Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ή Αθηνά όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...  :huh: :huh: :huh:
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
έριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο  :smitten:  και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα  :smitten:
στην κοντουλα δεν αναφερεσε?σε αυτην ειχε παει νομιζω ο Al Pacino και ειχε πει οτι δε τραβαει καθολου

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
τα στανταρακια?
ε δεν ξερεις...
Καντυ, Νατασα...αν και η τελευταια νευριασε  την τελευταια φορα που πηγα γιατι λεει δεν εμφανιζομαι συχνα....λες και την αρραβωνιαστηκα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.

Τυπε θα μπω δωματιο κ θα το παιξω σαν το κυπριο απτη σειρηνα ξερεις "ετσι πρεπει ετσι" "ρουφα το πουτσο μου καλο ειναι αυτο ναι ειναι καλο" κ τα σχετικα αχαχαχα!!!

παντως μολις μπορεσω θα παω να μου φυγει η περιεργεια εαν ειναι η οχι κ θα σας πω.

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Πρωι δουλεύει το κοριτσι. Οχι βραδυ. Τι ωρα πηρες?
Μετα τις 7-8 πισνει η Χριστίνα.

Χτες επειδή είχα σκοπό να έρθω Σαλονίκη (γιατί δυστυχώς δεν μένω κοντά, είμαι από Καβάλα, οπότε δεν έχω τόσες ευκαιρίες για επιτόπια επιθεώρηση) έπαιρνα από το μεσημέρι τηλ 3-4 φορές αλλά μόνο την τελευταία φορά που πήρα γύρω στις 20.30 το σήκωσαν.

Βασιλι Ζαιτσεφ ότι με διορθώνεις με κόκκινο όπως κάνει ο καθηγητής μου στα word που του στέλνω... ντάξει δεν υπάρχει!!! Χαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bourdeliotis θα το κάνω αυτό που λες και θα την ποστάρω τη φωτό εδώ, υπογεγραμμένη ή μη!!! Για μένα το θέμα είναι να ξέρω ότι θα είναι εκεί, ώστε να μην πάω τζάμπα. Εξαφανίστηκε και η Αλίσια από τα τρίδυμα που την είχα στανταράκι, οπότε για άλλη δεν θα πήγαινα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
Μήπως ξέρει κανείς αν η αντριάννα απο ανδρέου γεωργίου 30 είναι σε άδεια η αν δουλέυει αλλου? 
Γιατί στις τελευτέες κριτικές που είδα για το στούντιο είναι άλλες κοπέλες....

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
ρε παιδια αυτη τν ωρα δουλευει καμια απο αυτες? Justine, η περιφημη Βουλα Βαβατση, Ευα, Γιασμην, Χριστινα ρουμανα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
έριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο  :smitten:  και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα  :smitten:
Τζουλια μια ξανθουλα με γαμω τους κωλους,ξανθουλα,με ςραια επιδερμιδα και εκεινο το ξενικο μαυρισμα? απο τσεχια νομιζω που λεει οτι ειναι????? οντως δυνατο.εγω το πηρα προσφατα στο ανδρεου γεωργιου 24

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οποιος αποδειξει οτι ειναι η δεν ειναι η Βαβατση εχει δωρο ενα γιακουζι με οποια θελαι....απο ολους μας...
1 ευρω το ατομο πεφτει το πολυ...

Επισκέπτης
Ειχα να κανω πανω απο ενα μηνα και τα γυρισα σχεδον ολα, οποιος θελει σε πμ. να του πω τι παιζει. Επισης εχω ενα κακο νεο για αυτες τις μερες και δυο νεα στουντιο που ανακαλυψα, εντω μεταξυ πως γινεται και παντα πρωτος βλεπω εδω μεσα τα καινουργια στουντιο μπορει να με το εξηγισει κανεις  :grin: η ειστε μυρωδιες και δεν βλεπεται μπροστα σας η γυρνατε μια φορα το τριμηνο  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ειχα να κανω πανω απο ενα μηνα και τα γυρισα σχεδον ολα, οποιος θελει σε πμ. να του πω τι παιζει. Επισης εχω ενα κακο νεο για αυτες τις μερες και δυο νεα στουντιο που ανακαλυψα, εντω μεταξυ πως γινεται και παντα πρωτος βλεπω εδω μεσα τα καινουργια στουντιο μπορει να με το εξηγισει κανεις  :grin: η ειστε μυρωδιες και δεν βλεπεται μπροστα σας η γυρνατε μια φορα το τριμηνο  :P
στειλε πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom