Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πολυ αηδιαστικο ακουγεται ετσι οπως το εγραψες.Χαχαχα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ναι οντως το βυζι στην Εφη ειναι το μονο μειον αλλα κλαιν...εδω εμενα που οι φιλοι μου με κραζουν επειδη μπορει να κανω και σχεση με μπαζο αμα εχει και γαμο τα βυζια, γενικα ειμαι βυζολαγνος,οταν πας με τανα δν σε νοιαζει και τοσο μωρε. ο σουπερμαν εκει κατω αναμεσα απο τα ποδια σου να καλοπερναει και ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Aπλα στην Εφη σε χαλαει λιγο το βυζι οταν αυτη ειναι απο πανω η στην αρχη που τριβεται κλπ.Εκει λοιπον που χανεις την μπαλα και πας να απλωσεις τα χερια σου -πιο πολυ απο ενστικτο- τρως μια μικρη ξενερα.Αλλα δεν πειραζει.

ΥΓ.Θα ηταν καλο να εβαζε σιλικονη αλλα η τιμη θα πηγαινε 60 ευρω LOL

aliakmwn

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πήγα σήμερα μάλλον στη Σαπφούς 7.
ειναι το σπιτάκι καθώς κατεβαίνεις τη Προμηθέως και στρίβεις δεξιά στη Σαπφώς.
πήρα την Άτζελα μια Ουκρανέζα που είναι ένα μήνα εκεί.
καλή πίπα και πολύ καλό γαμήσι από πάνω σε 3 στάσεις.
σίγουρα θα ξαναπάω...
κανείς άλλος εντυπώσεις από τη γκόμενα?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες το τονισα απλως γιατι ειχε ανεβει επανω μου και εκανε τα δικα της. καποια στιγμη μου λεει πιασε μου τα βυζια σε παρακαλω. Και πηρε τα χερια μου και τα εβαλε στα βυζια της. ε εκει τα παιξα. δεν ηξερα πως να αντιδρασω. παντως απο βυζι η αναστασια ειναι κορυφη. αν και η κοπελα κριμα που ειναι ''φτιαγμενη'' στο φουλ. δεν ειναι ποτε σάυτον τον πλανητη.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
η αναστασια ειναι αυτη που δουλευε και κωλετη, αν ναι νομιζω αυτη ηταν που δεν μιλουσε γρι ελληνικα και σε καποια φαση που την ρωτησα κατι για το σκουλαρικι που εχει στο μουνι αν πονεσε, τι κανει η γκομενα...Αρχιζει και μου κανει με το χερι πανω στον καθρεφτη σαν να μου γραφει λεξεις...ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ πιο ηλιθια δν εχω γνωρισει σοβαρα...ΛΟΛ

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλοι συναγωνιστες μιας και δεν πηγα τελικα κωλετη λογο χρονου (μας γαμανε προς το παρον στην δουλεια)
απο περιγραφει φιλου συναγωνιστη για τα χαρακτηριστικα της εφης μου εφερε ακριβως μια κοπελα που ειχε στο ερως 16 περισυ η οποια εκανε τα καλητερα επι πληρωμη γαμησια και ειμουν συχνος πελατης της.
λες να ηταν τελικα η εφη.
το ποιο κυριο και σταντας χαρακτηριστικοτης ηταν τα ματια τις και πως σε κοιταξε.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
μηπως λεσ την αννα που ηταν στο ερως 16 και είναι η μονη που ξεπερνα την εφη?η αννα ηταν ολα τα λεφτα αλλα χαθηκε νωρις...........

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Αυτο με τα ματια το εχει και η Εφη, γενικα το προσωπο της μου αρεσει πολυ, εχει και ωραιο χαμογελο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πηγα το μεσημερι Μαρινα τι να λεμε; ενταξει το μωρο πρεπει να παρει συνταξη απο εκει μεσα! δεν παιζεται

Kounelis Ioannis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας κύριοι κι από εμένα.
Να πω την αλήθεια είμαι άσχετος από ονόματα. Διάβασα για μια Έφη και κάποιες άλλες…είναι εύκολο να με κατατοπίσει κάποιος?
Πάντως το αλουμινένιο όντως φέρνει καλές & από εμφάνιση & σε υπηρεσίες. Πριν κανένα- δυο μήνες δούλευε και μια μελαχρινή από Ρωσία στο ίδιο σπιτάκι. Ξέρεις κανένας τι απέγινε? 

Kounelis Ioannis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέχασα να αναφέρω για μια τσατσά στο αλουμινένιο η οποία πραγματικά με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου μόνο που τη βλέπω. Μιλάμε ότι είναι για γερές μπάτσες η γυναίκα. Μπορώ να πω ότι είναι το πιο αντιπαθητικό άτομο που έχω δει γενικότερα. Πριν λίγες μέρες που πήγα, ήταν γεμάτα τα δωμάτια και όταν έβγαινε η κοπέλα από μέσα, πριν καλά-καλά ντυθεί ο πελάτης, χωρίς να χτυπήσει πόρτα έμπαινε μέσα και και τον έδιωχνε. Η γυναίκα κουβαλάει τρέλα. Με το που το είδα αυτό έφυγα γιατί αν μου το έκανε κι εμένα πραγματικά δε ξέρω πως θα αντιδρούσα!   

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Κατεχακη μεσημερι ειναι ακομα η γερμανιδα?? Η μια ελληνιδα milf που ηταν Ανδ.Γεωργιου 4?? Πριν καιρο ειχε ερθει μια μελαχρινη πανυψηλη με μεγαλουτσικο κωλο.. Αυτη ψαχνω.. Ξερει κανεις τι απεγινε??

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
νομιζω η γερμανιδα ειναι, μην σε παρω ομως και στον λαιμο μου.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εχει κανεις το τηλεφωνο απο Κωλετη να μου πει τι ωρα ανοιγει σημερα..

neo2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιχτά είναι. Τώρα το menu έχει Αναστασία μετά τις 20:00 θα είναι η Έφη ....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Μερικα σπιτια απο τον Βαρδαρη , ειναι σε φαση ανανεωσης της αδειας τους .

Να δουμε αν θα τα καταφερουν ...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ανοιχτά είναι. Τώρα το menu έχει Αναστασία μετά τις 20:00 θα είναι η Έφη ....

Πηγα. Τσατσος ηταν ενας φουστης :Ο Ρε παιδια τι σωματαρα εχει αυτη η Αναστασια...πω...βυζαρες μιλαμε. καλυτερη ηταν απο την προηγουμενη φορα,ισως επειδη δν ειχε πολυ κοσμο να περιμενει. πισωκολητο τελειο, πιπα και απο πανω μετρια πολυ. αλλα πισωκολητο καλοοοο

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα. Τσατσος ηταν ενας φουστης :Ο Ρε παιδια τι σωματαρα εχει αυτη η Αναστασια...πω...βυζαρες μιλαμε. καλυτερη ηταν απο την προηγουμενη φορα,ισως επειδη δν ειχε πολυ κοσμο να περιμενει. πισωκολητο τελειο, πιπα και απο πανω μετρια πολυ. αλλα πισωκολητο καλοοοο
ρε παλικαρια εχω διαβασει εδω μεσα τα καλυτερα και εχω καταλικσει σε τρεισ κοπελες 8α'8ελα καποιοσ που γνωριζει και δεν του κανει κοπο να μου πει ακριβωσ διευ8ινσεισ και τι ωρεσ δουλευουν οι συγκεκριμενεσ!!! 1 αναστασια 2 μαρινα 3 δεν 8υμαμαι (μια με το μεγαλυτερο μπουστο) ευχαριστω

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα!η Αναστασια δεν δουλευει καθε μερα εκει (κωλεττη17)ειναι εκει πεμπτη και παρασκευη,οχι ομωσ παντα,αλλεσ μερεσ δουλευει η Αφρο-μοδελακι,τα βραδια συνηθωσ η Εφη-κουκλακι,η Μαρινα γλυκουλα(τανταλου8)η τρεισ η αφρο,η εφη,η μαρινα ειναι κορυφη.καθε μια με το κεντρι τησ. :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom