Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Δυστυχώς οι νεοτεροι δεν μαθαν να γραφουν κριτικές.
Και οι δυο που αναφέρεις ειναι απο "αρχαιους"
Γραψτε ρε! Και εργαλείο αναζήτησης ειναι που λέει ο gl και ανταποδωση γαμωτο των οσων παίρνουμε απο δω!
αμα σου πω το λογο που δεν γραφω κριτικες ενω ειμαι τοσο καιρο εδω μεσα...θα με κοπανατε ολοι με το μαστιγιο....χαχαχχα δεν ξερω ρε πως να γραψω κριτικηηηη.....βοηθηστε μεεε!!!αληθεια λεω/...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε συμφωνώ μαζί σας για τις κριτικές...πολλάκις με έχουν κουράσει κριτικές φίλων που όντως έχουν προσφέρει εδώ μέσα. Οι θετικές κριτικές ειδικά...πχ είχα "παρεξηγηθεί" με τον jo αν θυμάστε...η ο φίλος ο game για μένα δε βλέπει ποτέ κάτι κακό,τις αγαπάει ρε φίλε τις γυναίκες. Κάποιοι άλλοι πάλι το ζουν...Κάποιοι έχουν όντως οίστρο.
Για μένα κριτικές πρέπει να υπάρχουν μόνο για τις μούφα γκόμενες, ώστε να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε.
Anyway...απόψεις είναι αυτές.
αλλο γραφω κριτικη ,αλλο γραφω μυθιστορηματα αγαπουλιασης(εχω παρασυρθει και γω με κανα δυο κοριτσια δεν το κρυβω).....η κριτικη πρεπει να ειναι λιτη,να εμπεριεχει βασικα στοιχεια(ονομα κοπελας,στοιχεια εμφανισης,κιλα,υψος,μεγεθος στηθους,προγραμματα,τιμες,στασεις και χρονος που διατεθηκε βασει και χρηματων που πληρωσαμε και ειναι σημαντικο να λεμε πόσα,ποιοτητα σεξ και διαθεση,συμμετοχη κοπελας,καθαριοτητα χωρου και κοπελας.αν κανει κατι εξτρα πχ γλωσσοφιλα,69 κλπ αν ειναι gfe)

αν εχει αυτα τα στοιχεια ειναι χρησιμο εργαλειο για μενα που θελω να παω και ειναι μια κριτικη αντικειμενικη,δεν μπορει κανενας μα κανενας να με αμφισβητησει οτι λεω αληθεια....ουτε η ιδια η πουτανα ή ο νταβας που λεει ο λογος....

θες πχ εσυ να ρθεις τρικαλα,καρδιτσα κλπ να γαμησεις και δεν ξερεις καμια απο τις κοπελες...αν διαβασεις τις κριτικες μου θα παρεις τις απαραιτητες πληροφοριες για το ποια μπορει να σε ενδιαφερει χωρις καν να την ξερεις...πχ θα δεις αν δινει κωλο,αν ειναι αδυνατη η χοντρη ,αν κανει γυμνη πιπα,αν κανει φιλια στο στομα,αν ειναι βυζαρου ή οχι,αν δεχεται να παιξεις με το μουνακι της ή οχι κλπ

βεβαια ειχα προτεινει και εφαρμοσει πολλες φορες ενα προτυπο κειμενο κριτικης που πανω εκει στηριξα πολλες απο αυτες που εγραψα αλλα και γω ξεφυγα μερικες φορες ειτε γιατι καποιες κοπελες απλα τις συμπαθουσα ειτε γιατι ηταν πολυ γνωστες ηδη και δεν ειχα ανακαλυψει την αμερικη εγω

-εμφανιση κοπελας
-απο προγραμματα κανει
-ο χωρος
-ο χρονος που διετεθηκε
- η τσατσα ηταν
-γλωσσοφιλα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι
- πιπα
-στησιματα,στασεις,σεξ εν γενει συμμετοχη
-γενικη εντυπωση ,αν θα ξαναπηγαινα κλπ

αυτα για τον τζιμιαδη που πρεπει να μαθει να γραφει κι αυτος

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μας φαγατε μολις κατεθεσα καμια 5αρα κριτικες ελπιζω να ειναι χρησιμες στο μελλον περιμενω να δημοσιευθουν

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
βεβαια ειχα προτεινει και εφαρμοσει πολλες φορες ενα προτυπο κειμενο κριτικης

-εμφανιση κοπελας
-απο προγραμματα κανει
-ο χωρος
-ο χρονος που διετεθηκε
- η τσατσα ηταν
-γλωσσοφιλα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι
- πιπα
-στησιματα,στασεις,σεξ εν γενει συμμετοχη
-γενικη εντυπωση ,αν θα ξαναπηγαινα κλπ

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοο . . .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
έτσι ναι gl...άσε που αν πάω καρδίτσΑ κτλ...θα σε pmιασώ :P

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Νικ26:Αλινα
Godiva:Χαρα busty
Τριδυμο Νο1: Κλαουντια
Ανδρ 52: Μονικα ουγγαρεζα ριζωσε αυτη ρε μαγκες! :idiot: :idiot:
Ανδρ 19:Αντρεα
Ανδρ 38: Γωγω
Ανδρ 30: Ξανθο μωρο τι ξερουμε γι αυτο? :think:
Ανδρ 30α: μια ξενερωτη ξανθια :jerking: :jerking:
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Νικ26:Αλινα
Godiva:Χαρα busty
Τριδυμο Νο1: Κλαουντια
Ανδρ 52: Μονικα ουγγαρεζα ριζωσε αυτη ρε μαγκες! :idiot: :idiot:
Ανδρ 19:Αντρεα
Ανδρ 38: Γωγω
Ανδρ 30: Ξανθο μωρο τι ξερουμε γι αυτο? :think:
Ανδρ 30α: μια ξενερωτη ξανθια :jerking: :jerking:
Εμπαργκο στο 40 τν βιλλων!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Τι μου εκανες τωρα? Μου εχει λειψει αυτο το μωρακι!
Πως την ειδες, ηταν ορεξατη?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΠΟΛΥ ορεξατη φιλε καθομουν στο καναπε κ ηρθε μπροστα μου κ μου δειχνε τ κολαρακι τς! :kissass: :kissass:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παντως μαγκες δν ξερω υποβαθμιζεται επικινδυνα η ανδρεου γεωργιου με τα πρεζονια! Μεταξουργειο θα γινουμε?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ναι ρε γαμωτο...μαζεύονται καθε σούρουπο απεναντι απ το Ερως. Εχω δει και φατσες που έβλεπα παλια στην Γιαννιτσων.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Τι μου εκανες τωρα? Μου εχει λειψει αυτο το μωρακι!
Πως την ειδες, ηταν ορεξατη?
Μπηκα εγω για πρώτη φορα μαζι της. Γλυκοξινη επιγευση...
Κουναει το κωλαράκι της στο σαλονι, αλλα μεσα δεν τρελαθηκα.
Απο κορμι ομως...μεσα στα πεντε καλυτερα της πολης!!!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
για πες τα αλλα 4 κορμια να δω αν μου ξεφευγει καμια....
ευχαριστω προκαταβολικα

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μερικες Ρουμανες το  κανουν αυτο το παιχνιδακι πολλυ  επαγγελματικα πλεον...καλα που υπαρχει το site και τις ξερουμε πια...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ποιος ξερει να δουλευουν Αφρο και Εφη αυτες τις μερες? Μια Ντιανα Ταυλανδεζα ξερει κανεις τι εγινε?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ποιος ξερει να δουλευουν Αφρο και Εφη αυτες τις μερες? Μια Ντιανα Ταυλανδεζα ξερει κανεις τι εγινε?
η αφρο πρωινη σευτερα με τεταρτη πριν τις ραγες, την πετυχα την προηγουμενη εβδομαδα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτη η αλινα νικηφορου ουρανου πολυ ομορφη και προσωπο και κολο και βυζια και ολα. και οταν ειχα περασει εγω στην φριξου παλια μαζι της ηταν μη μου απτου μη εκει ποναει μη εκει εχω αλεργια στον κολο απο τα στρωματα και ερεθιστικα.
να επαιρνες αδεια μωρη αν ησουν μιγιαγγιχτη για καποιο λογο, οχι να μας κουνιεσαι στο σαλονι, παντα μεσα συμπεριλαμβανονται και τα ελευθερα πιασιματα  :s&m_1: :s&m_1: κατσε να της γραψω και αυτηνης μια κριτικη να εχει, τωρα που πηρα φορα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
αυτη η αλινα νικηφορου ουρανου πολυ ομορφη και προσωπο και κολο και βυζια και ολα. και οταν ειχα περασει εγω στην φριξου παλια μαζι της ηταν μη μου απτου μη εκει ποναει μη εκει εχω αλεργια στον κολο απο τα στρωματα και ερεθιστικα.
να επαιρνες αδεια μωρη αν ησουν μιγιαγγιχτη για καποιο λογο, οχι να μας κουνιεσαι στο σαλονι, παντα μεσα συμπεριλαμβανονται και τα ελευθερα πιασιματα  :s&m_1: :s&m_1: κατσε να της γραψω και αυτηνης μια κριτικη να εχει, τωρα που πηρα φορα

Πριν γράψεις την κριτική,ξανασκεψου αμα εχει βυζια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
για πες τα αλλα 4 κορμια να δω αν μου ξεφευγει καμια....
ευχαριστω προκαταβολικα
Απο τις ενεργες, με τη δικια μου σειρα, Λαρα, Εβελινα, Νατασσα, και μια Καρμεν που εμφανίστηκε πρόσφατα στις Μελλισες.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η δικια μου εμπειρία δεν ηταν κακη, απλα περιμενα περισσότερα. Θα ξαναπαω για τελικη εκτίμηση.
Ασε που μου υποσχεθηκε ο Ζαιτσεφ οτι θα μου πει τα μυστικά της :2funny:
Θα γραψω κι εγω αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom