Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειδικά δε αν δουλεύει το πρωί εκεί και το βράδυ στο strip club στις Σέρρες (όπως έχουν πει οι συναγωνιστές εδώ και υπάρχουν και φωτό στο ίντερνετ), μιλάμε για πολύ προκομμένο κορίτσι!!!

σ'ευχαριστώ ναι σαι καλά

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
σε ενα φιλο αρεσουν οι ''πληθωρικες''...χοντρουλες τεσπαντων...εχετε να προτεινετε  κατι? ακομα και χοντρη να ειναι δεν εχει προβλημα..ισα ισα γουσταρει....
αντζελικα βουλγαρα δαγκωτο, 2 κιλα το καθε της βυζι χοντρη κανονικα. ακομη και η τσατσα ως "χοντρη η ομορφη" μου την παρουσιασε την τελευταια φορα, αλλα συνηθως πολυ καλη μεσα, νεα με απαλη σφικτη επιδερμιδα. οριστε και μια κριτικη που τα λεει ολα
συνηθως πρωινη βαρδια δηλαδη μεχρι της 20.00 σε οποιοδηποτε απο τα μαγαζια του βαρδαρη μπορει να την πετυχεις αλλωστε τελέυταια δεν ειναι πανω απο 3-4 ανοικτα δεν θα κουραστεις λοιπον αν ειναι εκει να την βρεις.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ναί, πράγματι, ότι καλύτερο για όσους γουστάρουν τις ευτραφείς!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
σε ενα φιλο αρεσουν οι ''πληθωρικες''...χοντρουλες τεσπαντων...εχετε να προτεινετε  κατι? ακομα και χοντρη να ειναι δεν εχει προβλημα..ισα ισα γουσταρει....
ετσι οπως εγινε τελευταια θα σου προτεινα νταιανα...στο γκοντιβα!!!θα το ευχαριστηθει μια χαρα...θα τον βαλει κατω και ουτε γκουχ ουτε μουχ θα προλαβει να πει!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ετσι οπως εγινε τελευταια θα σου προτεινα νταιανα...στο γκοντιβα!!!θα το ευχαριστηθει μια χαρα...θα τον βαλει κατω και ουτε γκουχ ουτε μουχ θα προλαβει να πει!!

ευχαριστω φιλε...βασικα εμενα δεν μου αρεσουν οι χοντρες...αλλα το φιλαρακι γουσταρει...κ αν τον δεις ειναι στεκα...χαχα...τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Κανα φτηνο κωλαρακι, μεχρι 50 ευρω υπαρχει στη πρωινη βαρδια?
Αλλιως να την κανω για θαλασσα...
Προεδρε δωσε τα φωτα σου!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

καντην για θαλασσα....πιες το φρεντο σου...κανε το ματι σου....φαε μετα και ενα γυρονι με μια κρυα μπυρα.....κ ολα καλα.... :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Δες την πορνοιζαμπελα στο τριδθμο 3 κυριε σκοπευτα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
καντην για θαλασσα....πιες το φρεντο σου...κανε το ματι σου....φαε μετα και ενα γυρονι με μια κρυα μπυρα.....κ ολα καλα.... :rockon:

εχει και αξιολογα τουριστικα τεμαχια η πολη αυτην την περιοδο. Εφαγα μια την τριτη και μια χτες. Κοστος 0 ευρω.... ;) ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Iζαμπελα στα Τριδυμα με 50ε γυμνο και κωλο και πανε γιατι επικρατει η απολυτη νεκρα και θα φας καλα

Εγω μολις γυρισα απο το δικο μου Ρωσσικο μωρο και επαθα πλακα και παλι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μαλλον θα ντυθω γαμπρος...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ειναι μηπως αυτη που εμφανιζεται στο 2:58?
πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα μου ερχεται να γελασω οποτε την πετυχαινω εχει και ενα προβλημα μιλαει καπως νυσταγμενα παντα
εισαι Ωραιος! αυτη ειναι....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παιζει αλλα ειναι το 50% το αλλο 50 ειναι το λεγειν και η προσωπικοτητα..
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....

ρε μαγκες μια αλλη απορια...αρκετοι εδω μεσα λενε στις κριτικες τους οτι πανε χαμουρευονται,τους πιπωνουν κτλ και μετα γαμανε και κανα τεταρτο μιση ωρα....
εγω αν εχω γκαβλες και στη πιπα μπορει να με τελειωσει η πουτανα.
τον παιζετε πριν πατε στο μπουρδελο ωστε να διαρκεσει παραπανω?
ισως καποιοι εχουν φτασει σε επιπεδο να παρουν καποιες ουσιες?
εγω οσο και να κρατηθω αντεχω 10-15 λεπτα...(δεν τον παιζω πριν παω στο μπουρδελο)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....

ρε μαγκες μια αλλη απορια...αρκετοι εδω μεσα λενε στις κριτικες τους οτι πανε χαμουρευονται,τους πιπωνουν κτλ και μετα γαμανε και κανα τεταρτο μιση ωρα....
εγω αν εχω γκαβλες και στη πιπα μπορει να με τελειωσει η πουτανα.
τον παιζετε πριν πατε στο μπουρδελο ωστε να διαρκεσει παραπανω?
ισως καποιοι εχουν φτασει σε επιπεδο να παρουν καποιες ουσιες?
εγω οσο και να κρατηθω αντεχω 10-15 λεπτα...(δεν τον παιζω πριν παω στο μπουρδελο)

εγω φιλε εξαρταται μπορει και να τελειωσω σε 10-15 η μπορει να κανω κ ωρα και να μ λενε τελειωνε  :grin: :grin:
τι ουσιες κ τετοια εμεις ειμαστε φυσικοι ανθρωποι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom