Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
φιλε εισαι πολυ ομορφος η εχεις λεγειν?

Το εγραψα γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση των τουριστριων στο να δεχτουν προσεγγιση εν αντιθεσει με τις ελλεηνιδες.
Και ενα τιπ.

Αμα πετυχετε τουριστρια να εχει βγει μονη για ποτο ντου με τη μια!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το εγραψα γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση των τουριστριων στο να δεχτουν προσεγγιση εν αντιθεσει με τις ελλεηνιδες.
Και ενα τιπ.

Αμα πετυχετε τουριστρια να εχει βγει μονη για ποτο ντου με τη μια!

Eννοειται αυτο...
βεβαια δε σημαινει οτι ολες οσες δεχονται προσεγγιση σε γουσταρουν κιολας...απλα ειναι κ πιο ευγενικες απο τις δικες μας...

αλλα κ στο σεξ αναλογικα πχ με μια αγνωστη Ελληνιδα αν εχεις 2% με αυτες εχεις 25% να παιξει κατι....
ασε...χειροτερες απο τις Ελληνιδες δεν υπαρχουνε...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας με οδήγησαν σε καταδρομικη.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανε τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Αν. Γεωργίου 16 : Νατάσσα
Αν. Γεωργίου 24 : Η ξηγημενη μιλφ Ισαβέλλα, καλή περίπτωση μου φάνηκε. Μελαχρινή με καλουτσικο σωμα
Αν. Γεωργίου 30 δεξιά: Η Τζίνα Η ψευτομοντελισια με το αλαφρυ περπάτημα.
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με σπασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.
Κωλαράκι στα 80 όμως.
Αν. Γεωργίου 34 :Ειρήνη
Αν. Γεωργίου 38 : Δεν θυμάμαι, ξέχασα...
Αν. Γεωργίου 19 : Φλωριτα
Αν. Γεωργίου 21 : Η θεια του Καστίγιο, η τσατσά απαράδεκτη.
Όλες Βίλλες σύμφωνα το πρόγραμμα
Καζά ντι Ιρενέ: ανοιχτό αλλά δεν μπηκα γιατί είδα μια χοντρούς στο σάιτ τους.
Αχελώου 10 : Η ελλεηνιδα Δανάη. Με 6 μήνες Διατροφή και γυμναστική ίσως.
Τρίδυμο 1 : Χριστίνα μόνον Ρουμάνικα έφερνε λίγο και σε βαβατση.
Τρίδυμο 2 : Μια ωραία νταρντανουλα μελαχροινη. Ωραίο πρόσωπο κι ωραία γενικότερα.
Τρίδυμο 3: ιζαμπελλα
Φρίξος 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο τρώει σπόρια με τη τσατσά
Φριξου 14 : Η Μερτσυ
Φρίξος 15 : Η γυναίκα τα Βικτώρια...Ακόμα.Δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της
Νικ. Ουρανού 26 : Η Ειρήνη στα 80το κωλαράκι,παρά πολλά
Μινωταυρου:Η Κάρλα με πελάτη...
Αν. Γεωργίου 52 : Η Μάξιμ...Κι αυτή γυναικαρα
Αν' Γεωργίου 50: Αιμιλία μλαχρινή ψηλή τράνταγμα Την είχα ξαναδεί βράδυ στο Νικ. Ουρανού 26
Κεφαλληνίας : Η Γιάννα, μου φάνηκε σαν τ αλτερ ιγκο της μιλφ Ειρηνης

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ γιατι το εγραψα απο το κινητο κι εμεινα απο μπαταρια και βγηκε λιγο οπως να ναι. Αν θέλει  καποιος Mod ας σβησει το προηγουμενο

Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας, με οδήγησαν σε καταδρομικη αντι για θαλασσα που σκεφτομουν.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανα τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Αν. Γεωργίου 16 : Νατάσσα
Αν. Γεωργίου 24 : Η ξηγημενη μιλφ Ισαβέλλα, καλή περίπτωση μου φάνηκε. Μελαχρινή με καλουτσικο σωμα
Αν. Γεωργίου 30 δεξιά: Η Τζίνα η ψευτομοντελισια με το αλαφρυ περπάτημα.Εμοιαζε πολυ με της Μιρελλας. Δεν τη λες κι ασχημη
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο  :jerking: μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
Αν. Γεωργίου 34 :Ειρήνη... Βυζαρες μπουταρες και ξυνιλα. Κωλαρακι δεν...
Αν. Γεωργίου 38 : Δεν θυμάμαι, ξέχασα...Την φατσα της τη θυμαμαι ομως.Παραξενο
Αν. Γεωργίου 19 : Φλωριτα στο δωματιο
Αν. Γεωργίου 21 : Η θεια του Καστίγιο, η τσατσά απαράδεκτη.Μου επρηξε τ' αρχιδια. Τωρα δεν θα μπαινω εκει μεσα ουτε στη πρωινη βαρδια.
Όλες Βίλλες σύμφωνα το πρόγραμμα
Καζά ντι Ιρενέ: ανοιχτό αλλά δεν μπηκα γιατί είδα μια χοντρούλα  στο σάιτ τους.
Αχελώου 10 : Η Δανάη. Αδιαφορη για τα δεδομένα μου.Αρκετα πλαδαρη στη περιφερεια. Με 6 μήνες διατροφή και γυμναστικη ισως.
Τριδυμο 1 : Η μινιον Ρουμανα Χριστινα, που εφερνε λιγο και σε Βαβατση στο προσωπο. Εδω εγινε το ξεσκιμα του κωλαρακιου με το φιλοτιμο πενηνταρικο. Κρινεται ακρως πετυχημενη η καταθεση και συστήνεται.
Τρίδυμο 2 : Μια ωραία νταρντανουλα μελαχροινη. Ωραίο πρόσωπο κι ωραία γενικότερα.Κωλο οχι κι εδω.
Τρίδυμο 3: Η ιζαμπελλα, την οποια ειδα λιγο κοιμισμενη και γι'αυτο δεν περασα.
Φρίξου 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο να τρώει σπόρια με τη τσατσά. :jerking:
Φριξου 14 : Η Μερτσυ
Φρίξου  15 : Η γυναικαρα Βικτώρια...Ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της
Νικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.
Μινωταυρου:Η Κάρλα με πελάτη...Ελεος ρε πουστη ποσα θυματα υπαρχουν ακομα?
Αν. Γεωργίου 52 : Η Μάξιμ...Κι αυτή γυναικαρα. Στα υποψη κι αυτη και σύντομα  μαλιστα.
Αν.Γεωργίου 50: Αιμιλία μελαχρινή ψηλή νταρντανα.Την είχα ξαναδεί βράδυ στο Νικ. Ουρανού 26
Κεφαλληνίας : Η Γιάννα, μου φάνηκε σαν το αλτερ ιγκο της μιλφ Ειρηνης

Οσα δεν ανεφερα κλειστα εκτος απο το τσιρκο που δεν πηγα μεχρι εκει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο  :jerking: μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια  :grin: :grin:...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??

Νικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε  :headbang: :headbang:...μη με συγχυζεις ρε  :grin:

Επισκέπτης
Βασιλι ξανα γραψτειν μια ακομα φορα δεν την εμπεδωσαμε σωστα.  :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!  :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
παντως περα απο τη πλακα ,χαρα στο κουραγιο σου Βασιλη καλοκαιριατικα να κανεις τετοιες μεγαλες βολτες μονο και μονο για να μας ενημερωσεις  :rockon:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βασιλι ξανα γραψτειν μια ακομα φορα δεν την εμπεδωσαμε σωστα.  :grin:
Σταματα ρε πειραχτηρι, αμεσως να μας τη πεις... :birdman:
Αφου εκανα εξηγηση...

την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια  :grin: :grin:...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??

Ναι ρε Αλ ακριβως... Κι ελεγα τι μου θυμιζει... Σου ειπε πως την λενε?

την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια  :grin: :grin:...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε  :headbang: :headbang:...μη με συγχυζεις ρε  :grin:

Πολυ απλα εκτιμαω απεριγραπτα οταν βλεπω αναφορες, οι οποιες πραγματικα με βοηθουν.
Και το θεωρω σταγονα στον ωκεανο να αφιερωσω 10-20 λεπτα να κανω μια γυρα για να ενημερωσω.
Υ.Γ. Γαμαω κιολας, δεν κανω μονο βολτα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
[quote author=Βασιλι Ζαιτσεφ link=topic=125.msg5612287#msg5612287 date=1405791184
Ναι ρε Αλ ακριβως... Κι ελεγα τι μου θυμιζει... Σου ειπε πως την λενε?
[/quote]μπα εγω οταν μπηκα καθοταν με την τσατσα διπλα στην πορτα και καπνιζαν και αιφνιδιαστηκα καπως.Ωραιο ματι ειχε ομως

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λεπον συγκριτικο παιδες, ισαβελλα μιλφ απο ανδρεου γεωργιου VS γαληνη βυζαρου απο βιλλες.
η πρωτη παροτι μιλφ εχει καλυτερο κωλο, πιο τουρλωτο και καμπυλες, επισης πιο φτηνη 30 ευρα, δεκτικη αλλα οχι χαμογελαστη
η δευτερη αδιαφορη βουλγαροχωριατοφατσα, αλλα πιπινι, πιο ακριβη στα 40 ευρα, η πιπα της μου φανηκε πιο σκληρη δυνατη καυλιαρικη απο της ισαβελλας, χαμογελαστη και ευδιαθετη και τα μεγαλυτερα κανονια ωσαν το καραβι Αϊοβα με τα μεγαλυτερα κανονια του κοσμου(βλεπε φωτο),
οποτε νικητης με διαφορα στηθους η Αϊοβα  γκαλενα  :tits: :tits:

Συνημμένα

• 300px-BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg
    300px-BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 20

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
ναι ε και? που αναιρει αυτο που λεμε? γεννηθηκε αγορι το πιστοποιητικο γεννησης γραφει αγορι αλλα η αστυνομικη ταυτοτητα εφοσον εχει γινει αλλαγη φυλου αναγραφει γυναικα

Μη λες οτι να ναι,ειναι δυνατων η ταυτοτητα να γραφει π.χ Χρηστος Παπαπετρου και η νεα να γραφει Τζουλια Παπαπετρου?
Δε γινεται με την καμια αυτο που λες,πως θα πας να αλλαξεις στην ταυτοτητα Ονομα και φυλο?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια  :grin: :grin:...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε  :headbang: :headbang:...μη με συγχυζεις ρε  :grin:
Ρε αθεοφοβε , μετα τη Νατασσα ηθελες και αλλο ?  :s&m_2:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Μήπως ξέρει κανείς αν η αντριάννα απο ανδρέου γεωργίου 30 είναι σε άδεια η αν δουλέυει αλλου? 
Γιατί στις τελευτέες κριτικές που είδα για το στούντιο είναι άλλες κοπέλες....

Μάλλον πήγε να βάλει βυζιά

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Αζαζελ μην επιμενεις για την ταυτοτητα...Αλλαζει και πολυ ευκολα πλεον. Κανεις διορθωση ληξιαρχικης πραξης ή στο δημο ή μεσω πρωτοδικειου κι αυτο ηταν.Και ονομα κι επωνυμο κι οτι θες. Εδω αλλαζουν ονομα επειδη απλα δεν τους αρεσει, σε αλλαγη φυλου δεν θα αλλαξουν
Απλα πρεπει να το δημοσιοποιησεις σε πανελλαδικη εφημεριδα.
Σκεψου μονο οτι οι μισοι επωνυμοι ειναι με ψευδωνυμα. Ρεμος, Βανδη κλπ.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αζαζελ μην επιμενεις για την ταυτοτητα...Αλλαζει και πολυ ευκολα πλεον. Κανεις διορθωση ληξιαρχικης πραξης ή στο δημο ή μεσω πρωτοδικειου κι αυτο ηταν.Και ονομα κι επωνυμο κι οτι θες. Εδω αλλαζουν ονομα επειδη απλα δεν τους αρεσει, σε αλλαγη φυλου δεν θα αλλαξουν
Ετσι ειναι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177

Εγω θυμαμαι ενα τραβελι που πηγαινε παλια ενα φιλος μου(πριν καμια 17 χρονια)και τη γαμουσε η τυπισσα ηταν ενχειρησμενη,αυτος γαμουσε μεσα και εγω εψαχνα το σπιτι,ε μεσα στην τσαντα της ειχε την ταυτοτητα και ελεγε Ανεστης Κουτσομανος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom