Δε συμφωνώ μαζί σας για τις κριτικές...πολλάκις με έχουν κουράσει κριτικές φίλων που όντως έχουν προσφέρει εδώ μέσα. Οι θετικές κριτικές ειδικά...πχ είχα "παρεξηγηθεί" με τον jo αν θυμάστε...η ο φίλος ο game για μένα δε βλέπει ποτέ κάτι κακό,τις αγαπάει ρε φίλε τις γυναίκες. Κάποιοι άλλοι πάλι το ζουν...Κάποιοι έχουν όντως οίστρο.
Για μένα κριτικές πρέπει να υπάρχουν μόνο για τις μούφα γκόμενες, ώστε να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε.
Anyway...απόψεις είναι αυτές.
αλλο γραφω κριτικη ,αλλο γραφω μυθιστορηματα αγαπουλιασης(εχω παρασυρθει και γω με κανα δυο κοριτσια δεν το κρυβω).....η κριτικη πρεπει να ειναι λιτη,να εμπεριεχει βασικα στοιχεια(ονομα κοπελας,στοιχεια εμφανισης,κιλα,υψος,μεγεθος στηθους,προγραμματα,τιμες,στασεις και χρονος που διατεθηκε βασει και χρηματων που πληρωσαμε και ειναι σημαντικο να λεμε πόσα,ποιοτητα σεξ και διαθεση,συμμετοχη κοπελας,καθαριοτητα χωρου και κοπελας.αν κανει κατι εξτρα πχ γλωσσοφιλα,69 κλπ αν ειναι gfe)
αν εχει αυτα τα στοιχεια ειναι χρησιμο
εργαλειο για μενα που θελω να παω και ειναι μια κριτικη αντικειμενικη,δεν μπορει κανενας μα κανενας να με αμφισβητησει οτι λεω αληθεια....ουτε η ιδια η πουτανα ή ο νταβας που λεει ο λογος....
θες πχ εσυ να ρθεις τρικαλα,καρδιτσα κλπ να γαμησεις και δεν ξερεις καμια απο τις κοπελες...αν διαβασεις τις κριτικες μου θα παρεις τις απαραιτητες πληροφοριες για το ποια μπορει να σε ενδιαφερει χωρις καν να την ξερεις...πχ θα δεις αν δινει κωλο,αν ειναι αδυνατη η χοντρη ,αν κανει γυμνη πιπα,αν κανει φιλια στο στομα,αν ειναι βυζαρου ή οχι,αν δεχεται να παιξεις με το μουνακι της ή οχι κλπ
βεβαια ειχα προτεινει και εφαρμοσει πολλες φορες ενα προτυπο κειμενο κριτικης που πανω εκει στηριξα πολλες απο αυτες που εγραψα αλλα και γω ξεφυγα μερικες φορες ειτε γιατι καποιες κοπελες απλα τις συμπαθουσα ειτε γιατι ηταν πολυ γνωστες ηδη και δεν ειχα ανακαλυψει την αμερικη εγω
-εμφανιση κοπελας
-απο προγραμματα κανει
-ο χωρος
-ο χρονος που διετεθηκε
- η τσατσα ηταν
-γλωσσοφιλα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι
- πιπα
-στησιματα,στασεις,σεξ εν γενει συμμετοχη
-γενικη εντυπωση ,αν θα ξαναπηγαινα κλπ
αυτα για τον τζιμιαδη που πρεπει να μαθει να γραφει κι αυτος