Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Εγω θυμαμαι ενα τραβελι που πηγαινε παλια ενα φιλος μου(πριν καμια 17 χρονια)και τη γαμουσε η τυπισσα ηταν ενχειρησμενη,αυτος γαμουσε μεσα και εγω εψαχνα το σπιτι,ε μεσα στην τσαντα της ειχε την ταυτοτητα και ελεγε Ανεστης Κουτσομανος  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλο το τραβελι εδω μιλαμε για αλλαγη φυλου κ δηλωση για χαρτια.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μη λες οτι να ναι,ειναι δυνατων η ταυτοτητα να γραφει π.χ Χρηστος Παπαπετρου και η νεα να γραφει Τζουλια Παπαπετρου?
Δε γινεται με την καμια αυτο που λες,πως θα πας να αλλαξεις στην ταυτοτητα Ονομα και φυλο?
ναι δεν ειναι απλα δυνατον ειναι πανευκολο, με την δικαστικη πραξη στο χερι θα πας και θα σου μιλησουν και ευγενικα, πριν 17 χρονια που λες μπορει η τραβελα να βαριοταν την διαδικασια ή να μην ηθελε να την κανει για να μην εχει τραβαλα με αλλα θεματα πχ κληρονομικα, λογαριασμοι τραπεζων κλπ δικαιωμα τ-ου-ης να κρατησει την παλια ταυτοτητα με το ανδρικο ονομα

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208  :knockinb:
antigregory  :knockinb:
mpotofilos  :knockinb:
papazits
al pacino

Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983  :knockinb:
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
Εγώ την πήρα και λέω πως είναι αυτή.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αρα εχουμε 7 που λενε ειναι η βαβατση μαλιστα οι 5 την πηρανε
5 που λενε οτι τις μοιαζει και μονο 1 την πηρε
περιμενουμε και ενα αυτογραφο να δημοσιευθει, συμπερασμα...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Απλά ας το λήξουμε. Το θέμα έχει κουράσει. Δεν είναι καλή στο δωμάτιο και δεν είναι και καμία Σίλβια Σάιντ.
Ο καθένας έχει την απόψή του και καλό είναι να την κρίνουμε από εδώ και πέρα για την απόδοσή της στο δωμάτιο.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο  :jerking: μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.

Vicka από Ουκρανία σκέτο κουκλάκι με υπέροχο προσωπάκι και ματάρες.

Πέρασα σήμερα με 30 ευρώ το απλό και πέρασα αρκετά καλά. Δε βιάζεται στο δωμάτιο, πολύ καλή πίπα κάνει το μωρό και απλά σε ιεραποστολικό μόνο που κοιτάς αυτό το προσωπάκι φτάνει και περισσεύει. Έχει πιασίματα και κοιλίτσα βέβαια αλλά όποιος τα παραβλέψει θεωρώ ότι θα περάσει καλά μαζί της.

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Επιλεκτικό πέρασμα σήμερα κατά τις 12.00

Έρως 16 : Natasha
Ανδρ. Γεωργίου 24 : κλειστό
Κωλέττη : κλειστό
Ανδρ. Γεωργίου 30 (αριστερά): Vicka από Ουκρανία
Λα Φαμ : Ειρήνη μέχρι τις 19.00 Μετά η Λάρα
Τρίδυμα Νο 2 : Έλενα από Ουκρανία, όμορφο μωρό κι αυτή

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Να συμπληρωσω στον φιλτατο Gabetso....

Στο 30 αριστερα, πράγματι η Βικα ειναι ενα γλυκυτατο και προσχαρο κοριτσι στο σαλονι. Εχω εμπαργκο δυο χρονια τωρα σ αυτο το μαγαζι για τα αθλια κρεβατια του και τη βρωμα απο τσιγάρο στο σαλονι, αλλα για τι Βικα, μαλλον θατο σπασω...

Στο 30 δεξιά η μοντελισια Τζινα, πρων Βιολετα...δεν ξερω τι δικαιολογητικα χρειαστηκαν για την αλλαγη της ταυτότητας :p

Στο 52 η Αμαλια. Ψηλη, μπαμπατσικη, αλλα ευδιαθετη και προσχαρη. Πληροφορίες μου λενε οτι ειναι πολυ καλη μεσα...

Στο Τριδυμο 2, η γυναικαρα Ελενα. Περασα παρα πολυ καλα!!!

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
και να συμπληρώσω τον φιλτατο hagem

στο ΑΓ 50 η Άννα Πολωνέζα, ξανθιά κοντά μαλιά, αδύνατη, μέτριο φυσικό βυζί πού καλό για τα γούστα μου. στο κρεβάτι καλή σχετικά πίπα χωρίς χέρι και αρκετά στενό μουνάκι. αρκετά ομιλητική αλλά για άσχετα θέματα. Με προυπηρεσία Ξάνθη.
δε λυπάμαι το 30 αλλά έχω περάσει αλλού πολύ καλύτερα

στο 21 και 19 δυο μεξικάνες
στο πρώτο μια μελαχρινή κοντούλα αφρατούλα με πλατύ χαμόγελο
και στο 19 ένα ασχημάτιστο κοριτσάκι σαν 12 χρονών σχεδόν έπαθα σοκ όταν την είδα. έφυγα τρέχοντας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

στο ΑΓ 50 η Άννα Πολωνέζα, ξανθιά κοντά μαλιά, αδύνατη, μέτριο φυσικό βυζί πού καλό για τα γούστα μου. στο κρεβάτι καλή σχετικά πίπα χωρίς χέρι και αρκετά στενό μουνάκι. αρκετά ομιλητική αλλά για άσχετα θέματα. Με προυπηρεσία Ξάνθη.
δε λυπάμε το 30 αλλά έχω περάσει αλού πολύ καλύτερα
δλδ; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ε να μιλουσε για την Κινα του Μαο  :grin: :grin:
μπορεί να μιλούσε για την διεθνή  μονεταριστικη συνωμοσία που σαμποτάρει την κολχοζικη ιδιοκτησία και οδηγησε τα κορίτσια του ανατολικού μπλοκ στην εκπορνευση

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

δε λυπάμαι το 30 αλλά έχω περάσει αλλού πολύ καλύτερα

στο 21 και 19 δυο μεξικάνες
στο πρώτο μια μελαχρινή κοντούλα αφρατούλα με πλατύ χαμόγελο
και στο 19 ένα ασχημάτιστο κοριτσάκι σαν 12 χρονών σχεδόν έπαθα σοκ όταν την είδα. έφυγα τρέχοντας
Χααχα...ολοι τεμπεληδες σημερα, δεν γυρισαμε πανω απο 3-4 σπιτια :-)

Στο 19 ειδες τη Φλωριτα. Ειναι πραγματι σοκαριστικο το παρουσιατικο της.
Ακομα πιο σοκαριστικο ειναι το γεγονος οτι δυο χρονια περιπου δουλευει ανελλιπώς...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Vicka από Ουκρανία σκέτο κουκλάκι με υπέροχο προσωπάκι και ματάρες.

Πέρασα σήμερα με 30 ευρώ το απλό και πέρασα αρκετά καλά. Δε βιάζεται στο δωμάτιο, πολύ καλή πίπα κάνει το μωρό και απλά σε ιεραποστολικό μόνο που κοιτάς αυτό το προσωπάκι φτάνει και περισσεύει. Έχει πιασίματα και κοιλίτσα βέβαια αλλά όποιος τα παραβλέψει θεωρώ ότι θα περάσει καλά μαζί της.

Παιζεται υποπτο παιχνιδι γιατι σαν Βικα απο ουκρανια μου συστησανε στο διπλανο μαγαζι και μια αλλη κοπελα που δουλευε βραδυνη πριν λιγες μερες. Καμια σχεση με τη κοκκινομαλλα.
Αυτη που περιγραφετε σαν Αννα πολωνεζα στο Αν.Γεωργιου 50 μοιαζει πολυ με την Μαξιμ που ειδα εγω εχτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom