Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δεν εννοεις την γνωστη Μαξιμ??? Αλλη είδες???

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εννοεις την γνωστη Μαξιμ??? Αλλη είδες???

Μαλλον η γνωστη πρεπει να ηταν...Και τη γνωστη μια φορα την ειχα δει'ως τοτε και πριν πολυ καιρο μαλιστα.
Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο στο ιδιο μαγαζι να ειναι μια κοπελα ιδια με αυτην που ειδα εγω αλλα με αλλο ονομα.
Απο την αναδουλεια ολο παπατζιλικια ειναι τα μαγαζια.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Λοιπον ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ γιατι το εγραψα απο το κινητο κι εμεινα απο μπαταρια και βγηκε λιγο οπως να ναι. Αν θέλει  καποιος Mod ας σβησει το προηγουμενο

Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας, με οδήγησαν σε καταδρομικη αντι για θαλασσα που σκεφτομουν.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανα τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:

Φρίξου 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο να τρώει σπόρια με τη τσατσά. :jerking:

Μηπως εκανε πεζοδρομο man....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ουτ εκει δεν εχει ελπιδες  :grin:
και γω εκεί την πετυχα τελευταια....με ροζ μαγιό εξω απο το μπουρδέλο,μάλιστα μολίς έβγαινε εγώ έμπαινα και τρόμαξε...βαριουνται τα κορίτσια όλο μέσα καλοκαιριάτικα τι να κανουν;

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
και γω εκεί την πετυχα τελευταια....με ροζ μαγιό εξω απο το μπουρδέλο,μάλιστα μολίς έβγαινε εγώ έμπαινα και τρόμαξε...βαριουνται τα κορίτσια όλο μέσα καλοκαιριάτικα τι να κανουν;
τουλαχιστον τις εριξες ενα?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μαλλον ειναι κασκαντερ με καταδρομεας μαζι....κατι οπως το μεξικανο-ουγγαρεζα που λενε και τσατσαδες...

η εχει πολλα λεφτα...

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Μαλλον η γνωστη πρεπει να ηταν...Και τη γνωστη μια φορα την ειχα δει'ως τοτε και πριν πολυ καιρο μαλιστα.
Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο στο ιδιο μαγαζι να ειναι μια κοπελα ιδια με αυτην που ειδα εγω αλλα με αλλο ονομα.
Απο την αναδουλεια ολο παπατζιλικια ειναι τα μαγαζια.

και πολύ γκρίνια οι τσατσαδες. από τα 4 που μπήκα στα 3 έτοιμες για καυγά, ειρωνία και υφάκι μόλις έλεγα θα συνεχίσω τη βόλτα και βλέπουμε. δε γύρισα περισσότερα σπίτια γιατί δεν μπορώ τέτοιο πράγμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Νεο αιμα στις βιλες με ονομα Ιζαμπελα,για Βουλγαρογιουφτυσα μου κανει.

Απο την Κυπρεα ακομα ουτε ενα νεο,ενας παιχτης μονο ειπε κατι λιγα αντε να δουμε..

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Απο την Κυπρεα ακομα ουτε ενα νεο,ενας παιχτης μονο ειπε κατι λιγα αντε να δουμε..

Εδώ έχει 15 άτομα που λένε ότι πηδήξανε την Αλίκη-Βούλα κι εν λόγω έχει 2 κριτικές όλο κι όλο!
Τι περιμένεις?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αν τα γραφουμε εδω σε 2 γραμμες γιατι να γραψουμε ξεχωριστα κριτικες? αλλος θελει να γραφει εχει ιστρο αλλος βαριεται,
εγω εγραψα ενα συγκριτικο μεταξυ 2 σε 5 γραμμες προχτες που ισοδυναμει με 2 κριτικες για καποιον που θελει να ενημερωθει.
εχω γραψει και 2 κριτικες για την εβελινα για λογους διαφημιστικους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αν τα γραφουμε εδω σε 2 γραμμες γιατι να γραψουμε ξεχωριστα κριτικες? αλλος θελει να γραφει εχει ιστρο αλλος βαριεται,
εγω εγραψα ενα συγκριτικο μεταξυ 2 σε 5 γραμμες προχτες που ισοδυναμει με 2 κριτικες για καποιον που θελει να ενημερωθει.
εχω γραψει και 2 κριτικες για την εβελινα για λογους διαφημιστικους...
οι κριτικες ειναι εργαλειο αναζητησης,εδω οτι γραφεις σημερα σε τρεις μερες εχει χαθει/ξεχαστει

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εδώ έχει 15 άτομα που λένε ότι πηδήξανε την Αλίκη-Βούλα κι εν λόγω έχει 2 κριτικές όλο κι όλο!
Τι περιμένεις?
Δυστυχώς οι νεοτεροι δεν μαθαν να γραφουν κριτικές.
Και οι δυο που αναφέρεις ειναι απο "αρχαιους"
Γραψτε ρε! Και εργαλείο αναζήτησης ειναι που λέει ο gl και ανταποδωση γαμωτο των οσων παίρνουμε απο δω!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Δε συμφωνώ μαζί σας για τις κριτικές...πολλάκις με έχουν κουράσει κριτικές φίλων που όντως έχουν προσφέρει εδώ μέσα. Οι θετικές κριτικές ειδικά...πχ είχα "παρεξηγηθεί" με τον jo αν θυμάστε...η ο φίλος ο game για μένα δε βλέπει ποτέ κάτι κακό,τις αγαπάει ρε φίλε τις γυναίκες. Κάποιοι άλλοι πάλι το ζουν...Κάποιοι έχουν όντως οίστρο.
Για μένα κριτικές πρέπει να υπάρχουν μόνο για τις μούφα γκόμενες, ώστε να ξέρουμε που να ΜΗΝ πάμε.
Anyway...απόψεις είναι αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom