν να διαχειριστούν και πολύ καγκουριλίκι που κυκλοφορεί. Εμάς όμως τους «κλασσικούς» της περιοχής είναι λογικό να μας βλέπουν συχνά πυκνά στα μαγαζιά τους γιατί πολύ απλά οι κοπέλες αλλάζουν συνεχώς, και δεν υπάρχουν και τα κατάλληλα sites όπως στην Αθήνα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα με τα κορίτσια και τις βάρδιες. Και ούτως ή άλλως η κριτική στα sites - forums είναι πάντα υποκειμενική και δεν μπορεί να μας καλύψει 100% για όσους έχουμε κάποιες συγκριμένες απαιτήσεις. Τέλος πάντων είναι πολύ προσβλητικό για εμάς τους πελάτες που επίσης τυχαίνει να είμαστε μορφωμένοι/πετυχημένοι άνθρωποι, να μας μιλάει η κάθε τυχαία θείτσα σαν να είμαστε σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους …είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το Amsterdam παίδες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έρχομαι πάλι να σας πώ για τη χθεσινή μου εξόρμηση όπου με έκανε turbo η τσατσά του Villa Prive επειδή δεν κατέθεσα. Λοιπόν δεν ξέρω ποιος διαλέγει τις κυρίες που υποδέχονται τους υποψήφιους πελάτες. Εγώ τις λέω κυρίες αλλά κάποιες δεν αξίζουν ούτε καν να τις λένε τσατσάδες. Στο Villa Prive δίπλα στο μύλο χθές βράδυ δούλευε η Σάρα. Είχα καιρό να τη δώ και ομολογώ πως δεν θυμόμουν ακριβώς πως ήταν θυμάμαι απλά ότι ήταν λιγάκι μελαμψή. Για παράδειγμα μέχρι πριν κάνα χρόνο δεν γούσταρα την Κάντυ με τα πιασιματάκια και το ξυρισμένο μαλλί. Τώρα όμως την ξαναείδα πριν 1 μήνα άλλαξε και τη θεωρώ μ**νάρα και ψάχνω τη μέρα που θα μπορέσω να την ξανασυνατήσω. Η τσατσά του Villa Prive πρίν κανα μήνα πάλι με εκνεύρισε όταν επέμενε ότι ξέρω την κοπέλα και δεν την έβγαζε και πουλούσε τσαμπουκά και υφάκι και όπως αποδείχτηκε η κοπέλα ήταν μια μικροκαμωμένη βουλγάρα που δεν την είχα ξαναδεί. Χθές πάλι άρχισε να μου φωνάζει μες στο δρόμο λες και είμαι κάνα 18χρονο που πάει για μάτι και να με απειλεί πως δε θα ξαναμπώ σε μπουρδέλο στη περιοχή της. Μου’ρθε να τη πατήσω χοντρό μπινελίκι αλλά σεβάστηκα πρώτον τα δικά μου νεύρα και ύστερα τη δική της κατάσταση η οποία είναι τραγική. Σε αντίθεση με τις περισσότερες κυρίες οι οποίες είναι σε γενικές γραμμές ευγενικές και σέβονται το ψωμί τους κάποιες άλλες με αρχηγό αυτήν τη συγκεκριμένη έχουν χάσει το μπούσουλα και δεν ξέρουν τι ρόλο βαράνε εκεί μέσα. Η δουλειά τους είναι να παρουσιάζουν με ευγενικό τρόπο την κοπέλα και όχι να το παίζουν εξουσία και να αντιδικούν και να ξινίζουν πετώντας μπινελίκια και εξυπνάδες όταν για τους χ-ψ λόγους ο υποψήφιος πελάτης δεν θέλει να περάσει. Λές και μας κάνουν τη χάρη που μας ανοίγουν την πόρτα του μαγαζιού (το οποίο στην τελική δεν είναι και δικό τους).  Δε λέω έχουν να διαχειριστούν και πολύ καγκουριλίκι που κυκλοφορεί. Εμάς όμως τους «κλασσικούς» της περιοχής είναι λογικό να μας βλέπουν συχνά πυκνά στα μαγαζιά τους γιατί πολύ απλά οι κοπέλες αλλάζουν συνεχώς, και δεν υπάρχουν και τα κατάλληλα sites όπως στην Αθήνα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα με τα κορίτσια και τις βάρδιες. Και ούτως ή άλλως η κριτική στα sites - forums είναι πάντα υποκειμενική και δεν μπορεί να μας καλύψει 100% για όσους έχουμε κάποιες συγκριμένες απαιτήσεις. Τέλος πάντων είναι πολύ προσβλητικό για εμάς τους πελάτες που επίσης τυχαίνει να είμαστε μορφωμένοι/πετυχημένοι άνθρωποι, να μας μιλάει η κάθε τυχαία θείτσα σαν να είμαστε σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους …είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το Amsterdam παίδες.

τυπε εγω θα την κατουρουσα  :grin: :grin: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Καλημέρα φίλοι του forum. Αν και έχω πολύ καιρό λογαριασμό στο bourdela και συνήθως μπαίνω το thread για τη Θεσσαλονίκη για μάθω κριτικές από συναγωνιστές, είναι η πρώτη φορά που γράφω και ελπίζω να συνεχίσω.
Είμαι 39 ετ. και από το 1998 όταν και γύρισα οριστικά από το εξωτερικό όπου ήμουν φοιτητής επιδίδομαι στο σπορ από 1 τη βδομάδα έως τουλάχιστον 1 το μήνα καθώς το αισθάνομαι σαν κάτι διασκεδαστικό και εντελώς διαφορετικό από την  κατά τα άλλα φυσιολογική κοινωνικο-σεξουαλική μου ζωή.
Μεγάλωσα λοιπόν Βαρδάρι στις βρωμερές τρύπες με την ποδαρίλα με 5000 δρχ και φτάσαμε στα στούντιο και στα 40ε  και στο φαινόμενο Σολ. Με μεγάλωσαν κορίτσια όπως η ψηλή Χριστίνα από Ουκρανία-Πολωνία (η αγαπημένη μου) και πολλές άλλες κατά καιρούς.

Εχθές νύχτα κατά τις 2.00 (στο ωράριο 20.00 με 06.00) έκανα την καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα.

26ης Οκτωβρίου 35Α (κοντά στο Platinum) - κοντή (νορμάλ με τα ψηλά τακούνια) και αδύνατη ξανθιά μικρή σε ηλικία ομορφούλα αλλά αδιάφορη για τα δικά μου milfoγούστα.

26ης Οκτωβρίου 52 (δίπλα στο μπουγατσατζίδικο) - κλειστό (εδώ και καιρό) δεν θα ξαναναφερθώ μάνο εάν ξανανοίξει που δεν το νομίζω

Θεοδώρου Τσουκαλά 8 Τρίδυμα
1 - πολύ κοντή αδύνατη νεαρή Ρουμάνα (δεν θυμάμαι όνομα)
2 - Κλαούντια(?) ξανθιά ρουμάνα εκφυλόφατσα σωματάρα μιλφοφαίρνει την έχω πάρει είναι αρκετά καλή
3 - Εύα GILF ξανθιά με ωραίο σώμα παλιός μου έρωτας 2010-11 αλλά πάμε για άλλα

Πήγασου 6 Casa di Irene - είχε κλείσει αλλά μου είπανε ότι είχε μπάζο (κλασσικά)

Ανδρέου Γεωργίου 16 Ερως (απέναντι από το φούρνο) - Χριστίνα(νομίζω) Ρουμάνα ξανθιά 1.68 ψιλονταρνατνέ, με χορευτικά βυζιά, έκφυλη στο σαλονάρισμα. Την επόμενη φορά λέω να μπώ

Ανδρέου Γεωργίου 19 Ladies (στη γωνία δεξιά) - κλειστό

Ανδρέου Γεωργίου 21 - μία κοντούλα μικρούλα αφρατοκώλα ρουμάνα (μάλλον) αδιάφορη έως μπαζάκι

Ανδρέου Γεωργίου 24 / 30 Sorry αλλά μπερδεύομαι σε ένα από αυτά ένα μπάζο και στο άλλο η γνωστή από το βαρδάρι Μιρέλα , ψηλή ρουμάνα με σωματάρα αλλά όταν κάποτε την είχα πάρει ήταν μεγάλη ξενέρα στο δωμάτιο (μπορεί να μου είχε τύχει σε κακό βράδυ μην αδικήσω το κορίτσι)

Ανδρέου Γεωργίου 32  Μέλισσες - κλειστό (συνήθως βραδινή είναι η ρουμάνα η Τζέσικα)

Ανδρέου Γεωργίου 34 La Femme - κλειστό

Ανδρέου Γεωργίου 38 - δεν θυμάμαι αν ήταν ανοικτό ή κλειστό πάντως αν είχε καμιά καλή θα τη θυμόμουνα.

Ανδρέου Γεωργίου 4 (στο τέλος του δρόμου στις γραμμές του τρένου) - κλειστό - πωλείται

Ανδρέου Γεωργίου 50 (τα δύο κολλητά αριστερά αμέσως μετά το στενό

Κεφαλληνίας/Αφροδτίτη - με τις σκάλες) - μία πολύ κοντή και αδύνατη ρουμάνα(μάλλον) δουλεύει αρκετό καιρό, όνομα δεν θυμάμαι

Ανδρέου Γεωργίου 52 (τα δύο κολλητά αμέσως μετά το στενό Κεφαλληνίας-Αφροδτίτη - το ισόγειο) - κλειστό

Κεφαλληνίας Αφροδίτη (παλιό parking Μύλου) - μόλις είχε κλείσει

Αχελώου 10 Godiva - Τσέχα ωραίο σφιχτό σώμα γύρω στο 170 χωρίς τα ψηλοτάκουνα αλλά πολύ καλή στο δωμάτιο (τρομερό τσιμ###κι) και καλή συμμετοχή - την είχα πάρει μια βραδιά στο καινούργιο στη Γιαννιτσών προς τα ΚΤΕΛ

Γιαννιτσών 111 (προς τα ΚΤΕΛ) - δεν πήγα ο ίδιος μέχρι εκεί αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι έκανε διπλοβάρδια η Βίκη η Μολδαβή με το κοντό ξανθό μαλλί- και αυτήν έχω έπαιρνα πριν κάνα χρόνο κ**λαράκι αλλά φτάνει πια.

Κωλλέτη 17 (πάνω από τις γραμμές προς Γιαννιτσών) - κλειστό εδώ και καιρό τη νύχτα δουλεύει μόνο κάποια πρωϊνα (?)

Κοροβάγκου 5 Villa Prive (σκοτεινό στενό αμέσος πριν από το Μύλο) - Σάρα - με τσάτισε αφάνταστα αυτή η τσατσά για την οποία και για κάποιες άλλες θα αναφερθώ στο αμέσως επόμενο post

Μινωταύρου 16 (στα χαλίκια) Χριστίνα Ουγγαρέζα είχε μεγάλο πρόγραμμα και δεν την περίμενα

Μινωταύρου 14 (το ξύλινο στα χαλίκια) - καινούργιο μεν μονίμως κλειστό δε

Νικηφόρου Ουρανού 1Α μονίμως κλειστό

Νικηφόρου Ουρανού 1Β μονίμως κλειστό

Νικηφόρου Ουρανού 26 Αλίνα Ρουμάνα (κλασσικά) νεαρή ωραίο σώμα και πολύ ωραίο βυζί γύρω στο 168 χωρίς το τακούνι. Σου το υπόσχομαι Αλινάκι next time!

Πέτρου Ερημίτη 2 (πάνω από τα χαλίκια στο νταλικοπάρκινγκ) Αλεξάδρα η Μεξικάνα (και εγώ ο Μπεν Χουρ) την είχα πάρει πριν κανα χρόνο όταν ήταν αρκετά πιο αδύνατη καλούτσικη ήταν όχι για τρελαθώ όμως

Φρίξου 13 (στενό δίπλα από το Caligula προς τα τρίδυμα) αν και τελευταία είχε ξαναεμφανιστεί η Εμμανουέλα η οποία είχε ένα αρκετά καλό attitude , αντ’αυτού ήταν μία κοπελιά πολύ κάτω του μετρίου

Φρίξου 15  - Τάνια η ξανθιά Ισπανίδα (και εγώ ο μελαχρινός Batman ) 168 χωρίς τακούνι την έχω πάρει όχι κάτι το τρομερό 

Φρίξου 14 -  Jasmine η γνωστή ξανθιά εκφυλοξέκωλη ισπανίδα(δηλώνει  δεν νομιζώ και αυτή ότι είναι) με ύψος γύρω στο 165 με αρκετά καλό σώμα. 

Νικηφόρου Ουρανού 6 - ολοκαίνουργιο δίπλα ακριβώς στο Caligula - Γαλήνη κοντούλα μελαχρινή παγερά αδιάφορη

Νικηφόρου Ουρανού /Φρίξου 9 Villa Erotica - Τζένη,  ξανθιά μάλλον ρουμάνα γυρω στο 165 χωρίς τακούνια πολύ σφιχτό και ωραίο σώμα, φάτσα απροσδιόριστη αλλά στο σαλονάρισμα ήταν σαν ντίβα που τραγουδάει στα μπουζούκια και ψιλοξενέρωσα - μπορεί να κάνω λάθος θα ήθελα να την ξαναδω

Νικηφόρου Ουρανού /Φρίξου 9 Red Light - Φραντζέσκα , μελαχρινή μακρύ μαλλί από Δανία(wtf?) ωραίο σώμα γύρο στο 168 μου φάνηκε ψιλοτσόντα και αποφάσισα να κάνω κατάθεση ψυχής. Δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα από τίποτα ούτε από τη συμμετοχή ούτε από επικοινωνία (δε μιλάει δε λαλάει) κινείται εκνευριστικά νωχελικά και ήταν απλά συμβατική για έναν που θέλει απλώς να βγάλει τα χοντρά. Για κάποιον όμως που θέλει το κάτι παραπάνω από κοπέλα επιπέδου studio δεν τηρεί τα standards.

Πάνω από τη Σταθμού στα Ξυλάδικα δεν πάω γιατί νομίζω ότι έχουν κλείσει οριστικά.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία, GeorgeF
Kαλος ηρθες στην παρεα τυπε.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ποια εχει γευση μασελας ρε φιλε απο αυτες που δουλευουν πρωι για κοπελες μιλαμε!Ημαρτον το 70% εχει αξιολογα κομματια.
μαλλον δεν διαβασες ολο το διαλογο καλα..
μιας και μιλας για ενα ποσοστο 70% πες μου εσυ ποιες ειναι καλες στη πρωινη βαρδια εκτος απο αυτες που εχω καταχωρισει σε σχετικο θρεντ που εχω κανει το οποιο αναφερει τι επιλογες εχουμε για πρωινα..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα ξερει κανεις τιποτα αν γυρισε η ποτε θα γυρισει η αν θα γυρισει?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εχω μαλωσει άσχημα με πολλες τσατσαδες, τοσο που να μην ξαναπατησω στα μαγαζια τους.
Ομολογώ όμως ποτε στις βιλλες!
Ειμαι περίεργος για το ποια ηταν...
Καλωσηρθες κι απο μενα!!!

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
...μία συγκεκριμένη τσατσά στις βίλλες ελληνίδα με φούλ γκρι μαλλί πιασμένο κότσο γύρο στα 60-65.  έχουν χάρη για την ώρα που δεν κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη συχνά όμορφα κορίτσια γιατί αν υπήρχε λίγο ανταγωνισμός στα μαγαζιά, όλες αυτές θα είχαν πάρει πούλο...

anyway, περιμένω να ξαναδώ μια νεαρή πολύ ψηλή κορμάρα ουκρανίδα (Αλίσια νομίζω τη λέγανε) τη γνώρισα στο 1ο δεξιά από τα τρίδυμα όπου ήταν απίστευτη με τις πόζες, τις ποδάρες και τα βογγητά  της. Πρίν από 2 μήνες περίπου είχα περάσει από τις καλύτερες φάσεις μαζί της με 69 και toe sucking. Αν την δεί κανείς να ξανακυκλοφορεί, ας δώσει σήμα…

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδες για τις τσατσαδες συμφωνω...

αν κ ενα μικρο δικιο το εχουν γιατι υπαρχουν κ οι επαγγελματιες ματακηδες που πανε καθε μερα για να παρουνε ματι κ μετα να πανε σπιτι κ να ριξουνε μια ...χοντρη...

βεβαια αυτο δε δικαιολογει την ασχημη συμπεριφορα των τσατσαδων...

Γιάννης_2014

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλη την παρέα και ειδικά τους νέους σαν κι εμένα που έχουν τα rx/ και γράφουν αλήθειες. Λοιπόν επίσκεψη στο Ανδρέου Γεωργίου 19. Ένα πιπινάκι 18άρικο γλυκό προσωπάκι skiny. Είπα να το ρισκάρω για την περίπτωση - απωθημένο. Μπαίνω με το χαλαρό στα 40 , το καθοδήγησα, το έφτιαξα,  :pipa2:  απλή τυπική, δεν άφηνε δαχτύλιασμα το πουτανάκι, κι όταν έκατσε στον μοχλό, μου κανε γυριστές. Το ίσιωσα και μετά το  :knockinb: ιεραποστολικά ένεκα και μικρό σφιχτό μουνάκι, όπου και τελείωσα γιατί δυσανασχετούσε απο το μπουρί που έτρωγε και δεν έβλεπα μέλλον για άλλα κόλπα. Μόλις τελείωσα στο λεπτό έβαλε το κυλοτάκι της και την κοπάνησε. Γενικά πολύ τυπική, χωρίς διάθεση για εξυπηρέτηση ούτε φιλιά ούτε τίποτα (Ρουμάνα είπε για Πακιστανο-Βιετναμεζάκι την κόβω) και με πουστιές στις στάσεις έγερνε για να μην μπαίνει όλος μέσα, κτλ. Εγω 1η φορά πήγα με τέτοιο σωματοτυπο, και νομίζω μου φτάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom