You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν εννοεις την γνωστη Μαξιμ??? Αλλη είδες???
Μαλλον η γνωστη πρεπει να ηταν...Και τη γνωστη μια φορα την ειχα δει'ως τοτε και πριν πολυ καιρο μαλιστα.
Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο στο ιδιο μαγαζι να ειναι μια κοπελα ιδια με αυτην που ειδα εγω αλλα με αλλο ονομα.
Απο την αναδουλεια ολο παπατζιλικια ειναι τα μαγαζια.
Λοιπον ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ γιατι το εγραψα απο το κινητο κι εμεινα απο μπαταρια και βγηκε λιγο οπως να ναι. Αν θέλει καποιος Mod ας σβησει το προηγουμενο
Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας, με οδήγησαν σε καταδρομικη αντι για θαλασσα που σκεφτομουν.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανα τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Φρίξου 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο να τρώει σπόρια με τη τσατσά.
Μηπως εκανε πεζοδρομο man....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.657
- Πόντοι
- 38.177
Μηπως εκανε πεζοδρομο man....
Ουτ εκει δεν εχει ελπιδες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
και γω εκεί την πετυχα τελευταια....με ροζ μαγιό εξω απο το μπουρδέλο,μάλιστα μολίς έβγαινε εγώ έμπαινα και τρόμαξε...βαριουνται τα κορίτσια όλο μέσα καλοκαιριάτικα τι να κανουν;Ουτ εκει δεν εχει ελπιδες
εισαι κακος τωρα...Ουτ εκει δεν εχει ελπιδες
τουλαχιστον τις εριξες ενα?και γω εκεί την πετυχα τελευταια....με ροζ μαγιό εξω απο το μπουρδέλο,μάλιστα μολίς έβγαινε εγώ έμπαινα και τρόμαξε...βαριουνται τα κορίτσια όλο μέσα καλοκαιριάτικα τι να κανουν;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.657
- Πόντοι
- 38.177
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
όχι, αλλη φορατουλαχιστον τις εριξες ενα?
τοσα χρονια man εδω ,εγινε Ελεηννιδα...Εγω ειμαι κακος,η αυτη τεμπελα?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.657
- Πόντοι
- 38.177
όχι, αλλη φορα
Στο είχα προτείνει παλαιότερα αλλά δεν πίστευα ότι έχεις βίτσια τελικά
Μαλλον η γνωστη πρεπει να ηταν...Και τη γνωστη μια φορα την ειχα δει'ως τοτε και πριν πολυ καιρο μαλιστα.
Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο στο ιδιο μαγαζι να ειναι μια κοπελα ιδια με αυτην που ειδα εγω αλλα με αλλο ονομα.
Απο την αναδουλεια ολο παπατζιλικια ειναι τα μαγαζια.
και πολύ γκρίνια οι τσατσαδες. από τα 4 που μπήκα στα 3 έτοιμες για καυγά, ειρωνία και υφάκι μόλις έλεγα θα συνεχίσω τη βόλτα και βλέπουμε. δε γύρισα περισσότερα σπίτια γιατί δεν μπορώ τέτοιο πράγμα
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Απο την Κυπρεα ακομα ουτε ενα νεο,ενας παιχτης μονο ειπε κατι λιγα αντε να δουμε..
Εδώ έχει 15 άτομα που λένε ότι πηδήξανε την Αλίκη-Βούλα κι εν λόγω έχει 2 κριτικές όλο κι όλο!
Τι περιμένεις?
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αν τα γραφουμε εδω σε 2 γραμμες γιατι να γραψουμε ξεχωριστα κριτικες? αλλος θελει να γραφει εχει ιστρο αλλος βαριεται,
εγω εγραψα ενα συγκριτικο μεταξυ 2 σε 5 γραμμες προχτες που ισοδυναμει με 2 κριτικες για καποιον που θελει να ενημερωθει.
εχω γραψει και 2 κριτικες για την εβελινα για λογους διαφημιστικους...
εγω εγραψα ενα συγκριτικο μεταξυ 2 σε 5 γραμμες προχτες που ισοδυναμει με 2 κριτικες για καποιον που θελει να ενημερωθει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
οι κριτικες ειναι εργαλειο αναζητησης,εδω οτι γραφεις σημερα σε τρεις μερες εχει χαθει/ξεχαστειαν τα γραφουμε εδω σε 2 γραμμες γιατι να γραψουμε ξεχωριστα κριτικες? αλλος θελει να γραφει εχει ιστρο αλλος βαριεται,
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αυτο δεν το ειχα σκεφτει, σωστα
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Δυστυχώς οι νεοτεροι δεν μαθαν να γραφουν κριτικές.Εδώ έχει 15 άτομα που λένε ότι πηδήξανε την Αλίκη-Βούλα κι εν λόγω έχει 2 κριτικές όλο κι όλο!
Τι περιμένεις?
Και οι δυο που αναφέρεις ειναι απο "αρχαιους"
Γραψτε ρε! Και εργαλείο αναζήτησης ειναι που λέει ο gl και ανταποδωση γαμωτο των οσων παίρνουμε απο δω!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 7.095
Δε συμφωνώ μαζί σας για τις κριτικές...πολλάκις με έχουν κουράσει κριτικές φίλων που όντως έχουν προσφέρει εδώ μέσα. Οι θετικές κριτικές ειδικά...πχ είχα "παρεξηγηθεί" με τον jo αν θυμάστε...η ο φίλος ο game για μένα δε βλέπει ποτέ κάτι κακό,τις αγαπάει ρε φίλε τις γυναίκες. Κάποιοι άλλοι πάλι το ζουν...Κάποιοι έχουν όντως οίστρο.
Για μένα κριτικές πρέπει να υπάρχουν μόνο για τις μούφα γκόμενες, ώστε να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε.
Anyway...απόψεις είναι αυτές.
Για μένα κριτικές πρέπει να υπάρχουν μόνο για τις μούφα γκόμενες, ώστε να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε.
Anyway...απόψεις είναι αυτές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά