Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
dimmits στειλε μου το πμ και μενα να τσεκαρω κατι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.769
Πόντοι
34.538
ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!!!!

Δεν ξερω αμα το εχετε προσεξει αλλα ειμαστε μια
ωραια ατμοσφαιρα....

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
αλλαξτε κινητα ρε μαγκες αμα ειναι και να τα λετε απο κει ..
τι στειλε πμ και εστειλα πμ και στειλτε μου πμ οποιος θελει...
εγω πλεον ειμαι ανενεργος λογω αποστασης αλλα οποτε ερχομαι ενημερωνω..και χαρην αυτου του σιτε εχω αποφθγει πολλες πατατες αλλα και εχω προφυλαξει καποιυς θαρρω.
και επισης υπαρχουν καποιοι που εχουν προσφερει πολλα σε μας τους συναγωνιστες.
δε θελω να ανοιξειι κουβεντα για τα χιλιοειπωμενα αλλα το ειδα μια δυο τρεις... αυτο με τα πμ και δεν ειναι ωραιο...
σιγα ρε φιλαρακι εσυ τι ανακαλυψες και θελεις να σου στειλουμε και πμ κανα φρεσκο μπουρδελο καμια αφιξη καποιας που ητανε και παλια ...
αυτα που θα δουμε και εμεις οι υπολοιποι σε λιγες μερες...

καλα να περνατε καρντασια...
δε θελω να παρεξηγηθω λεω απλα τη προσωπικη μου γνωμη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πολυ μετρια η Χριστινα στο Μινωταυρου.  Και δεν μου έφταιξε το χαλαρο σχετικα κορμι, οσο το οτι δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο. Επισης παρ οτι μιλαει πολυ καλα Ελληνικά, με το ζορι της παιρνεις κουβεντα.
Δυστυχως δεν θα συμφωνήσουμε ποτε με τον φιλο μου τον ελεύθερο σκοπευτη! Παω να ξαναδιαβάσω την κριτική του να δω ισως τι εκανα λαθος.....

Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδες,νέος στο site.παιρνω τηλεφωνο στο πετρου ερημιτη και λεει οτι δεν δεχονται κλησεις,μαλλον ειναι κλειστο.ψαχνω να μαθω για μια Λιζα που δουλευει εκει,ή δουλευε τελος παντων.αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο για αυτην αν θελει ας με ενημερωσει.μια βουλγαρα με μαυρα μαλλια ειναι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
καλησπέρα παιδες,νέος στο site.παιρνω τηλεφωνο στο πετρου ερημιτη και λεει οτι δεν δεχονται κλησεις,μαλλον ειναι κλειστο.ψαχνω να μαθω για μια Λιζα που δουλευει εκει,ή δουλευε τελος παντων.αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο για αυτην αν θελει ας με ενημερωσει.μια βουλγαρα με μαυρα μαλλια ειναι.
Kαλος ορισες στην παρεα τυπε.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λιζα ερημιτη ρουμανα μου την ειχαν πει εμενα μου φαινεται, βρεθηκε και ανδρεα γεωργιου τελευταια. η τσατσα μου ειπε πως εφυγε για πατριδα της και χασανε τα ιχνη της αγνωστο ποτε και αν επιστρεψει

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ μετρια η Χριστινα στο Μινωταυρου.  Και δεν μου έφταιξε το χαλαρο σχετικα κορμι, οσο το οτι δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο. Επισης παρ οτι μιλαει πολυ καλα Ελληνικά, με το ζορι της παιρνεις κουβεντα.
Δυστυχως δεν θα συμφωνήσουμε ποτε με τον φιλο μου τον ελεύθερο σκοπευτη! Παω να ξαναδιαβάσω την κριτική του να δω ισως τι εκανα λαθος.....

Το σερί συνεχίζεται.. Την ξαναδιάβασα κι εγώ την κριτική και ήμουν όντως υπερβολικός. Γενικά καλό είναι να γράφεις κριτική 1-2 μέρες μετά με πιο ψυχρή ματιά
Τ' ακούς BlastBeat208...? Στις γυναίκες δεν τα βρίσκουμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό.  :grin:

Τελικά ο καθένας στο είδος του.. Εσύ είσαι για άβγαλτα πιπινάκια φίλτατε Hagem, σ' έχω καταλάβει!

Γι' αυτό που κάνει ο Jamaicanos, δεν μπορώ να τον κρίνω αρνητικά όταν βλέπω online 1747 επισκέπτες και 179 online
Ίσως με αυτό το τρόπο σκέφτεται ότι τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς θα κάνουν λογαριασμό για να του στείλουν π.μ. και
ίσως ενεργοποιηθούν κιόλας. Το θεωρώ τραγικό το ποσοστό

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ακριβως ρε φιλε...γιατι καλα ειναι να λεμε τα στραβα των κοριτσιων...

αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι βλεπουν κ αυτες καθε μερα..κ οτι δεν ειναι ολοι καθαροι και σωστοι...

πανε εκει κ βρωμιαρηδες και κοπροσκυλα που νομιζουν επειδη δινουν 30 ευρω θα τη μεταχειριστουν την αλλη λες και ειναι ζωο...

τουλαχιστον ειναι σημαντικο πριν πηγαινουμε να προσεχουμε την υγιεινη..να κανουμε ενα μπανακι πριν παμε κ γενικα να ειμαστε σωστοι...

τυπε μια φορα στο Βαρδαραη ειχε πετυχει γυφτο μαζι με το γιο του κανα 16χρονων (απο Δενδροποταμο ηταν) :2funny:και αφου βγηκα απο το δωματιο
με ρωταει ψηλε πως ηταν η γκομενα καλη?παρτουζα κανει? :S :S :S

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
πριν λιγο...
Ερως : η Χριστινα με τσιτσια οξω...
Μελισσες: Τζεσικα. η τσατσα ειπε ενα τρελο συνδιασμο οταν ρωτησα την εθνικοτητα ..Βραζιλο ουγγαρεζα..με κοιτουσε σα μαστουρωμενη,την κοιταξα και εγω σαν μαστουρωμενος για αρκετη ωρα στα ματια και ηταν σαν να ειδα ολη της την ζωη....ποσες τετοιες μαλακιες μπορει να εχει πει η κακομοιρα...ξενερωσα απο  τη ζωη μου,βγηκα εξω πηρα το αμαξι και χαθηκα...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πριν λιγο...
Ερως : η Χριστινα με τσιτσια οξω...
Μελισσες: Τζεσικα. η τσατσα ειπε ενα τρελο συνδιασμο οταν ρωτησα την εθνικοτητα ..Βραζιλο ουγγαρεζα..με κοιτουσε σα μαστουρωμενη,την κοιταξα και εγω σαν μαστουρωμενος για αρκετη ωρα στα ματια και ηταν σαν να ειδα ολη της την ζωη....ποσες τετοιες μαλακιες μπορει να εχει πει η κακομοιρα...ξενερωσα απο  τη ζωη μου,βγηκα εξω πηρα το αμαξι και χαθηκα...
ειναι μηπως αυτη που εμφανιζεται στο 2:58?
πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα μου ερχεται να γελασω οποτε την πετυχαινω εχει και ενα προβλημα μιλαει καπως νυσταγμενα παντα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
με κοιτουσε σα μαστουρωμενη,την κοιταξα και εγω σαν μαστουρωμενος για αρκετη ωρα στα ματια και ηταν σαν να ειδα ολη της την ζωη....ποσες τετοιες μαλακιες μπορει να εχει πει η κακομοιρα...ξενερωσα απο  τη ζωη μου,βγηκα εξω πηρα το αμαξι και χαθηκα...

Χαχαχα!! Μαλακα κλαιωωω !!! εισαι μορφη... τελος !!!!!

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καμια καλη προταση για αυριο που κατεβαινω σαλονικα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Καμια καλη προταση για αυριο που κατεβαινω σαλονικα?
στις βίλες και κοροβαγκου βλέπω τριάδα γαλήνη Σαντάλ και Αντριάννα....καλες και οι τρεις,εγώ θα έπαιρνα την busty Σαντάλ...

Δανάη αν είσαι βυζολατρης στην Αχελώου
Δες αν είναι η εφη στην Φρίξου ή καμια Νατάσα στο έρως...πολύ καλες

Προσωπικά προτείνω και Τζάστιν,πολύ έμπειρη και όμορφη μιλφ κάπου Ανδρέου Γεωργίου παιζει να την πετυχεις

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτη τν ωρα δουλευει καμια απο αυτες? Justine, η περιφημη Βουλα Βαβατση, Ευα, Γιασμην, Χριστινα ρουμανα

Ειδικά δε αν δουλεύει το πρωί εκεί και το βράδυ στο strip club στις Σέρρες (όπως έχουν πει οι συναγωνιστές εδώ και υπάρχουν και φωτό στο ίντερνετ), μιλάμε για πολύ προκομμένο κορίτσι!!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
σε ενα φιλο αρεσουν οι ''πληθωρικες''...χοντρουλες τεσπαντων...εχετε να προτεινετε  κατι? ακομα και χοντρη να ειναι δεν εχει προβλημα..ισα ισα γουσταρει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom