Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μινι τσαρκα
Ανδρ38: Λουιζα
Ανδρ34:Ειρηνη :tits: :tits:
Ανδρ19:Αντρεα
Φριξου15: Στεφη :cum: :cum: :cum: Αλλα κομοδινο!!!
Λετε να τελειωνω με αυτην τν ατακα τν ενημερωση."Εμπαργκο στο 40 των βιλλων" :rockon: :rockon: :rockon:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μινι τσαρκα
Λετε να τελειωνω με αυτην τν ατακα τν ενημερωση."Εμπαργκο στο 40 των βιλλων" :rockon: :rockon: :rockon:

τυπε το πιστευεις οτι με τη Στεφι περασα καλα? οπως κ μια αλλη που αρκετοι δεν λενε καλα λογια..τη Μαξιμ...

η μονη που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ηταν η Μιραμπελα...γενιακ ειμαι ευκολος με τα κοριτσια..δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος...απλα αυτη η Ιζαμπελα δεν παλευεται.....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
γιατι ν μν σε πιστεψω ρε φιλε! Γκομενες ειναι κι αυτεσ με αλλους γουσταρουν κ αλλουσ οχι

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ν μν σε πιστεψω ρε φιλε! Γκομενες ειναι κι αυτεσ με αλλους γουσταρουν κ αλλουσ οχι

φιλε η καθεμια εχει τα κουμπια της (εκτος απο την Μιραμπελα)

αυτη η Στεφι θελει να την πας στο κυριλε...στο μαλακο...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Περα απο το κυριλε και με μαλακο υπαρχει και ο σεβασμος προσωπικα για μενα δν θα βγαλω τ προβληματα τσ καθημερινοτητας στν ιεροδουλη

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Περα απο το κυριλε και με μαλακο υπαρχει και ο σεβασμος προσωπικα για μενα δν θα βγαλω τ προβληματα τσ καθημερινοτητας στν ιεροδουλη

ακριβως ρε φιλε...γιατι καλα ειναι να λεμε τα στραβα των κοριτσιων...

αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι βλεπουν κ αυτες καθε μερα..κ οτι δεν ειναι ολοι καθαροι και σωστοι...

πανε εκει κ βρωμιαρηδες και κοπροσκυλα που νομιζουν επειδη δινουν 30 ευρω θα τη μεταχειριστουν την αλλη λες και ειναι ζωο...

τουλαχιστον ειναι σημαντικο πριν πηγαινουμε να προσεχουμε την υγιεινη..να κανουμε ενα μπανακι πριν παμε κ γενικα να ειμαστε σωστοι...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Συμφωνω σε ολα :rockon: :rockon:

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
620
Πόντοι
291
Μινι τσαρκα
Λεβεντη,τι εστι Ειρηνη :tits: :tits:?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρωσιδα μιλφαρα με :tits: :tits: Αρες

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ακριβως ρε φιλε...γιατι καλα ειναι να λεμε τα στραβα των κοριτσιων...

αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι βλεπουν κ αυτες καθε μερα..κ οτι δεν ειναι ολοι καθαροι και σωστοι...

πανε εκει κ βρωμιαρηδες και κοπροσκυλα που νομιζουν επειδη δινουν 30 ευρω θα τη μεταχειριστουν την αλλη λες και ειναι ζωο...

τουλαχιστον ειναι σημαντικο πριν πηγαινουμε να προσεχουμε την υγιεινη..να κανουμε ενα μπανακι πριν παμε κ γενικα να ειμαστε σωστοι...

θα διαφωνησω εν μερει φιλε μου..
εγω οταν παω μπουρδελοτσαρκα ολο νεα παιδια βλεπω,καθως πρεπει και σινιαρισμενοι.και οι πιο πολλοι ειναι low profile τυποι.εχω την ανεση και καθομε σε κανα δυο μπουρδελα για πολυ ωρα στο σαλονι για συζητηση και βλεπω τα ατομα που μπαινοβγαινουν.
τα πιο πολλα ειναι παιδια 18 με 30.και οι περισσοτεροι ευγενικοι περαν του δεοντος.με λιγα λογια η πουτανα μπορει να τους κανει οτι γουσταρει.
αρα το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι εμεις τις χαλασαμε με την κοσμια συμπεριφορα μας.-σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις με τους αξεστους κτλ-αλλα πιστευω οτι πολλες την εχουν δει...
και ναι η μια ειναι η Μιραμπελα,εδω θα συμφωνησω...μακρια ουστ...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τν εχουν δει γιατι ειναι Παλιες!!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
θα διαφωνησω εν μερει φιλε μου..
εγω οταν παω μπουρδελοτσαρκα ολο νεα παιδια βλεπω,καθως πρεπει και σινιαρισμενοι.και οι πιο πολλοι ειναι low profile τυποι.εχω την ανεση και καθομε σε κανα δυο μπουρδελα για πολυ ωρα στο σαλονι για συζητηση και βλεπω τα ατομα που μπαινοβγαινουν.
τα πιο πολλα ειναι παιδια 18 με 30.και οι περισσοτεροι ευγενικοι περαν του δεοντος.με λιγα λογια η πουτανα μπορει να τους κανει οτι γουσταρει.
αρα το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι εμεις τις χαλασαμε με την κοσμια συμπεριφορα μας.-σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις με τους αξεστους κτλ-αλλα πιστευω οτι πολλες την εχουν δει...
και ναι η μια ειναι η Μιραμπελα,εδω θα συμφωνησω...μακρια ουστ...

τυπε και εγω αυτο ειπα..δεν ειπα οτι ειναι οι περισσοτεροι βρωμιαρηδες...αλλα στους 100 οι 20 να ειναι φτανει....

οσο για το τι της χαλαει ειναι κ τα 2 ...κ αυτο που λες αλλα κ αν παει κανας βρωμιαρης κ αξεστος...αναλογα την κοπελα..αλλες εκτιμουν την καλοσυνη αλες το εκμεταλλευονται...

κ καποιες αλλες θελουν με το τσαμπουκα για να αποδωσουν ενω αλλες αν πας με τσαμπουκα ειναι ακομα χειροτερα..
αναλογως την κοπελα.....

το θεμα ειναι να εχει ο καθενας 2-3 στανταρακια να περναει καλα κ μετα αν θελει πειραματιζεται κ με νεες..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Τν εχουν δει γιατι ειναι Παλιες!!!
τι τα περασαν τα μπουρδελα Ελληνικο Στρατο?? ηρθε η απαλλαγη τους δηλαδη και ρεκλαραν?ας παρουν απολλυτηριο να τελειωνουμε....

Υ.Γ η Μιραμπελα μαλλον εχει πολλες φυλακές...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εγω παω παντα σινιαρισμενος και ευγενικος.δεν φταιω εγω αν πριν χαλαστηκε με καποιον αλλον....και δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο συχνα...
απλα οσες εχουν ξινα μουτρα εχουν ξινα μουτρα,δεν παει να εισαι και ο Brad Pit.
πλεον παω μονο σε 2 στανταρακια ελεω κρισης..τιποτε περισσοτερο ,γι'αυτο και δυστηχως δεν μπορω να κανω ενημερωση συχνα

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω παω παντα σινιαρισμενος και ευγενικος.δεν φταιω εγω αν πριν χαλαστηκε με καποιον αλλον....και δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο συχνα...
πλεον παω μονο σε 2 στανταρακια ελεω κρισης..τιποτε περισσοτερο ,γι'αυτο και δυστηχως δεν μπορω να κανω ενημερωση συχνα

οχι τα ξινα μουτρα δεν τα εχουν λογω εμφανισης του πελατη..λογω συμπεριφορας του τα εχουν..
βεβαια πολλες τα εχουν και μονιμα.....

αλλα μη νομιζετε εχει κ μ..κες...ειδικα τη νυχτα...για αυτο συνηθως και τα ...δυνατα χαρτια προσπαθουν να αποφευγουν  τη νυχτα...που να μπλεκουν με ξενυχτηδες κ μεθυσμενους...(οχι φυσικα ολοι)

παντως εγω να σας πω την αληθεια αν βγαλεις τη Μιραμπελα ποτε δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα με κοπελες σαν καποιους που γραφουν εδω ιστοριες και ιστοριες...ισως επειδη δεν ειμαι απαιτητικος..ισως επειδη γενικα ειμαι ευγενικος..δεν ξερω...βσικα τωρα παω κ σε στανταρακια κ ολα μια χαρα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
έριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο  :smitten:  και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα  :smitten:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πλεον παω μονο σε 2 στανταρακια ελεω κρισης..
για λεγε...

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0

Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ή Αθηνά όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...  :huh: :huh: :huh:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ή Αθηνά Αλίκη όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...  :huh: :huh: :huh:

Πρωι δουλεύει το κοριτσι. Οχι βραδυ. Τι ωρα πηρες?
Μετα τις 7-8 πισνει η Χριστίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom