Λοιπον ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ γιατι το εγραψα απο το κινητο κι εμεινα απο μπαταρια και βγηκε λιγο οπως να ναι. Αν θέλει καποιος Mod ας σβησει το προηγουμενο
Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας, με οδήγησαν σε καταδρομικη αντι για θαλασσα που σκεφτομουν.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανα τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Αν. Γεωργίου 16 : Νατάσσα
Αν. Γεωργίου 24 : Η ξηγημενη μιλφ Ισαβέλλα, καλή περίπτωση μου φάνηκε. Μελαχρινή με καλουτσικο σωμα
Αν. Γεωργίου 30 δεξιά: Η Τζίνα η ψευτομοντελισια με το αλαφρυ περπάτημα.Εμοιαζε πολυ με της Μιρελλας. Δεν τη λες κι ασχημη
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο
μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
Αν. Γεωργίου 34 :Ειρήνη... Βυζαρες μπουταρες και ξυνιλα. Κωλαρακι δεν...
Αν. Γεωργίου 38 : Δεν θυμάμαι, ξέχασα...Την φατσα της τη θυμαμαι ομως.Παραξενο
Αν. Γεωργίου 19 : Φλωριτα στο δωματιο
Αν. Γεωργίου 21 : Η θεια του Καστίγιο, η τσατσά απαράδεκτη.Μου επρηξε τ' αρχιδια. Τωρα δεν θα μπαινω εκει μεσα ουτε στη πρωινη βαρδια.
Όλες Βίλλες σύμφωνα το πρόγραμμα
Καζά ντι Ιρενέ: ανοιχτό αλλά δεν μπηκα γιατί είδα μια χοντρούλα στο σάιτ τους.
Αχελώου 10 : Η Δανάη. Αδιαφορη για τα δεδομένα μου.Αρκετα πλαδαρη στη περιφερεια. Με 6 μήνες διατροφή και γυμναστικη ισως.
Τριδυμο 1 : Η μινιον Ρουμανα Χριστινα, που εφερνε λιγο και σε Βαβατση στο προσωπο. Εδω εγινε το ξεσκιμα του κωλαρακιου με το φιλοτιμο πενηνταρικο. Κρινεται ακρως πετυχημενη η καταθεση και συστήνεται.
Τρίδυμο 2 : Μια ωραία νταρντανουλα μελαχροινη. Ωραίο πρόσωπο κι ωραία γενικότερα.Κωλο οχι κι εδω.
Τρίδυμο 3: Η ιζαμπελλα, την οποια ειδα λιγο κοιμισμενη και γι'αυτο δεν περασα.
Φρίξου 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο να τρώει σπόρια με τη τσατσά.
Φριξου 14 : Η Μερτσυ
Φρίξου 15 : Η γυναικαρα Βικτώρια...Ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της
Νικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.
Μινωταυρου:Η Κάρλα με πελάτη...Ελεος ρε πουστη ποσα θυματα υπαρχουν ακομα?
Αν. Γεωργίου 52 : Η Μάξιμ...Κι αυτή γυναικαρα. Στα υποψη κι αυτη και σύντομα μαλιστα.
Αν.Γεωργίου 50: Αιμιλία μελαχρινή ψηλή νταρντανα.Την είχα ξαναδεί βράδυ στο Νικ. Ουρανού 26
Κεφαλληνίας : Η Γιάννα, μου φάνηκε σαν το αλτερ ιγκο της μιλφ Ειρηνης
Οσα δεν ανεφερα κλειστα εκτος απο το τσιρκο που δεν πηγα μεχρι εκει...