Λοιπον μολις γυρισα απο τσαρκα και διπλη καταθεση σε Λιζα πανεμορφο Βουλγαρακι στην Ερημιτη και στο καπακι θεια Ευα στο τριδυμο Νο.2 η οποια ηταν εντελως τυπικη και τιποτα το ιδιαιτερο :- :-
Λιζα 20-22 χρονων μελαχρινο,ασπρουλιαρικο,πανεμορφο με γαλαζια ματια,κωλαρα αφρατη και στητη,μικρα βυζακια με μεγαλες ρωγες.Θεωρητικα δε μου αρεσει καθολου αυτος ο τυπος γυναικας αλλα το συγκεκριμενο ηταν πολυ ομορφο για να του αντισταθω.Μετα το γλειφομουνι στα 40ε παραδοθηκε πληρως,τη γαμησα πολυ ωρα χωρις να με αγχωσει καθολου για το χρονο,με κοιτουσε και με τις ματαρες της
Δεν κανει φιλια ομως,δεν θελει δαχτυλα,δε θελει πουτσοτριψιματα....Συνολικα κρινεται αποτελεσματικη ομως
2η καταθεση:
Θεια Ευα Βουλγαρα 55 χρονων,πολυ καλυτερη εμφανισιακα απ'οσο την ξεραμε.Τσιτωσε η φατσα,κορμι απαιχτο για την ηλικια της,μακρυ ισιο μαλλι πιασμενο κοτσο,βυζαρες χορταστικες.Εγω προσωπικα δε την ειχα πεθυμησει και τοσο μιας και την ειχα παρει μονο μια φορα στο παρελθον με καλες εντυπωσεις αλλα μεχρι εκει.
Στο πρωτο περασμα που εκανα σημερα ειχε 3 δωματια γεματα!!...συνεχισα την τσαρκα,πηγα στο πιπινι αλλα μετα την ειχα ακομα στο μυαλο οποτε επεστρεψα για ενα απλο προγραμμα.Δεν κανει γυμνο τσιμπουκι ουτε κωλαρακι πλεον.
Αφου περιμενα κανα μισαωρο μεχρι να ερθει,ειχε μια ψυχρη και υποτονικη συμπεριφορα,φορουσε και ενα ολοσωμο σετακι με ζαρτιερες,κορσε,σουτιεν οποτε δεν ειχες και πολυ περιθωριο.
Αρνηθηκε να κατσει πανω στον πουτσο για να ζεσταθουμε λιγο,μου περασε αμεσως καποτα σε πεσμενο πουτσο,δεν κανει φιλια,πουτσοτριψιματα δαχτυλακια...Πιπα πολυ αργη,υποτονικη,εκανα μια αποπειρα να χωσω τη μουρη μου στον κωλο της ενω φορουσε ακομα βρακι αλλα μου εξηγησε οτι αυτα δε γινονται στο απλο προγραμμα.Με δυο λογια μου μπλοκαρε καθε κινηση μου αλλα τελικα ειχαμε αποτελεσμα διοτι με την εμπειρια της με καυλωσε και καταφερα και την εχυσα.
Η καταθεση κρινεται μετριοτατη,δεν ειναι κατι σπουδαιο για μενα η Ευα παρα μονο μια εντυπωσιακη μιλφ μονο για τους λατρεις του ειδους.Απο ουσια ομως μπροστα σε Ειρηνη και Μονικα δεν πιανει μια...