Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τα καλα τα κορμια τα εχουν συνηθως οι βιλλες, και καποια ειναι και σχεδον μονιμα καποια ερχονται και φευγουν.
οι καλυτερες εν ενεργεια απο αυτες που εχω τιμησει ειναι αντριανα τουμπανιεθ βιλλες, καρμεν βιλλες πρωην βαρδαρη, αφρο απο πριν τις ραγες, εβελινα απο τριδυμα-εκκλησια-βιλλες, νατασσα τσαρινα ερως 16.
αν θες κολο και δεν ενδιαφερεσαι για στηθος ειναι επισης η μιρελα μοντελισια και ροναλντινια αλεξανδρα ή ελενα τσιγγανορουμανα, ανδρεου γεωργιου και βαρδαρη αμφοτερες βραδυνη και πρωινη βαρδια μπορεις να τις πετυχεις, αλεξανδρα η μεξικανα απο το γιουκαταν η μικρη σε διαφορα μαγαζια προσοχη οχι η καινουρια μεξικανα το μπαζο

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ok τις ξερω ολες αυτες...να σαι καλα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
αλλο γραφω κριτικη ,αλλο γραφω μυθιστορηματα αγαπουλιασης(εχω παρασυρθει και γω με κανα δυο κοριτσια δεν το κρυβω).....η κριτικη πρεπει να ειναι λιτη,να εμπεριεχει βασικα στοιχεια(ονομα κοπελας,στοιχεια εμφανισης,κιλα,υψος,μεγεθος στηθους,προγραμματα,τιμες,στασεις και χρονος που διατεθηκε βασει και χρηματων που πληρωσαμε και ειναι σημαντικο να λεμε πόσα,ποιοτητα σεξ και διαθεση,συμμετοχη κοπελας,καθαριοτητα χωρου και κοπελας.αν κανει κατι εξτρα πχ γλωσσοφιλα,69 κλπ αν ειναι gfe)

αν εχει αυτα τα στοιχεια ειναι χρησιμο εργαλειο για μενα που θελω να παω και ειναι μια κριτικη αντικειμενικη,δεν μπορει κανενας μα κανενας να με αμφισβητησει οτι λεω αληθεια....ουτε η ιδια η πουτανα ή ο νταβας που λεει ο λογος....

θες πχ εσυ να ρθεις τρικαλα,καρδιτσα κλπ να γαμησεις και δεν ξερεις καμια απο τις κοπελες...αν διαβασεις τις κριτικες μου θα παρεις τις απαραιτητες πληροφοριες για το ποια μπορει να σε ενδιαφερει χωρις καν να την ξερεις...πχ θα δεις αν δινει κωλο,αν ειναι αδυνατη η χοντρη ,αν κανει γυμνη πιπα,αν κανει φιλια στο στομα,αν ειναι βυζαρου ή οχι,αν δεχεται να παιξεις με το μουνακι της ή οχι κλπ

βεβαια ειχα προτεινει και εφαρμοσει πολλες φορες ενα προτυπο κειμενο κριτικης που πανω εκει στηριξα πολλες απο αυτες που εγραψα αλλα και γω ξεφυγα μερικες φορες ειτε γιατι καποιες κοπελες απλα τις συμπαθουσα ειτε γιατι ηταν πολυ γνωστες ηδη και δεν ειχα ανακαλυψει την αμερικη εγω

-εμφανιση κοπελας
-απο προγραμματα κανει
-ο χωρος
-ο χρονος που διετεθηκε
- η τσατσα ηταν
-γλωσσοφιλα
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι
- πιπα
-στησιματα,στασεις,σεξ εν γενει συμμετοχη
-γενικη εντυπωση ,αν θα ξαναπηγαινα κλπ

αυτα για τον τζιμιαδη που πρεπει να μαθει να γραφει κι αυτος
εχεις δικιο θα αρχισω να ενεργοποιουμαι πιο πολυ!!!

Επισκέπτης
Παντως μαγκες δν ξερω υποβαθμιζεται επικινδυνα η ανδρεου γεωργιου με τα πρεζονια! Μεταξουργειο θα γινουμε?
Δε λες παλι καλα που δεν μαζευονται στα στενα στο φριξου που ειναι και ποιο απομερα, πετυχα εναν προχτες που γυριζα την ειχε αραξει κανα διωρο κοντα στην εκκλησια και μετα εφυγε προς βιλλες.

Επισκέπτης
Λοιπον για να δω τι ξερετε, πειτε μου ποια κοπελα που δουλευει τωρα στα στουντιο της πολης, ζηταει λεφτα για παρτι της π.χ ερχεται σε πιανει στον καναπε και σε λεει δωσε 10 σε εμενα και αντι για 50 που εχει το γυμνο στο μαγαζι θα το παρεις 40 ενο στην τσατσα στο δωματιο θα τις δωσεις 30 (απλο) ονοματα πειτε αλλα ποια ειναι θα πω σε αυτον που θα την βρει σε πμ για να μην εκθεσουμε την κοπελα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λοιπον για να δω τι ξερετε, πειτε μου ποια κοπελα που δουλευει τωρα στα στουντιο της πολης, ζηταει λεφτα για παρτι της π.χ ερχεται σε πιανει στον καναπε και σε λεει δωσε 10 σε εμενα και αντι για 50 που εχει το γυμνο στο μαγαζι θα το παρεις 40 ενο στην τσατσα στο δωματιο θα τις ψδωσεις 30 (απλο) ονοματα πειτε αλλα ποια ειναι θα πω σε αυτον που θα την βρει σε πμ για να μην εκθεσουμε την κοπελα.
η Χριστίνα η αλβανιδα το κανει...και χεσε μας με τα πμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπαα πιτσιρικα  ειναι, η χριστινα πρεπει να μας δινει και οχι να μας ζηταει  :birdman:
κοιτά πολλές το κανουν γενικά γιατί έτσι παίρνουν έξτρα λεφτά που δεν μοιράζονται με το αφεντικό....μέχρι και κώλο μπορείς να πάρεις φθηνότερα έτσι με παζάρια μεσα

Επισκέπτης
κοιτά πολλές το κανουν γενικά γιατί έτσι παίρνουν έξτρα λεφτά που δεν μοιράζονται με το αφεντικό....μέχρι και κώλο μπορείς να πάρεις φθηνότερα έτσι με παζάρια μεσα
χωρις εσυ να κανεις παζαρια μεσα, σε λεω ερχεται στο σαλονι, οταν η τσατσα ειναι καπου αλλου, και φυσικα δεν το κανει παντα γιατι ειναι η τσατσα και δεν θελει να την παρει χαμπαρι, μαλλον το κανει ετσι για να μην το μοιραστει μαζι της  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

αυτο το χω κανει  :grin: :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Πρωινη τσαρκα
Godiva:Νταιανα
Venus:Χριστινα ουγγαρεζα
Τριδυμα Νο1:Χριστινα
Νο2:Ελενα αδυνατον ν αντισταθεις και ν μν μπεις πλεον!
Νο3:Ιζαμπελλα απο
Μελισσες:Συλβια
Ανδρ30:Βικυ απο ουκρανια
Ανδρ30α:Μια αδιαφορη
Ανδρ34:Ειρηνη
Ανδρ19:Πρεπει να ηταν η φλωριτα
Ανδρ21:Ειδα απο εξω τν τσατσα που σου τν λεει οταν δν μπαινεις γι αυτο  :birdman: :birdman:
Φριξου 15:Στεφη
Εμπαργκο στο 40 των βιλλων :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Εμπαργκο στο 40 των βιλλων :rockon: :rockon: :rockon:
αυτη η θεωρια εχει καταρριφθει απο καιρο...βρες κατι πιο εξυπνο να πεις
Η Βιλα ειναι η πιο υγιης επιχειρηση αυτη τη στιγμη και το εξτρα 10αρικο στο επιστρεφει παντα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ειναι μια ενδιαμεση οικονομικα κλιμακωση μεταξυ μασατζιδικου και μπουρδελου, εγω μασατζιδικο πχ δεν εχω παει ποτε ειμαι λαουτζικος, βιλλες πιο σπανια απο τα αλλα μπουρδελα, αν τυχω το λαχειο δε θα με νοιαζει τωρα τις εχω για καμια γιορτη - κυριακη κλπ

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η Βιλα ειναι η πιο υγιης επιχειρηση αυτη τη στιγμη και το εξτρα 10αρικο στο επιστρεφει παντα

και απ οτι φαινεται ανοιγουν και 4ο, συμφωνα παντα με το αλλο site.

Και πως να μην ανοιγουν, απο το να πηδηξω μπαζο, δινω ενα 10αρικο και εχω δωματιαρα, ευγενεια, χρονο, και μια ωραια γκομενα να πηδηξω.

Δεν υπαρχει συγκριση

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Απλως στις αναφορες μου θα τελειωνω με αυτην τν φραση!Οι βιλες φιλε θεωρω οτι με δουλευουν με τν πολιτικη τους.π.χ Γκομενες που γαμουσαμε με 30 εκει 40! Αλλο παραδειγμα φερνουν γκομενες απο αθηνα που παιρνουν στο απλο 50 και εδω  με το 40αρι μεσα σε μια εβδομαδα τ κομοδινα
την κανουν τους φαινονται κ λιγα!Κ στην τελικη ολες τον κυκλο τους κανουν και θα τις βρω και παλι με 30!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Απλως στις αναφορες μου θα τελειωνω με αυτην τν φραση!Οι βιλες φιλε θεωρω οτι με δουλευουν με τν πολιτικη τους.π.χ Γκομενες που γαμουσαμε με 30 εκει 40! Αλλο παραδειγμα φερνουν γκομενες απο αθηνα που παιρνουν στο απλο 50 και εδω  με το 40αρι μεσα σε μια εβδομαδα τ κομοδινα
την κανουν τους φαινονται κ λιγα!Κ στην τελικη ολες τον κυκλο τους κανουν και θα τις βρω και παλι με 30!
κοιτα δικιο εχεις και πραγματι την εβελινα ή την αντριανα.κομ ή την καρμεν που παλια δουλευε βαρδαρη τις εχω παρει με 30 και δεν θα μπω ποτε στις βιλλες για αυτες , αλλα την αντριαννα τουμπανιεθ δεν το μετανοιωνω καθολου το 40αρι. αγορα και ζητηση ειναι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.841
Πόντοι
10.326
Σωστος  ο bourdeliotis! Αγορα κ ζητηση παραδειγμα Λεοφορος νικης θες να πληρωνεις τν φραπε 4και και τ ποτακι 10 οκ!Υπαρχουν κ μαγαζακια με 3 και 7 αντιστοιχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom