Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ρωσιδα μιλφαρα με Αρες
Σε ποιο ειναι αδερφε και τι ωρες??
Ρωσιδα μιλφαρα με Αρες
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ή Αθηνά όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...
στην κοντουλα δεν αναφερεσε?σε αυτην ειχε παει νομιζω ο Al Pacino και ειχε πει οτι δε τραβαει καθολουέριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα
τα στανταρακια?για λεγε...
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.
Πρωι δουλεύει το κοριτσι. Οχι βραδυ. Τι ωρα πηρες?
Μετα τις 7-8 πισνει η Χριστίνα.
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.
ρε παιδια αυτη τν ωρα δουλευει καμια απο αυτες? Justine, η περιφημη Βουλα Βαβατση, Ευα, Γιασμην, Χριστινα ρουμανα
Τζουλια μια ξανθουλα με γαμω τους κωλους,ξανθουλα,με ςραια επιδερμιδα και εκεινο το ξενικο μαυρισμα? απο τσεχια νομιζω που λεει οτι ειναι????? οντως δυνατο.εγω το πηρα προσφατα στο ανδρεου γεωργιου 24έριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα
στειλε πμΕιχα να κανω πανω απο ενα μηνα και τα γυρισα σχεδον ολα, οποιος θελει σε πμ. να του πω τι παιζει. Επισης εχω ενα κακο νεο για αυτες τις μερες και δυο νεα στουντιο που ανακαλυψα, εντω μεταξυ πως γινεται και παντα πρωτος βλεπω εδω μεσα τα καινουργια στουντιο μπορει να με το εξηγισει κανεις η ειστε μυρωδιες και δεν βλεπεται μπροστα σας η γυρνατε μια φορα το τριμηνο
εσενα δεν σε στελνωστειλε πμ
εσενα δεν σε στελνω
εχει πολλα α.γ σε ποιο λες και αν θυμαμαι καλα δεν ειχε σε κανενα απο τα ανοιχτα καμια θεια
Τζαμαϊκανε την θεια (βυζαρου) Συλβια στο Ανρ.Γεωργιου την ειδες? ..ειναι ακομη εκει?
για αυτη που ελεγε ο πατσινο...νομιζω το 30 ή το 24.εχει πολλα α.γ σε ποιο λες και αν θυμαμαι καλα δεν ειχε σε κανενα απο τα ανοιχτα καμια θεια
σε εστειλα π.μγια αυτη που ελεγε ο πατσινο...νομιζω το 30 ή το 24.