Bολτα πριν λιγο με πολυ καλη καταθεση στην μιλφ Κλαουντια στα Τριδυμα...Ασχημουλα αλλα πολυ προσχαρη κοπελα,ταλαιπωρη φατσα αλλα με κωλαρακι σπεσιαλ,μικρο βυζακι και γενικα χαλαρο κορμι αλλα πολυ καλη κοπελα.Και εχει και υπερβολικα στενο μουνακι και σε τελειωνει γρηγορα
Στα υπολοιπα...
-Ερημιτη.η Μεξικανα Αλεχανδρα με την κωλαρα
-Αχελωου.Μιχαελα ομορφη,γλυκεια νταρντανουλα με υπερβολικο κωλο ομως
-Τριδυμο 1.η Κλαουντια που ειπα
-Τριδυμο 2.ξανθια Ιζαμπελα πολυ καλη περιπτωση στα 50ε γυμνο και κωλαρακι
-Τριδυμο 3.η θεια Ευα
-Βιλα ερωτικα.η πολυ εντυπωσιακη Τζενη κορμαρα,κωλαρα,κορμοστασια,θηλυκοτητα,φατσα οχι ιδιαιτερα ομορφη αλλα σαν συνολο μια εντυπωσιακη κοπελα
-Red light District.Φραντζεσκα το σκυλι που περιμεναμε...επισης εντυπωσιακη στο σαλονι με βυζαρες απ'οσο φαινοταν κατω απ΄την ασπρη μπλουζα που φορουσε και κωλαρα.Αλλα ηταν καπως ακεφη...Στη φατσα μοιαζει καπως την Ηλεκτρα Γαλανου αλλα στο πιο σκυλε...αλλα ισως ειναι και χειρουργημενη τρανς
-Κεφαλληνιας.η Ρωσσιδα Ελενα πρωην Νατασα στη Μαντζαρου και πρωην Βανεσα στο Προμηθεως 25.Μια φιρμα που δυστυχως ποτε δεν εξελιχθηκε οπως θα θελαμε...Χοντρουλα πλεον αλλα με πολυ ομορφη και γλυκεια φατσα και πραγματι πριν καμια 3τια που την ειχα παρει στη Μαντζαρου ειχε κανονικη τουφα στο μουνι.Καλη κοπελα της ειπα οτι την θυμαμαι και χαρηκε πολυ
-Αν.Γεωργιου 38.η Λουιζα,οταν την ειχα παρει Βαρδαρη παντως ηταν πολυ δυνατη
-Αν.Γεωργιου 30.η Τζωρτζια πολυ αδυνατο μελαχρινο ομορφο γκομενακι με ωραιο κοντο καρε μαλλι
-Αν.Γεωργιου 24.κατ'εμε η τοπ εμφανισιακα Μιρελα
Μετα απο καιρο παντως ειδα πολυ κινηση στα σπιτια,επιμενω οτι η βραδυνη βαρδια υστερει πολυ σε σχεση με την πρωινη.Θεωρητικα ειχα διαθεση και για 2η καταθεση αλλα δε με τραβηξε κατι τοσο πολυ ουτε σαν εμφανιση αλλα ουτε σαν τιμη.
Βεβαιως η Βιλες και παλι με 2 πολυ εμφανισιμες νεες παρουσιες ανεβαζουν το επιπεδο αλλα δεν ξερω τι ρολο βαρανε μεσα.Ας δοκιμασει καποιος αλλος κι ας μου κι εμενα σε πμ
Απο μενα καλο καλοκαιρι και καλη ξεκουραση σε ολους,αυριο θα παω στην πολυτελη εξοχικη κατοικια μου για να κανω τα μπανια μου κι εγω και για να καμακωσω 55χρονες θειτσες στην παραλια οπως εκανα και περυσι δηλαδη